Житомир.net - Житомир.net - Последние новости Все регионы

Житомир.net - Житомир.net - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

У Житомирі затримали автобус: підозрюють у підвозі виборців

У Житомирі на вул.Корольова працівники міліції затримали автобус ПАЗ у ході перевірки інформації про можливе перевезення проплачених виборців.

 

У Новоград-Волинському районі оперативники затримали іноземця-крадія

19 жовтня в одному з сіл району міліціонери затримали 35-річного чоловіка, який кілька годин тому обікрав оселю в сусідньому населенному пункті. Підозрюваний заходив до помешкань селян під приводом купівлі меду та оглядав будинок. Згодом повернувся до одного з вподобаних ним та викрав речі господарів. Розпочато досудове розслідування.

 

Двох підозрюваних у вбивстві батька житомирські оперативники затримали у Бердичівському районі

14 жовтня до Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про вбивство жителя с. Довжика. На місці події правоохоронці з’ясували, що чоловіка ще 12 жовтня після спільного чаркування побили два сина. Обох було затриманого у сусідньому районі цього ж дня.

 

На Житомирщині правоохоронці затримали скупника бурштину та копачів-нелегалів

У порушників, яких було затримано у лісових масивах Олевського та Баранівського районів області, вилучено близько 2 кг бурштину, 3 автомобілі, водяну помпа кустарного виробництва, електронні ваги, лопати, пожежні рукави та майже 2 тисячі гривень.

 

Корупціонерам не вдалось натиснути на Житомирську Облраду: заборону що до використання вибухівки, яку виробляє державне підприємство, скасовано

На Житомирщині нарешті вирішена резонансна справа щодо заборони використання вибухівки «ЕРА», яку виробляє спеціалізоване державне підприємство Павлоградський Хімічний Завод.

 

За тиждень до патрульної поліції Житомира прийнято 4, 5 тисячі анкет

Серед бажаючих стати патрульними поліцейськими – представники різних професій, у тому числі й колишні або нинішні міліціонери, безробітні та студенти. Прийом анкет від кандидатів на службу триває.

 

Житомирські правоохоронці затримали військовослужбовця, підозрюваного у вбивстві

7 жовтня оперативники УКР УМВС Житомирщини затримали у м. Києві 34-річного військовослужбовця. У чоловіка вилучено пістолет, набої до нього та 6 гранат. Затриманий обгрунтовано підозрюється у вбивстві у квітні 2015 року 32-річного житомирянина.

 

2 жовтня в Житомирі стартує набір у нову поліцію

2 жовтня у м. Житомирі відбудеться урочиста презентація проекту створення нової патрульної поліції за участі Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Пункт прийому анкет кандидатів почне працювати вже з 9.00.

 

Житомирські оперативники викрили злодійський наркопритон

З будинку жителів обласного центру правоохоронці вилучили хімічні речовини, електронні ваги, лабораторний посуд, комп’ютерні та велозапчастини, велосипеди та інші речі, що свідчать про злочинні оборудки господарів.

 

На Житомирщині правоохоронці затримали чергового нелегального видобувача бурштину

У Коростенському районі працівники міліції затримали 35-річного жителя Київщини безпосередньо під час нелегального видобутку «сонячного каміння». Правоохоронці вилучили мотопомпу та обладнання, яке він використовував. Розпочато кримінальне провадження.

 

На Житомирщині на хабарі погорів потенційний кандидат в мери від БПП

У Малині (Житомирська обл.) затримали голову Малинської райради Миколу Савченка, який є потенційними кандидатом на посаду міського голови від партії Блок Петра Порошенка "СОЛІДАРНІСТЬ" та голову РДА Володимира Литвиненка - під час одержання ними неправомірної вигоди у розмірі 40 тис грн.

 

У Житомирі працівники ДАІ виявили нетверезого інструктора-водія автошколи

Перебуваючи у відверто нетверезому стані, працівник однієї з житомирських автошкіл дозволив собі сісти за кермо транспортного засобу, який використовується для навчання майбутніх водіїв.

 

На Житомирщині міліція затримала нелегального скупника бурштину

23 вересня у лісовому масиві на Олевщині працівники рейдової групи міліції затримали чоловіка, який, за попередніми даними, займався скупівлею незаконно видобутого бурштину. З його автомобіля міліціонери вилучили майже 12 кг сонячного каміння та електронні ваги. Розпочато досудове розслідування.

 

На Олевщині п'яний суддя збив насмерть мотоцикліста

У м.Олевськ на Житомирщині 18 вересня сталася ДТП за участі судді одного з районних суддів, внаслідок аварії загинув мотоцикліст.

 

З будинку жителя Звягельщини міліція вилучила вибухівку

Під час огляду домоволодіння 30-річного жителя Новоград-Волинського району правоохорнці знайшли предмети, схожі на вибуховий пристрій та детонатор.

 

З будинку жительки Житомирщини правоохоронці вилучили щойно виготовлений амфетамін

У Черняхівському районі у приватному будинку працівники міліції виявили обладнання, інгредієнти та готову заборонену речовину, яку самостійно виготовляла 33-річна жінка. У ході розпочатого кримінального провадження з’ясовуються усі обставини.

 

У Житомирі розшуківці затримали трійцю нападників під час вчинення розбою

7 вересня увечері троє молодиків на вулиці напали на жительку обласного центру. Розбійники силоміць заштовхали жінку у машину та відвезли її в поле, де, застосовуючи фізичну силу, вимагали назвати коди тривожної сигналізації її будинку та домашнього сейфу. Цієї ж ночі оперативники карного розшуку затримали нападників, коли ті виходили з оселі жінки.

 

Житомирські оперативники затримали злочинну групу, члени якої вчинили десятки злочинів

Оперативники карного розшуку обласного УМВС затримали чотирьох осіб, які обгрунтовано підозрюються у вчиненні близько півсотні крадіжок, кількох розбоїв та незаконних заволодінь транспортними засобами на території Житомирщини. Нині молодики взяті під варту.

 

На Житомирщині & #8234; СБУ& #8236; оголосила офіційні застереження двом священикам за проросійську пропаганду

Співробітники Служби безпеки України оголосили на Житомирщині офіційні застереження двом священикам, які проводили серед прихожан антидержавну пропаганду на підтримку агресії Російської Федерації проти України.

 

Жителю Житомирщини оголошено про підозру у вбивстві літньої пенсіонерки

37-річний чоловік позбавив життя 73-річну жительку селища Брусилова, чиє тіло з ознаками насильницької смерті було виявлено у липні п.р. Нині затриманого взято під варту. Досудове розслідування триває.

 

Вийшла з друку нова книга про Брусилівщину

«Рідний край над Здвижень-рікою. Дві Великі Перемоги» -під такою назвою побачила світ книжка брусилівського краєзнавця Володимира Святненка, в якій представлено найбільш значущі події в історії Брусилівського району Житомирської області упродовж 1941—1991 років. Це видання є заключним у краєзнавчій трилогії «Рідний край над Здвижень-рікою» — ґрунтовного дослідження історії рідного краю, що не має аналогів у сучасній українській краєзнавчо-історичній літературі.

 

До Криму не пустили 12 тонн ковбаси з Житомира

"россільгоспнагляд" по Республіці Крим та місту Севастополю не пропустив на територію анексованого росією півострова 11, 8 тонн ковбаси з Житомира.

Як зазначається, ковбаса була виготовлена на підприємстві "Житомирський м'ясокомбінат".

Згідно з повідомленням, експертний висновок на партію товару виявився датованим 5 травня, а у ветеринарному свідоцтві і в декларації виробника значилася дата 11 липня.

Крім того, повідомляється, що в експертному висновку відсутні відомості про дослідження ковбасних виробів на мікробіологічні показники.

 

У жителя Черняхова правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів часів ІІ Світової війни

Під час санкціонованого обшуку в оселі жителя райцентру вилучено пістолет, пістолет-кулемет, багнети, близько 30 набоїв різного калібру, снаряди та інші предмети. Усе це чоловік зберігав у власному будинку.

 

В Олевському районі завдяки пильності місцевих жителів затримано магазинного злодія

Уночі 19 липня житель с. Хмелівки помітив підозрілий рух у середині нібито закритого магазину. Чоловік повідомив про це власникові торгівельного закладу і вони разом виявили у приміщенні злодія, якого згодом передали міліціонерам.

 

На Житомирщині працівники ДАІ затримали румун, які торгували латунним «золотом»

10 липня на 77 км автодороги Київ-Чоп працівники УДАІ затримали автомобіль Мерседес, в якому знаходилось троє громадян Румунії. Під час огляду з транспортного засобу вилучено близько 7 кг ювелірних виробів із жовтого металу. Триває з’ясування всіх обставин.

 

На Житомирщині міліція посилила заходи з протидії незаконному видобутку бурштину

З середини червня на території північних районів області збільшено кількість рейдових мобільних груп, які виявляють та припиняють факти незаконного видобутку надр. Правоохоронці разом з працівниками СБУ, екологічної інспекції, лісівниками затримують порушників та техніку. Станом на 9 липня незаконні копальні не працюють в жодному із районів Житомирщини.

 

Зниклу 2-річну дівчинку знайшли за сотні кілометрів від дому

8 липня міліціонери знайшли на Львівщині 2-річну Ріту Макаренко, повідомлення про зникнення якої надійшло до Брусилівського відділу міліції Житомирщини 6 липня. При перевірці інформації з’ясувалось, що дитину забрала знайома матері ще 30 червня і не повернула. Нині дівчинка знаходиться у медичному закладі.

 

Підприємства Житомирщини припиняють експорт у Росію

Підприємства Житомирщини припиняють поставки продукції до Російської Федерації.

 

Коростенські правоохоронці затримали молодика, який викрав 8-річну дівчинку

4 липня до міліції надійшло повідомлення про незаконне позбавлення волі 8-річної жительки Коростенського району. Кілька розшукових груп правоохоронців упродовж доби працювали над встановленням місця знаходження дитини. 5 липня дівчинку знайшли та повернули додому.

 

Утилизация офисной и компьютерной техники в Житомире и области

У любого предприятия в процессе деятельности скапливается разнообразный электронный хлам: поломанные или устаревшие компьютеры, мониторы и прочая оргтехника. Старая техника занимает место в подсобках, загромождает коридоры, пожарные выходы и гаражи. Она откровенно мешает и с ней определенно нужно что-то делать.

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 9
Новых вестей вчера: 8

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта