Новини Полтавщини - Новини Полтавщини - Последние новости Все регионы

Новини Полтавщини - Новини Полтавщини - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Злітна смуга в Полтаві перетворилася на «квотер»

Під час ІІІ Чемпіонату України з гонок на прискорення злітна смуга полтавського Авіамістечка перетворилася на «квотер», так називають трасу довжиною 402 м. драг-рейсери.
У змаганнях прийняли участь 40 спортсменів, а заявки подали 53.

 

Бразильцы не захотели разменивать медицину и образование на футбол

Население Бразилии, для которого любовь к футболу сродни религии, удивило мировую общественность массовыми протестами против проведения в стране Чемпионат мира по футболу.

 

Симоненко: Продолжение падения экономики и кризис – закономерный результат деятельности власти

Компартия неоднократно предупреждала о том, что политика олигархической власти, главным приоритетом которой является обогащение за счет разворовывания бюджетных средств, ведет Украину к экономическому коллапсу. Последние данные Государственной службы статистики подтверждают правдивость этих предупреждений.

 

На Полтавщині досліджуватимуть, чи дійсно в Козельщині був табір для військовополонених

Полтавці будуть досліджувати інформацію стосовно того, чи справді на території селища Козельщина, де нині розташований жіночий монастир, у 1939-1941 роках розташовувався табір для військовополонених.

 

Провал голосования по закону, отменяющему пенсионную реформу, - заслуга «оппозиции»

Провал голосования за закон, отменяющий антисоциальные нормы пенсионной реформы, - заслуга так называемой «оппозиции». Так народный депутат фракции КПУ Сергей Гордиенко прокомментировал непринятие Верховной Радой во вторник законопроекта о внесении изменений в Закон Украины «Об общеобязательном государственном пенсионном страховании» (относительно страхового стажа и условий выхода на пенсию).

 

У Диканьці до літа капітально відремонтують Троїцьку церкву

У Диканьці капітально ремонтують Троїцьку церкву, і вже до 28 липня, коли в відзначатимуть в Україні річницю Хрещення Русі-України, всі роботи планують завершити. Про це повідомили в Диканській РДА.

 

Голосування за скасування пенсійної реформи і за проведення виборів у Києві провалила опозиція

Під час голосування по пенсійній реформі були відсутні або не голосували 12 представників опозиційних фракцій, в той час як для прийняття в першому читанні законопроекту не вистачало 6. Під час голосування за київським виборам опозиція не додала 9 голосів.

 

Ірина Білик та Віктор Бронюк влаштували в Полтаві велике весілля

У Полтаві, в ПД Листопад, відбувся концерт співачки Ірини Білик та групи «ТІК» (соліст Віктор Бронюк). Багатьом полтавцям захід нагадав велике ураїнське весілля.

 

Симоненко: Прийняття законопроекту № 2601 - крок на шляху встановлення в Україні фашистського ладу

"Депутати від партії «Свобода Михальчишин і Фаріон в черговий раз довели расистську сутність цієї політичної сили. Продемонстрували черговий маразм націонал-фашистів та їх справжні цілі і пріоритети"- так прокоментував керівник фракції КПУ Петро Симоненко зареєстрований у Верховній Раді законопроект № 2601, яким передбачаються зміни в Кримінальному кодексі щодо покарань за дії, спрямовані проти державної мови.

 

С/г підприємство ім. Іваненка порушило фінансову дисципліну на 900 тис. грн

На понад 900 тис. грн фінансових порушень виявили працівники Держфінінспекції в Полтавській області під час ревізії Державного підприємства „Сільськогосподарське підприємство імені Іваненка”.

 

На прикладі Тернопільщини видно, що працювати на виборця «Свобода» не збирається

Тернопільські «свободівці» вважають важливішим боротьбу за крісло голови облради і війну з пам'ятниками ніж реальну роботу в регіоні, адже маючи більшість в облраді, могли б з легкістю вирішити всі гострі проблеми області. Таку думку висловив перший секретар Тернопільського обкому КПУ Василь Паразинський.

 

За три роки у дитсадках Полтавщини побільшало на 7 тис. дітей

Протягом останніх трьох років кількість дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади, в Полтавській області збільшилась майже на 7 тисяч. Це стало можливим, бо за названий період в регіоні відновили свою роботу 84 дошкільних навчальних заклади.

 

Полтавська техніка готова до польових робіт на 98%

На 98% вже підготовлена техніка в Полтавській області для здійснення комплексу посівних робіт. Про це сьогодні на обласній селекторній нараді з питань проведення комплексу весняно-польових робіт та актуальних питань роботи агропромислового комплексу повідомив начальник департаменту АПК області Сергій Фролов.

 

Олександр Удовіченко: «Медичні послуги треба зробити якісними»

На прес-конференції голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, відповідаючи на запитання журналістів про доцільність проведення медичної реформи, запевнив, що сьогодні усі кроки, які робить влада у цьому напрямку, спрямованні на розвиток якісного медичного обслуговування населення.

 

Iван Момот: «Я задоволений роботою сьогоднішньої сесії обласної ради»

Голова Полтавської обласної ради Іван Момот висловив своє задоволення організацією та проведенням чергової сесії Полтавської обласної ради.
«Я задоволений роботою сьогоднішньої сесії обласної ради, за всі рішення, які ми виносили на розгляд, депутати проголосували, і вони прийняті», – сказав Іван Момот на брифінгу журналістам.

 

КПУ ініціює скасування медичної реформи

Комуністична партія України підготувала і найближчим часом подасть на розгляд у ВР законопроект про скасування медичної реформи, пілотний проект якої проводиться в деяких містах України. Про це повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

 

На полтавському ринку праці не вистачає медсестер та інженерів

Останнім часом на полтавському ринку праці затребуваними є медсестри та інженери. Як це не парадоксально, але гостра нестача фахівців у даному напрямку спостерігається вже зараз.
Про це Новинам Полтавщини повідомила директор Полтавського обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва.

 

Кременчуцькому меру внесла подання прокуратура

Прокуратура Кременчука завершила перевірку за зверненням Полтавського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська Рада автомобілістів». За її результатами Кременчуцькому міському голові внесене подання.

 

Полтавських дітей оздоровлюватимуть цьогоріч на понад 63 млн грн

Цього року на дитячу літню оздоровчу кампанію в Полтавській області планують виділити з різних джерел фінансування 63 млн 140, 617 тис. грн, як і минулоріч.
Про це повідомив заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко на розширеному засіданні обласного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.

 

Як назвати тих, хто напав на антифашистський марш у Дніпропетровську?

Союз радянських офіцерів Дніпропетровської області направив обурений лист голові ОДА Д.Колєснікову з вимогою притягти до відповідальності чиновників і правоохоронців, які байдуже допустили цинічні витівки націонал-фашистських молодчиків.

 

Спортсмен із Диканьки поїхав у гості до Шварценеггера

Майстер спорту з пауерліфтингу та бодібілдингу Ігор Рашоянц поїхав сьогодні на Всесвітній чемпіонат «Арнольд Класік Фестиваль», який відбудеться в м.Огайо, штат Коламбус. Цей спортивний захід започаткував і продовжує ним опікуватися легендарний атлет Арнольд Шварценеггер.

 

Врятували 41 рибалку, які знаходились на відірваних від берега крижинах

23 лютого о 10:00 поблизу с. Радянське Кобеляцького району на Дніпродзержинському водосховищі відірвались від берега 2 крижини (на відстані 300 – 500 м), на яких перебували 41 рибалка. Люди не могли самостійно дістатись до берега та були у небезпеці, адже сильний вітер, хвилі та течія загрожували їхньому життю.

 

Для захисту пішоходів розроблять державну програму

Щоб захистити пішоходів громадськість має намір розробити спеціальну програму на державному рівні. В ОКІА «Новини Полтавщини» на прес-конференції презентували проект «Громадське лобіювання запровадження стандартів Європейського Союзу щодо захисту пішоходів в Україні». Проект здійснюється громадською організацією «Товариство учасників руху» (м. Харків) та Громадською спілкою захисту пішоходів «За безпеку пішоходів!» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Влада Полтавщини обговорила з виробниками хліба проблемні питання

У Полтавській ОДА знову повернулися до питань хліба. Для цього заступник голови ОДА Олена Адамович зібрала за „круглим столом” керівників хлібопекарської галузі області. Після укладання між владою та виробниками хліба, у лютому, додаткового меморандуму, представники підприємств зазначили, що у них є проблеми виробничого та іншого характеру. Вони звернулися до влади з проханням посприяти у їх вирішенні.

 

Симоненко: «Голосування в Раді підтвердило - при владі і опозиції одні господарі»

«Сьогоднішнє голосування з питань євроінтеграції України ще раз підтвердило, що і при владі, і у так званої «опозиції» є один господар, якому вони служать. І він явно не з нашої країни. І всі їхні розмови про те, що ці партії у ВР виконують волю народу - це обман», - так прокоментував лідер українських комуністів Петро Симоненко голосування 22 лютого в Верховній Раді за прийняття заяви "Про реалізацію євроінтеграційних устремлінь України та укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом".

 

Симоненко: «Голосування в Раді підтвердило - при владі і в опозиції одні господарі»

«Сьогоднішнє голосування з питань євроінтеграції України ще раз підтвердило, що і при владі, і у так званої «опозиції» є один господар, якому вони служать. І він явно не з нашої країни. І всі їхні розмови про те, що ці партії у ВР виконують волю народу - це обман», - так прокоментував лідер українських комуністів Петро Симоненко голосування 22 лютого в Верховній Раді за прийняття заяви "Про реалізацію євроінтеграційних устремлінь України та укладення Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом".

 

АМКУ рекомендувало аптекарям не підвищувати ціни на жарознижуючі препарати

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України рекомендувала основним учасникам ринку лікарських засобів утриматись від дій або бездіяльності, що може спричинити підвищення цін на жарознижуючі лікарські засоби.

 

Виступи проти Митного Союзу - це дешева політична кон'юнктура

Заяви окремих чиновників і політиків про те, що вступ України до Митного Союзу несе загрозу її суверенітету, а «реклама» в ЗМІ і на білбордах - нібито суперечить Конституції і є нічим іншим, як популізмом і «дешевої коньюктурой».
Про це соціолог Євген Копатько заявив в коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

17 працівників пенітенціарної служби притягли до відповідальності

Керівництво управління Державної пенітенціарної служби України в області задовольнило подання прокуратури, внесене з метою усунення порушень, виявлених в 5 установах виконання покарань. За результатами розгляду документа прокурорського реагування 6 осіб притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

 

У Хоролі вшанували славетного земляка Івана Третяка

Біля пам’ятника Івану Третяку в Хоролі відбувся мітинг з нагоди 90-річчя з дня народження відважного земляка, уродженця села Мала Попівка Хорольського району, Героя Радянського Союзу, Героя Соціалістичної праці, генерала Армії Івана Третяка.

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 9
Новых вестей вчера: 8

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта