Теплопостачальні підприємства та житловий фонд Вінниці готові зустріти зиму : 774661 : Местные новости

Местные новости Винница : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Винница и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Теплопостачальні підприємства та житловий фонд Вінниці готові зустріти зиму

Теплопостачальні підприємства та житловий фонд Вінниці готові зустріти зиму

23 вересня у Вінницькій мерії відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому начальник головного управління житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв'язку Василь Броварник звітував про хід підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2010-2011 років.
Цьогоріч підприємства, які надають послуги із водозабезпечення, тепло- та електропостачання підготували, як кажуть у народі, «сани у літку» та на 100% готові до нового опалювального сезону. У міжопалювальний період проводились капітальні та поточні ремонти теплошляхів, котелень, тривала заміна водопровідних та каналізаційних мереж. Зокрема, теплопостачальним підприємством КП ВМР „Вінницяміськтеплоенерго" виконано капітальний ремонт обладнання 3 котелень та теплових мереж, протяжністю 1,8 км. Крім того, здійснено поточний ремонт на 167 центральних і індивідуальних теплових пунктів та 198 км теплових мереж, а також 41 котельні.
Коштом міського бюджету цим же підприємством виконані роботи з реконструкції тепломереж по вул. Київській, 170 протяжністю понад 80 м та по вул. Коцюбинського, 35 протяжністю 60м. Також на даний час тривають роботи по реконструкції мереж на вул. Келецькій, 68. Крім того, завершується реконструкція теплової мережі по вул. Київській, 64, яка була збудована майже три десятиліття тому. В процесі тривалої експлуатації з періодичним пошкодженням ливневою та водопровідною водою вона прийшла в непридатний стан (упродовж останніх п'яти років на цій ділянці було близька десяти пошкоджень). Старі труби тут замінено на сучасні, попередньо ізольовані, що дозволить забезпечити якісним та надійним теплопостачанням мешканців чотирьох багатоповерхівок по вул. Київській та іще двох по вулиці Талаліхіна.
Цьогоріч було також проведено капітальний ремонт двох котелень (ПТВМ-30 та КВГМ-50), що знаходяться по вул. 600-річчя, та теплового господарства. Виконані роботи по тепловій ізоляції деаератора на котельні ПТВМ-30, здійснено обмурівку котла КВГМ-50 та проведено заміну трубопроводу колектора виходу з котлів загальною протяжністю 20 метрів погонних та 70 метрів водопроводу. Дві вищезгадані котельні обслуговують шість загальноосвітніх шкіл (№28, 10, 33, 21, 15, 23), сім дитячих садочків (№60, 73, 74, 75, 57, 25, 46), технічний коледж, ліцей у сфері послуг, Вінницький національний технічний університет, НДІ «Кормів» та близько 285 житлових будинків. На сьогоднішній день вони на 100% готові до опалювального сезону 2010-2011 років.
Іншим теплопостачальним підприємством, ДП Теплокомуненерго «Маяк» відремонтовано 4 котли в котельні, насосне обладнання, запірну арматуру. Також було замінено 710 м тепломереж, відремонтовано обладнання 15 центральних та індивідуальних теплових пунктів.
Станом на 15 вересня КП „Вінницяоблводоканал" виконано заміну аварійних водопровідних мереж, заміну каналізаційних мереж, ремонт 23 насосних агрегатів на каналізаційних насосних станціях та 45 на водопровідних. Також здійснено промивку і хлорування 8 резервуарів запасу води та ремонт 69 водорозбірних колонок.
В літній період було також проведено реконструкцію трансформаторної підстанції РП9, яка знаходиться за адресою вул. Келецька 72. Ця підстанція є важливою ланкою в електропостачанні мікрорайону «Вишенька», оскільки заживлює значну частину міста (вулиці Келецька, Космонавтів, Порика, Стахурського, Хмельницьке шосе та проспект Юності). На даний час РП9 реконструйована та оснащена телемеханікою, яка дозволяє виконувати частину перемикань з диспетчерського пункту і значно скорочує час ліквідації аварії. Крім цього, підстанцію оснащено вакуумними вимикачами, які є більш надійними, безпечними та екологічними у порівнянні з масляними та допомагають швидше визначати аварійно відключені ділянки.
Значну роботу було здійснено і у житловому фонді. Проведено капітальний ремонт на суму 3,3 млн. грн., в тому числі виконано ремонт м'яких покрівель на 13 будинках, здійснено ремонт шиферних покрівель на чотирьох багатоповерхівках. Крім того, на 11 будинках відремонтовано зовнішні міжпанельні стики, ще на восьми роботи завершуються. В семи багатоповерхівках виконано ремонт внутрішньобудинкових інженерних мереж та систем електрозабезпечення будинків. Як повідомив Василь Броварник, першочергово капітальний ремонт житлового фонду виконувався у тих будинках, де мешканці проявили ініціативу та взяли дольову участь у співфінансуванні робіт. «Загалом на капітальний та поточний ремонти житлового фонду мешканцями упродовж цього року залучено понад 460 тис. грн. - говорить він. - Це дозволило охопити більшу кількість будинків. В цілому житловий фонд технічно готовий до опалювального сезону 2010-2011 років».
Крім того, як повідомив начальник головного управління житлово-комунального господарства, енергетики, транспорту та зв'язку Василь Броварник, в обласному центрі продовжуються роботи по реконструкції мереж зовнішнього освітлення та запровадженню енергозберігаючих світильників у місті. Станом на 21 вересня вже реконструйовано 35 об'єктів (з запланованих 44). Всього в різних мікрорайонах обласного центру у цьому сезоні змонтовано 1338 нових енергозберігаючих світильників. Зокрема, цими днями було закінчено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення по вул. Космонавтів, 32 (в районі загальноосвітньої школи №23). На даному об'єкті прокладено 840 метрів кабелю, встановлено п'ять нових електроопор та замінено 34 світильники на нові, енергозберігаючі.
Міський голова Володимир Гройсман особисто перевірив хід підготовки до опалювального сезону та роботи по зовнішньому освітленню міста під час робочого об'їзду 23 вересня, оглянувши трансформаторну підстанцію РП9 по Келецькій, котельню по вул.600-річчя, територію СЗОШ №23 та роботи по заміні тепло шляху на вул. Київській. Керманич міста зазначив, що сьогодні Вінниця належними чином підготовлена до настання нового опалювального сезону, зауваживши, що з року в рік обсяг робіт по модернізації усіх систем життєзабезпечення обласного центру буде збільшуватись. «За декілька років ми матимемо одну із найсучасніших систем теплозабезпечення міста, - говорить Володимир Гройсман. - Ми продовжимо модернізацію котелень, підвищуючи їх коефіцієнт корисної дії, встановлюватимемо регулятори тепла, які максимально використовують теплоносії та покращують якість надання послуг з теплопостачання та зменшують кількість витрат. Те, що вже зроблено, дає змогу від початку опалювального сезону економити 6-8 % газу. Завдяки комплексу заходів, які проводяться, Вінниця з кожним роком буде більше заощаджувати і електроенергію, і газ, ніж це було у минулих роках».
Управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради т.: 59-51-85; 59-53-10; 59-50-66


Источник: Офіційний сайт Вінницької міської ради | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Теплопостачальні підприємства та житловий фонд Вінниці готові зустріти зиму"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 6
Новых вестей вчера: 20

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Винница



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта