Іспит “Чорною пантерою” : 485269 : Спорт

Спорт Львов : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Львов и область : Последние новости > Спорт
Подробно

Іспит “Чорною пантерою”

Іспит “Чорною пантерою”

Післязавтра Віталій Кличко проведе захист титулу проти кубинця Хуана Карлоса Гомеса (на професіональному ринзі виступає під прізвиськом “Чорна пантера”). Для україн­ського боксера цей бій є пересічним, він його уникав, але через наполягання керівництва WBC таки був змушений дати згоду на протистояння з кубинцем. А ось для тренера Кличка Фріца Здунека захист підопічним титулу є особливим. Адже Віталій боксуватиме не з ким-небудь, а з бать­ком його онуки.
Утікач з Острова свободи
Хуан Карлос Гомес зробив блискучу кар’єру на аматор­ському рингу. Чого варта лише його перемога на чемпіонаті світу 1994 року. Але боксер не обмежувався лише любительським рингом. Оскільки на Кубі професіональний бокс суворо заборонено, Хуан Карлос утік до Європи. Свою кар’єру темношкірий атлет починав в Universum – клубі, в який після Олімпійських ігор в Атланті перейшли брати Клички. До слова, Віталію Гомес допомагав готуватися до одного з поєдинків, під час спарингу українець відправляв кубинця в нокдаун. Хуан Карлос уже був чемпіоном світу, але у важкій вазі. До цього звер­шення його готував ніхто інший, як теперішній тренер Кличка-старшого Фріц Зду­нек. “Гомеса знаю дуже добре. Під моїм керівництвом він став чемпіоном світу в першій важкій вазі. Багато років ми були однією командою. Тепер виходимо один проти одного. Але що вдієш? Це ж бокс!” – розповів Ф. Здунек в інтерв’ю sportbox.ru.
Проте тренер не хвилюється через минуле: “Ні, в жодному разі! Ніякого додаткового психологічного стресу. Гомес пішов із клубу Unіversum, а також відмовився від моїх послуг. Мої тренувальні методики здавалися йому надто жорсткими, і він вирішив, як я висловлююся, зайнятися “пляжним” боксом. Думаю, це не пішло йому на користь. Його показники помітно погіршилися”.
Сімейна драма Здунека
Німецького фахівця з кубинцем поєднують не лише робочі стосунки. Донька Здунека Каті мала з Хуаном Карлосом бурхливий роман, 1997 року народила від свого бой-френда доньку. Але до офіційного оформлення стосунків справа не дійшла. Велелюбний Гомес на це не погодився. Кубинський боксер не полюбляє слово “дисципліна”. Саме через це в нього зіпсувалися стосунки з німецьким промоутером. Темношкірий боксер 2002-го перебрався в Америку, пробував співпрацювати з промоутер­ськими компаніями Sugar Ray Leonard Boxing та Team Freedom Promotions. Але врешті-решт вирішив економити на промоу­терах. 2004 року фахівці поставили хрест на кар’єрі Гомеса – кубинець у першому ж раунді нокаутом програв Ямплієру Аскуї. “Латиноамериканці вже давно довели, що ставляться до життя значно простіше, ніж представники інших націй, – розповів Ф. Здунек російським журналістам. – Вони не настільки цілеспрямовані. Доміг­шись успіху, тішаться від усієї душі, як діти малі, й надміру розслабляються. Їм складно завершити свято з нагоди перемоги й зануритися в робочі будні”.
Здавалося б, недисциплінований і норовливий Хуан Карлос уже не підніметься на вершину рейтингу, але промоутери Arena Box-Promotion зуміли його реанімувати. До речі, теперішній менеджер кубинця Ахмет Енер є... законним чоловіком уже згаданої нами доньки Фріца Здунека – Каті.
Кличко ввімкне швидкість
Віталій Кличко під час підготовки до свого наступного бою особливу увагу приділяв швидкості. Про це українець розповів в інтерв’ю Eurosport.ru. “Я займався в тренувальному таборі в австрійському Тіролі. Почав із фізичної підготовки, провів велику кількість спарингів, приділяючи особливу увагу швидкості та працюючи над захистом, – сказав Кличко-старший. – Чудово почуваюся і перебуваю в прекрасній формі”.
Слово фахівцям...
Заслужений тренер України з боксу Роман Семенишин вважає, що Віталієві Кличку не варто сподіватися на легку прогулянку. “Гомес – боксер високого класу. Єдине, в житті він не дисциплінований, отож спрогнозувати, в якій формі він підійде до бою, і взагалі, чи не зірвав він свою підготовку, складно, – розповів “Газеті” Роман Степанович. – Якщо Хуан Карлос провів тренувальні збори як слід, то Кличкові буде складно з ним боксувати. Гомес дуже хитрий боксер, технічний”. Роман Семенишин прогнозує перемогу Віталія Кличка, але якою ціною її буде досягнено, говорити не береться. “Думаю, якщо й буде нокаут, то у стартових п’яти раундах. У наступних відрізках двобою достроково перемогти кубинця Кличку-старшому, мабуть, не вдасться. В такому разі він здобуде титул рішенням суддів”, – переконує заслужений тренер України з боксу.
Старший тренер збірної України з боксу Дмитро Соснов­ський теж вважає Гомеса талановитим боксером, але при цьому фахівець сумнівається, що кубинець складе гідну кон­куренцію українському суперважковаговику. “Хуан Карлос – технічний боксер, але якщо Віталій обере правильну тактику та дотримуватиметься її, то в кубинця немає шансів на перемогу, – каже Дмитро Дмитрович. – Для Віталія головне – тримати суперника на дистанції, багато працювати “передньою” рукою. Гомес, хоча й технічний, але не володіє нокаутувальним ударом”.
Як зауважує Дмитро Сос­новський, наразі він не бачить, хто зміг би скласти конкуренцію братам Кличкам, й обурюється заявам про те, що суперважкий дивізіон переживає кризу. “Кажуть, у Кличків немає конкуренції через кризу в їхній вазі, це – брехня, – переконаний Дмитро Дмитрович. – Таке саме спостерігалося в “зоряний” час Майка Тайсона чи Мохамеда Алі. Просто вони на голову вищі за своїх суперників, а криза тут ні причім”.
Старший тренер збірної України вважає, що розрекламована “зірка” з Росії – Алєксандр Повєткін – теж не внесе інтриги в суперважкий дивізіон. “Знаю, що А. Повєткін має домовитися про бій із нашим Олександром Дмитренком. Думаю, це буде перша поразка росіянина. Він – слабкий боксер, особливо для суперважкого дивізіону. О. Дмит­ренко, думаю, стане чемпіоном світу, але йому потрібно ще на­биратися досвіду. Олександрові рано виходити проти такого досвідченого “зубра” професіонального боксу, як Володимир Кличко”, – зазначив “Газеті” Дмитро Сосновський.
Прогноз від тренера
Сам Віталій Кличко каже, що через специфічну манеру ведення бою перемогти Гомеса нок­аутом буде складно. А ось Фріц Здунек не сумнівається, що його підопічний таки нокаутує кубинця. “Певен, протистояння триватиме не більш, ніж вісім раундів. У Гомеса немає шансів уникнути нокауту”, – каже наставник Кличка-старшого.
Гліб Ваколюк


Источник: ЛЬВІВСЬКА ГАЗЕТА | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Іспит “Чорною пантерою”"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 0
Новых вестей вчера: 24

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Львов



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта