grebenka.com - Последние новости Все регионы

grebenka.com - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Прокуратура Гребінківщини: відповідальність за скоєне невідворотна

Принцип невідворотності кримінальної відповідальності виявляється у тому, що: кожна особа, в протиправних діяннях якої є склад злочину, повинна понести кримінальну відповідальність; така особа не може бути покарана за один і той самий злочин двічі.

Так, 6 жовтня 2014 року, до чергової частини райвідділу міліції надійшло подання від Гребінківського районного підрозділу кримінально-виконавчої інспекції про те, що засуджений районним судом до 240 годин громадських робіт громадянин С ухиляється від відбування кримінального покарання, не відпрацювавши 164 години з присуджених 240.

 

Гребінківський відділ освіти долучився до благодійної акції «Подаруй дитині радість»

29 грудня 2014 року Гребінківським відділом освіти, молоді та спорту проведено акцію & laquo; Подаруй дитині радість& raquo; , в ході якої було вручено святкові набори кондитерських виробів діткам з багатодітної сім& rsquo; ї Інюточкіних.

Володимир Геннадійович виховує сам 10-ьох діток, найменша донечка - першокласниця, а старший син & ndash; студент Харківського університету авіації та ракетобудування.

Дітки залишились щасливими та задоволеними, і це - найголовніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

8-10 січня Гребінка прийматиме перший у новому році турнір дівочих команд

Визначено дату і місце проведення відбіркового етапу чемпіонату країни з футзалу серед дівочих команд старшої вікової групи (1998-1999 років народження).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водогони у полтавських селах будуватимуть європейці

Турнір відбуватиметься на Полтавщині - у Гребінці - 8-10 січня. Кількість команд-учасниць наразі визначається, але выдомо, що від ...

 

Водогони у полтавських селах будуватимуть європейці

Швейцарсько-Український проект & laquo; Підтримка децентралізації в Україні& raquo; DESPRO може підтримати на Полтавщині реалізацію кількох інвестпроектів у полтавських селах. Про це йшлося на спільному засіданні регіональної кординаційної ради та регіонального наглядового комітету Швейцарсько-Українського проекту & ldquo; підтримка децентралізації в Україні& rdquo; DESPRO.

На комісії розглянули 10 проектів на будівництво водогонів. Рішення конкурсного комітету та комісії визначили певний пакет переможців, представників тих чи інших громад. Проекти надішлють до центрального офісу...

 

За останню добу на Полтавщині працівниками ДАІ виявлено та припинено 93 порушення ПДР

За останню добу на території Полтавської області працівниками ДАІ виявлено та припинено 93& nbsp; порушення правил дорожнього руху.

З початку року здійснено 1358 затримань.

Так 31 грудня 2014 р. о 12-40 в м.Пирятин по вул. Леніна рухалася велосипедист 1948 р.н., жителька м.Пирятин, яка за попередніми даними, на перехресті вул. Леніна - Червоноармійська допустила зіткнення з автомобілем ВАЗ-21101, під керуванням водія 1986 р.н., мешканця Полтавського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Чого гребінчанам чекати від року дерев’яної Кози?

Наступним 2015 роком буде правити Коза, яка принесе глобальні зміни у кожну із сфер людського життя.

Наступний рік синьої дерев& rsquo; яної Кози принесе людству позитивні зміни. Для кожного, хто бажає внести у своє життя новизну або кардинально все поміняти, Коза принесе безліч можливостей.

Небесні світила обіцяють, що 2015 рік буде новою сторінкою в житті для тих, хто відкритий до всього нового і готовий розвиватися.

Астрологи кажуть, що цей рік буде гарною нагодою, щоб спробувати щось нове & ndash; екстремальний спорт, навчально-освітні програми або екзотичну кух...

 

Яскраві перемоги юних гребінківських вокалістів

Яскравим і творчим є життя Гребінківської дитячої музичної школи.

Доказом цього є участь учнів школи в обласному телешоу & ndash; конкурсі дитячої пісні і танцю & laquo; Естрадна веселка& raquo; , що проходив у листопаді-грудні 2014 року. Учні школи стали абсолютними переможцями конкурсу і 20 грудня в м.Пирятині на заключному концерті отримали дипломи і подарунки.

Приємною стала чергова перемога учениці 6 класу Валерії Коваленко (клас викладача Цяпко О.В.), яка отримала Гран-прі в номінації & laquo; Солісти& raquo; .

Для вокального дуету & laquo; Зоряночка& raquo; у складі А...

 

В книзі про талановитих дітей Полтавщини є розповідь про гребінчанку

В книзі про талановитих дітей Полтавщини є розповідь і про нашу землячку Валерію Курочку із Сліпорід-Іванівки. Книга вийде у лютому 2015 року.

Село Сліпорід-Іванівка Гребінківського району може пишатись своєю юною мешканкою Валерією, як талановитою особистістю, що має визначні творчі здібності.

Дівчинка народилась 4 січня 2000р. і нині відмінно навчається в 9 класі місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вона отримала грамоти з відзнакою за всі роки навчання, не раз показувала добрий результат конкурсу & laquo; Кенгуру& raquo; .

Валерія з 6 років навчається в Гребінківській ДМШ...

 

Валерій Головко – новопризначений голова Полтавської облдержадміністрації

Сьогодні, 30 грудня, & nbsp; у Полтаві заступник голови Адміністрації Президента України Ігор Райнін представив нового голову Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка.

& nbsp; Ігор Райнін зачитав Указ Президента про призначення очільника області, ознайомив присутніх з його біографією та висловив впевненість у тому, що подальша робота нового голови облдержадміністрації позитивно& nbsp; вплине на розвиток регіону.

& laquo; У 2015 році перед областю та Україною загалом постали серйозні виклики. Головні серед них: проведення реформ, захист територіальної цілісності та борот...

 

Лісівники Полтавщини реалізували майже 73 тисячі ялинок

До Нового року залишився один день, щоб подарувати святковий настрій в українські родини лісівники Полтавської області заготовили достатню кількість новорічних ялинок.

Не дивлячись на складну ситуацію в державі, полтавці продовжують купувати головний атрибут нового року. Вся продукція вирощена на спеціально відведених для цього плантаціях і дбайливо доглянута спеціалістами, тому покупці отримають якісний, екологічно чистий та естетично бездоганний товар. Загалом в області понад 135 га новорічних плантацій.

Уже нині лісогосподарські підприємства області реалізували 72 709...

 

Графіки аварійних відключень світла на Полтавщині потребують доопрацювання

Детальні графіки аварійних відключень електроенергії потребують доопрацювання.

Про це на розширеному засіданні колегії облдержадміністрації повідомив виконуючий обов& rsquo; язки голови Полтавської облдержадміністрації Олег Пругло.

& nbsp; Оприлюднені графіки відключень мають обширний обсяг інформації: перелік міст, районів, населених пунктів та об& rsquo; єктів господарювання Полтавської області із зазначенням часових проміжків.

Але, на думку Олега Пругла та керівників районних державних адміністрацій, цього не досить.

У області функціонують великі потужні під...

 

У локомотивному депо Гребінка перевірили ефективність використання енергоресурсів

Фахівці Інспекції з контролю ефективності використання енергоресурсів Укрзалізниці побували у локомотивному депо Гребінка, де провели обстеження за допомогою сучасного приладу - тепловізора.

Результати огляду вражають. Даний інструмент поки що широко використовується лише на Одеській залізниці, хоча й на інших сталевих магістралях у нинішніх умовах необхідності енергозбереження гостро відчувається потреба в ньому.

Оглядини виробничих приміщень та об& rsquo; єктів інфраструктури за допомогою тепловізора нагадують полювання. Полювання & mdash; за витіками тепла, а отже і за н...

 

До відома жителів Гребінківщини! Графік відключень електропостачання (05-01-2015 - 16-01-2015)



Адміністрація ПАТ & laquo; ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО& raquo; попереджає, що у зв& rsquo; язку з погіршенням погоди, поривами вітру з 29 до 31 грудня можливі обриви дротів повітряних ліній електропередач, які знаходяться під напругою.

Слід пам& rsquo; ятати, що при зіткненні з провисаючими проводами та навіть при наближенні до тих, що лежать на землі, людина може отримати ураження електричним струмом.

Тому категорично забороняється наближатися до обірваного проводу на відстань меншу 8 метрів. Про те, що сталося, негайно повідомте чергового електромережі. До прибуття ремонтної бр...

 

Чим заміняють гребінчани Новорічну ялинку?

Не всі гребінчани цьогоріч ставитимуть вдома ялинку.

- Ви бачили ціни на ті ялинки? & ndash; запитує пенсіонерка Ганна Тимофіївна. & ndash; Та я краще на ті гроші дітям солодощів куплю. А замість ялинки куплю отаку несправжню, зв& rsquo; язану із хвойних гілочок. Де 60 гривень, а де більше сотні віддати. І за що? Щоб потім всі свята голки підмітати?

Ставлять ялинки переважно молодята або сім& rsquo; ї, де є маленькі діти, розповіли гребінчани.

- От мені та ялинка геть зовсім непотрібна, & ndash; каже гребінчанка Вікторія. & ndash; А чоловік наполягає, що це наш перший сп...

 

Начальника ДАІ Полтавщини спіймали на хабарництві

Прокуратурою Полтавської області спільно з працівниками СБУ в області затримано полковника міліції, начальника УДАІ УМВС України в Полтавській області за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди).

Правоохоронцями встановлено, що після призначення на посаду начальник УДАІ УМВС України в області з метою незаконного збагачення вимагав від підлеглих працівників грошові кошти.

Щомісячні суми від кожного керівника підрозділу складали від 1000 до 4000 доларів США.

 

На Полтавщині стало ще на одного Леніна менше

"Ленінопад" в Полтавській області триває, хоча не в такому темпі, як це було в лютому-березні 2014 року.

Хвиля "скидань" пам' ятників Леніну докотилася до села Прихідьки Пирятинського району.

Як повідомляє "Пирятинський вісник", рішення про демонтаж кам' яного пам' ятника Іллічу прийняли в Дейменівській сільраді, якій підпорядковані Прихідьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

«Ніка-ПНПУ» розбила «Надію-ДЮСШ» (Гребінка) в полтавському дербі

26 грудня 2014 року у залі ПНПУ відбувся поєдинок заключного, 7-го туру першого кола чемпіонату країни серед жіночих команд, в якому полтавська & laquo; Ніка-ПНПУ& raquo; грала з землячками-гребінчанками

& laquo; Ніка-ПНПУ& raquo; & mdash; & laquo; Надія-ДЮСШ& raquo; & mdash; 8:0

Голи: Шаповал 26, 36, 48, Дударчук 41, 55, Карпенко 29, Мочалова 35, Деркач 59.

Ніка: Івасенко & mdash; Лясковська, Єрмоленко, Дударчук, Деркач & mdash; Шаповал, Бабаенко, Павлусенко, Карпенко, Слисенко, Тиндик, Мочалова & mdash; Пасько, Гайдук.

Надія:...

 

26 грудня засяяла головна ялинка Гребінки (ФОТО)

26 грудня 2014 року біля районного будинку культури засяяла головна ялинка м. Гребінка.

Ялинку відкрили і дали старт новорічним та різдвяним заходам: заступник міського голови Володимир Зінченко та заступник голови райдержадміністрації Олександр Князєв. Вони привітали присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим.

Щедрівки та новорічні вітання линули від вихованців дитячої музичної школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

У Гребінківському райвідділі міліції підведено підсумки роботи за 2014 рік

22 грудня у Гребінківському& nbsp; райвідділі міліції відбулося засідання по підведенню підсумків роботи за& nbsp; & nbsp; 12 місяців 2014 року на якій було проаналізовано показники роботи кожного підрозділу.

& nbsp; Як зазначив начальник Гребінківського РВ УМВС України в Полтавській області майор міліції Олександр Кравченко за 12 місяців& nbsp; 2014 року до Гребінківського РВ& nbsp; надійшло& nbsp; 2525 заяв і повідомлень від громадян, з них 1893 повідомлень та заяв про злочини і пригоди.& nbsp;

За результатами розгляду матеріалів ЖЕО за 12 місяців 2014 році прийнято наступні ріш...

 

З 2015 року ДЗ «Вузлова лікарня ст. Гребінка» перейде на фінансування з місцевого бюджету

Верховна рада України оприлюднила проект бюджету на наступний 2015 рік. Згідно з цим проектом багато державних установ на Полтавщині перейдуть на фінансування з місцевих бюджетів. Раніше їх утримував бюджет держави. До переліку цих установ увійшли:

Заклади освіти:


Аграрно-економічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Аграрний коледж управління і& nbsp; права
Лубенський фінансово-економічний коледж Полтавської державної аграрної академії
Хорольський агропромисловий коледж Полт...

 

Про стан нотаріального обслуговування Гребінківського району

На даний час посада завідуючої Гребінківської державної нотаріальної контори вакантна, обов' язки завідуючої виконує нотаріус Пирятинської держнотконтори Михайліченко Т.М., яка щочетверга проводить прийом громадян в Гребінківській державній нотаріальній конторі.

& nbsp; З початку 2014 року державним нотаріусом вчинено наступні& nbsp; нотаріальні дії:


Оформлено спадкових справ - 408;

Договори відчуження нерухомого майна - 8;

Договори найму (оренди) - 1;

Посвідчено заповітів & ndash; 12;

Засвідчено справжність пі...

 

Гребінчан чекає підвищення тарифів на воду з 1 січня

З 1 січня 2015 діючі тарифи на послуги з централізованого водопостачання і водовідведення для споживачів Гребінки змінюються.

Так, Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління інформує споживачів послуг централізованого водопостачання та водовідведення:

Так, як довгий час Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління несе збитки від надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, а тарифи останній раз переглядалися в 2006 році Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг...

 

Остання сесія Гребінківської районної ради в 2014 році

23 грудня відбулася 30-а сесія Гребінківськоїрайонної ради 6-го скликання.

На розгляд сесії були винесені такі питання: про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік, про порядок фінанасування видатків районного бюджету в 2015 році до його затвердження сесією районної ради, про проведення інвентаризації майна спільної власності територіальних громад району, про затвердження Положення про Трудовий архів та спільної програми підтримки і розвитку Трудового архіву на 2015 рік, про план роботи районної ради на 2015 рік, ...

 

На Полтавщині працівники ДАІ затримали автомобілі зі зброю

Учора, під час несення служби на посту ДАІ & laquo; Чутово& raquo; правоохоронці зупинили автомобіль & laquo; Ауді-100& raquo; , під керуванням 42-річного мешканця іншої області.

Разом з водієм у салоні автомобіля перебував 30-річний пасажир мешканець Полтавської області, який перевозив в особистих речах 70 штук набоїв калібру 5.45 до АК-74. Походження багажу пасажир пояснити не зміг.

За тридцять хвилин інспектори ДПС зупинили & laquo; ВАЗ-2101& raquo; , під керуванням 55-річного водія мешканця Київщини.

 

На Полтавщині жінка отримала опіки 1-2 ступеню від окропу

24 грудня 2014 р.& nbsp; о 11:35 год. до приймального відділення Пирятинської ЦРЛ з термічними опіками 1-2 ступеню доставлена громадянка.

Жінка пояснила, що опіки отримала внаслідок перекидання окропу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Полтавська міліція закликає бути обережними з піротехнікою

Стан потерпілої & ndash; & nbsp; середньої тяжкості.

 

Полтавська міліція закликає бути обережними з піротехнікою

На початку грудня цього року на Полтавщині міліція розпочала комплекс профілактичних заходів з припинення реалізації населенню несертифікованої та простроченої піротехнічної продукції, вилучення піротехнічних засобів під час їх продажу в невстановлених місцях, стихійних ринках, без відповідних документів, а також установлення осіб, які здійснюють хуліганські дії з використанням піротехнічних засобів, займаються виготовленням саморобної піротехніки та її збутом.

За інформацією Управління громадської безпеки УМВС Полтавської області, працівники міліції перевірили близько 60 ринків...

 

Про очищення фасадів будинків від тоталітарної символіки в Гребінці

До редакції звернувся житель Гребінки В. В. Дунай із заявою, в якій порушує питання очищення фасадів будинків від тоталітарної символіки колишнього Радянського Союзу.

В. В. Дунай наголошує, що зірки, які розташовані на фасаді приміщення районного будинку культури у Гребінці, є символами колишнього СРСР і символами держави Російської Федерації, яка веде з Україною неоголошену війну.

Він вимагає демонтувати "зірки& rdquo; , які розташовані на фасаді приміщення РБК, та іншу символіку, яка б нагадувала про тоталітарну систему СРСР на інших державних установах та будинках ...

 

У Гребінці пройшов літературний вечір про героїв-шестидесятників

Однією з найполум' яніших нот історії Радянського Союзу є рух шестидесятників.

Рух, що зародився в 60-их роках XX століття проти тоталітарного режиму і повів за собою велику частину, на той час, молодої інтелігенції.Багато людей за ідею поклали і душу, і тіло, віддали на зруйнування власну долю.

8 грудня в Гребінківській центральній районній бібліотеці відбувся вечір пам' яті шестидесятників - Василя Стуса, Юрія Литвина та Олекси Тихого.

Проводився він за ініціативи завідуючої районним народним краєзнавчим музеєм Л А. Безвиненко. Слухачами вечора-пам' ят...

 

До гребінківських дітей завітав Святий Миколай

Щороку День Святого Миколая з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Теплим і добрим стало це свято & laquo; Ой, хто, хто Миколая любить& raquo; для учнів& nbsp; Гребінківської дитячої музичної школи.

18 грудня 2014 року в районному Будинку культури відбулося три святкових заходи: шкільний конкурс учнів класу хореографії & laquo; Веселий каблучок& raquo; , виставка-конкурс учнів класу образотворчого мистецтва& nbsp; & laquo; Зимова казка& raquo; та концерт класу сольного співу викладача Гринь Наталії Олексіївни.

Щастям світилися очі дітей, гордістю - очі батьків, адже на сцені справ...

 

Гребінчани відвезли гуманітарну допомогу землякам у зону АТО (ФОТО)

У& nbsp; неділю, 21 грудня 2014 року, активісти Гребінки відвезли гуманітарну допомогу особисто від земляків у зону АТО на Луганщину.

За словами активістів, з рук в руки військовослужбовцям вони передали ті продукти харчування, які зібрали небайдужі гребінчани.

Також волонтери доставили військовослужбовцям малюнки від дітей з Гребінківщини із словами підтримки і дали невеличкий концерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 14
Новых вестей вчера: 39

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Апрель 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта