Гребінка | Гребёнка: городской сайт Grebenka.com - Гребінка | Гребёнка: городской сайт Grebenka.com - Последние новости Все регионы

Гребінка | Гребёнка: городской сайт Grebenka.com - Гребінка | Гребёнка: городской сайт Grebenka.com - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Під час бойового завдання загинув житель Полтавщини Дмитро Федорін

Дмитро Федорін загинув під час виконання бойового завдання на фронті.

Про те, що воїн загинув 12 жовтня повідомили в Зіньківській міській раді.

Чоловік народився 5 лютого 1981 року в Лисичанську на Луганщині. Закінчив місцеву школу №8. Згодом вступив до Лисичанського професійного торгово-кулінарного ліцею, де здобув спеціальність кухаря.

До повномасштабного вторгнення Дмитро Федорін працював на шахті. Разом із дружиною Те...

 

На Полтавщині водій Mitsubishi Lancer на смерть збив 26-річну жінку: потерпіла загинула на місці

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 жовтня близько 00:30 по вулиці Решетилівській у Полтаві. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль Mitsubishi Lancer, під керуванням місцевого водія 2002 року народження, здійснив наїзд на жінку 1998 року народження.

Від отриманих травм жінка загинула на місці.

Ч...

 

На Полтавщині поблизу міста Зінькова у ДТП загинув велосипедист

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув велосипедист, сталася 12 жовтня близько 01:00 на автодорозі Полтава-Гадяч поблизу міста Зінькова. Поліція встановлює обставини.

За попередньою інформацією слідства, автомобіль Lanos, під керуванням мешканця м. Зінькова (1987 року народження), зіткнувся з велосипедом, яким керував місцевий мешканець 1962 року народження.

Унаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, від яких помер на мі...

 

На Полтавщині поліція розшукала зниклого вихованця навчального закладу

Про зникнення 15-річного хлопця 11-го жовтня близько 12:00 до поліції Полтавщини повідомила працівниця гуртожитку. Жінка зазначила, що вихованець одного з навчальних закладів Шишацької громади покинув заклад освіти та не повернувся. Поліція негайно розпочала пошукові заходи.

Отримавши повідомлення про зникнення юнака, до його пошуків залучили слідчо-оперативну групу і особовий склад територіального підрозділу та орієнтували патрульні наряди поліції.

Віталій Ярмолюк, начальн...

 

У Кременчуцькому районі виявили африканську чуму свиней

До Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області надійшло повідомлення про загибель 10 свиней в приватному господарстві села Миловидівка Піщанської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Фахівцями Держпрородспоживслужби області проведено епізоотичне обстеження та відібрано патологічний (біологічний) матеріал з метою виключення захворювання на африканську чуму свиней.

Згідно зі звітом про результати дослідження...

 

Аграрії Полтавщини уже намолотили понад 3, 5 млн тонн зерна нового врожаю

Аграрії Полтавщини зібрали соняшник, сою, гречку і просо. Загалом уже намолотили понад 3, 5 млн тонн зерна нового врожаю. Завдяки їхній невтомній і сумлінній роботі область продовжує бути серед лідерів по валовому збору зернових культур.

Про це розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Соняшнику заготували 1 млн тонн, а сої & ndash; майже пів мільйона тонн. Більшість із кукурудзяних полів уже теж обмолочені. Із них зібрали 2 млн тонн зерн...

 

Філіп Пронін перевірив, як організований навчальний процес у школах Оржицької та Новооржицької громад

На Полтавщині перевіряють, як організований освітній процес у громадах області. Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін та його заступник Антон Чубенко відвідали опорні заклади Оржицької та Новооржицької громад. Обговорили перспективи і виклики. Оглянули класи та укриття.

У школі Оржицької громади навчається майже 600 дітей. За кошти державного, обласного й місцевого бюджетів там відремонтували покрівлю, другий поверх, спортзал, санвузли...

 

Філіп Пронін: «Якісні реабілітаційні послуги мають бути доступними по всій Полтавщині»

Начальник ОВА Філіп Пронін з робочою поїздкою відвідав Оржицьку громаду. У ході візиту разом із заступником Антоном Чубенком, директором Департаменту охорони здоров& rsquo; я ОВА Віктором Лисаком оглянули реабілітаційне відділення в лікарні громади.

Воно запрацювало у березні цього року. Там облаштували чотири палати та кабінети для проведення фізичної реабілітації. Є необхідне обладнання. Зокрема частину придбали за підтримки благодійних організацій і міжнародних партнерів. На іншу час...

 

56 територіальних громад Полтавщини мають власні стратегії місцевого розвитку

У Полтавській ОВА на онлайн-нараді з представниками 16 територіальних громад обговорили питання оновлення місцевих стратегій розвитку з урахуванням змін, що були внесені до Державної стратегії регіонального розвитку.

На різних стадіях розробки перебувають проєкти стратегії у 19 громадах. До процесу оновлення планують долучитись ще 5 громад.

У ході зустрічі фахівці Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій ОВА наголосили на важливості дотриманн...

 

Рятувальники Полтавщини отримали унікальну для області спецтехніку

Вогнеборці області отримали спецтехніку від Королівства Данія. Вона допомагатиме гасити пожежі й рятувати людей на висоті до 45 метрів.

Три новітні автопідйомники надійшли в якості гуманітарної допомоги. Їх розподілять серед підрозділів, де у такій техніці є потреба.

Техніку оглянув начальник ОВА Філіп Пронін та його заступник Антон Чубенко.

& laquo; Наші рятувальники & ndash; приклад сміливості, витривалості й самовідданості...

 

У Миргородському районі сталася ДТП: автомобіль ВАЗ 21099 зіткнувся з Kia Sorento

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 жовтня близько 08:30 у селі Дзюбівщина Миргородського району. Поліція встановлює обставини події.

За попередньою інформацією, автомобіль ВАЗ 21099, під керуванням місцевого водія 1962 року народження, зіткнувся з автомобілем Kia Sorento, за кермом якого перебував житель м. Дніпро 1990 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

У жовтні державну соціальну допомогу отримають 79 тисяч жителів Полтавщини

Державна соціальна допомога залишається важливим компонентом підтримки людей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. У жовтні виплати отримають 79 тис. жителів Полтавщини.

На це спрямовано майже 190 млн грн.

Про це розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Щомісяця нараховують 17 видів державних соціальних допомог. Зокрема кошти надійдуть:

19, 9 тис. мешканців області & ndash; як підтримка при народженні дитини;
19 тис. людей з ін...

 

На Полтавщині під час сварки чоловік вистрелив з пневматичної гвинтівки в жінку

Жительку Кременчука госпіталізовано до місцевої лікарні. Поліція проводить досудове розслідування.

Подія сталася ввечері 7 жовтня по вулиці Лікаря Бончука у Кременчуці.

Слідчо-оперативна група відділення №1 (Крюківський район) Кременчуцького районного управління поліції та оперативники, які прибули на виклик, встановили особу чоловіка, причетного до злочину.

Володимир Кузьменко, тимчасово виконувач обов& rsquo; язків начальника відділення поліції №1, повідомив:

& laquo; У...

 

На Полтавщині водій отримав опіки внаслідок загоряння автомобіля

Інцидент стався 6 жовтня, близько 18:00, неподалік села Старі Санжари. Про це повідомили в Полтавське районне управління поліції Полтавської області

Автомобіль & laquo; Mazda& raquo; , під керуванням полтавця 1964 року народження, з' їхав з дороги в поле поблизу села Вісичі та застряг. Під час спроби самостійно виїхати відбулося загоряння транспортного засобу.

Водія з термічними опіками доставили до лікарні в Полтаві.

Поліція...

 

Осінні канікули в школах більшості громад Полтавщини розпочнуться 28 жовтня

У школах Полтавщини незабаром стартують осінні канікули. У громадах уже визначилися з термінами. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Першими на перепочинок від занять підуть школярі Лохвицької ТГ & ndash; із 21 по 27 жовтня. З 26 жовтня по 3 листопада відпочиватимуть діти з 21 громади: Білоцерківської, Гоголівської, Карлівської, Коломацької, Котелевської, Ланнівської, Лубенської, Лютенської, Мартинівської, Мачухівської, Машівської, Новосанжарської, Новоселівської, Омельницької, Пирятинсько...

 

ДТП на Полтавщині: травмовано 15-річну дівчину

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 жовтня близько 15:30 на вулиці Київська у місті Кременчуці.

Поліція з' ясовує обставини події.

За попередньою інформацією слідства, легковий автомобіль Volkswagen, під керуванням водія 1963 року народження, зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, щоб пропустити пішохода.

У цей момент ззаду в легковик в& rsquo; їхав автобус Isuzu, за кермом якого перебував водій 1964 року народження.

 

Полтавщину атакували десятки ворожих безпілотників

У ніч з 2-го на 3-тє жовтня Полтавщину атакували десятки ворожих БпЛА. Повітряна тривога тривала майже 12 годин. Обійшлося без постраждалих серед людей, & mdash; повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

За його даними, уламками безпілотників пошкоджено шість будівель комерційного призначення у Лубенському районі.

У Кременчуцькому & mdash; уламками пошкоджено покрівлю господарської споруди, скління в житловому будинку та дитячому садочку.
...

 

На Полтавщині виявляють придатні для створення лісів землі

Відбулася виїзна нарада в межах Полтавської області з питань забезпечення виконання Указів Президента України в частині виявлення самозаліснених та придатних для створення лісів земельних ділянок державної та комунальної форм власності з метою їх подальшого використання для досягнення оптимальної лісистості.

Так як Полтавщина належить до лісодефіцитних районів (лісистість області становить лише 8, 9%, при тому, що норматив оптимального, науково-обґрунтовано...

 

На Полтавщині зіткнулися дві вантажівки: водії доставлені до лікарні

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні близько 13:00 в селі Млини Лохвицької громади.

За попередньою інформацією, зіткнулися вантажівки MAN (під керуванням мешканця Полтавського району 2000 року народження) та SKANIA, за кермом якої перебував мешканець Полтави 1976 року народження.

Унаслідок зіткнення водії з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

Причини та обставини ДТП з& rsquo; ясовуються.

 

Полтавські організації водокористувачів відновлюють зрошення в регіоні

У Полтавській області 88 тис. га меліорованих земель, з яких понад 50 тис. га & ndash; зрошувані, решта & ndash; осушувані. Однак через зношеність меліоративної мережі у 2023 році з 50 тис. га зрошуваних земель було полито лише близько 7 тис. га.

За останні 1, 5 року в області створено вже шість організацій водокористувачів. Вони дають поштовх розвитку меліорації в області, стимулюють процеси інвентаризації й модернізації зрошувальних мереж. Разом із Черкащиною та Одещиною Полтавщина належить до трій...

 

На Лубенщині попрощаються із захисником Артуром Чалаб’яном

Чорні хустки, згорьовані обличчя, придавлені горем плечі& hellip; Все це стало фоном кожного нашого дня. А страшні звістки продовжують фарбувати в чорне осінні дні на Лубенщині. Нова втрата.

27 вересня 2024 року, з честю виконавши свій військовий обов& rsquo; язок, вірний військовій присязі й народу України, отримав поранення несумісне з життям і загинув, солдат Чалаб& rsquo; ян Артур Валерійович.

Артур Валерійович народився 1 лютого 1990 року в селі Михнівці на Лубенщині. У рідн...

 

У Пирятинській громаді провели в останню путь Героя-Захисника Івана Суханкіна

Розв' язана росією війна продовжує нести горе, нівечити людські долі, забирати життя.

У Пирятинській громаді провели в останню путь Героя-Захисника Івана Суханкіна. Із загиблим воїном прощалися у Пирятині та у його рідному селі Крячківка.

Про це повідомляється на сторінці Facebook Пирятинської громади.

Народився він 29 червня 1976 року в селі Солобкивці, Ярмолинецького району Хмельницької області. Навчався у місцевій школі, згодом р...

 

На Полтавщині 29-річного чоловіка смертельно вразило струмом на вагоні потяга

У Миргородському районі унаслідок ураження струмом, чоловіка з численними опіками ушпиталили. На жаль, врятувати йому життя не вдалося. Поліція зʼясовує обставини.

До Миргородського райвідділу поліції 30 вересня близько 16:15 надійшла інформація від працівників залізничної станції, що в Ромодані внаслідок ураження електричним струмом чоловік впав з вагона та загорівся.

Очевидці самостійно загасили вогонь та викликали медиків і поліцію.

Постраждалим виявився мешканець Полтавщини (199...

 

Цьогоріч на Полтавщині відремонтували близько 200 тис. м² дорожнього покриття

Безпечні та якісні автошляхи & ndash; спільне завдання, над яким Полтавська ОВА постійно працює спільно з громадами.

На Полтавщині вже відремонтували близько 200 тис. м& sup2; дорожнього покриття.

& laquo; Кошти спрямовуємо на умовах співфінансування з обласного й місцевих бюджетів. На початок жовтня 31 громада перерахувала 149 млн грн.

Найбільше фінансового ресурсу спрямували Глобинська, Великосорочинська, Шишацька, Зіньківська й Сергіївська ТГ& raquo; , & ndash; розпо...

 

Поліція Полтави вилучила гранату у водія автомобіля, який потрапив у ДТП

1 жовтня близько 19-ї години по вулиці Кременчуцькій у селі Розсошенці зіткнулись дві автівки. Під час документування ДТП у салоні одного з авто поліцейські виявили предмет, схожий на гранату.

Розпочато кримінальне провадження. & nbsp;

За попередньою інформацією слідства, автомобіль ВАЗ, під керуванням місцевого водія 1980 року народження, зіткнувся із KIA SORENTO, яким керував полтавець 1968 року народження. На щастя, ніхто із во...

 

На Полтавщині розпочинається осіння імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Із 7 жовтня 2024 року на території Полтавщини розпочнеться осіння кампанія з пероральної імунізації диких м& rsquo; ясоїдних тварин шляхом ручного розкладання принад з вакциною на території мисливських угідь всіх форм власності.

Для цього використовуватимуть спеціальні принади у вигляді брикетів із запахом м& rsquo; ясо-кісткового борошна, в середині яких міститься вакцина.

Їх розкладають у місцях перебування диких тварин. Після поїдання приманки твари...

 

На Полтавщині 57-річний чоловік помер під час риболовлі

До Лубенського райвідділу поліції 30 вересня близько 17:45 надійшло повідомлення, що поблизу водойми неподалік села Піски Лубенської тергромади помер місцевий мешканець. Поліція розпочала кримінальне провадження.

Отримавши повідомлення, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Лубенщини та спеціалісти-криміналісти. За попередньою інформацією слідства, 57-річний чоловік помер під час риболовлі.

Наразі тіло загиблого направлено на суд...

 

На Полтавщині триває реалізація проєкту з будівництва лінії поглибленої переробки coї

У Полтавській ОВА провели чергове засідання міжвідомчої комісії, яка сприяє реалізації інвестиційного проєкту з будівництва нової технологічної лінії поглибленої переробки coї у Глобинській громаді.

Заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут зауважив, що реалізація проєкту є важливою як для регіону, так і країни в цілому.

& laquo; Проєкт передбачає будівництво нової лінії поглибленої переробки сої продуктивністю 500 тонн за добу, якій немає аналогів в Україні. Розвиток переробно...

 

Житель Кременчука отримав тілесні ушкодження під час необережного поводження з боєприпасом

Травматичну ампутацію частини кінцівки 35-річний чоловік, ймовірно, отримав під час необережного поводження з боєприпасом. Поліція розслідує обставини події.

29 вересня близько 23:00 до поліції Кременчука надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка з травматичною ампутацією верхньої частини передпліччя та уламковими пораненнями.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка розпочала розслідування.

Олександр Холондович, начальник Кременчуцького районного уп...

 

На Полтавщині 17-річний юнак викравикрав три мопеди, а один з них втопив у водоймі

Оперативники та слідчі встановили причетність 17-річного мешканця Кременчука до незаконного заволодіння трьома мопедами місцевих жителів. Щоб приховати злочин, один із мопедів юнак втопив у водоймі.

У ніч на 28 серпня на вулиці Європейській у Кременчуці оперативники поліції разом із патрульними виявили юнака, який керував викраденим напередодні мопедом.

У ході проведення першочергових оперативних та слідчих дій поліцейські встановили, що хлопець причетний ще до двох аналогічн...

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 10
Новых вестей вчера: 5

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Октябрь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта