Лубны новости погода спорт лубенский полтавской - Лубны новости погода спорт лубенский полтавской - Последние новости Все регионы

Лубны новости погода спорт лубенский полтавской - Лубны новости погода спорт лубенский полтавской - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Внедорожник из Запорожья попал в аварию среди девяти пострадавших двое детей


Транспортное происшествие произошло вчера, 11 августа, около 13 часов на 203 км автодороги Киев - Харьков. 43-летний водитель автомобиля «Дэу», житель города Лубны, двигаясь в направлении села Мгарь  Лубенского района Полтавской области,

 

У Лубнах відкрили новий спортивний майданчик


У Лубнах з’явився новий спортивний майданчик. Відкрили його на подвір’ї будинку №3 по вулиці Червоноармійській, - повідомили у прес-службі Лубенської міської ради.

 

Коряк повертається. У Лубнах з’явився новий партійний осередок.


У Лубнах з’явився партійний осередок "Європейської партії України". Це вже 124 політичне об’єднання на території Полтавщини.

 

В Лубнах "Opel" во время движения завалило кирпичами из "КамАЗа": травмировано 3 человека


Вчера около 10 утра в городе Лубны во время движения по мосту через реку Сула в направлении села Засулье 38-летний водитель автомобиля «КамАЗ» с полуприцепом не справился с управлением и допустил опрокидывание прицепа. Это привело к выпадению груза (кирпича) на автомобиль «Opel Kadett», которым управлял 52-летний водитель из Лубенского района.

 

ПриватБанк объявил войну наркоторговцам


Уже 27 мая ПриватБанк предоставит свою инфраструктуру для реализации проекта гражданской ответственности «Я против наркотиков!», цель которого защитить детей и подростков Украины от наркоторговцев и производителей наркотиков. Чтобы оказать содействие правоохранительным органам в борьбе с наркопреступлениями, ПриватБанк создал специальный информационный канал, который позволит получать сигналы о производстве и продаже наркотиков из всех населенных пунктов страны.

 

У Лубнах «накрили» підпільний ігробізнес


У Лубнах на Радянській вулиці поблизу центрального ринку правоохоронці викрили нелегальний гральний бізнес. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області.

 

ЛУБНЫ - Новый Watsons откроется 25 июня


Компания "ДЦ Украина" (Киев), развивающая по Украине сеть магазинов товаров быта, косметики, парфюмерии и личной гигиены и аптек Watsons, открывает 25 июня т.г. новый магазин в г. Лубны.

 

Громадські активісти стурбовані зростанням наркоманії серед молоді Лубен

Для подолання наркоманії в молодіжному середовищі необхідна спільна робота громадських організацій, органів місцевої влади та активна участь у профілактичних заходах самих молодих людей. Питання протидії розповсюдження наркоманії обговорювалися під час прес-конференції «Нарокоманія: молодь в центрі проблеми», яку провела напередодні Міжнародного дня боротьби зі зловживанням наркотиками Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ».

 

Відпочинемо на морі


17 червня 2011 року відбулися збори батьків, діти яких направляються до дитячого оздоровчого табору «Азовський Маяк» (Запорізька область) з 21.06 по 04.07.2011 року. Проведено роз’яснювальну бесіду та інструктаж з техніки безпеки.

 

Как позвонить в Лубны

Телефонный код г. Лубны: +380 5361Где +380 – это код УкраиныЗвонок в Лубны с мобильного телефона осуществляется почти так же, как и с городского телефона. Если Вы звоните из другой страны, то обратите внимание на способ выхода на международную линию. Разница в том, как при наборе телефонного кода используется цифра «10» и цифра «0».

 

Щасливої дороги вам, випускники!!!


17 червня для юних лубенців стало особливим днем. Випускники 9-х класів отримали свої перші візи в доросле життя – сертифікати про базову загальну освіту. А для них це означає, що певний етап в житті вже пройдено.

 

Проектним інститутам вигідно виготовляти засекречені генплани


Про це, зокрема, повідомив голова Східноукраїнського центру громадських ініціатив (СЦГІ) Володимир Щербаченко у Полтаві під час обговорення ситуації із засекреченням генпланів міст.
"У проектних інститутів є фінансовий інтерес у ситуації з генпланами міст, яка зараз склалась  в Україні, бо за розробку генпланів з грифом "Таємно" чи "ДСК" їм доплачують. Хоча виготовити генплан без таких грифів у проектних інститутів є технічна можливість. Про це вони самі ж і говорять. Але ніхто їм не замовляє таких генпланів", - повідомив Володимир Щербаченко.

 

"Фаворит" переїжджає в Полтаву

Волейбольний клуб "Фаворит" відтепер представлятиме не Лубни, а Полтаву.
Про такий підсумок наради керівництва клуба повідомляє прес-служба команди.

 

Задержан второй преступник, который сбежал из-под стражи в Миргороде

13 июня около 6 часов утра при проведении оперативно-розыскных мероприятий сотрудники уголовного розыска Чернухинского райотдела милиции Полтавщины в селе Ковали этого района в домохозяйстве 29-летнего местного жителя задержали разыскиваемого за совершение ряда преступлений 25-летнего Сеника Юрия Васильевича.

 

У Лубнах ревнивець вистрелив людині в живіт

Нещодавно у Лубнах у дворі свого будинку по вулиці Деповській, 49-річний чоловік вистрелив з рушниці ІЖ-54 у 46-річного мешканця села Новаки Лубенського району та поранив його у черевну порожнину.

 

Дитячі літні оздоровчі пришкільні табори стають центрами здоров’я і радості

З початку  червня  в Лубнах успішно проходять  Дні здорового способу життя. Під гаслом "Друзі назавжди!" організатори акції – Полтавська обласна молодіжна громадська організація “Твій Світ ” та співорганізатори - відділ в справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради  залучають дітей до участі у різних видах ігротек, конкурсів та естафет. Протягом свят підлітки можуть стати учасниками тренінгів, а також переглянути відеофільми про переваги здорового способу життя. Для особливо активних передбачені призи та п одарунки.

 

Лубенцям загрожує епідемія СНІДу через використані шприци залишені наркозалежними

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» звертає увагу на проблему поширення ВІЛ – інфекції в Лубнах. За словами керівника організації Олександра Чепура, лубенцям може загрожувати епідемія СНІДу через використані

 

Про роботу управління культури і мистецтв

Проект
УКРАЇНА
ЛУБЕНСЬКА МІСЬКА РАДА
ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Видатні місця Лубенщини: Гінцівська стоянка

Стоянка Гінці Полтавської області, Лубенського району являється одним із найвідоміших пам’ятників древнього кам’яного віку. Це пізньопалеолітична (15-13 тис. р. тому) - перша пам"ятка доби палеоліту, що стала відомою на Україні. Розташована між селами Духове і Гінці , на правому березі р. Удай. Виявлена у 1871

 

"Фаворит" покинув Суперлігу?

Завершилися поєдинки серії «плей-офф» між 7-им та 8-им місцями чоловічої Суперліги чемпіонату України з волейболу, в яких боротьбу вів єдиний представник Полтавщини у престижних змаганнях лубенський «Фаворит».

 

В Лубнах відкрили медіа курси для молодих журналістів

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» розпочинає навчання на медіа курсах для юних журналістів. Курси передбачені для початківців, які в майбутньому планують пов’язати своє життя з журналістикою. Урочисте відкриття школи відбулося 21-го квітня в Районній бібліотекі ім. В.Малика в Лубнах. Учні старших класів та студенти, які пройшли попередній конкурсний відбір, візьмуть участь у навчанні. Вони співпрацюватимуть з місцевими виданнями, створюватимуть блоги, зустрічатимуться з досвідченими журналістами Полтавщини.

 

У Лубнах міліція ловитиме нічних торговців спиртним

У Лубнах муніципальна міліція, відділ у справах дітей, відділ торгівлі та санепідемстанція слідкуватимуть за нічним порядком та перевірятимуть торгівлю алкоголем. Спільні рейди мають на меті проконтролювати, як місцеві торговці виконують рішення сесії міської ради про заборону продажу спиртного після 22 год.

 

Голова Громадської ради Полтавщини порушує постанову Кабміну?

До редакції надійшов лист із Лубен

Голова Громадської ради при облдержадміністрації Володимир Голуб агітував містян за реформи Азарова-Тігіпка, хоча по закону не має права цього робити, до того ж, є членом партії Тігіпка «Сильна Україна». Публікуємо це звернення з деякими скороченнями.

 

Убоповцам, подбросившим ТТ невиновному, грозит двенадцать лет

Следственным отделом прокуратуры Полтавской области предъявлено обвинение двум сотрудникам Лубенского ОБОП УБОП УМВД Украины в области по ч. 3 ст.364 УК Украины.

 

У Лубнах із білбордів закликають до прибирання міста


Організатори акції «Зустрінь весну чистим містом» вирішили: соціальна реклама допоможе привернути увагу лубенців до стану навколишнього середовища, а небайдужі тепер легко знайдуть однодумців для спільного прибирання міста

 

Микола Степаненко: “Гуртуймося довкруж Олесевого слова!”

У день народження Олеся Гончара – видатного українського письменника, літературного критика, громадського діяча, Героя України – у Будинку письменників відбулася врочиста церемонія нагородження цьогорічних лауреатів премії його імені.

 

Минуле та сьогодення культурного життя Лубен

Після закінчення 1 -ї сесії VI скликання Лубенської міськради новообраний міський голова О. Грицаєнко провів прес-конференцію і сказав таке: « Засоби масової інформації - це зв'язок влади з громадою. Тож лубенці повинні бути поінформовані про всі події, не залишатися в невіданні тих чи інших питань життєдіяльності міста, діяльності посадовців». Тож, прочитавши в газеті «Лубенщина» від 23 березня 2011 р. статтю про здобутки аматорів культури Лубенщини, поздоровлення працівникам культури району і міста від районних та міських керівників з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, я знайшов там два слова про те, що теж культпрацівник за покликом і освітою.

 

10 школярів з Лубен взяли участь у проекті Великобританії

Тренінг Британської ради «Young Leaders Training» відбувся у Львові для 100 учнів України

Делегація Лубенської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 6 у складі 10 учнів 9-10 класів та їхніх вчителів повернулася зі Львова, де побувала у гімназії «Престиж», своїм нашим партнером по проекту.

 

В Лубнах стартувала акція з громадського прибирання

2 квітня в Лубнах стартувала акція з громадського прибирання, котру ініціювали молодіжні активісти, вирішивши, що не можуть стояти осторонь стану міста.

 

Проезд в маршрутках повысится до 2 гривен

Как стало известно на очередном заседании горисполкома, принято решение о повышении тарифов на перевозку пассажиров автобусами. С 1 апреля цена на проезд на автобусных маршрутах общего пользования составит 2 грн., в вечернее и утреннее время: с 20.00 до 6.00 часов - 3, 50 грн.

 
| 1-30 | 31-60 | 61-62 |
Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта