Після голкотерапії люди стають сильнішими : 618201 : Здоровье

Здоровье Львов : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Львов и область : Последние новости > Здоровье
Подробно

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Марія Миськів – невропатолог-голкотерапевт із більш ніж 31-річним стажем роботи. За її словами, поєднання цих спе­ціальностей допомагає в робо­ті. Спираючись на ґрунтовні знання з традиційної та східної медицини, вона вміє позбавляти людей дуже сильних болей, лікувати, здавалося б, безна­дійних пацієнтів. Про те, як їй це вдається, фахівець розпо­віла кореспондентові “Газети”.
– За спеціальністю я – невропатолог. Додатково навчилася лікувати своїх пацієнтів голкотерапією. І не тільки проти “чарки і цигарки”. До мене звертаються хворі з найрізноманіт­нішими діагнозами. Лікую від бронхіальної астми, зокрема дітей. Метод голкотерапії дуже добре використовувати під час лікування виразки шлунка, гаймориту. До речі, одного вашого колегу вже мали оперувати через виразку. І саме завдяки голкотерапії вдалося уникнути оперативного втручання. Нещодавно бачила його, в нього все добре.
І, звичайно ж, застосовую голковколювання під час лікування неврологічних захворювань, нейроінфекцій, що їх спричиняють ускладнення після грипу й ангіни. Вони можуть уразити навіть оболонку мозку. Більшості пацієнтів, із Божою ласкою, вдається допомогти.
– Отже, те, що ви лікуєте, є наслідком інших хвороб, чи це окремі недуги?
– Здебільшого наслідки інших захворювань. Нині дуже поширені вірусні інфекції через ослаблення імунної системи у зв’язку з чорнобильською катастрофою, аварією у Львівській області потяга з фосфором. Що б не говорили, але “фосфорна” подія не минула безслідно. Найбільше вражає, що під час огляду дітей виявляю неврологічну симптоматику. Часом, чесно кажучи, помічаю, що в малечі навіть частково зміню­ється психіка. Такого не мало б бути, адже в наш час діти мають дуже добрий догляд.
– Що треба знати про голкотерапію?
– Голкотерапію, як і гіпноз, колись було заборонено. Навіть 1978 року, коли я закінчила курси рефлексотерапії. Цей метод дуже ефективний. Що­правда, не можна думати, що він є панацеєю від усього. Але у крайніх випадках дуже допомагає. Знімає больові синдроми, гіпертензивні кризи.
Меридіани людського тіла
– В організмі 12 основних меридіанів, 695 точок. Із них 150 – основні. Впливати на них треба дуже обережно, зі знанням справи. А ще потрібно мати відповідний душевний стан під час сеансу. Якщо лікар любить хворого, той виходить від нього вже наполовину здоровим. Інакше ніякого ефекту не буде. Звідки береться ця енергія? Напевно, від Бога. Бо ніхто не може інакше пояснити її виникнення і цілющу дію. Тибетські монахи кажуть, що ми, прості смертні, маємо 2,5 відсотка цих знань, а наші академіки – 3-3,5. На Тибеті кажуть: якби вони видали секрети цих знань науковцям, людство перетворило б планету Земля на порох. Про це свідчить чорнобильська аварія, численні техногенні катастрофи. Тому справжні знання дано осягнути не всім.
– Наскільки популярним є метод лікування голковколюванням?
– Іще у 80-х роках минулого століття, коли мене наказом Міністерства охорони здоров’я призначили обласним спеціа­лістом, навчала багатьох лікарів застосовувати голкотерапію. У мене були хороші фахівці в Дрогобичі, Стрию, Самборі, Золочеві. Ми збиралися щомісяця, радилися, разом із невропатологами обговорювали цей метод лікування. А тепер, хоча відкрили курс рефлексотерапії при кафедрі нейрохірургії та неврології у Львівському та Київському медичних університетах, особливої зацікавленості не помітно. А даремно.
Голкотерапією займаюся вже 31 рік. Однак і досі не можу спокійно сприймати це диво зцілення. Часом, коли до мене приводять людину під руки, а після лікування вона бадьоро, самостійно виходить своїми ногами, не можу стримати сліз. Не знаю, чому. Може, від радості.
Голкотерапія викриває недуги
– А що передує потраплянню пацієнта до вас у такому важкому стані? Десь щось “замикає”? Засмічуються енергетичні канали?
– Правильно. Десь є блок, порушений гомеостаз, і це треба виправити. Наприклад, людина приходять до мене з головним болем через арахноїдит чи нейроінфекцію. І я за сеанс знімаю такі болі. Зняти біль може й неспеціаліст. Часом лікарі радять пацієнтові натиснути точку в тій чи іншій ділянці тіла самостійно. Але цього замало, щоб вилікувати хворобу. І якщо нефахово застосовувати вплив на енергетичні точки біль повертається, бо його причину не було усунуто. Тому й приходять до мене і дуже часто з кількома діагнозами одночасно. Звертаються, наприклад, із церебральним арах­наїдитом – запаленням оболонки головного мозку, і я його лікую як невропатолог та із застосуванням голкотерапії. Коли ставлю голки, несподівано виявляється, що у хворого ще й гайморит, бо під час сеансу в нього починає витікати гній із гайморових пазух. Після цього скеровую пацієнта на рентгенологічне обстеження, де підтверджують, що гайморит дійсно є. Лікуєш одне, а голкотерапія “ставить” іще один діагноз. І так трапляється дуже часто.
Порушений гомеостаз свід­чить не лише про виразку шлунка, він також впливає на весь організм. Бо виразки, наприклад, виникають через порушення нервової системи, хоча про це раніше не говорили. Чесно кажучи, 96% захворювань виникають на нервовому тлі. Саме тому голкотерапевту треба добре знати неврологію. І не можна вважати, що людина має порушену нервову систему через свій характер чи виховання. Це легко зробити. Якщо людина нервується, треба шукати причину цього, обстежити та з’ясувати, що саме збуджує її нервову систему. Це завдання насамперед невропатолога. Але основи цієї спеціальності має знати кожен лікар, понад те, бути певною мірою психологом.
– Кому й коли варто звертатися до голкотерапевта?
– Як до будь-якого методу лікування, є покази і протипокази до голкотерапії. Не варто приходити до голкотерапевта з високою температурою. Крім випадків, коли пацієнта обстежують багато спеціалістів, які не можуть знайти причини підвищеної температури. Але таке трапляється при ураженні гіпоталамусу, діацефальної ділянки. Коли вражена ця ділянка, в людини може бути висока температура роками, яку ніяк не вдається збити звичайними засобами. Буває навіть 37,7оС, а вже 37оС– для організму поганий показник. Лікарі мають знати: якщо пацієнтові нічого не бракує, а температура 37оС і вище, то це діацефальна температура.
Наприклад, недавно в мене була хвора, яка навіть в Італії лікувалася, а температуру їй збити не могли. Я ліквідувала цю проблему, і через деякий час жінка прийшла щаслива і вдячна. Вона нарешті позбулася цього стану.
Моїми пацієнтами є всі недужі, крім тих, хто має онкологічні захворювання чи туберкульоз. Хоч на певний час голками можна зняти біль, який неможливо витримати. Однак голкотерапевт не може вилікувати онкологічного хворого. Так само, як допомогти хворому на туберкульоз на стадії загострення.
– Як довго може тривати сеанс голкотерапії?
– Загалом сеанс голковколювання може тривати від п’яти хвилин до 48 годин. Повний курс лікування – 10-12 сеансів. Якщо є сильний запальний процес, лікування можна повторити, але не раніше, ніж через три місяці.
Дуже обережним слід бути під час лікування периферичного невриту лицевого нерва. Якщо воно має центральне походження, треба застосовувати комбінований метод лікування: поєднувати тонізуючий і заспокійливий. І треба дуже вважати, щоб не зафіксувати цей параліч назавжди. У цьому випадку не можна призначати фізпроцедури, а їх часто призначають. Адже саме після фізпроцедур починається незворотній процес, і неврит складно лікувати навіть голкотерапевтові. Але якось Бог мені допомагає, і виправляю обличчя в таких пацієнтів.
Після голкотерапії люди стають сильнішими. Акупунктура допомагає навіть при синдромі хронічної перевтоми. Незважаючи на тисячолітні традиції, голковколювання залишається сучасним і дуже ефективним методом – за умови належної освіти лікаря, його вмілих рук і небайдужого серця.


Источник: ЛЬВІВСЬКА ГАЗЕТА | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Після голкотерапії люди стають сильнішими"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Анна 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів
Віталій 27-02-2017 10:59
Добрий день ! Дайте будь ласка свої контакти !
Оксана 19-10-2016 09:47
Дайте будь ласка контактні дані Марії Миськів
Роман 24-01-2016 11:09
Надайте будь-ласка контактні дані, де вона приймає хворих і якщо можна номер телефону. Наперед дякую.
Володимир 10-12-2015 21:05
Надайте будь-ласка контактні дані, де вона приймає хворих і якщо можна номер телефону. Наперед дякую.
Маряна 10-02-2015 22:03
Надайте будь-ласка контактні дані, де вона приймає хворих і якщо можна номер телефону. Наперед дякую.
Марія 10-02-2014 15:43
Дайте будь-ласка телефон Марії Миськів.
Наперед дякую.
Наталія 05-09-2013 09:41
Велике прохання надати контактні дані лікаря Марії Миськів. Буду дуже вдячна.
Наталія 27-03-2013 10:40
Прохання надати контактні дані Марії Миськів. Дякую заздалегідь.
Петро 11-07-2012 09:09
Прохання надати контактні дані Марії Миськів. Дякую заздалегідь.
наталя 23-05-2011 17:54
дайте будь-ласка контактні дані
Петро 23-03-2011 19:34
Цікаво яким чином можна потрапити на прийом до пані Марії! І якщо це можливо де саме її можна знайти?


Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Львов



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта