Only Lubny | Городской портал - Only Lubny | Городской портал - Последние новости Все регионы

Only Lubny | Городской портал - Only Lubny | Городской портал - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

У Лубнах ТМ «Ласунка» провела свято морозива

Торгівельна марка «Ласунка» , організувала свято морозива для дітей в нашому місті.
Цікаві конкурси і смачне морозиво, ось що в цей день в парку ім. Донченка, зібрало дітей та їх батьків.

 

dsgvbsd

dsgv

 

Налаштування планшетних ПК

Налаштування планшетних ПК, комплексне встановлення програмного забезпечення. Дешево, Швидко, Якісно!!! Ми знаходемся за адресою м.Лубни пл.Ярмаркова 30 а "АТБ" 2-й поверх моб.тел: 066-054-57-48

 

Запрошуємо на презентацію книги Ніни Семенюти «Дорога завдовжки в життя»

12 травня 2012 року о 13-00, в приміщенні галереї образотворчого мистецтва Лубенського краєзнавчого музею відбудеться презентація книжки Ніни Семенюти «Дорога завдовжки в життя».

 

У Лубнах завершився тиждень здоров’я молоді «Разом за життя без СНІДу»

У Лубнах завершився традиційний ВІЛ/СНІД - проблема кожного. Протягом останніх 7 днів молоді люди слухали лекції та брали участь у тренінгах. Під гаслом «За життя без СНІДу» активісти Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ» провели 3 квітня акцію до Всесвітнього дня здоров'я. Студенти Лубенського медичного училища мали можливість приєднатися до цієї благодійної справи.

 

У Лубнах проходить доброчинна акція «Будь чуйним»

У четвер, 5 квіття в офісі будівельної компанії «Буд-Буд» відбувся прес-ланч, на підтримку інформаційної компанії «Будь чуйним» щодо допомоги малозабезпеченим верствам населення. Кампанія проходить в рамках відкриття антикризового центру і проводиться низкою організацій, представників суспільства та бізнес сектору.

 

Сміттєве питання переповнених контейнерів

В минулому році в нашому місті було створене підприємство ТОВ «Чисте місто плюс». Нарешті почала діяти справжня програма по вчасному вивезенню сміття. Городяни з цікавістю поглядали на величезні, красиві, помаранчеві машини німецького виробництва, які вивозили сміття. Насправді, результат був відчутним. Крім того були встановлені нові сміттєві контейнери, з яких завжди сміття вивозилось вчасно. А по вулицях міста часто курсували нові сміттєвози.

 

Дні читання в дитячій бібліотеці

Цього тижня в міській дитячій бібліотеці проводяться дні читання. 2 квітня в читальному залі відбулася зустріч юних читачів з міським головою. Олександр Грицаєнко привітав усіх присутніх.

 

День усмішки подарував дітям благодійний фонд «Дитяча усмішка»

1 квітня в день гумору та усмішки виявився справжнім святом для дітей малозабезпечених та дітей інвалідів. Гостинно їх прийняв ресторанно-готельний комплекс «Лінива Віра», а саме його власник Сергій Шрамов. Спонсором виступив Андрій Хорошковатий молодіжна організація «Молоді регіони» та Михайло Сень, технічне забезпечення студія «Звук». Розважали дітвору прекрасні волонтери благодійного фонду «Дитяча усмішка». Конкурси, малюнки, смачний стіл – все це отримали діти з великим захватом та задоволенням.

 

Відбувся фестиваль дитячих та юнацьких команд «Первосміх 2012»

29 березня в районному будинку культури відбувся фестиваль дитячих та юнацьких команд «Первосміх 2012». Фестиваль організували та провели асоціація КВН України та відділу у справах сім’ї та молоді лубенського міськвиконкому за підтримки міського голови Олександра Грицаєнка. У фестивалі взяли участь 8 команд КВН, кожна команда показала свій гумор та вокальні здібності.

 

Підсумки благодійної акції «Надія є!»

В кінці лютого закінчилася благодійна акція «Надія є!», яка була присвячена до Всесвітнього дня онкохворих дітей, де на ринковій площі в АТБ-маркеті була встановлена скринька для збору коштів онкохворим дітям. У цю скриньку лише за п’ять днів було зібрано 1781 грн. Згідно статуту фонду гроші підраховувались з людьми, які були небайдужі в допомозі, а також з керуючим АТБ-маркетом, де було підписані документи, що засвідчують підрахунок коштів. 

 

Лубенський відділ управління МНС провів тренування

16 лютого лубенський районний відділ управління МНС України в Полтавській області провів тренувальні виїзди на територію підприємств ВАТ «Лубенський молочний завод» Гармонія, отримавши інформацію про витік аміаку на даному підприємству. До місця аварії було направлено два відділення, які власне засобами захисту дихання шкіри провели локалізацію розтікання умовної аварії з подальшим її ліквідуванням.

 

Місцеві новини у відеосюжетах від МТК «Лубни»

Шановні відвідувачі сайту! Спішимо повідомити вам, що з квітня 2012 року інтернет-ресурс www.lubny.co.ua почав співпрацювати з телекомпанією «Лубни». Тепер на сайті будуть публікуватися найсвіжіші місцеві новини в популярному форматі у вигляді відеосюжетів. 
Ми поставили собі мету, зробити цей інтернет ресурс одним з найпопулярніших і найвідвідуваніших в місті. Посприяти цьому і допомогти проекту може кожен.

 

Комп' ютерна техніка АТБ-2-й поверх Найнижчи ціни, найкращий сервіс, самі вигідні умови кредитування!!! Завітайте до нас пл.Ярмаркова 30-а А

Комп'ютерна техніка АТБ-2-й поверх Найнижчи ціни, найкращий сервіс, самі вигідні умови кредитування!!! Завітайте до нас пл.Ярмаркова 30-а АТБ 2-й поверх моб.тел: 066-054-57-48 Олексій

 

З Новим 2012 роком дорогі лубенці!

Щиро вітаємо Вас з Новим 2012 роком. Бажаємо міцного здоров’я, кохання, здійснення мрій, успіхів у житті, фінансової стабільності, а також хочеться побажати побільше приємних новин, як у вашому домі так і у місті в цілому.Підсумовуючи рік, що минає, хочеться назвати деякі досягнення Інтернет ресурсу www.lubny.co.ua, а також поділитися планами на майбутнє.

 

Перший супутниковий вигляд міста Лубен від Яндекс

Нещодавно компанія Яндекс оновила свої карти для України. В список оновлень потрапило і м. Лубни. Тепер користувачі в змозі переглянути карту Лубен в режимі супутник у високій роздільній здатності. Доступна майже вся карта за виключенням західної частини міста. Це перша карта, яка дає змогу переглянути супутникові знімки нашого міста. Існує ще карта від Google, але там знімки 2003 року, які з того часу ще не оновлювалися.

 

ТРЦ DEPO’t відсвяткував свою першу річницю у Лубнах

У суботу 24 грудня ТРЦ DEPO’t Center гучно святкував свій перший день народження в м. Лубни. В якості спеціального гостя була запрошена відома українська співачка Євгенія Власова.Приємний
новорічний подарунок подарував лубенцям торгово-розважальний центр DEPO’t на честь свого дня народження. Яскравий концерт подарував приємні враження всім мешканцям нашого міста, які вирішили на нього прийти. Але не дивлячись на те, що святкові заходи рекламувалися заздалегідь в маршрутках і листівках, людей прийшло на концерт не багато. Можливо на це влипнула погода, на вулиці було і справді морозно. В цілому все відбулося чудово.

 

У Лубнах оновили дитячий парк

Дитячий парк імені Олеся Донченка в Лубнах, який десять років був у занедбаному стані, відродили. З початку весні у ньому тривала реконструкція. Нещодавно в парку всю огорожу, котра через стільки років простою практично була відсутня – більшу частину паркану зловмисники розікрали на металобрухт. Окрім того, були встановлені нові елементи благоустрою: лавочки та урни. Поки що ввімкнено першу лінію освітлення, але кабелі проведені по окружності паркану, по алеях, тож освітлюватиметься й стадіон. Це лише перші кроки роботи в міських парках, запевняють у міській раді. Незабаром вони набудуть справді європейського вигляду.

 

У Лубнах провели благодійний конкурс краси

Титул «Міс Лубни-2011» отримала Олена Головань

19 листопада, у суботу о 20:00 в молодіжному розважальному центрі «НЛО+» у Лубнах вдруге відбувся конкурс красунь «Міс Лубни-2011». Цього року він був благодійний. На ньому збирали гроші для 6-річної Ірини Міщенко, яка має онкозахворювання. Основним спонсором заходу став Лідер Громадського об’єднання «Моя Полтавщина» Володимир Пилипенко, який увійшов до складу журі конкурсу. Суддями також виступили зіркові гості: фіналістка шоу «Холостяк» Яна Соломко та фіналіст шоу «Україна має талант» Артем Семенов (Діва Урсула).

 

МІС ЛУБНИ - 2011

У суботу 19 листопада, о 20:00 в молодіжному розважальному центрі «НЛО+» відбудеться благодійний конкурс красунь Лубенщини «Міс Лубни 2011».Конкурс, організатором якого є Ольга Солдатенкова, Голова благодійного фонду «Дитяча усмішка» та власник креативного агентства «Святковий boom», проводиться другий рік поспіль. Можна сказати, що пані Ольга відновила у нашому місті гарну традицію для гарних дівчат, які прагнуть зробити наш світ кращим!

 

Інтернет-конференція на тему «Податок на прибуток підприємств»

Лубенська ОДПІ запрошує платників податків взяти участь в інтернет-конференції, що буде проводитись на форумі http://lubnyforum.com/index.php?topic=142.0 ; 23 вересня з 10.00 до 11.30 години на тему «Податок на прибуток підприємств». На ваші запитання відповідатиме заступник начальника Лубенської ОДПІ – начальник управління оподаткування юридичних осіб Кваша Андрій Миколайович.

 

Паника в Лубнах: жители города говорят о 15 жертвах маньяка

Жители Лубнов неделю живут в страхе — по их словам, в городе орудует маньяк. «За 6 дней маньяк покалечил 15 человек, трое умерли! — позвонила нам в редакцию Олеся из Лубнов. — Он нападает на девушек, режет и избивает, а потом забирает украшения. В пятницу напал на троих, одной в парке отрезал ухо. А милиция бездействует».
 

 

Відкриття нової послуги

В Лубнах відкрився новий сервіс по замовленню ноутбуків. Лише за один день! І ви отримаєте ноутбук за розумну ціну. Це не інтернет магазин!!! і тому за сервісне обслуговування відповідаємо ми. Наша адреса пл.Ярмаркова 30а маг. "АТБ" 2-й поверх моб.тел:066-054-57-48

 

Листівки Лубен 1988 року (фоторепортаж)

 

Кабельный оператор "Лубно КТБ" увеличил скорость доступа к сети Интернет

Как стало известно, компания "Лубно КТБ" увеличила скорость в два раза на безлимитные тарифы со скоростью доступа в 1 Мбит/с и 2 Мбит/с, при этом абонплата не изменилась. Для перехода на новый тариф, абонентам необходимо посетить центр обслуживания абонентов, и написать заявление об измене тарифного плана. Так же сообщается, что тарифа в 1 Мбит/с уже не будет, зато появится новый в 4 Мбит/с.

 

Сезон полювання на браконьєрів нещодавно розпочався, а вже виявлено купу порушень

Працівники рибоохорони Сулинського ландшафтного заказника за перший місяць нересту вилучили 3, 5 тонни риби та майже 300 сіток. Весняно-літня заборона на вилов риби розпочалася 1 квітня і триватиме до 10 червня.

 

ЛУБЕНСЬКИЙ РОК - ЧУЖІ СЕРЕД СВОЇХ...

Вони одягають джинс і шкіру, люблять життя як таке і час від часу намагаються знайти у ньому хоча б якийсь сенс. А ще їм вкрай необхідна музика. Дихати нею, плакати нею чи сміятися... Але тільки в Ній - сенс їхнього справжнього буття.Майбутній історик, медик, мульти-працівник, студенти та школярі... Здогадуєтеся що їх усіх об'єднує? Бажання створювати якісну та оригінальну музику. Себто, як у нас зараз модно говорити, "альтернативу нафталіну".

 

Соціально-економічне становище Лубен з січень-березень 2011 р.

Будівельна діяльністьЗа 2010 р. підприємствами міста введено в експлуатацію 8583 м.кв. загальної площі житла, що становить 79% до 2009 р.Капітальні інвестиціїЗа 2010 р. підприємствами та організаціями з рахунок усіх джерел фінансування освоєно 41, 0 млн. грн. інвестицій в основний капітал, що на 34, 4% більше проти 2009 р.

 

У Лубнах втановили соціальну рекламу із закликами до прибирання міста

Організатори акції «Зустрінь весну чистим містом» вирішили спрямувати зусилля на розміщення соціальної реклами у зв’язку з проведенням 16 квітня 2011 року ініціативи під гаслом «Зробимо Україну чистою!». Рекламу зробили та встановили на передодні заходу з громадського прибирання до якого закликали приєднатися небайдужих. Білборди виготовили за власні кошти.

 

Про майбутнє і сьогодення Лубенського ринку в інтерв' ю з новим директором

Якщо за крилатим висловом: театр починається з вішалки, то ринок - з торгових рядів. І від того, який вони мають зовнішній вигляд, наскільки облаштована територія, зручні торгові точки, залежить, так би мовити, імідж ринку, бажання покупців його відвідувати. А зважаючи на те, що підприємство "Лубенський ринок Полтавської облспоживспілки" розташоване в центрі нашого міста, воно є його обличчям, візитною картою. Тож увага як з боку міської влади, жителів Лубен, так і гостей міста до ринку не згасає.

 
| 1-30 | 31-33 |
Календарь
Новых вестей сегодня: 8
Новых вестей вчера: 8

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта