Юрій Сьомін: Багато чого буде залежати від самого Мехмеді : 968047 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Юрій Сьомін: "Багато чого буде залежати від самого Мехмеді"

Юрій Сьомін:

Сьогодні на заміській базі в Кончі-Заспі відбулося відкрите тренування «Динамо», перед яким пройшла прес-конференція – з представниками ЗМІ поспілкувалися генеральний директор Резо Чохонелідзе, головний тренер команди Юрій Сьомін та новачок Адмір Мехмеді.
- Насамперед, хочу привітати всіх із новим роком, який, сподіваюся, стане для нас успішним, – узяв слово Резо Чохонелідзе. – У майбутніх перемогах безпосередню участь має взяти наш новачок – Адмір Мехмеді. Це талановитий хлопець, один із найкращих молодих футболістів своєї країни. Наші селекціонери, які переглядали його, дали позитивну оцінку, і з сьогоднішнього дня Адміра можна вважати гравцем нашої команди.
Після цих слів головний тренер Юрій Сьомін вручив новачку футболку з номером «13» на спині, а Резо Чохонелідзе – динамівську «розу». Задовольнивши інтерес журналістів, Мехмеді вирушив на тренування, а слово перед представниками ЗМІ вже взяв головний тренер.
- Юрію Павловичу, як особисто ви ставитесь до 13 номера? Були у ваших командах гравці під 13-м номером, чи намагалися уникати?
Ю.С.: Ніколи не уникав цього номера. Він мені завжди подобався. У цей день я у своїй кар’єрі часто досягав успіхів. Обрав Адмір – і дай Боже йому.
- Ми бачили першого новачка. Чи будуть ще придбання? Наскільки відповідає дійсності інформація про те, що «Динамо» цікавиться Лукасом із «Карпат»?
Ю.С.: Хотілося би сказати про Адміра. Це людина, адаптована до європейського футболу, пройшов молодіжну збірну, з якою добре зіграв на чемпіонаті Європи, постійно грав у «Цюриху». Він може зіграти на різних позиціях в атаці, сучасний футболіст, що дуже важливо для нас. Мехмеді молодий, але вже має чималий досвід.
Останнім часом у нас відбуваються незначні зміни. Подивіться, Брауну 23 роки, Аруні, як і Мехмеді, 21 рік, Дуду 20 років... Ми беремо на перспективу доволі багато гравців. Хто прийде ще – складно передбачити. Цілком можливо, хтось буде. Якщо не вдасться взяти нікого, будемо догравати сезон із нинішньою обоймою гравців, які достатньо кваліфіковані, щоб вирішувати поставлені завдання.
- На початку минулого року ви сказали, що «Динамо» шукає важкого таранного форварда, на кшталт Едина Джеко. Ані Мехмеді, ані Ідейє цій характеристиці не відповідають. Чи означає це, що «Динамо» відмовляється від цієї ідеї, або пошуки тривають?
Ю.С.: Я з вами не погоджуюсь. На цю роль підходить Браун, Мехмеді же більше подобається діяти з глибини. Він може зіграти як другим форвардом, так і на передній лінії. За свою кар’єру він більшу кількість матчів провів якраз у ролі відтягнутого нападника, кілька разів навіть грав крайнім півзахисником чи інсайдом. Ми ніколи не прив’язуємо футболістів до певних позиціях. Мехмеді – різноплановий гравець, багато чого буде залежати від конкретної ситуації. Що стосується таранного форварда, то нам може підійти лише рухливий футболіст. Буде такий гравець, спробуємо його придбати. Якщо ж не знайдемо, нічого страшного не буде.
- Чи означають ваші слова, що селекціонери клубу тепер дивляться переважно гравців із Західної Європи?
Ю.С.: Ми дивимося не лише європейців, але й бразильців, й африканців. Але, на мій погляд, футболісти, які пограли в Європі, більш адаптовані до українського футболу.
- Мехмеді купували під основний склад чи все-таки на перспективу, враховуючи його вік?
Ю.С.: Ми його розглядаємо як гравця основного складу. А що ви маєте на увазі під поняттям «основний склад»? Наприкінці минулого року в нас було сім-вісім травмованих. Ті, хто виходив на поле в їхню відсутність, були основним складом?
- Але той же Дуду за великим рахунком не грав...
Ю.С.: Погоджуюсь, Дуду провів мало матчів... Що стосується Мехмеді, багато чого буде залежати від того, як він проявить себе на зборах. За жодним гравцем ми не можемо закріпити місце у складі навічно. Такого не буває. Швейцарця ми взяли, щоб він допомагав нам у вирішальних матчах. Як складеться ситуація надалі – буде залежати в першу чергу від нього.
- Чи розмовляли ви особисто з Хачеріді після виходу з відпустки?
Ю.С.: Ні, особистої бесіди поки що в нас не було.
- Чи ведеться пошук лівого захисника, або те, як Бетао замінив Попова, вас влаштовує?
Ю.С.: На мій погляд, на всі позиції в обороні у нас достатня кількість виконавців. У нас дуже мало пропущених м’ячів, і, в принципі, все задовольняє.
- З оренди повертається Ель Каддурі. Чи розраховуєте ви на нього?
Ю.С.: На певному етапі він втратив своє стабільне місце у складі. Ніхто не знає, в якому стані він повернеться з Кубка Африки. Приїде, і будемо щось думати.
- Чи прилетіли Ідейє та Дуду?
Ю.С.: Бразильці приїжджають організованою групою сьогодні о третій годині. З приводу Ідейє не знаю – через страйки він не може вилетіти з Нігерії.
- Коли зможе грати Попов?
Ю.С.: Горан завтра зустрічається в Римі із професором, який робив йому операцію на коліні. Здається, йому дали рекомендації з 20 числа розпочати роботу в загальній групі. До старту сезону він має бути готовий.
- Питання Резо Чохонелідзе. Кого-небудь із футболістів виставлено на трансфер?
Р.Ч.: Це питання потрібно розглядати дуже обережно. Зараз проходить підготовчий період, команда буде перебувати на зборах. Це величезна та важка праця. Ми маємо дивитися, що може статися під час цього тренувального процесу. Після повернення команди зі зборів головний тренер та президент обговорять всі питання, які виникнуть у них. На нас кекають десять дуже важливих турів чемпіонату України, і з продажем гравців не можна поспішати. Після того, як пройде підготовчий період, уже буде видно, які футболісти відповідають вимогам «Динамо», а які – ні.
- Але в Європі трансферне вікно закривається в січні...
Р.Ч.: Є країни, де трансферне вікно закривається трохи пізніше, як у нас. А Європа – це вже інше питання.
Ю.С.: Хочу доповнити. Я назвав вам групу гравців – Аруна, Ідейє, Мехмеді, Дуду. Також беремо на збір хлопців, які проявили себе з позитивного боку в молодіжній команді та «Динамо-2». Андрій Гусін рекомендував із другої команди Макаренка, який може зіграти на лівому фланзі, також із нами їдуть Лухтанов та Бульяський із молодіжної команди, які добре проявили себе. Хотіли взяти ще воротаря Буща, але в нас і так перебір із голкіперами. Порадившись, вирішили, що в «молодіжці» у нього буде більше ігрової практики. У нас є Кравець, який, нарешті, має стати на ноги. Ви маєте бачити обраний нами напрямок, куди ми рухаємося.
- Чи є попит на гравців «Динамо»? В Інтернеті одна за одною з’являються чутки про зацікавленість у Нінковичу, Леандро Алмейді...
Ю.С.: А Нінковича ми нікуди не продаємо. Він буде грати за нас у другій частині сезону, а далі життя підкаже.
Р.Ч.: Це добре, коли нашими гравцями цікавляться, а ми вже погоджуємося чи відхиляємо пропозицію. Це нормальне явище. Але це не означає, що якщо є попит, то ми маємо обов’язково погоджуватися на продаж футболістів.
Ю.С.: На даний момент ми можемо сказати, що вже перейшов до «Таврії» Фанендо Аді. Йому необхідне стабільне місце у складі, ігрова практика. Дай Боже, щоб у нього все склалося, адже він має непогані перспективи. Як все далі складеться – складно передбачити.
- А Маграо вже пішов?
Ю.С.: Маграо вже пішов із «Динамо», але до якого клубу – невідомо. Я дізнаюся новини, як і ви, з преси та Інтернету. То з’являється «Сантос», то ще хтось... Але в «Динамо» його не буде.
- На Бертольйо розраховуєте?
Ю.С.: Я розраховую на всіх гравців. Бертольйо тренується в загальній групі, причому постійно. Це вже рух уперед. Слава Богу, що лікарі поставили його на ноги.
- Артем Кичак залишиться поки що єдиним футболістом, який залишив «Динамо»? (воротар на правах оренди перейшов до «Олександрії» – прим.)
Р.Ч.: Також до «Олександрії» на тих же умовах перейшов і Олег Допілка.
Ю.С.: До відновлення чемпіонату ще два місяці, тому не виключаю, що хтось ще залишить команду.
- Найближчим часом вам доведеться вирішити питання стосовно Ескобара – поїде він на збір із першою командою чи вирушить до оренди...
Ю.С.: На перший збір він поїде, а там життя покаже. Якщо у нього будуть шанси виходити у стартовому складі, значить, є сенс тримати в команді. Подивимося, можливо, він за цей час вже адаптувався, набрався сил.
- Скільки людей їде на перший збір?
Ю.С.: На перший збір поїде 28-29 людей, на наступний, можливо, на дві-три позиції менше. Подивимося, як проявлять себе молоді хлопці. Якщо добре – продовжать далі, ні – будуть отримувати ігрову практику в молодіжній команді. Не знаю, можливо Макаренко у нас відразу заграє, я такого не виключаю. Такі ситуації в мене вже траплялися – із тими же Ізмайловим, Білялетдиновим. Я не міг не ставити їх, оскільки вони були сильнішими. Від хлопців також багато чого залежить. Одна справа, коли ми даємо їм шанс, а інша – вони мають використовувати його. Так само, як і будь-який інший футболіст.
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Юрій Сьомін: "Багато чого буде залежати від самого Мехмеді""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 18
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта