Лобановський вважав Олімпійський динамівським стадіоном : 956366 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

"Лобановський вважав "Олімпійський" динамівським стадіоном"

Після офіційної процедури підписання договору між ФК «Динамо» (Київ) та НСК «Олімпійський» учасники заходу відповіли на запитання присутніх журналістів. У прес-конференції взяли безпосередню участь президент «Динамо» Ігор Суркіс, генеральний директор концерну «Укрспортарена» Володимир Генінсон та капітан нашої команди Олександр Шовковський.
- «Металіст» та «Дніпро» програли свої дебютні матчі на нових стадіонах, «Чорноморець» зіграв внічию. Вас це хвилює, адже «Динамо» буде відкривати стадіон матчем із «Арсеналом» у наступному році?
Олександр Шовковський: Ви вже самі відповіли на своє запитання. Поразка, поразка, нічия – значить, наступною має бути перемога (оплески в залі).
- Чи є умови угоди, які ви можете оголосити?
Ігор Суркіс: Ми нічого не приховуємо. Якщо НСК захоче, то опублікує. Я ще раз кажу, що в нас немає такого, що «Динамо» буде за щось платити. Ми працюємо на те, щоб зняти тягар відповідальності з держави. З приводу зароблених коштів ми знайдемо можливість, як їх поділити.
- Окрім «Динамо» та збірної, більше ніхто не буде грати на «Олімпійському»?
Володимир Генінсон: Поки що ні.
- Чи значить підписання договору з НСК «Олімпійський» відмову від мрії побудувати власний клубний стадіон?
І.С.: Я не відмовляюся від неї, але можу сказати наступне – було б неправильно продовжувати грати на «Динамо», маючи під рукою такий стадіон, як НСК «Олімпійський». Свого часу мені довелося докласти немало зусиль переконати Валерія Лобановського перейти грати на «Динамо», хоча «Олімпійський» практично не заповнювався на матчах чемпіонату. Але він вважав «Олімпійський» саме стадіоном нашого клубу, на якому команда здобувала свої найголовніші трофеї в історії. Зараз же у нас розв’язалися руки. Тепер ми можемо зняти західну трибуну, яка веде до Дніпра. Ми хочемо посунути її ближче до поля, щоб вона не сповзала по схилах, і на даний момент це основне питання. На стадіоні «Динамо» з наступного сезону будуть грати друга команда, дублюючий склад. Відразу хочу запросити всіх, вхід буде безкоштовним. Також там, якщо буде бажання, може грати «Арсенал». Упродовж переговорів каменем спотикання було питання про те, щоб на НСК «Олімпійський» грали лише «Динамо» та збірна – і все. В іншому випадку договір не було б підписано на п’ять років із можливістю пролонгації. І це не тому, що мені шкода, щоб на цьому стадіоні грали ще якісь команди, а тому, що виходячи з практики, наше поле на стадіоні ім. Валерія Лобановського не витримало матчів двох команд. У четвер у нас гра, яка за збігом певних обставин може дати нам можливість продовжити виступ у єврокубковій весні. А якби це була вирішальна гра, мені складно було б пояснити футболістам, чому вони мають виходити на поле й мучитися. У принципі, в нас газон у нормальному стані, але не в тому, який необхідний команді, що ставить перед собою серйозні завдання. Питаннями, які стосуються комерційної частини, буде займатися НСК «Олімпійський». Хочу наголосити – у нас немає мети заробити якісь гроші на НСК «Олімпійський» у найближчі п’ять років. Ми готові навіть вкладати свої гроші, щоб стадіон розвивався, і створити таку атмосферу, щоб київські вболівальники приходили та підтримували нашу команду. На наших футболістів випало велике навантаження, три рази на тиждень вони їздять по школах, університетах, дитячих будинках, лікарнях заради популяризації «Динамо» (Київ), оскільки покоління вболівальників, які пам’ятають зіркові команди 1961, 1975 та 1986 рр.., потихеньку зникають. Приходить нове покоління, якому потрібно дарувати перемогу та красиву гру, але це вже питання до наших футболістів. Наш віце-капітан (Олег Гусєв – прим.) пообіцяв, що команда докладе для цього максимум зусиль. І ми йому повіримо.
- Чи буде вирішено питання з абонементами?
І.С.: Усі абонементи, які були продані на стадіон «Динамо», будуть дійсні й на НСК «Олімпійський» без додаткових витрат збоку вболівальників. На НСК «Олімпійський» буде виділено спеціальну касу, де кожен уболівальник зможе безкоштовно обміняти свій абонемент. Це буде зроблено після того, як наші уболівальники «ультрас» оберуть собі сектор на стадіоні, де їм буде комфортно дивитися футбол та підтримувати команду.
- Чи будуть виступати на «Олімпійському» музичні зірки?
В.Г.: Ми підписали контракт із групою «Red Hot Chili Peppers», яка першою з музичних колективів виступить на арені. Це відбудеться після Євро-2012 – 25 липня. Після цього будемо готувати поле для матчів «Динамо». Якщо говорити про Мадонну, то це все чутки. Поки що (посміхається).
- Чи буде взимку обігрів на стадіоні? Що будете робити для того, щоб уболівальники заповнювали стадіон?
В.Г.: Можу відповісти однозначно – якщо ми заробимо достатньо грошей, щоб не залежати від бюджету міста, то ми пустимо їх на розвиток стадіону та зможемо поставити той же обігрів. Як ви знаєте, на будь-якому стадіоні спочатку починають грати, після цього намагаються зробити щось краще. З приводу залучення вболівальників – у нас на стадіоні створено відділ із трьох людей, які будуть працювати з «Динамо» в цьому напрямку. Вони будуть залучати студентів, які допомагали нам під час тестування даного стадіону. Наголошую – студентів ми приводили без примусу, прийшли ті, хто побажав добровільно. Це наша програма «НСК «Олімпійський» разом із «Динамо». Ми будемо потихеньку залучати як студентів, так і школярів.
І.С.: Є кілька складових наповнюваності стадіону. Перша з них – це, звичайно, гра команди. Коли «Динамо» грало в 1961, 1975, 1986 рр.., проблеми наповнюваності стадіону не виникало. Друга – це умови для вболівальників. Коли ми грали на «Динамо» ім. Валерія Лобановського, нас докоряли у тому, що немає умов, при яких уболівальник почував себе комфортно. Перейшовши на «Олімпійський», цю складову ми можемо викреслити. Стадіон красень, усі умови для вболівальників є. Третя складова – це цінова політика. Як на мене, на матч із Німеччиною вона була дуже розумною, і стадіон був заповнений, був присутній ажіотаж. Звичайно, за розумної цінової політики виникає четверта проблема – це спекуляція квитками. На матч Україна – Німеччина більшість квитків коштувала 20 гривень, через що, звичайно, з’явилися спекулянти. Ми хочемо прийти до того, щоб на матчі за участю «Динамо» стадіон заповнювався. Лише тоді можна піднімати ціни на квитки, в залежності від попиту. Я сказав, що ми встановимо символічну ціну на квитки. Нехай навіть 10 гривень, тільки щоб стадіон заповнювався. Ми не будемо думати, як за рахунок уболівальників заробити грошей. В іншому випадку у нас нічого не складеться. Потрібно обрати «золоту середину», щоб усім було зручно.
- То які все ж таки ціни будуть на найближчі матчі?
І.С.: Цінова політика буде дуже комфортною. Ми створили умови для вболівальників, і поставили чисто символічну ціну. Це на першому етапі. Далі вже подивимося, в якому напрямку будемо рухатися.
Володимир Трошкін: Під час цієї прес-конференції ви неодноразово казали, що на цьому стадіоні здобувалися численні перемоги, в тому числі й нами, ветеранами «Динамо». У зв’язку з цим чи можливо поставити на стадіоні кілька лавок, звідки ветерани клубу могли би спостерігати за матчами нинішньої команди?
В.Г.: Відкрию вам маленький секрет – ми обговорювали це питання з Ігорем Михайловичем. Ми хочемо зробити сектор для ветеранів, з іменними стільцями. Також буде виокремлено спеціальну гостьову ложу, де ветерани клубу також зможуть збиратися.
І.С.: У «Динамо» доволі багато зірок. Я цікавився, де ми закладемо Алею зірок – на стадіоні «Динамо» чи тут, на «Олімпійському», де ці самі зірки заблищали. Нам дозволили зробити Алею зірок на «Олімпійському», але дещо в іншому форматі. Не будемо розкривати всіх секретів. Єдине, можу сказати, що будь-який бажаючий зможе прочитати на телевізійному екрані біографії тих футболістів, чиї зірки будуть закладені на цій Алеї. Це все планується відкрити найближчим часом.
Леонід Буряк: На цьому стадіоні нічого не залишилося з тих пір, як ми грали на ньому. Лише земля. Хочу звернутися до нинішніх футболістів «Динамо», до присутніх сьогодні Олександра Шовковського та Олега Гусєва. Ми розуміємо, що перемога в європейському турнірі багато чого варта. Передайте хлопцям, що бренд «Динамо» дуже цінний. Знаєте, свого часу ми й подумати не могли, що виграємо Кубок Кубків чи Суперкубок Європи. Одного таланту замало – для цього потрібно жити футболом, мріяти. Президент казав, що ветерани критикують нинішню команду. Так от – ми не критикуємо, а переймаємося, хочемо, щоб ви відчули смак перемоги, коли 100 тисяч уболівальників тебе виносять на руках. Я вдячний усім, адже такі зустрічі дуже потрібні. Гадаю, будемо ще зустрічатися.
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости ""Лобановський вважав "Олімпійський" динамівським стадіоном""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 11
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта