В Америці не доводиться розраховувати на підтримку залу : 548360 : Спорт

Спорт Львов : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Львов и область : Последние новости > Спорт
Подробно

В Америці не доводиться розраховувати на підтримку залу

Мрія чемпіона світу в першій середній вазі за версією WBO українця Сергія Дзінзірука врешті здійснилася. Восени цьогоріч він отримає шанс під­корити американський ринг. Його суперником буде тимчасовий чемпіон світу в середній вазі за цією самою версією Пол Вільямс. Двобій заплановано провести 3 жовтня в Лос-Анджелесі.
Нагадаємо, Сергій Дзінзірук востаннє з’являвся в ринзі наприкінці жовтня минулого року, коли вп’яте захистив титул у поєдинку проти колум­бійця Хоеля Хуліо.
Докладніше про наступний бій Дзінзірук розповів ексклюзивно для “Газети”.
– Сергію, днями в англій­ських ЗМІ з’явилася інформація про поновлення перемовин щодо проведення поєдинку між Келлі Павліком і Полом Віль­ям­­сом. Є ймовірність, що ваш дебют на професійному рингу Америки доведеться відкласти?
– Я володію цією інформацією – бачив в інтернеті. Однак це все чутки. Нині телефонував у Німеччину до своїх мене­джерів, вони запевнили мене, що контракт на бій уже підписано. З Полом Вільямсом боксуватиму 3 жовтня в Лос-Ан­дж­елесі. Телеканал HBO покаже цей герць у прямому ефірі.
– Де готуватиметеся до цього бою?
– Днями вилітаю в Німеччину, де й розпочну підготовку до поєдинку. В цій країні тренуватимуся впродовж чотирьох тижнів. А за місяць до поєдинку, ймовірно, відвідаю Америку, де пройду завершальний етап підготовки – спаринги.
– У “професіоналах” ви ще не боксували в США, а в “аматорах”?
– В “аматорах” за океаном змагався на двох турнірах – на Олімпійських іграх в Атланті та в Іграх доброї волі в Нью-Йорку.
– Як у вас відбувається процес адаптації до нових кліматичних умов, часового поясу?
– Усі спортсмени постійно перебувають у роз’їздах, у нових країнах, на материках. Тому довго звикати не доведеться. Тим паче, в Америку прилечу за місяць до бою, встигну добре підготуватися і про­йти адаптацію. Не думаю, що з цим виникнуть якісь проблеми.
– У США не матимете такої підтримки, як у тій самій Німеччині, де за вас уболівали й місцеві глядачі, й товариші з України…
– Справді, в Штатах не доводиться розраховувати на підтримку залу. Проте це лише допомагає налаштуватися на бій, легше “входжу в азарт”. Не думаю, що в мене виникнуть проблеми з психологією. Все-таки в боксі не новачок і в такій ситуації не вперше. Налаштований показати якісну, видовищну боротьбу.
– Мабуть, для того, щоб телеканал HBO запропонував вам подальшу співпрацю, однієї перемоги буде замало…
– Звісно, було б чудово здолати Вільямса. Але, як на мене, в цій ситуації головне продемонструвати цікавий бокс, проявити себе на американському рингу, сподобатися публіці.
– Що можете сказати про Пола Вільямса?
– Він є хорошим боксером, його в жодному разі не можна недооцінювати. Він молодший за мене, вищий, має довші руки, неабиякий досвід. Упевнений, буде хороший і складний для мене бій. Отже, потрібно добре підготуватися до захисту титулу й обрати правильну тактику.
– Організаторами вечора боксу будуть представники вашого суперника, мабуть, і судді симпатизуватимуть йому?
– У цьому навіть не сумніваюся. Завжди, коли приїздиш в іншу країну боксувати з місцевим суперником, розраховувати на об’єктивне суддівство не доводиться. Тільки-но виходиш у таких ситуаціях у ринг, уже програєш у рахунку. Свідомий того, що заради перемоги потрібно перевершити Вільямса на кілька порядків.
– Ваш товариш Андрій Котельник проводив останній бій на території суперника й у підсумку програв за очками. Якщо бачили цей поєдинок, що можете про нього сказати?
– Як не дивно, українські канали проігнорували двобій Котельника, натомість російський телеканал “НТВ-спорт” транслював. Я переглядав герць. Андрієві не вистачило серійності. Він упродовж бою пос­тійно намагався “впіймати на контратаці” Аміра Хана, тому завдавав здебільшого одиночні удари. “Упіймати” Хана не вдалося, тому Котельник програв. А загалом бій був дуже цікавим. Андрій – молодець, зробив усе, що міг.
– Тобто Котельник був “заряджений” лише на один удар, тому не боксував у звичній для себе манері?
– Саме так. Він хотів улучити, добити. Хан не дозволив цього зробити.
– Рішення суддів вважаєте справедливим?
– У принципі, погоджуюся з арбітрами. Вони буквально три-чотири раунди “віддали” Ан­д­рієві, всі інші – Хану.
– Як фінансова криза вплинула на життя “Універсуму”?
– Керівництво заявило нам, що не має змоги платити високі гонорари. Через скруту боксери з “Універсуму” частіше, ніж до того, проводять бої за кордоном. Хоча мене особисто криза не торк­нулася, тому складно розповісти вам про неї докладніше.
– А хіба той факт, що ви майже рік не виходили в ринг, не пов’язаний із кризою?
– Частково, можливо, пов’язаний, проте скрута не головна причина мого “простою”. На початку року мої менеджери вели перемовини про бій у США з Джеймсом Кірклендом. Однак американця заарештували за незаконне зберігання зброї. Як з’ясували, 2003 ро­ку Кіркленда засудили за збройне пограбування, через це він утратив два з половиною роки кар’єри. На момент останнього арешту американець перебував під дією умовного терміну ув’яз­нення. Через ситуацію з Кірк­лендом затягнулися переговори з Вільямсом.
– Не так давно ви заявили, що плануєте після наступного бою припинити співпрацю з “Універсумом”. Не передумали?
– Не передумав. Після поєдинку з Вільямсом моя співпраця з “Універсумом” завершиться. Термін дії контрактних зобов’язань із німцями завершується, шукатиму нового промоутера.
– Щоб піти від “Універсуму”, братам Кличкам довелося судитися з клубом…
– Брати Клички на той момент були дуже популярними, тому Клас Пітер Коль шукав найменші причини, щоб залишити їх. Думаю, зі мною буде інакше. Тим паче, контракт завершується і юридично німці не мають на мене жодних прав.
– Отже, від результату й перебігу бою з Вільямсом залежатимуть умови контракту з новим промоутером…
– Так, цей бій надзвичайно важливий для мене. Від нього залежить майбутнє моєї боксерської кар’єри.
– Мабуть, уже маєте варіанти нової співпраці. Ска­жіть, з якої країни може бути ваш новий промоутер – з України, Англії чи Америки?
– Мною зацікавилися промоутери з Англії. Також отримав пропозицію від американців, які запевнили мене, що хочуть запропонувати контракт незалежно від того, як відбоксую з Вільямсом.
– Якщо погодитися на співпрацю з американцями, змушені будете переїхати за океан?
– Усе залежить від умов контракту. Можна жити в Україні, а готуватися і боксувати в Америці. Побачимо, як воно буде.
Розмовляв Гліб Ваколюк


Источник: ЛЬВІВСЬКА ГАЗЕТА | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "В Америці не доводиться розраховувати на підтримку залу"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 0
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Львов



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта