Мешканці Кореї отримали нову трансформаторну підстанцію, а жителі району площі Шкільної - новий автобус : 914117 : Местные новости

Местные новости Винница : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Винница и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Мешканці Кореї отримали нову трансформаторну підстанцію, а жителі району площі Шкільної - новий автобус

Мешканці Кореї отримали нову трансформаторну підстанцію,  а жителі району площі Шкільної - новий автобус

2 вересня Вінницький міський голова Володимир Гройсман в рамках об'їзду містом побував в мікрорайоні «Корея», де реконструйовано повітряну лінію та встановлено нову підстанцію; сів за кермо щойно отриманого містом великого автобусу «Богдан»; поспілкувався із мешканцями будинку по вул. Ф.Кона,6, які на своїй прибудинковій території облаштували стоянку для авто, та оглянув дах багатоповерхівки по вул. Пирогова 59-а.
Відповідно до інвестиційної програми для підвищення якості електропостачання житлових будинків та інших споживачів працівники Вінницьких міських електричних мереж в 2011 році провели електромонтажні роботи по реконструкції повітряних мереж електропостачання 10 кВ і 0,4 кВ. Для надійності старий кабель замінили на сучасний і надійний - самоутримний ізольований провід. Окрім цього, в мікрорайоні «Корея» було замінено опори та встановлено нову підстанцію замість старої.
«Раніше ми ледь встигали реагувати на всі скарги, що надходили на роботу трансформаторної підстанції №228 по вулиці Добролюбова. Вона то горіла, то вимикалась. Включили цей об'єкт в інвестиційну програму і тепер маємо по вулицях Арабея, Добролюбова і Салтикова-Щедріна замінені повітряні лінії 0,4 кВ протяжністю більше 2,5 км, оновили також майже кілометр 10-кіловатної лінії. Тепер мешканці не нарікають на якість електропостачання, в рази зменшилась статистика відключень», - розповів директор Вінницьких міських електромереж Віталій Ковальчук.
Проведення ремонтних робіт дало можливість підвищити якість та стабільність послуг з електропостачання в усьому мікрорайоні і унеможливило несанкціоноване споживання електроенергії. В цілому по Вінниці за 2011рік ПАТ «АК Вінницяобленерго» ВМЕМ планується замінити 16 км повітряних ліній електропередач ПЛ-10/0,4 кВ загальною вартістю 7098 тис. грн. (в житлових районах «Бучми» та «Корея»).
«Ще п'ять років назад ми мали сотні кабелів, які виводились з ладу при незначному посиленні вітру. На сьогоднішній день можна сказати, що ситуація виправилась. Є ще больові точки у різних мікрорайонах приватного сектору, але їх в десятки разів менше ніж було раніше», - говорить міський голова Володимир Гройсман.
Під час об'їзду Володимир Гройсман також оглянув новий автобус «Богдан», який надійшов у розпорядження муніципального автобусного парку в останній день літа. Наступні планується отримати восени: до кінця вересня - 5 автобусів, у жовтні - 9. У травні-червні цього року підприємство провело тендерні процедури по закупівлі автобусів. За підсумками проведеного тендеру було укладено договір з Корпорацією «Богдан» на придбання у 2011 році 15 одиниць великих міських автобусів Богдан А70110 на суму 17 млн. 985 тис. грн. «У нас було вісім учасників тендеру. Корпорація «Богдан» запропонувала найкращу ціну, найкращу якість і вигідні умови. Щодо маршрутів, то намагатимемось максимально охопити ними приватний сектор, де немає електротранспорту. Думаю, що вінничани відчують поліпшення якості перевезень вже з другої половини жовтня», - зазначив очільник міста. Перший великогабаритний автобус «Богдан» буде рухатись по маршруту «Залізничний вокзал - Площа Шкільна».
У Вінниці вже є перші приклади облаштування стоянок для автомобілів на прибудинкових територіях. Враховуючи те, що проектуванням забудови «спальних» районів свого часу не було передбачено місць для стоянки автомобілів, сьогодні ведеться пошук оптимальних шляхів вирішення цієї проблеми. Одними з перших вирішили проблему із стоянкою для автівок і облаштували паркувальний майданчик мешканці будинку № 6 по пров. Ф. Кона. За рахунок співфінансування у дворі цієї багатоповерхівки заасфальтовано місце для автомобілів площею 188 м2. Додатково під час проведення робіт за рахунок бюджетних коштів було проведено ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкової території цього будинку площею 152 м2. Міський голова Володимир Гройсман зазначив, що влада й надалі готова підтримувати таку ініціативу мешканців і допомагати у облаштуванні майданчиків для паркування автівок.
Останнім об'єктом, на якому побував міський голова, став житловий будинок № 59-а по вул. Пирогова, який збудований у 1992 році. Тут у 2007 році було створено ОСББ «Велика родина 240». В минулому році за рахунок коштів міського бюджету було виконано капітальний ремонт 379 погонних метрів стиків панелей. У поточному році ремонті роботи у цьому будинку продовжились і за бюджетні кошти було виконано капітальний ремонт 787м2 м'якої покрівлі та відремонтовано 4010 погонних метрів стиків панелей. У квітні 2011 року житловий будинок по вул. Пирогова, 59-а був прийнятий на баланс ОСББ і самостійно ним обслуговується. «Створено це ОСББ раніше, але кошти на ремонт ми виділили, коли з'явилась така можливість, - говорить Володимир Гройсман. - ОСББ потрібно створювати і державні та муніципальні програми будуть постійно підтримувати цей житловий фонд, бо ми зацікавлені у тому, щоб будинки утримувались в належному стані. Окрім цього, ми повністю змінили систему встановлення автономного опалення у квартирах - людина спокійно приходить в «Прозорий офіс», подає заявку, сплачує кошти на розвиток інфраструктури і мереж будинку, де вона проживає і таким чином на рахунку цього будинку ми закумулювали 135 тисяч, які будуть направленні на оптимізацію інженерних мереж. Тобто, кошти, які сплачують мешканці, які відключаються, направляються на модернізацію того будинку, де вони живуть, а також таким чином не допускається розбалансування мережі опалення».
Загалом у Вінниці створено 209 ОСББ, з яких 23 ОСББ (26 житлових будинків) створено в 2011 році. Капітальний ремонт у будинках, в яких планується створення ОСББ, проводиться з 2009 року. Минулого року такі капітальні роботи були проведені у 4 будинках на суму майже 300 тисяч гривень. Цього року капітальний ремонт вже виконано у 4 будинках (вул. Козицького, 27; вул. Фрунзе, 39; вул. Пирогова, 59А; вул. Баженова, 23). Загальна вартість робіт становить 528 тисяч гривень бюджетних коштів. Зокрема, це такі види робіт як: капремонт покрівлі, заміна інженерних мереж, заміна віконних блоків на металопластикові, ремонт козирків, відмощення цоколю та інші. На даний час розпочато роботи іще по 2-х будинках (вул. Артема, 35; вул. А. Артинова, 19).
Департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради т.: 59-53-10,59-50-66, 59-51-85



Источник: Офіційний сайт Вінницької міської ради | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Мешканці Кореї отримали нову трансформаторну підстанцію, а жителі району площі Шкільної - новий автобус"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 15
Новых вестей вчера: 18

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Винница



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта