"Місто" Вінницька щотижнева газета - "Місто" Вінницька щотижнева газета - Последние новости Все регионы

"Місто" Вінницька щотижнева газета - "Місто" Вінницька щотижнева газета - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Джазові вечори

Джазові вечори

з «Він Бендом» — по четвергах Управлінням культури міської ради започатковано новий культурологічний проект. Із 12 березня у кінотеатрі «Родина» кожного другого четверга місяця відбуватимуться джазові концерти.

 

Весна, растаявшие дороги, спасение

от космического Армагеддона и Домбровский у Януковича Винница за неделю (и не только) Неделя оказалась небогата событиями как винницкого, так и общегосударственного значения. Тем не менее, было достаточно поводов порадоваться.

 

Моя Вінниця

Володимир Мазій, таксист Володимиру Мазій родом з Барського району. У Вінниці живе з 1981 року.

 

Плов “по-філософськи”

Плов “по-філософськи”

від голови Гільдії редакторів Вінниччини Плов – це справжній кулінарний шедевр східної кухні. Крім того, його приготування пов’язане зі знанням хімії, біології і навіть медицини.

 

8 будинків у Вінниці добудує... держава?

8 будинків у Вінниці добудує... держава?

Обіцянка є, грошей — немає Держава і далі обнадіює народ у боротьбі з кризою. Одне з владних рішень – допомога у будівництві об’єктів, які зведені більш ніж на 70%.

 

“Вишневий сад”: шафи-купе, візки із супермаркету...

“Вишневий сад”: шафи-купе,  візки із супермаркету...

“Вишневий сад”: шафи-купе, візки із супермаркету та віденські шалі Львівський театр „Воскресіння” показав вінничанам сексуального Чехова Загострені почуття, відкрита демонстрація сексуального бажання, одкровенні пози – це не добрий чи поганий Чехов із Західної України, це просто інший Чехов, якого ми, вінничани, ще не бачили. Втім, 9 березня режисер Ярослав Федоришин відкрив очі городянам шокуючою постановкою.

 

ПоявіНового продуктового ринку вінничани мають завдячувати…кризі

Переїзд торгівців з Папаніна-Короленка на новий ринок на електротехнічному заводі відкладається до травня. З проханням відторгувати Пасху у звичному місці підприємці звернулись до міської влади.

 

Квитки на поїзди знову подорожчали

Квитки на поїзди знову подорожчали

А електрички на Одесу змінили графік Із понеділка, 9 березня, подорожчав проїзд залізничним транспортом по Україні. Зокрема, за повідомленням УНІАН, вартість проїзду у плацкартних вагонах зросла на 4, 7%, у купейних та СВ — на 7, 4%.

 

Вишуканий живопис художник подарував вінничанкам

Вишуканий живопис художник подарував вінничанкам

Володимир Козюк презентував альбом своєї творчості Пейзажі Поділля і не тільки, такі, як вони і є насправді – це виставка заслуженого художника України, фотографа та мецената Володимира Козюка. До всіх захоплень цієї людини тепер можна додати ще одне – надзвичайно важливе: видавнича справа.

 

Більярд — гра інтелігентів, бо це красиво...

Більярд — гра інтелігентів,  бо це красиво...

Два місяці тренування – і ви знаєте її ази Всі знають, що китайці винайшли порох і паперові гроші, але мало хто знає, що у ті ж давні часи у тій же країні з‘явився перший більярд. У нього згодом грали такі знаменитості, як Клеопатра і Карл IX.

 

Про сцени і ціни в театрі

Про сцени і ціни в театрі

— До театру б сходити, давно вже не були.

 

розв’язуємо проблеми разом з "Місто"

Винница – город голых лип? Открытое письмо мэру Винницы Гройсману В.Б.

 

Асфальтуйте двір – я плачу!

Асфальтуйте двір – я плачу!

Вінничани платять за асфальтування дворів та каналізацію у складчину. Із міською владою Міський бюджет не гумовий, отож – відремонтувати одразу і все у Вінниці просто неможливо.

 

Картопля тричі на рік

Картопля тричі на рік

Секретами “картопляного раю” з читачами «Міста» поділився Сергій Ілик, головний консультант Спілки садівників «Сади Вінниччини» Сергій Іванович Ілик про сади та городи, про всі садово-городні культури знає надзвичайно багато – досвід роботи у сільському господарстві має великий. Тому ми звернулися саме до нього за порадами щодо вирощування картоплі – другого хліба вінничан.

 

Селян в полі кредитують під 30%

Область не отримала жодної державної копійки для потреб агропромислового комплексу – фінансування зменшено вдвічі Це політики загрузли в кризі та розмовах про неї, а селяни про таких людей вже давно кажуть: у бороді гречка цвіте, а в голові і на зяб не орано. Тому й не дуже сподіваються на державу, і давно підготувалися до весняно-польових робіт.

 

Мэр умеренно смотрит в будущее

Мэр умеренно смотрит в будущее

Грозит ли Виннице дефолт? Планы городской власти на 2009 год остаются осторожно оптимистичными Кризис в стране наконец признали и наверху. Судя хотя бы по очередной “Свободе на “Интере” с громко заявленной темой — “Страна на грани.

 

Юрій Луценко прогнозує зростання вуличної злочинності

Минулого тижня у Львові під головуванням Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка відбулася всеукраїнська координаційна нарада дільничних інспекторів міліції. — Ми повинні дивитися правді у вічі та розуміти, що жодна статистика не здатна приховати від нас необхідності готуватися до зростання рівня вуличної злочинності, – наголосив Міністр.

 

„Галюни” від шавлії — сильніші за конопельні

„Галюни” від шавлії — сильніші за конопельні

Вінниці ще „шавлійних наркоманів” не бракувало.

 

16 кг наркотиків… знайшов на дорозі

В Оратові працівники міліції затримали «Фольксваген», напакований наркотиками. На «борту» іномарки 22-річний місцевий житель перевозив мішки, в яких було 10, 5 кг подрібненої маріхуани та 5, 5 кг рослин коноплі, з метою подальшого продажу.

 

До НацБанку по свої гроші прийшли вінничани

Пікетувальники вчора розігрували „один стельмах” та збирали копійки у склотару Кинути копійчину у півлітрову банку, позмагатись за виграш – нову грошову одиницю „один стельмах”, який прирівнює один долар до сімдесяти гривень, поспілкуватись із однодумцями – так минала акція Вінницької антикризової ліги громадського спротиву під стінами управління Національного банку у Вінницькій області 12 березня. — Ми вимагаємо від Уряду, Президента, Верховної Ради та НБУ розділити курсову різницю у валюті рівномірно – між позичальниками, банком і державою, — каже один з організаторів акції Володимир Данильчук, який і сам зараз намагається виплатити валютний кредит.

 

Проїзд у транспорті подорожчає до 1 гривні

Незабаром проїзд у громадському транспорті Вінниці зросте до 1 гривні. Точної дати у ТТУ не називають, проте орієнтовно це може статись у найближчі два тижні.

 

Водії-порушники 60 годин прибирають сміття...

Водії-порушники 60 годин прибирають сміття...

Водії-порушники 60 годин прибирають сміття „під патронатом” ЖЕКів Вони ховають обличчя, але спокутують провину за катання напідпитку Порушники Правил дорожнього руху почали прибирати Вінницю від сміття. Таку міру покарання їм визначив суд за керування автомобілем у нетверезому стані.

 

Хто запустив жовтого півня у Вінниці?

Хто запустив жовтого півня у Вінниці?

«Ищут пожарные, ищет милиция…” Шукають… уже з місяць і не можуть знайти, хто ж обклеїв Вінницю чорними листівками з жовтим малюнком? Вінничани встигли дати назву зображенню. За однією версією, це — півник, за іншою – о’кей.

 

Узєлков успішно дебютував у шоу “Танцюю для тебе”

Узєлков успішно дебютував у шоу “Танцюю для тебе”

Вінницький боксер проявив талант не лише у спорті Вінничанин В‘ячеслав Узєлков успішно дебютував у новому для себе амплуа — танцюриста. Минулої суботи, 28 лютого, інтерконтинентальний чемпіон з боксу вперше ступив на сцену у проекті каналу 1+1 “Танцюю для тебе”.

 

Фотохудожник Сергій Сурін свою виставку подарував мамі

Фотохудожник Сергій Сурін свою виставку подарував мамі

Перша персональна виставка «Intro» фотохудожника Сергія Суріна відкрита для огляду у приміщенні художнього музею. Готувався до події Сергій два тижні.

 

12 способов “вырвать” вклад у банка

12 способов “вырвать” вклад у банка

До банковского кризиса украинцы хранили в банках $44 миллиарда. Когда начались разговоры о финансовых проблемах, то лишь за две первые недели октября, по данным Ассоциации украинских банков, отток депозитов составил около 6, 2 миллиарда гривен.

 

Вінниця обрала свою красуню!

Вінниця обрала свою красуню!

Перемогу святкувала 20-річна студентка кооперативного інституту Шістнадцять красивих дівчат принесли у Вінницю весну! Усі вони — учасниці конкурсу “Міс Вінниця-2009”, що у неділю, 1 березня, пройшов у театрі ім. Садовського.

 

Іван Горобчук: „Я подорослішав і доріс до дитинства”

Іван Горобчук: „Я подорослішав і доріс до дитинства”

„Подільські пасторалі” – весняний подарунок художника вінничанам Хочете „почистити” свою ауру – приходьте на виставку Івана Горобчука, кажуть співробітники краєзнавчого музею. Експозиція офіційно відкрилася у вівторок, а подивитися на світлі та добрі роботи художника люди приходили, коли полотна ще тільки розвішували по стінах.

 

Оксана Бахмат: на кухні – генерал, а у міліції –старший лейтенат

Оксана Бахмат: на кухні – генерал,  а у міліції –старший лейтенат

На вихідні у квартирі працює «ресторан»: мама приймає замовлення від чоловіка та синів, готує з любов’ю, без метушні Навряд чи колеги помічника начальника Вінницького міського управління міліції Оксани Бахмат можуть уявити її на кухні. Адже у міліції і жінки, і чоловіки – просто колеги.

 

“Красивые глазки” — у Марини Заболотної!

“Красивые глазки” — у Марини Заболотної!

Очі Марини Заболотної читачі газети “Місто” визнали найчарівнішими у конкурсі “За красивые глазки”, який наша газета проводить уже вчетверте серед фіналісток “Міс Вінниці”. Впродовж січня та лютого ми отримали понад дві тисячі голосів за різних конкурсанток, серед яких більшість була саме за очі під номером 13.

 
| 1-30 | 31-60 | 61-67 |
Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта