Ужгород.net.ua - новости, бизнес-каталог, информация - Ужгород.net.ua - новости, бизнес-каталог, информация - Последние новости Все регионы

Ужгород.net.ua - новости, бизнес-каталог, информация - Ужгород.net.ua - новости, бизнес-каталог, информация - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін

Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації. Таку думку висловив голова Апеляційного суду АР Крим Валерій Чорнобук.
"Верховна Рада України повинна повернутись до розгляду питання щодо внесення до цього закону відповідних техніко-юридичних змін, які б забезпечили ефективну реалізацію його положень на практиці та узгодженість із чинними законода

 

На Закарпаття до однопартійців приїхав Віктор Медведчук

На Закарпаття до однопартійців приїхав Віктор Медведчук

На Закарпатті перебуває керівник Всеукраїнської громадської організації "Всеукраїнський громадський рух "Український вибір" Віктор Медведчук. В Ужгороді він візьме участь у круглому столі та в урочистостях Закарпатського обласного осередку організації до новорічно-різдвяних свят, – повідомили власкору ІА ZIK у обласному осередку організації.
dzerkalo-zakarpattya.com

 

Українські журналісти вимагають позбавити ліцензії 5 канал

Українські журналісти вимагають позбавити ліцензії 5 канал

З такою ініціативою до Нацради з питань телебачення і радіомовлення звертається старша викладачка кафедри тележурналістики Інституту кіно і телебачення Київського Національного Університету Культури і Мистецтв Вікторія Шилова. "Цими днями я готую звернення до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо негайного припинення дії ліцензії "5 каналу" у зв’язку з підбурюванням до громадянської війни. Абсолютно впевнена, що висловлюю думку переважної більшості українців.
Кожного дня протягом майже трьох

 

Янукович підписав закон про звільнення євромайданівців

Янукович підписав закон про звільнення євромайданівців

Президент України Віктор Янукович невідкладно після отримання від Верховної Ради підписав Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань". Про це повідомив глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.
"Цей закон підписаний Главою держави в редакції, яка надійшла до Адміністрації Президента", – цитує Льовочкіна прес-служба Президента.
Після підписання Президентом закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування

 

Про що говорили Президент, Прем’єр і Спікер?

Про що говорили Президент,  Прем’єр і Спікер?

...можна було б продовжити парламентську сесію і на цьому тижні "не відпочивати, а працювати". "Так ми завжди робили, до речі. В останній тиждень перед Новим роком ми приймали бюджет", – зазначив Президент України Віктор Янукович. Президент України Віктор Янукович провів нараду з Прем’єр-міністром Миколою Азаровим та Головою Верховної Ради Володимиром Рибаком щодо питань прийняття Державного бюджету на 2014 рік та виконання всіх соціальних зобов’язань у рамках бюджету 2013 року.
Президент України наголосив на важливості якнай

 

НІЧ НА МАЙДАНІ – в Ужгороді поновив роботу євромайдан

НІЧ НА МАЙДАНІ – в Ужгороді поновив роботу євромайдан

Ніч на майдані сьогодні, 22 грудня, проводять ужгородці. Після віче у Києві ужгородські активісти вирішили зібратися на чергову акцію і обговорити нові завдання та плани. Через соціальні мережі протягом кількох годин у центр міста почали стягуватися люди, запалало багаття у бочці біля якої і зібралися небайдужі. До півночі активісти ужгородського майдану проведуть кілька цікавих заходів, серед них вуличний університет, головною темою якого обрали історію політичного протестного руху на Закарпатті, покажуть короткометражні освітні фільми та проведуть ліхтариковий флеш-моб.
"Це фактично перехід до другого с

 

Голос Гришка більше ніколи не пролунає у Львові!

Голос Гришка більше ніколи не пролунає у Львові!

Народний артист України Володимир Гришко заявив, що більше ніколи не буде виступати у Львові. "Я хочу зробити серйозну заяву: ніколи голос Гришка не пролунає у Львові!", – обурено висловився співак в ефірі телепередачі "Козирне життя".
Співак образився на львівський Євромайдан і те, що через його кампанію Гришку довелося скасувати концерт у львівській філармонії. Згодом не відбувся концерт н

 

Опозиція оголосила, а Віче ухвалило створення об’єднання "Майдан": Нова “надпартія” чи справжнє загальнонаціональне об’єднання?

Опозиція оголосила,  а Віче ухвалило створення об’єднання

Народне віче на Євромайдані у Києві ухвалило резолюцію про створення загальнонаціональної організації Народне об’єднання "Майдан". На голосування текст резолюції поставив Олександр Турчинов, виступаючи зі сцени.
До складу Ради народного об’єднання "Майдан" увійшли Арсен Аваков, Тарас Бойків, Олексій Гарань, Василь Гацько, Ігор Жданов, Андрій Іллєнко, Ірена Карпа, Сергій Квіт, В’ячеслав Кириленко, Ігор Коліушко, Віталій Кличко,

 

Керівники дипломатичних установ зустрілися в Ужгороді

Керівники дипломатичних установ зустрілися в Ужгороді

З нагоди свого професійного свята. 20 грудня в Ужгороді в резиденції Спілки дипломатів України відбувся прийом за участю керівників консульських місій, регіональної влади, українського дипломатичного корпусу. Захід був приурочений до професійного свята дипломатів, однак вочевидь ішлося також про обговорення актуальної суспільно-політ

 

Питання видачі віз та дозволів на малий прикордонних рух українським громадянам розглядали на українсько-угорській міжурядовій комісії.

Питання видачі віз та дозволів на малий прикордонних рух українським громадянам розглядали на українсько-угорській міжурядовій комісії.

Питання видачі віз та дозволів на малий прикордонних рух українським громадянам розглядали на засіданні 6-ї українсько-угорської міжурядової комісії з питань транскордонного та прикордонного співробітництва. Сьогодні, 20 грудня в Ужгороді, за участі Першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України, Голови Української частини Комісії Анатоля Максюти розпочалось міжурядової змішаної комісії.
Тиждень тому в Угорському консульстві в Ужгороді видали 50-тисячну візу. Збільшилась кількіс

 

Коментарі політиків щодо прес-конференції Президента України

Коментарі політиків щодо прес-конференції Президента України

Як повідомляв Karpatnews.in.ua, після зустрічі зі своїм російським колегою В. Путіним, президент України Віктор Янукович 19 грудня дав інтерв’ю представниками українських ЗМІ. Лідер нашої держави розповів про ухвалені в Москві рішення, про подальші перспективи країни і про проблеми, що стоять перед нею. Журналісти "Сегодня" звернулись до політиків з пропозицією прокоментувати промову президента.
Михайло Чечетов, Партія Регіонів: "Це найкраще інтерв’ю Віктора Януковича за всю політичну кар’єру. Він говорив чітко, ясно і переконливо, як справжній лідер нації, - з вірою в сили народу і у власні сили.

 

Підписані у Москві документи не суперечать курсу України на будь-яку інтеграцію — Глава держави

Підписані у Москві документи не суперечать курсу України на будь-яку інтеграцію — Глава держави

"Коли я йшов на зустріч з вами, я зробив повний пакет документів міждержавної комісії. Є анотації до документів шостої міждержавної комісії... Ви побачите, що немає протиставлення будь-якого курсу нашої країни на будь-яку інтеграцію", — сказав учора Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю українським журналістам. Учора Президент України Віктор Янукович дав інтерв’ю українським журналістам за підсумками шостого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії. Інтерв’ю у прямому ефірі транслював Перший Національний телеканал.
Газ
Україна купуватиме газ за прийнятними цінами, зауважив глава держави. Він за

 

Чеська Височина у рамках проекту дає шість мільйонів корун на інвестиційні проекти Закарпаття

Чеська Височина у рамках проекту дає шість мільйонів корун на інвестиційні проекти Закарпаття

Постійна конференція краю Височина затвердила бюджет на 2014 рік. Завдяки домовленостям керівництва облради та гетьмана Височини - наступного року із чеського бюджету виділять на фінансування спільних проектів на Закарпатті шість мільйонів чеських крон. Також розглянуть можливість фінансування проектів у нашій області і депутати Пардубіцького краю, які планують виділити мільйон корун. До співпраці із Закарпаттям також планують долучитися Моравсько-Сілезький та Злінський краї Чеської Республіки.
Загалом, за шість років співпраці Закарпаття та Вис

 

Габор Томаш Надь: "Нас цікавить співпраця із Закарпаттям в галузі культури, туризму, оновлення архітектурних пам’яток"

Габор Томаш Надь:

В ході офіційного візиту в столицю Угорщини голова Закарпатської обласної ради Іван Балога провів робочу зустріч з мером першого району Будепашта, заступником парламентського комітету із зовнішніх зв’язків доктором Габором Томашем Надь. Йшлося про налагодження партнерських взаємовідносин. Керівник першого району Будапешта ( це частина центральної Буди, включаючи Будайську фортецю), заступник комітету із зовнішніх зв’язків угорського парламенту Габор Томаш Надь відзначив як позитив - налагодження контактів на рівні органів місцевого самоврядування Закарпатської області з рядом облас

 

Україна купуватиме більше російського газу, якщо влаштовуватиме ціна - Президент

Україна купуватиме більше російського газу,  якщо влаштовуватиме ціна - Президент

Україна купуватиме газ за прийнятними цінами, наголошує Президент Віктор Янукович. В інтерв’ю представникам українських ЗМІ Глава держави зазначив, що за вигідних умов Україна готова збільшити обсяги закупівлі російського газу.
"Якщо буде така ціна на газ, яка буде нас влаштовувати, ми зацікавлені споживати російського газу більше, ніж будь-якого іншого, який буде дорожчий", - ска

 

Янукович спілкуватиметься з журналістами в прямому ефірі

Янукович спілкуватиметься з журналістами в прямому ефірі

Завтра, 19 грудня, президент України Віктор Янукович поспілкується с українськими журналістами в прямому ефірі. Розмову Януковича з журналістами транслюватиме в прямому ефірі Перший Національний телеканал, повідомили у прес-службі президента.
ТСН

 

Домовленості у Москві лише тимчасово вирішать економічні труднощі України?

Домовленості у Москві лише тимчасово вирішать економічні труднощі України?

Угода про асоціацію з глибокою та всеосяжною зоною вільної торгівлі не повинна ставити Київ у ситуацію вибору між Москвою та Брюсселем - вкотре заявили представники ЄС. Домовленості, досягнуті представниками української та російської влади про зниження ціни для України на російський газ та надання Україні кредиту у розмірі 15 млрд доларів, є тимчасовою відповіддю на економічні труднощі в Україні. Таку думку у Брюсселі висловила Майя Косьянчич - речниця Верховного п

 

В Закарпатті не звільнений жоден з керівників районного рівня

В Закарпатті не звільнений жоден з керівників районного рівня

Тоді як у сусідній Івано-Франківській — шестеро. Як уже повідомлялося, вчора, 16 грудня, Президент України Віктор Янукович підписав серію указів про звільнення голів районних державних адміністрацій. Відповідні укази опубліковані на офіційному сайті глави держави.
Так, у Тернопільській області від виконання своїх обов’язків відсторонені голова Коз

 

Янукович дав слово сенаторам США не розганяти Майдан

Янукович дав слово сенаторам США не розганяти Майдан

Президент України Віктор Янукович запевнив американських сенаторів Джона МакКейна та Крістофера Мерфі, що влада зробить усе можливе для забезпечення права громадян на мирні демонстрації. Про це представників ЗМІ повідомили у прес-службі президента. "Віктор Янукович запевнив, що влада зробить усе можливе для забезпечення права громадян на мирні демонстрації, а також для проведення чесного та прозорого розслідування подій 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності у Києві", - йдеться у повідомленні.
"Президент вчергове підкреслив незмінність

 

Депутатів від партії "Батьківщина" просять прибрати Тимошенко з майданівської ялинки

Депутатів від партії

Одне із провідних інтернет-видань опублікувало на своїй сторінці звернення протестувальників до представників партії "Батьківщина". Надаємо мовою оригіналу: Шановні депутати партії "Батьківщина", будь ласка, приберіть портрети Юлії Володимирівни з євромайдану і не чіпляйте їх знов.
Величезні портрети на "Йолці" та біля сцени дратують значну частину майданівців, закривають істинно-народні знамена з різних куточків України та негативно впливають на бажан

 

Погорєлов перелякався відкритого голосування в міськраді?

Погорєлов перелякався відкритого голосування в міськраді?

Хто і як голосує в Ужгородській міській раді знову стане для громади міста таємницею. 13 грудня на офіційному сайті міської ради оприлюднили проект рішення, розроблений за вказівкою мера "Про зміни до регламенту Ужгородської міської ради VI скликання", у разі прийняття якого результати голосування в міській раді знову засекретять. Нагадаємо, що на позачерговій сесії міської ради 2 грудня депутати прийняли зміни до регламенту, згідно з якими протягом двох днів на офіційному сайті міської ради мали бути оприлюднені дані хто і як з депутатів голосував на сесії. До речі, зініціював таке відкрите голосування депутат Богдан Андрії

 

Закарпатські журналісти закликають покарати правоохоронців за побиття колег на Майдані

Закарпатські журналісти закликають покарати правоохоронців за побиття колег на Майдані

Щойно в Ужгороді на пішохідному мосту поблизу площі Театральної відбувся флеш-моб з фото побитих журналістів та символічним посланням до влади. Мирна журналістська акція підтримки 52-х журналістів, жорстоко побитих "беркутом" у ніч із 30 листопада на 1 грудня на київському Майдані, зініційована незалежною медіа-профспілкою України в обласному центрі.
Відтак, в акції протесту взяли участь майже 40 закарпатських журналістів провідних видань,

 

Арбузов розповів, коли Україна підпише угоду з ЄС

Арбузов розповів,  коли Україна підпише угоду з ЄС

За словами Арбузова вона буде підписана найближчим часом. Угода про асоціацію з Євросоюзом буде підписана, щойно буде виконана необхідна для цього робота. Про це заявив віце-прем’єр України Сергій Арбузов. Арбузов також наголосив, що це буде зроблено найближчим часом. "Політична воля підписати Угоду про асоціацію з ЄС є. Ми обговорювали, коли ми це зробимо

 

Блохін про політичну ситуацію в Україні

Блохін про політичну ситуацію в Україні

...Лівий нападник, кращий бомбардир в історії радянського футболу. Виступав за "Динамо" (Київ), з яким ставав неодноразовим чемпіоном, володарем Кубка СРСР, володарем КОК-75 і КОК-86, Суперкубка-75. Кращий футболіст Європи-75... ...Тренер київського "Динамо" Олег Блохін прокоментував політичну ситуацію в країні на передматчевій прес-конференції напередодні матчу Ліги Європи проти "Рапіда".
Спеціаліст поскаржився, що не може зводити дітей у центр міста на ялинку, повідомляє dynamo.kiev.ua.
Нагадаємо, Блохін виховує двох дочо

 

Опозиція домовлятись не збирається

Опозиція домовлятись не збирається

"До того часу, поки не будуть виконані всі наші вимоги...", заявив сьогодні Олег Тягнибок. "До того часу, поки не будуть виконані всі наші вимоги...", заявив сьогодні Олег Тягнибок.
...Опозиція не має наміру брати участь в діалозі з владою, поки не будуть виконані їхні вимоги, заявляє лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок.
"До того часу, поки не будуть виконані всі наші

 

Янукович запрошує всі політичні сили та громадськість до діалогу

Янукович запрошує всі політичні сили та громадськість до діалогу

Президент Віктор Янукович запросив представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Про це йдеться у його зверненні, яке поширила пресс-служба АП.
Янукович підкреслив, що "дії всіх сторін мають відбуватися виключно в рамках законів і Конституції України".
"Запрошую представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Я особи

 

Янукович готовий до діалогу - Кетрін Ештон

Янукович готовий до діалогу - Кетрін Ештон

Віктор Янукович підтвердив своє бажання підписати Угоду про асоціацію. Верховный представитель ЕС по вопросам внешней политики и политики безопасности Кэтрин Эштон говорит о том, что президент Украины Виктор Янукович заверил ее в готовности к диалогу.
Речь об этом идет в заявлении Эштон, распространенном после сегодняшней встречи с Януковичем, сообщает Интерфакс-Украин

 

Грузини побилися через Україну

Грузини побилися через Україну

Народні обранці від більшості та опозиції "Стінка на стінку" зійшлися у Тбілісі. ... На пленарному засіданні парламенту Грузії в середу сталася бійка між депутатами від більшості та опозиції. Про це повідомляє Українська правда .
Причиною інциденту стала вимога депутата від опозиції Георгія Барамідзе підтримати спеціальною постановою прихильників євроінтеграції України і засудит

 

Євросоюз "почув вибір українського народу"?

Євросоюз

Що це саме так, а не інакше, заявив сьогодні єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле. ...Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле констатує, що Європейський Союз "почув вибір українського народу".
Виступаючи у вівторок у Європейському парламенті в рамках обговорення українського питання на пленарній сесії, європейський комісар зазначив,

 

Україна - Росія. Чи запрацює нова модель закупівель газу?

Україна - Росія. Чи запрацює нова модель закупівель газу?

І якщо так, то коли це відбудеться? ... Сьогодні Президент Віктор Янукович заявив, що Росія на сьогодні згодна обговорювати тему перегляду ціни на газ для України.
Про це він сказав під час зустрічі з екс- президентами, передає прес-служба президента.
"Не може Україна платити таку ціну на газ, яка встановлена ​ ​ сьогодні. В

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта