Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" - Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" - Последние новости Все регионы

Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" - Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Очільник черкаського "Нацкорпусу" два місяці перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом

Очільник черкаського

Щойно в Черкасах завершилось засідання суду, на якому вирішувалося питання міри запобіжного заходу щодо Дмитра Кухарчука, підозрюваного в організації масових безпорядків під час візиту в Черкаси Президента України.Цілодовий домашній арешт протягом двох місяців – до 10 травня. Таким є рішення суду.

 

У Черкасах поліція затримала підозрюваних в організації сутичок з поліцією (ФОТО)

У Черкасах поліція затримала підозрюваних в організації сутичок з поліцією (ФОТО)

У неділю затримано двох підозрюваних в організації сутичок із поліцією в центрі Черкас у суботу, коли представники Нацкорпусу намагалися прорватися до президента Петра Порошенка.Про це повідомляє поліція Черкаської області.

 

9 березня Президент Порошенко побуває у Каневі й Черкасах

9 березня Президент Порошенко побуває у Каневі й Черкасах

Президент України Петро Порошенко 9 березня відвідає Черкащину. У ході візиту долучиться до заходів з нагоди 205-ї річниці від дня народження Т. Г. Шевченка, що відбудуться у Каневі. Потому в обласному центрі візьме участь у засіданні Ради регіонального розвитку Черкаської області.На Чернечій горі заходи розпочнуться об 11.20 з покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченка. У Черкасах засідання Ради регіонального розвитку відбудеться о 15.30 в обласній філармонії.

 

Бронеавтомобіль "Барс-8", що виготовляється в Черкасах, готовий до відправки в ЗСУ (ФОТО)

Бронеавтомобіль

Багатоцільовий тактичний броньований автомобіль "Барс-8" виробництва "Богдан Моторс" пройшов всі державні випробування та незабаром буде поставлятися у Збройні сили.Як повідомляє "Козацький край" з посиланням на прес-службу компанії, випробування ББМ "Барс-8" тривали майже два роки.

 

Президент призначив нових голів РДА у Тальнівському та Городищенському районах

Президент призначив нових голів РДА у Тальнівському та Городищенському районах

Президент України призначив нових голів Тальнівської та Городищенської районних державних адміністрацій.Відповідні Укази опубліковано на офіційному інтернет-представництві Глави держави.

 

Громадські експерти: як чесно провести виборчу кампанію?

Громадські експерти: як чесно провести виборчу кампанію?

Про те, як запобігти можливим порушенням законодавства про виборчий процес під час проведення виборів Президента України, 21 лютого під час прес-конференції в розповіли політичні експерти.У заході взяли участь: голова правління Незалежного центру аналізу політики Альона Гурківська; політолог із Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького Олександра Дем’яненко; громадський виборчий омбудсмен Черкащини Тарас Щербатюк; регіональний координатор Громадянської мережі "Опора", спостерігач за виборами Захар Колісніченко.

 

У Каневі врятували собаку, який провалився під лід на Дніпрі

У Каневі врятували собаку,  який провалився під лід на Дніпрі

20 лютого о 12:40 на пункт зв`язку Канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про собаку, який провалився під лід на річці.Зі слів місцевих жителів, пес біг через річку, коли під ним тріснула крига і собака опинився у воді. Обламавши у намаганні вибратися із пастки у полинні краї криги, знесилений собака з останніх сил лише тримався на воді та час від часу жалібно скавчав
На собачий галас до Дніпра прибігли люди, але через тонку кригу, навіть поповзом дістатися до полинні, в якій ледь тримався пес людям було складно.
На звернення людей до місця події прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини.

 

Перенесення розгляду резонансної справи волонтера, який сидить у СІЗО, обурило сотню людей, які прибули на суд (ФОТО)

Перенесення розгляду резонансної справи волонтера,  який сидить у СІЗО,  обурило сотню людей,  які прибули на суд (ФОТО)

Близько сотні представників громадських організацій, передусім ветеранських (афганці, прикордонники, атовці) зібралися 19 лютого у приміщенні Черкаського апеляційного суду, щоб бути присутніми на засіданні щодо зміни міри запобіжного заходу Олегу Бойку.Нагадаємо, волонтера і власника військового музею зі Звенигородки Олега Бойка заарештували за підозрою в замаху на життя правоохоронців. Інцидент трапився 31 січня у селі Козацькому Звенигородського району.

 

На старому єврейському цвинтарі у Черкасах поваленими деревами масово понищені пам'ятники (ФОТО)

На старому єврейському цвинтарі у Черкасах поваленими деревами масово понищені пам'ятники (ФОТО)

У Черкасах "наламали дров" – у прямому й переносному значенні слова.Сьогодні, 19 лютого, хтось повипилював старі дерева на покинутому єврейському цвинтарі – коли вони падали, товсті стовбури знищили багато пам'ятників і надгробних плит.

 

Екс-мер Черкас Олійник заявля з Росії: мільйони гривень він "завів" в Україну "через родичів і знайомих"

Екс-мер Черкас Олійник заявля з Росії: мільйони гривень він

Екс-мер Черкас Володимир Олійник, не протовпившись записатися кандидатом у Президенти України, поскаржився специфічному виданню "Украина.ру", що жоден український банк не хотів приймати гроші як заставу за спробу взяти участь у виборах.Політик-втікач стверджує, що відмову пояснювали тим, що він – "кандидат від Москви". Олійник стверджує, що зрештою "його команда" розбила гроші на 10 частин по 250 тисяч гривень кожна і перерахувала їх "через знакомых и родственников".
Нагадаємо, Центрвиборчком ще 7 лютого прийняв рішення про відмову у реєстрації Олійника кандидатом. Під час розгляду цього питання член Центрвиборчкому Олег Діденко пояснив, що документи Олійника до комісії було подано його представником за дорученням, тоді як законодавство вимагає від самовисуванців особистої подачі документів. Застава внесена не Олійником, а групою осіб, що теж суперечить вимогам закону.
Також Діденко додав, що у передвиборчій програмі Олійника містяться положення, які суперечать Конституції і законам України.
Як приклад, Діденко зачитав окремі висловлювання: "Не буду сам та буду закликати інших не визнавати вибори та їх результати, якщо у виборчому процесі не будуть брати участь громадяни України, які проживають в "ЛНР" і "ДНР", тимчасово проживають або працюють в Російській Федерації".
До того ж, член ЦВК розповів, що не вдалося встановити факт проживання Олійника протягом останніх 10 років на території України, та поінформував, що сам Олійник додав до своїх документів копію посвідчення біженця в РФ.
У підсумку Центрвиборчком відмовив Олійнику в реєстрації кандидатом на пост глави держави на виборах 31 березня та ухвалив рішення передати до Нацполіції документи, подані представником Олійника в ЦВК.

 

"Заміноване село": з Лукашівки на Черкащині піротехніки ДСНС вивезли 59 снарядів і мін (ФОТО)

Біля села Лукашівка, Монастирищенського району знайдено 59 боєприпасів часів Другої світової. Про це повідомляє прес-служба Монастирищенської державної пожежно-рятувальної частини № 22.Піротехнічною групою було вилучено 1 артилерійський снаряд діаметром 122 мм, 1 артилерійський снаряд діаметром 107 мм, 1 артилерійський снаряд діаметром 88 мм, 1 артилерійський снаряд діаметром 85 мм, 54 артилерійські снаряди діаметром 76 мм, 1 мінометну міну діаметром 50 мм. Усі небезпечні знахідки було знищено на спеціальному полігоні.

 

Черкащанин попався на спробі контрабандного перевезення антикваріату за кордон (ФОТО)

Черкащанин попався на спробі контрабандного перевезення антикваріату за кордон (ФОТО)

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом спроби переміщення через митний кордон України культурних цінностей місцевим жителем, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 201 (замах на контрабанду) Кримінального кодексу України.Установлено, що чоловік за попередньою домовленістю з іншою особою, з приховуванням від митного контролю планував переправити автотранспортом через державний кордон України до однієї з країн Євросоюзу 75 предметів археології та старовини, виготовлених із заліза й бронзи, які він здобув під час археологічного пошуку та розкопок на територіях Смілянського і Кам’янського районів Черкаської області. Згідно з проведеними експертизами зазначені предмети відносяться до культурних цінностей та мають історичне значення.

 

Черкаський депутат-батьківщинівець" поагітував за "русскій дєнь влюбльонних" (ФОТО)

Черкаський депутат-батьківщинівець

Депутат Черкаської міськради, "батьківщинівець" Юрій Тренкин, у День Святого Валентина, коли за європейською традицією святкується День закоханих, виставив на своїй сторінці в Instagram російський плакатик з написом "Русский день влюбленных – 8 июля. Помни свои традиции!"Як відомо, 8 липня – встановлений до вшанування Російською православною церквою день Святих Петра і Февроньї. Втім, російська "антиагітка", яка мала б "відучити від Дня Святого Валентина" проілюстрована картинкою часів Русі, хоча День Петра і Февроньї вшановується лише з XVI століття – часів Московської держави.

 

Кошулинський в Черкасах – про сучасну політику: "Хто на кого більше лайна закине – той і красавчик!" (ФОТО)

Кошулинський в Черкасах – про сучасну політику:

Статечний черкащанин запитав у кандидата в президенти Руслана Кошулинського під час зустрічі 10 лютого: "Яке Ваше ставлення до Анатолія Гриценка" – і отримав розлогу відповідь про те, як в українській політиці модно нині лити бруд одне на одного і як цього не дочекатися від самого Кошулинського.Пан Кошулишський підкреслив, що нині в Україні: "Хто на кого більше лайна закине – той і красавчик!", проте й позитивного нічого про конкурента на виборах не сказав...

 

Черкаський рибоохоронний патруль піймав браконьєрів, які нищили рибу в річці Золотоношці (ФОТО)

Черкаський рибоохоронний патруль піймав браконьєрів,  які нищили рибу в річці Золотоношці (ФОТО)

Зовсім нещодавно, восени 2018 року, за участі тодішнього голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка проводилося зарибнення річки Золотоношки. Нині ж тут піймали браконьєрів, які зловили півтори сотні ще зовсім малих товстолобів...Про це розповів на своїй сторінці у "Фейсбуці" керівник природоохоронного патруля Віктор Іванько:

 

У Золотоноші затопило гімназію – рятувальники включили мотопомпу... (ФОТО)

У Золотоноші затопило гімназію – рятувальники включили мотопомпу... (ФОТО)

8 лютого близько 9 години ранку до Служби порятунку міста Золотоноша про допомогу звернулася дирекція Золотоніської гімназії, де внаслідок прориву водогону сталося підтоплення підвального приміщення навчального закладу.Рятувальники чергового караулу золотоніської пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули на місце події дослідили приміщення будівлі та встановили на відкачування води переносну мотопомпу.

 

"Він працює": в Умані Юлію Тимошенко посадили по праву руку від мера Черкас (ФОТО)

У центрі президії за столом, засланим скатертиною, між чотирма жінками в Умані 8 лютого сидів лише один чоловік – Анатолій Бондаренко.Так виглядала сьогодні зустріч в Умані на Черкащині з кандидатом у президенти Юлією Тимошенко. Відповідне фото досить поганої якості виклав у себе на "Фейсбуці" Юрій Тренкін.

 

"От ворот поворот": екс-меру Черкас відмовлено у реєстрації кандидатом у президенти країни, з якої він втік (ФОТО)

Центральна виборча комісія відмовила колишньому меру Черкас, екс-народному депутату від Партії регіонів Володимиру Олійнику в реєстрації кандидатом на пост президента на чергових виборах 31 березня.Відповідні рішення ухвалено на другому засіданні ЦВК у четвер, 7 лютого, повідомляє "Укрінформ".

 

Черкащанка різко відреагувала на заяву втікача до Росії: "Лох, який своїм фіглярством підігрує Кремлю"

Черкащанка різко відреагувала на заяву втікача до Росії:

Представник України у Тристоронній контактній групі в Мінську, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що Україні немає про що просити президента-втікача Віктора Януковича, який запропонував свої послуги у переговорному процесі щодо обміну полоненими з РФ.Про це вона написала у Facebook, який цитує "Українська правда".

 

Верховний суд звільнив з-за грат трьох бійців "Айдару". Один з них перебував у колонії в Черкасах

Верховний суд звільнив з-за грат трьох бійців

Верховний суд постановив звільнити з-під варти добровольців батальйону "Айдар" Миколу Агапова (Яму), Вадима Фещенка (Рекса) і Романа Щурова (Спікера), які більше трьох років перебували за ґратами за звинуваченням у розбої і посяганні на життя співробітника МВС.Про це повідомляє видання "Лівий берег" із посиланням на адвоката добровольців Наталю Фещік.

Відзначається, що суд скасував рішення першої та апеляційної інстанцій і повернув справу на повторний розгляд до першої інстанції.

"Микола Агапов перебував у залі суду, тому його звільнили негайно. Вадим Фещенко та Роман Щуров перебувають у колоніях Черкас і Жовтих Вод відповідно, їх звільнять найближчим часом", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в грудні 2015 року добровольці батальйону "Айдар" затримали підозрілого чоловіка, який не мав із собою документів, але мав зброю, а в його телефоні знайшли фотографії військових позицій.

 

Далеко не весняні запахи: вулицю в Черкасах затопило після пориву колектора

Вулицю Героїв Холодного Яру (раніше – Першотравнева) у Черкасах затопило нечистотами внаслідок пориву колектора на вулиці Чигиринській.Виявивши це після опівночі, місцеві жителі почали телефонувати в усі міські комунальні служби та рятувальникам.
Чекайте наступних повідомлень "Прес-Центру" про перебіг надзвичайної події...

 

Руслан Кошулинський приїде в Черкаси, а Юлія Тимошенко поїде поза ними – на Умань і Жашків

Руслан Кошулинський приїде в Черкаси,  а Юлія Тимошенко поїде поза ними – на Умань і Жашків

Для Черкас, де мер-"батьківщинівець" і його заступник-"свободівець" подалися у відпустку у зв'язку з президентськими виборами, стало зрозуміло, чим вони займатимуться найближчим часом.У найближчі дні Юлія Тимошенко побуває в Умані і Жашкові, а Руслан Кошулинський приїде до Черкас.

 

Черкащанина зробили негативним "топ-героєм" новин проросійських сайтів

Черкащанина зробили негативним

Банальна бійка у Солом'янському районі Києва так і залишилася б банальною і нікому не помітною, якби не виявилося, що розпочалася з-за з'ясувань того, які війська ЗСУ "крутіші".За цей рядок у поліцейських зведеннях одразу вчепилися російські, сепаратистські та проросійськи налаштовані інтернет-видання – зокрема, одіозний сайт "Русская весна".
Хоча уродженець Черкащини, який затіяв цю бійку у київському гуртожитку, раніше вже був судимий за дрібні правопорушення, в усіх повідомленнях антиукраїнських видань його називають не інакше як "ВСУшником"...

 

У Черкасах піймали дезертира... іноземної армії

У Черкасах піймали дезертира... іноземної армії

В Україні затримали розшукуваного з 2008 року громадянина Азербайджану.На батьківщині його звинувачують у дезертирстві.
У Черкасах затримали громадянина Азербайджану, який розшукується за підозрою в дезертирстві. Про це з посиланням на джерела у поліції повідомляє УНН.

 

Зарплата мера Черкас: за 161 робочий день – майже 750 тисяч гривень! (ФОТО)

Зарплата мера Черкас: за 161 робочий день – майже 750 тисяч гривень! (ФОТО)

За 161 відпрацьований день у 2018 році міський голова Черкас Анатолій Бондаренко отримав майже 750 тис. грн, враховуючи зарплату, премії й надбавки.Всього в минулому році було 250 робочих днів. З них 38 днів Бондаренко перебував у відрядженні (з них 8 днів вихідних), 35 днів – на лікарняному (9 вихідних) та 40 – у відпустці (8 днів – вихідні), йдеться у відповіді на запит черкаського депутата Олександра Радуцького. Про це повідомляє "Газета по-українськи".

 

Черкащина – у списку областей, де наступної ночі будуть найсильніші морози

Черкащина – у списку областей,  де наступної ночі будуть найсильніші морози

В Україні в найближчу добу в більшості областей, крім півдня, збережеться досить холодна погода, морози на півночі і північному сході країни посиляться.Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру.

 

Черкащанка Ірина Геращенко пропонує назвати Донецький аеропорт на честь Героїв-Кіборгів

Черкащанка Ірина Геращенко пропонує назвати Донецький аеропорт на честь Героїв-Кіборгів

Після завершення російської окупації і повернення окремих районів Донецької і Луганської областей під український контроль, аеропорт Донецька після відновлення має бути названий на честь Героїв-Кіборгів.Про це у Facebook написала перший заступник голови Верховної Ради, уродженка Черкас Ірина Геращенко.

 

День суцільних ДТП: у Черкасах, завалених снігом, сталося два десятки аварій за добу (ФОТО)

День суцільних ДТП: у Черкасах,  завалених снігом,  сталося два десятки аварій за добу (ФОТО)

Станом на 19:00 годину, у Черкасах сталося 19 (!) ДТП – про це щойно повідомила на своїй сторінці у "Фейсбуці" речник патрульної поліції Зоя Вовк.З них три дорожньо-транспортні пригоди було оформлено патрульними поліцейськими згідно ст. 124 КУпАП. В інших автопригодах водії склали європротоколи.

 

Патрульна поліція закликає черкащан без зайвої потреби не виїжджати за місто: дороги засипані снігом (ФОТО)

Патрульна поліція закликає черкащан без зайвої потреби не виїжджати за місто: дороги засипані снігом (ФОТО)

Зараз на Черкащині сніжить. Аби подолати наслідки негоди на автодорогах працює снігоприбиральна техніка.Про це пише на своїй сторінці у "Фейсбуці" речник Черкаської патрульної поліції Зоя Вовк: "Задля безперешкодної роботи патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху та надають допомогу громадянам, які потрапили в скрутне становище, – зазначає вона.

 

Співробітники СБУ арештували торговця зброєю з Черкащини (ФОТО)

Співробітники СБУ арештували торговця зброєю з Черкащини (ФОТО)

Співробітники Служби безпеки України у рамках протидії незаконному обігу зброї викрили керівника районного осередку однієї із громадських організацій Черкащини на протиправному збуті зброї та боєприпасів.Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Черкаської області зберігав військові засоби ураження в одному з власних господарських приміщень для продажу. Своїх клієнтів він підшукував, зокрема, серед жителів столиці, куди періодично виїжджав. Співробітники СБУ задокументували факти збуту зловмисником двох пістолетів Макарова з набоями до них за дві тисячі чотириста американських доларів.
Правоохоронці затримали зловмисника в одному з районних центрів Черкаської області після продажу за тисячу доларів США автомата Калашникова та понад ста набоїв калібру 7, 62 мм.
Фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
Заходи з викриття зловмисника проводились співробітниками Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області спільно зі слідчими Святошинського управління поліції Києва.

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта