Бригинець: Про пам’ятник Леніна, про сквери та Андріївський узвіз і навіть про Портал космічної культури – всі ці та баг : 985008 : Гражданский актив

Гражданский актив Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Гражданский актив
Подробно

Бригинець: Про пам’ятник Леніна, про сквери та Андріївський узвіз і навіть про Портал космічної культури – всі ці та баг

В четвер 23 лютого 2012 року о 12:00 відбудеться засідання постійної комісії Київради з питань культури та туризму за адресою: вул. Хрещатик, 36, кімната № 1017 (зала засідань),10-й поверх.
«На засіданні комісія розгляне низку питань: про зарахування пам’ятника В.І. Леніну до комунальної власності міста Києва, про спроби делегувати повноваження Київради чиновникам КМДА, про ситуацію зі сквером ім. Зої Космодем’янської, розгляд ситуації навколо Андріївського узвозу щодо театру «Колесо» та Музею ім. Булгакова, і навіть про Портал космічної культури», - повідомив голова комісії Олександр Бригинець.
Акредитація журналістів за номерами телефону: 279 61 42, (097) 29 29 675.
Порядок денний
Розгляд проекту рішення Київради «Про делегування повноважень виконавчому органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та районним в місті Києві державним адміністраціям в сфері управління комунальною власністю».
Розгляд проекту рішення Київради «Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Києва» (Управлінню у справах національностей та релігій виконавчого органу Київради (КМДА) приміщення на бульв.Тараса Шевченка, 3 літ А).
Розгляд проекту рішення Київради «Про зарахування до комунальної власності територіальної громади міста Києва пам’ятника В.І.Леніну на бульварі Тараса Шевченка, у Шевченківському районі м. Києва».
3.1 Розгляд звернення постійної комісії Київради з питань власності на адресу Комісії з проханням надати висновки щодо проекту рішення Київради «Про зарахування до комунальної власності територіальної громади міста Києва пам’ятника В.І.Леніну на бульварі Тараса Шевченка, у Шевченківському районі м. Києва».
Розгляд справи-клопотання К-17801 (ПР-1737 від 15.09.2011) з проектом рішення Київради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Державній установі «Музей народної архітектури та побуту України Національної академії наук України» в Пирогові, музей НАП у Голосіївському районі м. Києва для розміщення експозиції музею» (повторний розгляд, попередній розгляд ПК культури 03.11.2011, Пр.№22).
Розгляд справи-клопотання К-17802 (ПР-1736 від 15.09.2011)з проектом рішення Київради «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Державній установі «Музей народної архітектури та побуту України Національної академії наук України» в Пирогові, музей НАП у Голосіївському районі м. Києва для розміщення експозиції музею» (повторний розгляд, попередній розгляд ПК культури 03.11.2011, Пр.№22.)
Розгляд звернення Головного управління комунального господарства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) на адресу Комісії з проханням погодити проект Положення про Головне управління комунального господарства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації), підготовлений для затвердження виконавчим органом Київради (Київською міською державною адміністрацією).
Розгляд звернення Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України на адресу Комісії з проханням підтримати ініціативу Асоціації про створення Головного управління туризму і курортів міста Києва, внесення до його управління готельних підприємств та клопотанням щодо призначення керівником зазначеного Головного управління Грицика Миколу Васильовича.
Розгляд звернення депутата Київради Ж.Шафаренко на адресу Комісії з проханням сприяти у закладенні капсули 15 лютого 2012 (день вшанування учасників бойових дій на території інших держав) та встановленні у подальшому пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам у сквері на вулиці Мартиросяна у Соломянському районі м.Києва.
Розгляд звернень на адресу Комісії з проханням підтримати питання щодо встановлення (за кошти президента Міжнародної суспільно-патріотичної фундації «Дні України Тимошенка М.О.) меморіальних дошок на фасадах будинку навчального корпусу Національної музичної академії України ім.П.І. Чайковського (вул.Архітектора Городецького, 1-3/11 та будинку, в якому мешкав (ул.Гоголівська, 37/2) народному артисту України, дійсному члену та співзасновнику Національної академії мистецтв України - академіку-секретарю відділення музичного мистецтва Національної академії мистецтв України, Президенту Асоціації діячів музичної освіти і виховання України, голові Координаційної ради Європейської асоціації музичних академій та консерваторій, ректору Національної музичної академії України, депутату Київської міської ради, професору - Тимошенку Олегу Семеновичу:
- Міністра культури України Кулиняка М.А.;
- Національної академії мистецтв України;
- Київської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернат
ім.М.В.Лисенка;
- Доручень заступника міського голови – секретаря Київради №5762 від
09.02.2012; №5972 від 09.02.2012; №5757 від 09.02.2012.
Розгляд звернення Спілки воїнів запасу прикордонних військ «Кордон» на адресу Комісії з проханням розглянути питання щодо встановлення на території парку «Перемога» пам’ятника «ПРИКОРДОННИКАМ ВСІХ ПОКОЛІНЬ».
Розгляд звернення Національного олімпійського комітету України на адресу Комісії з проханням підтримати ініціативу щодо встановлення пам’ятника Шахліну Борису Анфіяновичу – багаторазовому чемпіону та призеру світових і європейських чемпіонатів, учаснику трьох Олімпійських ігор, єдиного володаря найчисельнішої колекції олімпійських медалей в Україні – 7 золотих, 4-срібних, 2-бронзових, заслуженому майстру спорту зі спортивної гімнастики та перейменування вулиці Фізкультурної на вулицю Бориса Шахліна.
Розгляд доручення заступника міського голови – секретаря Київради щодо звернення комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування про звернення мешканців будинку №52 на вул. Дмитрівській з проханням зняти статус пам’ятки архітектури з зазначеного будинку.
Розгляд звернення громадянки Давиденко Г.М. на адресу Комісії з проханням вирішити питання щодо внесення ново виявленої пам’ятки архітектури – будинку №6 на вул. Введенській – до Державного реєстру нерухомих пам'яток України.
Розгляд звернення Об’єднання Українських Націоналістів (державників) на адресу Комісії з проханням сприяти у наданні дозволу на заміну пропам’ятного хреста (встановленого в Бабиному Яру на честь поетеси Олени Теліги), підпиляного зловмисниками.
Розгляд доручення заступника міського голови – секретаря Київради щодо звернення Прокуратури міста Києва про колективне звернення з приводу ситуації, яка склалася навколо знищення скверу ім.Зої Космодем’янської на перетині вулиць Олеся Гончара та Богдана Хмельницького у Шевченківському районі м.Києва.
Розгляд колективного звернення закладів культури на адресу Комісії з проханням вжити невідкладних заходів з метою порятунку Андріївського узвозу та розташованих на ньому будівель.
Розгляд звернення Київського академічного театру «Колесо» на адресу Комісії з проханням втрутитись в ситуацію і допомогти у вирішенні аварійної ситуації, яка виникла внаслідок зняття будівельного паркану на Андріївському Узвозі, який відмежовував пішохідну частину від проїзної.
Розгляд звернення киянки Воробйової І.О. на адресу Комісії з проханням стати на захист музею М.Булгакова, приміщення якого може бути зруйнованим внаслідок будівельних робіт на Андріївському узвозі.
Розгляд звернення громадського інспектора ГУОКС виконавчого органу Київради (КМДА) О.Глухова на адресу Комісії з проханням вжити всіх можливих заходів для забезпечення виконання рішення суду про повернення до комунальної власності міста Києва і збереження будинків №№12-14 на вул.Малій Житомирській.
Розгляд звернення Спілки дизайнерів України на адресу Комісії з проханням привести методику розрахунку розміру орендної плати творчої майстерні у відповідність до положень закону про професійних творчих працівників та творчі спілки.
Розгляд колективного звернення членів Національної спілки художників України, орендарів творчих майстерень у будинку на Андріївському узвозі, 34-В на адресу Комісії з проханням сприяти у перегляді договору оренди зазначеного приміщення, перерахунку розміру орендної плати. Наданні можливості скористатися пільговою орендною ставкою на час проведення ремонту – «не більше 150кв. м. – 50% орендної ставки строком на 6 місяців».
Розгляд звернення членів Національної спілки журналістів України Т.Голяк та М.Голяка на адресу Комісії з проханням посприяти у вирішенні питання щодо зменшення оплати за опалення підвального приміщення творчої майстерні у провулку Івана Козловського, 4/10.
Розгляд звернення засновника Музею «РОДОВІД» І.Дідковського на адресу Комісії з проханням підтримати питання щодо надання музею приміщення за адресою: вул.Інститутська,2(А) (торговий центр «Глобус») в оренду на 7 років.
Розгляд звернення Київського академічного театру драми і комедії на Лівому березі Дніпра на адресу Комісії з проханням посприяти у наданні в оренду місць площею 1 кв.м. для продажу квитків на станціях метрополітену.
Розгляд звернення Української асоціації творчої інтелігенції «Світ культури» на адресу Комісії з проханням сприяти у вирішенні питання про надання Київському Героїчному театру «ПАМ'ЯТЬ» під орудою народної артистки України Галини Яблонської приміщення для репетиційної бази, офісу, збереження декорацій, театральних костюмів, реквізиту, світлової апаратури.
Розгляд звернення майстра ручної вишивки Т.Протчевої на адресу Комісії з проханням розглянути можливість переміщення діючого музею вишивки з приміщення на вул. Курчатова, 23-а у приміщення в центральній частині м.Києва (вулицю Володимирську або прилеглі).
Розгляд звернення народного художника України Масаутова Р.З. на адресу Комісії з проханням відновити справедливість і зупинити виселення художників з творчих майстерень, які вони орендують у Печерському районі впродовж 20-35 років.
Розгляд звернення Муніципального театру «Київ» на адресу Комісії з проханням сприяти у збереженні театру у мережі установ та організацій, які отримують кошти з місцевого бюджету та сприяти отриманню театром коштів, які йому передбачені при формуванні бюджету міста Києва на 2012 рік.
Розгляд звернення ДКП кінотеатр «Ленінград» на адресу Комісії з проханням сприяти у вирішенні питання укладання трудового контракту з Руденком В.М., або проведення відкритого конкурсу на посаду керівника.
Розгляд доручення заступника міського голови – секретаря Київради щодо звернення гр. Попченкової В.Ю. з прохання сприяти у вирішенні питання щодо офіційного відновлення «загубленої» в минулому вулиці Липовецької та «загубленого» будинку №7 на цій вулиці, який безпідставно став будинком №7А на вулиці Житкова у Шевченківському районі м.Києва.
Розгляд звернення Асоціації вальдорфські ініціативи в Україні на адресу Комісії з проханням забезпечити створення єдиного цілісного закладу комунальної форми власності, в якому діти мали б можливість отримувати в повному обсязі виховання і навчання за вальдорфською методикою.
Розгляд Клопотання батьківської громади школи «Софія» на адресу Комісії з проханням:
- невідкладно створити закладу комунальної форми власності, в якому діти мали б можливість отримувати в повному обсязі виховання і навчання за вальдорфською методикою;
- сприяти розвитку вальдорфського дитячого садка комунальної форми власності у приміщеннях за адресами: вул.. Тампере, 17-а та проспект Миру, 10;
- Припинити протиправні дії посадових осіб органів державної влади, що можуть призвести до порушення конституційних та законних прав, перешкоджанню державної політики створення вальдорфських шкіл.
Розгляд звернення Благодійної організації «Слов’янський фонд» на адресу Комісії з проханням посприяти у наданні інформаційно-організаційної підтримки та включенні до міської програми культурно-мистецьких заходів святкування Масляної у «Парку Київська Русь».
Розгляд звернення гр. В.І.Ползикіної та Л.М.Кормуш на адресу Комісії з проханням сприяти у виділенні приміщення та заснуванні культурно-просвітницького закладу – арт-галереї для розміщення проекту «Портал
космічної культури».
Розгляд звернення Літературно-художнього журналу «Дніпро» на адресу Комісії з проханням посприяти у формуванні бібліотечних фондів міста Києва зазначеним журналом.
Розгляд доручення заступника міського голови – секретаря Київради щодо пошанування 90 - літньої Пономаренко Лідії Антонівни – почесного члена товариства охорони пам’яток, журналіста, автора понад 1000 праць про Київ.
Розгляд доручення заступника міського голови – секретаря Київради щодо звернення Союзу міст-героїв СНД з проханням виділити секретарю Союзу міст-героїв СНД для роботи ноутбук.


Источник: ЗА КИЇВ | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Бригинець: Про пам’ятник Леніна, про сквери та Андріївський узвіз і навіть про Портал космічної культури – всі ці та баг"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 6
Новых вестей вчера: 4

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта