Рівненська газета - Рівненська газета - Последние новости Все регионы

Рівненська газета - Рівненська газета - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Як рівненські ЖКП догосподарювалися

Більше двох з половиною мільйонів гривень боргів комунальні підприємства не повернуть навіть через суд
Причиною ненадання або неякісного надання житлово-комунальних послуг начальники ЖЕКів часто називають заборгованість рівнян. Водночас, не надаючи як слід послуг і не укладаючи з усіма споживачами договорів, ЖЕКи хочуть вчасно отримувати гроші. До чого призвело таке господарювання житлово-комунальних підприємств (ЖКП), з’ясовували журналісти Рівненського агентства журналістських розслідувань.

 

Начальник ЖЕКу має сподобатись своїм мешканцям

Оскільки новий міський голова Рівного Володимир Хомко, прийшовши до влади, поміняв начальника УЖКГ і почав міняти начальників ЖЕКів, то звинувачувати його в байдужості щодо з’ясованої Рівненським агентством журналістських розслідувань проблеми в житлово-комунальному господарстві важко. Однак не всі начальники ЖКП, які проґавили сотні тисяч гривень, відповіли за свою діяльність чи бездіяльність. А також невідомо, скільки часу мер дав новим начальникам для наведення порядку. З цими запитаннями ми звернулися до міського голови.

 

Майбутніх зірок світового спорту виховують у школі №26

Учителі, колеги, гості з Польщі, батьки, випускники завітали минулого тижня на 20-річний ювілей НВК №26. Працівники школи з нагоди свята підготували чудовий концерт. І зауважили: за 20 років настав час збирати колективні здобутки. А їх чимало.

 

Майже півстоліття береже учнівські секрети

Рівненська вчителька креслення Тіна Федорчук має цілий зошит нерозв’язаних завдань
Чужим дітям присвятила 46 років свого життя рівнянка Тіна Федорчук. До її учнів ревнували власні сини, а чоловік скаржився, що вона більше віддається роботі, а не сім’ї. Втім, вирішила Тіна стати педагогом, ще навчаючись у Бабинській школі, що на Гощанщині. П’ятдесят один рік тому нині вчитель креслення та математики Рівненської ЗОШ №8 Тіна Савівна Федорчук вступила до Рівненського педагогічного інституту на фізико-математичний факультет.

 

Приміських електричок не буде?

Якщо місцева влада не знайде грошей, приміські електрички зупиняться. Про це заявив перший заступник начальника Головного управління приміських пасажирських перевезень “Укрзалізниці” Олександр Гудков.

 

Голландський сир вироблятимуть на Здолбунівщині

Іноземці реконструюють у селі Копитків доїльний зал
Інвестори продовжують вкладати кошти у сільське господарство Рівненщини. Цього разу за рахунок голландського підприємства Nedlak Agro у Здолбунівському районі реконструюють доїльний зал.

 

Квасилів хоче бути містом

Керівництво селища Квасилів клопочуть про визнання нині селища міського типу містом. Переконують, такий статус дозволить навести лад з комунальним господарством, адже збільшаться надходження до бюджету. Втім вирішальне слово — за Верховною Радою України.

 

“Рівнеазот” запрацює

За тиждень-другий ВАТ “Рівнеазот” відновить свою роботу. Такий прогноз учора висловив народний депутат від Рівненщини Юрій Прокопчук. За його словами, генеральний директор заводу Михайло Заблуда вже був у Кабінеті Міністрів, де його запевнили, що підприємство одержить газ за пільговими цінами.

 

В області визначилися з виборчими округами

На майбутніх президентських виборах Рівненщина матиме п’ять виборчих округів. Рекомендації щодо їх формування погодила обласна рада. Документ направлять Центральній виборчій комісії.

 

Поліський бурштин добуватимуть кияни

Промисловий видобуток бурштину на родовищі “Володимирець Східний” можуть розпочати уже у 2010 році. Аукціон Мінприроди з продажу ліцензії на видобуток бурштину на родовищі у Володимирецькому районі виграла столична компанія “Сонячне ремесло”.

 

Одинадцятирічну дівчинку задушили у Рівному

Жахливе вбивство знову сколихнуло все місто. У понеділок в останню путь рідні, однолітки та педагоги проводжали 11-річну Катерину, ученицю рівненської школи №8. Під час похоронної процесії, яка прямувала у храм вулицею Корольова, люди раз по раз поглядали вбік за паркан, де у суботу в підвальному приміщенні новобудови знайшли закатованою дівчинку.

 

За роботу платять удвічі менше

Рівненські працедавці стали прискіпливіше обирати персонал
Криза — це час можливостей. Щоправда, найбільше цих можливостей є у роботодавців, адже у зв’язку зі складним фінансовим становищем працівники погоджуються на зменшену платню. До того ж розширюється вибір потенційних підлеглих. Тепер до уваги береться не лише знання, а й досвід роботи та вік претендентів на робоче місце. “ГАЗЕТА” з’ясовувала, що нині пропонують роботодавці та на які поступки йдуть безробітні.

 

В дитячу поліклініку – з охороною

Поки один з батьків на прийомі у лікаря, інший сторожить коляску
На прийом до педіатра батьки вимушені вести чадо удвох. Один з батьків йде до лікаря, інший тим часом наглядає за коляскою. Таких умов дотримуються батьки пацієнтів дитячої поліклініки №3, що у Рівному на вулиці Грушевського. Але так було не завжди, раніше коляски залишали в холі біля гардеробу.

 

Як працюють нардепи від Рівненщини

Законопроекти та блокування роботи Верховної Ради, виступи з парламентської трибуни та прогули, звернення та обіцянки, — усе це атрибути щоденної нелегкої праці народного депутата. Основне їхнє завдання — створювати закони, аби українцям жилося краще. “ГАЗЕТА” спробувала проаналізувати роботу нардепів — виходців з Рівненщини.

 

Водій курить — робіть зауваження

Сотні маршрутних транспортних засобів рухаються Рівним щодня. Не дивно побачити у них водія, який під час руху викурює цигарку-другу. Останні це не заперечують і констатують, що намагаються палити лише під час зупинок маршрутки, але не завжди виходить.

 

Газова проблема для сім’ї інвалідів перетворилася на катастрофу

Заручниками обставин стала сім’я інвалідів Бештів з Дермані Першої, що у Здолбунівському районі. Господиня сім років на колясці, менший син інвалід дитинства. Багато років вони мріяли про газове опалення, спеціально переїхали до Дермані, бо тут проведена газова мережа. Але досі змушені заготовляти дрова та брикет.

 

Про право на всиновлення

Скажіть хто має право всиновити дитину і які документи для цього потрібно підготувати?
Усиновлення - це прийняття дитини у свою сім' ю на правах дочки чи сина.

 

Освітянський досвід — універсальний

Вважають колишні вчителі

 

Лауреати рейтингу

Лауреати рейтингу

 

“ОГО” визначила найвпливовіших людей області

Протягом місяця експерти з усієї області визначали 25 найвпливовіших людей Рівненщини. Рівненський міський голова посів перше місце у рейтингу найвпливовіших людей області, і цим самим потіснив минулорічного переможця, голову облдержадміністрації Віктора Матчука, на другу сходинку. Також проголосувати могли користувачі інтернет-порталу “ОГО”. Саме вони назвали “найвпливовішим” народного депутата України Сергія Кошина.

 

Хто відповість за смерть немовлят?

У трагічній втраті двох малюків за тиждень сім’ї звинувачують медиків
У минулому номері “ГАЗЕТИ” ми розповідали про трагедію сім’ї Чернявських з Дубна: їх тримісячний синочок помер 18 вересня. А вже 21 вересня така ж біда спіткала сім’ю Михальчуків — вони втратили донечку Аню, якій було лише 3, 5 місяця. Батьки кажуть, що реаніматологи Дубенської міської лікарні не зробили все можливе, аби вчасно надати допомогу дитині. Натомість у дубенських лікарів своя правда.

 

Вибух у день народження

Вибух газу на Рівненщині забрав життя однієї людини. Ще одна — з численними опіками потрапила до лікарні. Це сталося у восьмиквартирному будинку в селі Бабин Гощанського району. Одноповерхова будівля перетворилась на суцільні руїни. Вибухова хвиля була такої сили, що вмить повністю знищила одну квартиру, а сусідні зазнали сильних руйнувань. Мешканці будинку пригадують: усе сталося в одну мить.

 

Ґвалтівника позбавили батьківських прав

Рівненський Апеляційний суд залишив без змін рішення Рівненського міського суду, який 15 червня цього року позбавив ґвалтівника батьківських прав. Основними аргументами, які в Апеляційному суді батько та його представник не могли заперечити чи спростувати, були докази про жорстоке поводження з дочкою, хронічний алкоголізм та ухиляння від виконання батьківських обов’язків.

 

“Не відбирайте право на життя!”

Хворі, які потребують гемодіалізу, пікетували сесію облради
Через нестачу коштів на процедуру гемодіалізу під загрозою може опинитися життя сотні мешканців Рівненщини. Не вистачає грошей і на медикаменти для цих людей. Тому кілька десятків хворих на гостру ниркову недостатність, інвалідів І групи вимагали у депутатів виділити кошти на лікування.

 

Перинатальним керуватиме Інна Гуценко

Без головного лікаря залишили обласний перинатальний центр депутати Рівненської облради. Своїми голосуваннями створили черговий казус: не підтримали ні звільнення керівника, в якого закінчився контракт, ні укладання нової трудової угоди. Тож поки депутати з’ясовують стосунки, перинатальний центр має головного лікаря з приставкою “в.о.”.

 

Єдиний в Україні мультифільтрат вже працює у Рівному

У відділенні реанімації Центральної міської лікарні Рівного — оновлення. Тут почав працювати новий німецький мультифільтрат, який допомагає виводити токсини з організму. Це перший такий апарат в Україні.

 

Хлопці вистояли під палючим сонцем

Двоє вихованців рівненського “Інвацентру” Василь Ажнюк та Сергій Фролов стали чемпіонами Дефлімпіади-2009 у складі національної збірної команди України з футболу.

 

Іванна Крупеня здобула європейське “срібло”

Вихованка рівненської ДЮСШ №5 Іванна Крупеня здобула срібну нагороду жіночого чемпіонату Європи з боксу, який нещодавно відбувся у Миколаєві.

 

Наставники “Пульсара” перебирають росіянами

Баскетболісти рівненського “Пульсара”, продовжуючи підготовку до чемпіонату України в суперлізі, виступили в традиційному турнірі у білоруському місті Осиповичі.

 

Рівняни виграли Гран-Прі Луцька

Минулої неділі відбувся другий етап змагань з трекових автоперегонів в особистому заліку Гран-прі м. Луцька, в якому два перші призові місця дісталися рівненським гонщикам, Сергію Миронюку та Олександру Ламашу.

 
Календарь
Новых вестей сегодня: 7
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта