ВІННИЧАНИН УЗЄЛКОВ - НАЙУЛЮБЛЕНІШИЙ УЧАСНИК ТАНЦЮЮ ДЛЯ ТЕБЕ. Поряд з ним дружина Марина, яка чекає сина : 494490 : Местные новости

Местные новости Винница : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Винница и область : Последние новости > Местные новости
Подробно


ВІННИЧАНИН УЗЄЛКОВ - НАЙУЛЮБЛЕНІШИЙ УЧАСНИК "ТАНЦЮЮ ДЛЯ ТЕБЕ". Поряд з ним дружина Марина, яка чекає сина

Цієї суботи В’ячеслав Узєлков-старший із Ксенією Горб вперше потрапив на дуель. Чи залишиться він у проекті, залежить і від нашої з вами підтримки, шановні вінничани.

«Якщо син буде боксером, то тренуватиму його сам!» – розповів В’ячеслав Узєлков газеті «33 канал» в ексклюзивному інтерв’ю. Наразі подружжя Узєлкових перебуває в Києві. Голова сім’ї відпрацьовує танцювальні трюки з Ксенією Горб, а дружина Марина спостерігає за тренуваннями та критикує чоловіка. Незважаючи на те, що життя Узєлкових вирує у шаленому ритмі танцю, Марина та В’ячеслав очікують на тихе диво – у їхній сім’ї скоро народиться син.

З початку проекту «Танцюю для тебе» до редакції газети «33 канал» надходить безліч листів від вінничан та жителів області з проханням розповісти про життя сім’ї Узєлкових. Як виявилось, дружню підтримку земляків Марина та В’ячеслав відчувають навіть у столиці. І на пропозицію дати інтерв’ю обоє радо погодились.

– Минулого року у вашій сім’ї відбулась знакова подія - ви обвінчались. Але, як відомо, офіційно одружилися раніше. Розкажіть історію вашої сім’ї. Як вона створювалась?

– Ми познайомилися ще в студентські роки, коли навчались у Вінницькому педагогічному університеті. Пам’ятаю, коли вперше побачив Маринку – вона мені одразу сподобалась і я вирішив, що будь-якою ціною з нею познайомлюсь. Знайшов нашого спільного знайомого, і ми з ним влаштували так, ніби я випадково зустрів їх на перерві між парами, і таким чином мене представили Маринці.

Марина: - Добре пам’ятаю нашу першу зустріч. Я навіть не помітила, що все було заздалегідь заплановано – так все професійно влаштували!

Потім було ще кілька зустрічей, поки я зрозуміла, що цей хлопець мені дуже подобається… Вже минуло близько 10 років з дня нашого весілля, але кожен день ми знову і знову закохуємось одне в одного. До речі, незважаючи на те, що досить довгий час одружені, ми тільки минулого року вирішили обвінчатись. Не запрошували нікого, бо вважаємо, що цей обряд стосується тільки нас двох.

– В’ячеславе, які подарунки дарує Марина вам на честь ваших перемог?

– Знаєте, власне Марина та її почуття до мене і є кращими подарунками в житті, незалежно від нагоди! А зовсім скоро моя кохана дружина подарує мені довгоочікуваний подарунок – ми чекаємо на сина!!!

– Марино, як ви ставитесь до участі чоловіка у шоу «Танцюю для тебе»?

– Дуже позитивно!!! Підтримую повністю! Слава любить експериментувати, пробувати щось нове і невідоме! Я пишаюсь його успіхами у проекті, адже знаю, яких зусиль це коштує!

– В’ячеславе, чи ображається дружина на те, що ви дуже багато вільного часу проводите на тренуваннях з Ксенією Горб?

– Зовсім не ображається, проте дуже сумує за мною. Але вона часто приїздить до нас у зал, і саме вона є нашим першим глядачем і суворим критиком.

– Чи бачите ви у майбутньому своїх дітей боксерами? Чому?

Марина: – Я вважаю, що кожна дитина має сама визначатись у тому, чим вона хоче займатися, а батьки - підтримати її та допомогти. Мама і тато повинні бути найліпшими друзями своїх сина чи доньки, добре їх розуміти, і тоді не буде суттєвих розбіжностей у життєвих поглядах, а в їхніх стосунках неодмінно пануватиме гармонія. Тому якщо наша дитина захоче займатися боксом чи іншим видом спорту – ми її підтримаємо.

В’ячеслав: – Якщо буде боксером – то тренувати буду сам!

– В’ячеславе, як ви себе почуваєте зараз? Чи впевнені, що на паркеті, як і в боксі, вам усміхнеться перемога? Як змінились тренування у вас з Ксенією після того, як ви потрапили на дуель?

– Кожного разу, коли я виходжу на паркет, то не зважаю на суддів і оцінки! Я роблю це для глядачів, родини, друзів і, в першу чергу, для нашого Андраніка! А те, що ми потрапили на дуель – нас з Ксенією не лякає, адже у нас буде можливість з’явитися на паркеті не 2, а цілих 3 рази за вечір! До перемоги треба йти помалу, але впевнено! Як, наприклад, у боксі — справжній боксер-професіонал ніколи не повинен налаштовуватися на виграш нокаутом, він може «прийти» у будь-який момент, але до цієї миті ти маєш працювати і робити це якісно. Ось і тут так – я не марю ідеєю, образно кажучи, покласти всіх учасників на лопатки і вирвати перемогу зубами, а просто потихеньку до неї крокую. І те, що я взагалі вийшов на паркет, для мене вже перемога, бо багато хто не вірив, що боксер здатен виконати хоча б один танцювальний рух.

– Що наразі відбувається за кулісами проекту? Як оцінюють танцювальні здібності В’ячеслава інші зіркові пари?

– З кожним днем атмосфера за лаштунками все гарячіша й гарячіша – відчувається вже, що шоу іде до завершення. Звичайно, часом трапляється й таке, що просто здають нерви, але відразу згадуєш заради чого і кого ти це робиш - і заспокоюєшся. Проте між учасниками немає ворожнечі, всі морально один одного підтримують.

Марина: – Скажу вам відверто – мені весь час за кулісами кажуть, як всі люблять Славу і що такої веселої та доброзичливої людини вони ще не зустрічали. Мені дуже приємно! А ще він там ще й психологом підробляє. Ще ж його фах.

– Як часто ви бачитесь з Андраніком? Він підтримує В’ячеслава? – запитую Марину.

– Андранік мешкає у Хмельницькому, тому бачимось ми не так часто, як того хотілося б. Але ми майже кожен день телефонуємо йому і він нам, ділимося новинами. Ми дуже потоваришували! А як же з такою сонячною дитиною не здружитися?!

– Вінничани підтримують свого земляка, віддають за вас голоси і бажають вам тільки перемог.

В’ячеслав: – Я дуже вдячний всім, хто нас так підтримує і кому не байдужа доля мого маленького друга Андраніка Алексаняна! У мене чудова команда – Ксюша, Андранік, Маринка і вінничани! Разом ми сила!

Марина: – І я хотіла б подякувати всім за те, що Славу так люблять і підтримують наші земляки! Ми дуже це відчуваємо!!!


Источник: Вінницька обласна щотижнева газета "33 канал" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "
ВІННИЧАНИН УЗЄЛКОВ - НАЙУЛЮБЛЕНІШИЙ УЧАСНИК "ТАНЦЮЮ ДЛЯ ТЕБЕ". Поряд з ним дружина Марина, яка чекає сина

"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 11
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Винница



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта