ФАБРИКА ЗІРОК - У ВІННИЦІ. У Шурінса з Ерікою - роман, а у Олексія Матіаса - дівчина з Вінниці : 666767 : Местные новости

Местные новости Винница : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Винница и область : Последние новости > Местные новости
Подробно


"ФАБРИКА ЗІРОК" - У ВІННИЦІ. У Шурінса з Ерікою - роман, а у Олексія Матіаса - дівчина з Вінниці

Фанатки, яким не дістались квитки, мало не повибивали вікна у Будинку офіцерів – так рвались до своїх кумирів- «фабрикантів».

До масштабного всеукраїнського туру «фабриканти» готувалися ретельно, адже в кожному місті на них очікувала величезна армія фанатів. Вінниця не стала винятком, саме тому, окрім запланованого концерту в Будинку офіцерів, фіналісти мегапопулярного пісенного шоу «Фабрика зірок» — 3» дали ще й додатковий концерт. Квитки вартістю від 40 до 250 гривень розкуповували миттєво! Спеціально для діток-сиріт з «Гніздечка» виділили 25 безкоштовних місць. Під час концерту у залі не було жодного вільного місця.

А під час прес-конференції фанатки мало не розбили вікна, щоб взяти такий бажаний автограф у зірок. Дівчатка почали щосили молотити кулаками по вікнах, вирахувавши, де саме перебувають їхні кумири. Здавалося, скло ось-ось вивалять. Заспокоїти натовп німфеток кинулась Еріка.

- Це ще нічого, в одному із міст серед прихильників зчинилась така тіснява, що деякі діти навіть втрачали свідомість, — каже Сабріна. — Взагалі це дуже актуальна тема, адже фанати якимось чином знаходять наші номери телефонів та набридають навіть вночі, телефонуючи кожну хвилину. Це справді виснажує, тому ми намагаємось обмежити спілкування, а потім починають ходити чутки, що ніби ми вже «зазвєзділись» і не приділяємо часу фанам.

Коли журналісти поцікавились, де неочікувано артистам доводилось ставити автографи, то відповіді приголомшили.

- На воді, — «хіхікнув» Сєрьга.

- На доларовій купюрі, — зізнався Олексій Матіас.

- А я навіть на чоловічих грудях волохатих розписувалась, — не приховувала Еріка.

До речі, все ту ж Еріку (яка сиділа біля Шурінса, ніжно тримаючи його за руку, а недвозначні погляди Стаса натякали присутнім, що між цією парочкою не просто дружба і спільна пісня – авт.) прямо запитали, чому спілкується виключно українською мовою.

- Я взагалі дитина інтернаціональна, бо тато з Челябінська, а матуся з Карпат, — серйозно наголошувала Еріка. – Спілкуюсь українською, бо так мені зручніше і нікого з «фабрикантів» це не «напрягає», навпаки – навіть Шурінса вчу солов’їній (Стас схвально кивнув і навіть виголосив кілька фраз – авт.). Але співати згодна хоч китайською – головне, щоб пісні були зі змістом і гарні. А взагалі я — патріотка і дуже люблю все-все наше.

Розрізнити з першого погляду близнюків, хто із хлопців Вова, а хто Саша - практично неможливо, та й навіть не потрібно, адже фанатки, мабуть, і люблять Борисенків за те, що вони однакові.

- Ми уже звикли до постійних переїздів і до того, що майже щодня у нас по два концерти. Глядачі нас заряджають своєю енергетикою, — зізнаються брати.

З усіх «фабрикантів» у них найбільша колекція іграшок, якими фанатки у прямому розумінні закидають своїх улюбленців.

Таким же позитивним та навіть скромним виявився Вася Нагірняк, який також завжди спілкується лише українською мовою. За день до концерту у Вінниці Вася святкував свій день народження в автобусі, переїжджаючи з Києва до Житомира.

- «Фабриканти» подарували мені смачнючий торт, який ми разом з’їли, — розповідає Вася, — а масштабно святкувати не було коли, адже в цей день мали два концерти. І круті кросівки подарували, щоправда, на розмір більші, тож тепер доведеться міняти.

Роль ведучих у концерті взяли на себе Коля Сєрьга та Єва Бушміна, які намагалися не лише з гумором оголошувати виступи «фабрикантів», а й спілкуватись з публікою.

Насичений гастрольний графік позначився на здоров’ї співаків. Журналістів попередили, щоб не чіпали Колю Сєрьгу, мовляв, себе дуже погано почуває (після першого концерту йому навіть «швидку» викликали). Але хлопець таки з’явився на прес-конференції і буквально не давав вставити слово колегам по сцені (поки Стас Шурінс відкрито не попросив його заспокоїтись).

Єва Бушміна – епатажна блондинка з гарними формами та сильним голосом — давно прокладає собі шлях у шоу-бізнесі, хоча з самого дитинства мріяла стати моделлю. «Фабрикантка» також танцювала в балеті та була телеведучою на одному з каналів, хоча більше б їй підійшла роль актриси, адже на сцені вона зображає милу дівчину, а от при спілкуванні поводиться зверхньо.

- Взагалі ми в житті абсолютно інші, ніж на екрані, — розповідає руда бестія проекту Іра Крістініна. — Коли дивилися відео з записами виступів під час проекту, то самі собі дивувалися. Кожен має працювати над своїми помилками. Я б із задоволенням послухала об’єктивну критику чи поради глядачів, адже збоку, як-то кажуть, видніше. Головне — віра в себе та бажання самореалізуватися.

Неочікуваною стала заява майже всіх «фабрикантів», що насправді то не вони «В Контактах» зареєстровані.

- Моя сестричка зробила за мене анкету і листується з прихильницями, бо я постійно гастролюю, — не приховував Олексій Матіас, який вів себе дуже скромно.

- Часу не вистачає, щоб виспатись нормально – не те, щоб в Інтернеті сидіти, — сумно констатували Мех, Сєрьга і Шурінс.

- А я таки знаходжу інколи вільну хвилинку. От тільки відгадайте, де моя справжня анкета серед десятків підставних, – заінтригувала Таня Воржева – наша відповідь голлівудській Джолі (до речі, вона зізналась, що питання на кшталт «А ти знаєш, що схожа на Анджеліну?» її реально дратують). А ще Таня розповіла, що товаришує з випускниками попередніх «фабрик», зокрема зі скандально відомим Максом Барських.

- А чи готові ви на подібні провокації, щоб привернути до себе увагу? – не відступали журналісти.

Думки розійшлись.

- Талант не потребує брудних інтриг і награних вистав, — заявила Сабріна, яка ожила, бо до цього просто засинала.

- Ага, у моєї подруги він є, але вона досі сидить у забитому селі, — заперечила Єва Бушміна, яка того вечора була дещо агресивною. – Народу треба хліба і видовищ – нікуди від цього факту не дінешся. Ми готові на різні експерименти.

Коли «фабриканти» почули, що у Тернополі їх готуються закидати яйцями, то запевнили, що і до цього готові – відбиватимуться тією ж «зброєю». А ще пожартували, що жовтки покращують голос.

Звичайно, у центрі уваги був переможець Стас Шурінс. Хто ж у ньому переважає – співак чи композитор?

- Він геніальний у всьому, — стверджували Сабріна і Іра Крістініна (найстарша серед учасників).

- Ні, до рівня Меладзе ще вчитись і працювати у поті чола, — впевнений Стас. – Але, напевно, я більше все-таки люблю музику створювати, голосові дані треба шліфувати. Хочу, щоб кожна пісня хітом ставала. Поки не так.

У концертному турі «ангел», а саме так Матіаса називають «фабриканти» та фанати, був задіяний майже у кожному номері та миттєво перевтілювався з одного образу в інший. Багато прихильників вважають несправедливим, що Олексій на «фабриці» зайняв лише друге місце, однак хлопець з цього приводу не засмучується.

- За мене проголосувало дуже багато людей, я навіть не думав, що буду на другому місці. Найголовніше – вдалося відчути підтримку людей, які визнають мою творчість, те, що я роблю, — каже Олексій.

Також «фабричний ангел» признався, що його першим коханням була дівчина саме з Вінниці, тому виступати у нашому місті йому особливо приємно. З Анею вони познайомились у дитячому таборі, коли теперішній зірці було лише 13 років. Між ними склалися дуже теплі та трепетні стосунки, і це не дивно, адже Олексій романтична, мрійлива натура, до того ж, дуже сором’язливий та скромний.

- Ми й досі чудово спілкуємося з Анею, хоча й рідко бачимось, — розповідає Олексій, — і завжди підтримуємо один одного. Вона неодноразово приходила на прямі ефіри «Фабрики зірок»-3». Перше, що я зробив, коли приїхав до Вінниці – зателефонував і спитав, чи буде вона на концерті. Аня, звісно, прийшла, щоправда, я не встиг з нею поспілкуватися через брак часу, вона десь зникла.

Чи вільне наразі серце красеня з ангельською посмішкою — дізнатись так і не вдалося, адже своє особисте життя Олексій Матіас тримає за сімома замками.

Поки що «фабриканти» «купаються» в променях слави, виконуючи хіти Костянтина Меладзе, отримують букети квітів, м’які іграшки та плакати із зізнаннями у коханні від прихильників. Однак що буде після закінчення гастрольного туру – невідомо, адже жодних контрактів ніхто ще не підписував. Можливо, така популярність буде скороминучою і триватиме до того, як на телеекранах з’явиться новий пісенний проект.

Хоча спеціалісти відзначають: ця «Фабрика зірок» найсильніша за складом.


Источник: Вінницька обласна щотижнева газета "33 канал" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "
"ФАБРИКА ЗІРОК" - У ВІННИЦІ. У Шурінса з Ерікою - роман, а у Олексія Матіаса - дівчина з Вінниці

"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 0
Новых вестей вчера: 24

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Винница



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта