Последние новости Украина

Последние новости Украина : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина : Последние новости
Лента вестей

На Кіровоградщині іномарка зіткнулася з автобусом

На Кіровоградщині іномарка зіткнулася з автобусом

Втрата одним із водіїв уваги за кермом призвела до ДТП

 

У Кропивницькому відбулося засідання сесії обласної ради

У Кропивницькому відбулося засідання сесії обласної ради

Депутати розглянули 47 питань. Зокрема, вони стосувалися кадрових змін комунальних підприємств, виконання обласного бюджету, реалізації Стратегії розвитку області, а також освітніх, медичних, природо-заповідних та питань допомоги фронту.

 

На Кіровоградщині створять мапи безбар’єрності міст

На Кіровоградщині створять мапи безбар’єрності міст

Про це повідомила голова обласного комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об& #39; єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Галина Пастух.

 

У Кропивницькому говорили про ментальне здоров’я

У Кропивницькому говорили про ментальне здоров’я

У просторі для родин з дітьми головної книгозбірні області для студентів навчальних закладів Кропивницького пройшли заходи у рамках& nbsp; місяця обізнаності про ментальне здоров& rsquo; я

 

На Кіровоградщині надзвичайники провели рейд біля водойм

На Кіровоградщині надзвичайники провели рейд біля водойм

Кропивницькі надзвичайники спільно з представником місцевої влади провели профілактичний рейд біля водойми у с. Велика Северинка Кропивницького району

 

На Кіровоградщині легковик зіштовхнувся з вантажівкою, є загиблі

На Кіровоградщині легковик зіштовхнувся з вантажівкою,  є загиблі

До Служби порятунку& nbsp; надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась біля села Підлісне Олександрівської громади Кропивницького району.

 

За використання підробленого посвідчення водія судитимуть оржиччанина

Житель Лубенського району придбав фальшиве посвідчення водія та використовував його під час керування автомобілем. В ході слідства зібрано беззаперечні докази вини чоловіка та скеровано обвинувальний акт до суду. За вчинене йому загрожує до двох років обмеження волі.

13 травня поточного року у селищі Оржиця співробітники сектору поліцейської діяльності № 1 (сел. Оржиця) відділу поліції № 2 Лубенського районного відділу поліції зупинили автомобіль & laquo; BАЗ& raquo; , під керуванням 23-річного жите...

 

Під час виконання бойового завдання загинув військовий із Полтавщини Валерій Шелемба

Ще один український військовий, мешканець Гребінківської громади, який воював за мир та свободу України, пішов від нас. Під час виконання бойового завдання загинув Шелемба Валерій Іванович, будучи вірним військовій присязі, мужньо виконавши військовий обов& rsquo; язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Обірвалось життя Героя в районі населеного пункту Максимільянівка Покровського району Донецької області.

Народився Валерій Шелемба 25 квітня 1991 року у сім& rsquo; ї сільських ...

 

Полтавська обласна філармонія зустрічала солістку Віденської державної опери

Полтавська обласна філармонія зустрічала солістку Віденської державної опери, Міланського Teatro alla Scala, Баварської та Цюріхської опер Ольгу Безсмертну (сопрано) та солістку Національної філармонії України, заслужену артистку України Анну Поліщук (фортепіано).

Зі сцени артистки подарували полтавському глядачеві програму & laquo; Віддані коханню& raquo; .

Звучали твори визначних постатей епохи романтизму& nbsp; Роберта Шумана ...

 

На Полтавщині поліція вилучила боєприпаси у мешканця Кременчука

Небезпечний предмет виявили працівники патрульної поліції Кременчука, які 12 червня близько 18:40 прибули на виклик щодо домашнього насильства в одній із родин у Крюківському районі міста. Поліція з& rsquo; ясовує обставини події.

Отримавши повідомлення про домашній конфлікт на місце виклику прибули патрульні поліцейські Кременчука. Під час спілкування із мешканцем будинку (1985 року народження) поліцейські побачили у помешканні гранату Ф-1 та викликал...

 

На Кіровоградщині працюють дитячі табори відпочинку та дозвілля дітей

На Кіровоградщині працюють дитячі табори відпочинку та дозвілля дітей

Окрім цього на території Гурівської громади відкрита перша зміна в дитячому таборі оздоровлення і відпочинку & laquo; Сонячний& raquo; Криворізької міської ради.

 

Євро-2024 з футболу: де дивитися матчі

Євро-2024 з футболу: де дивитися матчі

Усі матчі турніру будуть доступні ексклюзивно на MEGOGO.
& nbsp;

 

На Кіровоградщині з' явиться ще одна футбольна команда

На Кіровоградщині з' явиться ще одна футбольна команда

Футбольний клуб & laquo; Олександрія& raquo; прийняв рішення про створення команди & laquo; Олександрія -2& raquo; , яка в сезоні 2024/25 буде учасником Другої ліги ПФЛ.

 

Олія з Кіровоградщини прямує до країн Африки

Олія з Кіровоградщини прямує до країн Африки

Україна вперше відправляє соняшникову олію в рамках гуманітарної продовольчої ініціативи Президента України & laquo; Grain from Ukraine& raquo; .

 

Розкрадача вантажiвок судитимуть у Кропивницькому

Розкрадача вантажiвок судитимуть у Кропивницькому

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо організатора злочинної групи за фактом скоєння крадіжок в особливо великому розмірі за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 185 КК України).

 

На кільці у Кропивницькому трапилася аварія

На кільці у Кропивницькому трапилася аварія

Автопригода сталася& nbsp; на перетині проспектів Університетського та Промислового у Кропивницькому.

 

У Кропивницькому відбулось спецпогашення поштової марки «Україно, вперед»

У Кропивницькому відбулось спецпогашення поштової марки «Україно,  вперед»

& laquo; Україно, вперед!& raquo; - саме таку назву має нова марка від Укрпошти, випуском якої національний поштовий оператор вирішив підтримати національну збірну з футболу, яка 17 червня зіграє свій перший матч у Німеччині в фінальному турнірі Євро-2024

 

У Кропивницькому внаслідок вибуху газу у житловому будинку травмовано двоє дітей

У Кропивницькому внаслідок вибуху газу у житловому будинку травмовано двоє дітей

13 червня о 02:05 до Служби порятунку & laquo; 101& raquo; надійшло повідомлення про те, що в приватному одноповерховому житловому будинку на трьох господарів стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння

 

Із початку року місцеві бюджети Полтавщини отримали 7, 7 млрд грн податкових надходжень

Податок на доходи фізичних осіб & ndash; основне джерело наповнення місцевих бюджетів Полтавщини. Більше половини від загального обсягу.

За п' ять місяців поточного року надійшло 4, 3 млрд грн. Порівняно з аналогічним періодом 2023-го цей показник збільшився на 21%. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Другий за обсягом & ndash; єдиний податок. Бюджети отримали 1 млрд грн, що на 141, 5 млн грн більше ніж торік. Плати за землю & ndash; 743 млн грн, акцизного податку & ndas...

 

На Кіровоградщині надзвичайники врятували лебедя

На Кіровоградщині надзвичайники врятували лебедя

Сьогодні, 12 червня, до Служби порятунку& nbsp; надійшло повідомлення про те, що у с. Марфівка Долинської громади Кропивницького району у люк сільського ставка потрапив лебідь.

 

Історія про вчасні тестування та лікування

Історія про вчасні тестування та лікування

Олександр живе з ВІЛ уже кілька років. Він - приймає антиретровірусну терапію (медичну допомогу для людей з ВІЛ) і ні в чому собі не відмовляє.

 

Комфорт, безпека та дружня спільнота – топові запити покупців житла в Україні

До початку воєнних дій на території України при виборі житла покупці керувались престижність району. Локація житлового комплексу відігравала основну роль

 

Як прописати дитину без згоди батька або матері

Як прописати дитину без згоди батька або матері

Реєстрація місця проживання дитини потребує згоди обох батьків. Втім буває так, що через погані стосунки, зокрема після розлучення, один з батьків не дає потрібну згоду. Такі дії порушують права та потреби дитини.

 

На Кіровоградщині планують підключити світлофори до автономних джерел живлення

На Кіровоградщині планують підключити світлофори до автономних джерел живлення

Унаслідок масованих обстрілів критичної інфраструктури, що спричиняють значні руйнування або навіть знищення об& rsquo; єктів енергетичної інфраструктури, існує ймовірність відключення електропостачання на тривалий час, у тому числі й світлофорних об& rsquo; єктів.

 

Надійний смартфон на кожен день OPPO A18

Якщо ви шукаєте надійний та стильний смартфон, який не вдарить по кишені, OPPO A18 може стати відмінним вибором. Цей гаджет комбінує в собі сучасний дизайн, продуктивність та інноваційні технології, які зроблять ваше щоденне користування комфортним та ефективним. Дізнатися більше про особливості та переваги OPPO A18, детально ознайомитися з технічними характеристиками зручно на https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_oppo-a18.html – надійномй [… ]

 

« Одеська кіностудія» : жодних загроз існуванню кіностудії не існує

Декілька днів в інформаційному просторі увага прикута до Одеської кіностудії. LIGA.net з посиланням на пресслужбу Державної аудиторської служби та на результати аудиту фінансової діяльності компанії повідомили, що « Одеська кіностудія» через неефективні управлінські рішення керівництва та бездіяльність акціонерів стала збитковою і ризикує припинити своє існування. Проте голова правління Одеської кіностудії Андрій Осіпов в ефірі Радіо Культура [… ]
Сообщение « Одеська кіностудія» : жодних загроз існуванню кіностудії не існує появились сначала на Бізнес-портал Одеської області.

 

В Україні різко зросли ціни на популярну ягоду: названо головні причини

Однією з причин є скорочення пропозиції суниці садової на ринку через завершення сезону реалізації ранніх сортів. Якщо протягом останніх тижнів ціни на полуницю знижувались, то на цьому тижні українські виробники суттєво підвищили відпускні ціни на свою продукцію. Аналітики EastFruit зазначають, що в господарствах країни ягода піднялась у ціні в середньому на 39%, якщо порівнювати з [… ]
Сообщение В Україні різко зросли ціни на популярну ягоду: названо головні причини появились сначала на Бізнес-портал Одеської області.

 

Кращі японські автомобілі – ТОП-12 моделей

Кращі японські автомобілі –  ТОП-12 моделей

Автомобілі японського виробництва одні з найнадійніших, з великим запасом міцності та підвищеною комфортністю. Тому користуються попитом на первинному та вторинному ринку. У цій статті ми розповімо про плюси та мінуси японських авто, а також про найкращі моделі в 2022-2033 році. Сильні та слабкі сторони японських авто Мінусів японських автомобілів практично немає, якщо говорити загалом. Перший [… ]

 

Кріштіану Роналду за одну гру встановив три рекорди

Капітан збірної Португалії зробив дубль у товариському матчі з командою Ірландії, оновив два свої рекорди та встановив ще один. Нападник саудівського “ Аль-Насра” Кріштіану Роналду продовжує штампувати рекорди як на клубному рівні, так і виступаючи за збірну. Команда Португалії, яка готується до чемпіонату Європи – 2024, провела спаринг із Ірландією. 39-річний форвард забив двічі та допоміг [… ]

 

Названо найдорожчі команди Євро-2024

Названо найдорожчі команди Євро-2024

У рейтингу оцінювали загальну трансферну вартість гравців команд. Чемпіонат Європи у Німеччині стартує 14 червня. Усі збірні вже визначились із остаточними заявками. Перед початком турніру портал Transfermarkt оновив актуальні ціни учасників, пише Forbes Sport. До трійки найдорожчих команд входить Англія (€1, 5 млрд), Франція (€1, 23 млрд) та Португалія (€1, 05 млрд). У топ-10 також потрапили: Іспанія – [… ]

 

Співачки та співаки, яких по праву називають переоціненими

Співачки та співаки,  яких по праву називають переоціненими

Ці знаменитості мають величезну армію фанатів, контракти на мільйони доларів і успішний бізнес. Ось тільки коли справа доходить до співочих талантів, більшість людей не розуміє всього шуму навколо зірок. Переоцінені виконавці Ріанна Заперечити той факт, що Ріанна є популярною співачкою, досить складно. Адже за її виступ готові платити шалені гроші навіть в Індії. Однак при [… ]

 

У муніципальний ліцей Кропивницького завітали рятувальники

У муніципальний ліцей Кропивницького завітали рятувальники

На Кіровоградщині з початку літа і канікул рятувальники спільно з освітянами щодня організовують активне і корисне дозвілля для школярів.& nbsp;

 

Мій телефон на прослуховуванні? Як у цьому переконатись і чи можна вирішити цю проблему?

Сучасні технології значно полегшують багато процесів, роблячи їх більш швидкими, комфортними та доступними в принципі. Зараз важко собі уявити день, де людина їх би не використала. Але, на жаль, з ними, крім позитивних моментів, приходить і низка негативних. Найчастіше це стосується дій зловмисників, які використовують сучасні технології для досягнення своїх мерзенних цілей. Наприклад, прослуховування телефону. [… ]

 

Аліна Гросу зібрала світових зірок та їх рідних

Аліна Гросу зібрала світових зірок та їх рідних

Батьки Міли Куніс, Міка Ньютон, режисер кліпів Джей Ло, команда Адама Ламберта: Аліна Гросу провела благодійний вечір на підтримку України

 

На Полтавщині провели акцію «Сертифікат за вільний донат»

Полтавський бласний методичний кабінет навчальних закладів мистецтва та культури спільно з ГО & laquo; 4.5.0. Волонтери Полтавщини& raquo; ініціювали акцію & laquo; Сертифікат за вільний донат& raquo; . У межах заходу збирали донати для наших Захисників та Захисниць.

11 червня відбувся 45 цього навчального року всеукраїнський вебінар на базі методичного об& rsquo; єднання викладачів класу фортепіано та концертмейстерів мистецьких навчальних закладів. Участь у заход...

 

На Полтавщині 55-річний працівник під час перекриття ангара впав з висоти

До сектору поліцейської діяльності відділу №2 (селище Козельщина) Кременчуцького райуправління поліції 11-го червня близько 11-ї години надійшло повідомлення про травмування працівника на підприємстві в селі Михайлики Козельщинської громади.

Поліція з& rsquo; ясовує обставини події.

Отримавши повідомлення, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією, 55-річний працівник підприємства під час робіт з перекриття ангара впав з ви...

 

Ремонт київського метро: відновлення руху поїздів між станціями «Деміївська» та «Либідська»

Ремонтні роботи на ділянці між станціями метро «Деміївська» та «Либідська» в Києві тривають цілодобово

 

Кропивницький спортсмен став призером чемпіонату Європи з кульової парастрільби

Кропивницький спортсмен став призером чемпіонату Європи з кульової парастрільби

У Гранаді (Іспанія) проходив чемпіонат Європи з кульової парастрільби серед спортсменів з інвалідністю.

 

У Кропивницькому презентували книгу про «Гвардію Наступу»

У Кропивницькому презентували книгу про «Гвардію Наступу»

Це збірник розповідей українських Героїв & ndash; бійців Національної гвардії, поліцейських та прикордонників, які стали на захист нашої держави від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

 

Українцям готують пільгові кредити на купівлю сонячних панелей та малих вітростанцій

Кабінет міністрів готує програму пільгового кредитування на закупівлю енергообладнання як для громадян, так і бізнесу. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду. « Сьогодні затвердили порядок надання фінансової підтримки фізособам, які встановлюють генеруючі установки з альтернативних джерел енергії у власних домогосподарствах» , – підтвердив прем’ єр. За його словами, сума компенсації для установок потужністю до 10 [… ]
Сообщение Українцям готують пільгові кредити на купівлю сонячних панелей та малих вітростанцій появились сначала на Бізнес-портал Одеської області.

 

Офіційно: за час дії воєнного стану підприємці отримали 55 128 кредитів на суму близько 220 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

За минулий тиждень у межах Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» підприємці отримали від уповноважених банків 452 пільгові кредити на загальну суму 1, 3 млрд грн, з яких 361 кредит – від банків державного сектору економіки на 0, 9 млрд гривень. З початку 2024 року за Програмою підприємці отримали 10 986 кредитів на 42, 6 млрд грн, з яких [… ]
Сообщение Офіційно: за час дії воєнного стану підприємці отримали 55 128 кредитів на суму близько 220 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» появились сначала на Бізнес-портал Одеської області.

 

Яка ситуація на Кіровоградщині з COVID-19

Яка ситуація на Кіровоградщині з COVID-19

& nbsp; Про це порталу Фотоінформ повідомила головна державна санітарна лікарка у Кіровоградській області Надія Оперчук

 

На Кіровоградщині судитимуть колишню посадовицю державної адміністрації

На Кіровоградщині судитимуть колишню посадовицю державної адміністрації

Прокурори Знам& rsquo; янської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці одного з відділів Долинської районної державної адміністрації Кіровоградської області за обвинуваченням у зловживанні службовим становищем (ч. 1 ст. 364 КК України)

 

У Кропивницькому немає офіційних пляжів

У Кропивницькому немає офіційних пляжів

На території Кропивницької міської територіальної громади відсутні офіційні пляжі, які б відповідали Правилам охорони життя людей на водних об& rsquo; єктах України і Державним санітарним нормам та правилам утримання територій населених місць.

 

У Кропивницькому до пришкільного табору завітали надзвичайники

У Кропивницькому до пришкільного табору завітали надзвичайники

До маленьких відвідувачів пришкільного табору ліцею & laquo; Мрія& raquo; у Кропивницькому завітали рятувальники Головного управління ДСНС в області

 

На Кіровоградщині продовжують проводи рейди біля водойм

На Кіровоградщині продовжують проводи рейди біля водойм

Співробітники Служби порятунку провели профілактичні бесіди біля водойми, де полюбляють відпочивати жителі м. Олександрія.& nbsp;

 

У навчальних закладах Лубенщини відбулися випускні вечори (ФОТО)

7 червня& nbsp; у освітніх закладах Лубенської громади відбулися випускні вечори.

Шкільне свято стало по-особливому знаковим для 654 випускників четвертих класів, 723 випускників дев& rsquo; ятих класів. & nbsp;

Яскравим та феєричним було воно і для 410 випускників 11 класів, з яких 37 нагороджені& nbsp; золотими та 9 срібними медалями.

Теплі слова привітань, щирі побажання, обійми, мотиваційні& nbsp; настанови& nbsp; отримували& nbsp; ць...

 

6, 3 млрд гривень надійшло до місцевих бюджетів громад Полтавщини за 5 місяців

За п' ять місяців до бюджетів громад Полтавщини надійшло 6, 3 млрд грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року & ndash; на 18% більше.

Про це розповів начальник ОВА Філіп Пронін.

Найкращі показники зростання доходів бюджетів & ndash; у Новоселівській, Щербанівській, Градизькій, Зіньківській та Оржицькій громадах.

Темпи приросту відсутні у Лохвицькій, Опішнянській, Петрівсько-Роменській, Краснолуцькій, В...

 

В ДТП на Полтавщині постраждали четверо людей

Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 червня близько 16:20 на 5 км автодороги "Полтава-Красноград" Полтавського району. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За попередньою версією слідства автомобіль FORD FOCUS під керуванням полтавця 1961 року народження зіткнувся з автомобілем TOYOTA RAV 4, яким керувала мешканка м. Карлівки 1961 року народження.

Унаслідок ДТП до лікарні госпіталізовано з тілесними ушкодженнями водійку та неповнолітню пасажирку...

 

На продовольчих ринках Кропивницького відбулася рейдова перевірка

На продовольчих ринках Кропивницького відбулася рейдова перевірка

Вихідними на продовольчих ринках міста Кропивницький міграційники спільно з поліцейськими провели профілактичний рейд з протидії нелегальній міграції.

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 0
Новых вестей вчера: 25

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июнь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Объявления
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Украина



Курсы валют

Курсы валют







Партнеры

Webtexts
контент-издательство


Объявления городов Украины

Real estate planet

Бесплатные объявления в Украине

Бесплатные объявления в России

Бесплатные объявления в Казахстане

Бесплатные объявления Белоруссии

Управление раскруткой сайта

Интернет-комиссионка Киева

Интернет-комиссионка России

Classified ads in Ireland

Classified ads in UK

Classified ads in Canada

Classified ads in India

Объявления Украины

Объявления России

Petites annonces gratuites Paris

Мир объявлений Киев

Иммиграция в Чехию и недвижимость в Праге
О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта