Зобов’язання Nestlé – зменшити кількість солі, цукрів та насичених жирів у своїй продукції : 1464717 : Пресс-релизы

Пресс-релизы Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Пресс-релизы
Подробно

Зобов’язання Nestlé – зменшити кількість солі, цукрів та насичених жирів у своїй продукції

Зобов’язання Nestlé – зменшити кількість солі,  цукрів та насичених жирів у своїй продукції

Nestlé постійно удосконалює харчовий профіль своєї продукції. Ми поступово зменшуємо кількість солі, цукрів та насичених жирів, а також вилучаємо трансжири, що походять з частково гідрогенізованих масел з наших продуктів.
Nestlé, один із провідних світових виробників продуктів харчування і напоїв, взяла на себе зобов'язання до 2016 року вилучити трансжири, що походять з частково гідрогенізованих масел, тобто таких, які містять більше 2 г трансжирів на 100 г загального жиру. Вже сьогодні львівська кондитерська фабрика «Світоч», що належить Nestlé і є одним із основних виробників кондитерських виробів на українському ринку, виробляє продукцію, вміст трансжирних кислот в якій не перевищує норми ВООЗ щодо споживання трансжирів, а саме не більше 1% від добової норми загальної калорійності раціону. Це дорівнює не більше 2,2 г трансжирів в день при середньому рівні споживання 2 000 кілокалорій в день.
Трансжири (трансжирні кислоти) – це різновид ненасичених жирів природнього або штучного походження. Штучні трансжири утворюються як побічні продукти в результаті переробки рідких рослинних жирів у тверді при високій температурі в наслідок процесів гідрогенізації, наприклад, при виробництві маргарину з соняшникової олії. В той самий час, згідно з результатами численних досліджень вчених в усьому світі, надмірне вживання трансжирів вкрай негативно впливає на здоров'я, зокрема значно підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань.
Nestlé, як відповідальний виробник, допускає вкрай незначний вміст трансжирів у своїй продукції, який за кількістю не перевищує такий у природних продуктах, наприклад, в м’ясі та молоці жуйних тварин. Компанія щороку проводить понад 100 мільйонів тестів в усьому світі, щоб підтвердити відповідність продукції внутрішнім і зовнішнім стандартам. Так, наприклад, за результатами дослідження харчового профілю по системі 60/40+ було встановлено, що вафлі «Світоч Артек» містять у 11 разів менше шкідливих трансжирів, ніж продукт-конкурент.
Володимир Співак, директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestle в Україні:
«Nestlé вбачає свою глобальну мету у покращенні якості життя та сприянні здоровому майбутньому своїх споживачів. Вона залишається тією ж, що і 150 років тому. Ми пропонуємо більш смачний та більш здоровий асортимент продукції. Для нас важливо, щоб наші споживачі дотримувалися більш здорового способу життя. Для цього ми розповсюджуємо та впроваджуємо знання із принципів раціонального харчування. Ми постійно вдосконалюємо наше виробництво, впроваджуючи інновації та інвестуючи у модернізацію і розширення виробничих потужностей, щоб приносити ще більше користі суспільству та відповідати найсуворішим міжнародним та національним стандартам якості».

Якість і безпека продуктів харчування є головним пріоритетом компанії. Впродовж років у Nestlé сформувалася внутрішня система менеджменту якості – Nestlé Quality Management System (NQMS). Вона гармонізована з міжнародними стандартами якості (ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, FSSC 22000, регіональні лабораторії Nestlé в Україні акредитовані на відповідність ISO 17025) та проходить щорічну зовнішню оцінку незалежними сертифікаційними органами для підтвердження відповідності цим стандартам та діючим українським законодавчим нормам. При цьому належна якість забезпечується на всіх етапах ланцюжку виробництва – від лану до столу – завдяки впровадженню міжнародно визнаної системи HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), заснованої на принципі аналізу ризиків харчової безпеки та встановлення критичних точок контролю.
Довідка
Nestlé – найбільша компанія світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 189 країнах, а 328 тисяч співробітників працюють для досягнення спільної мети Nestlé – підвищувати якість життя і сприяти здоровому майбутньому. Nestlé пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для родин та їхніх домашніх тварин. Має понад 2000 торгових марок: від всесвітньо відомих брендів, таких як NESCAFÉ або Nespresso до лідерів локальних ринків. Результати компанії обумовлені веденням стратегії раціонального харчування та здорового способу життя. Штаб-квартира Nestlé розташована у швейцарському місті Веве, де понад 150 років тому була заснована компанія. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2016 році 89,5 млрд. швейцарських фраків. Крім виробництва продуктів харчування, компанія володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.
Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдінг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові було створено Nestlé Business Service (NBS Lviv), що є одним із п’яти сервісних центрів Nestlé у світі та надає послуги по підтримці підрозділів компанії Nestlé на більш ніж 30 ринках Східної та Західної Європи.
Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корма для домашніх тварин.

За подальшою інформацією прохання звертатися до
Євгенії Корольової,
Менеджера зі зв’язків з громадськістю
Nestlé в Україні та Молдові,
тел.: (050) 448 3070, (044) 496 1031

 

Добавить комментарий к новости "Зобов’язання Nestlé – зменшити кількість солі, цукрів та насичених жирів у своїй продукції "

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Апрель 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта