Найкращі 8 футболістів Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola» винесуть прапор на фінальну гру УЄФА ЄВРО 2012ТМ : 919070 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Найкращі 8 футболістів Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola» винесуть прапор на фінальну гру УЄФА ЄВРО 2012ТМ

Опубликовано: special
Найкращі 8 футболістів Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola»  винесуть прапор на фінальну гру УЄФА ЄВРО 2012ТМ

15 вересня 2011 року в Києві завершився сезон 2010/2011 рр. Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» та оголошено про початок нового сезону.
На стадіоні навчально-тренувального комплексу ім. В. М. Баннікова відбулися останні ігри у середній віковій групі (1998 р. н.). Фінальні турніри у молодшій та старшій вікових групах (відповідно – 1999 та 1997 р. н.) були проведені раніше у Луганську та Львові.
Одразу після нагородження команд-переможців змагань для 13-річних у приміщенні Будинку футболу відбулася прес-конференція, присвячена підведенню підсумків сезону, що минув, та організації проведення турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» сезону 2011/2012 рр.
У прес-конференції взяли участь: Андрій Біба, Президент турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola», Федір Шпиг, Президент Асоціації аматорського футболу України, Жан-Ноель Рейно, Генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна», Олеся Жулинська, Директор зі зв’язків з громадськістю компанії «Кока-Кола Україна», Сергій Глущенко, заступник голови Державної служби молоді та спорту України.
Як повідомив Президент турніру Андрій Біба, у змаганнях сезону 2010/2011 взяли участь близько мільйона дітей, змагалися понад 50 000 команд з практично усіх куточків України. «Це маленький пласт, котрий знаходиться десь знизу величезної піраміди, яка закінчується національною збірною. Ми вже підготували хлопців, котрі грають у молодіжній збірній – брати Пашаєви, Коноплянка, Льопа. Це маленькі паростки. Думаю, завдяки нашим потужним партнерам - концерну Coca-Cola - ми поставимо ці змагання на більш високий рівень», - зазначив Андрій Біба.
«Пам’ятаю початок цих змагань – 65 – 66 рік, коли це було на зовсім іншому рівні, порівняно з сьогоднішньою увагою до цього турніру. Ми з вами провели дуже велику і дуже плідну роботу. Ми хочемо мати національну збірну команду-переможця, для якої потрібно ростити кадри. А кадри йдуть саме з таких змагань, в яких приймає участь велика армія наших українських хлопчиків, які люблять футбол», - сказав керівник ААФУ Федір Шпиг.
Безпосередньо на прес-конференції було офіційно продовжено до 2015р. довгострокову угоду про підтримку турніру світовим брендом «Coca-Cola». Перед журналістами угоду завізували Президент Асоціації аматорського футболу України Федір Шпиг та Генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» Жан-Ноель Рейно.
«Для нас безперечно це величезна угода, це піднімає авторитет нашого турніру і ми з великим задоволенням приймаємо в нашу команду «Шкіряного м’яча» компанію Coca-Cola», - підкреслив Федір Шпиг.
У свою чергу Жан-Ноель Рейно сказав: «Компанія «Coca-Cola» працює у понад 200 країнах світу та підтримує проекти, спрямовані передусім на розвиток активного, здорового способу життя та захист довкілля. А в Україні це стало частиною нашої соціально-корпоративної відповідальності. Ми надзвичайно пишаємось тим, що підтримуємо такий прекрасний футбольний турнір, як «Шкіряний м’яч». Жан-Ноель Рейно з нетерпінням очікує сезон 20112012 і пообіцяв присутнім, що він буде дуже і дуже цікавим. Генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» також повідомив, що 8 найкращих гравців наступного сезону турніру, обраних з-поміж його учасників авторитетним журі, отримують унікальну можливість винести перед початком фінальної гри УЄФА ЄВРО 2012ТМ прапор однієї з двох команд-фіналістів.
Фінал Всеукраїнських змагань «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» став справжнім святом для дітей і дорослих. Глядачі та вільні від ігор юні футболісти спостерігали за запеклими змаганнями фінальних матчів та активно вболівали за команди, що в цей час грали. Коментував події на футбольному полі та вів церемонію нагородження відомий спортивний коментатор, заслужений артист України Петро Мага. Переможцем турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» для дітей 1998 р.н. стала команда загальноосвітньої школи №73 м. Львова (тренер – Тарас Ткачик). У матчі за перше місце вона здолала команду Олександрійского колегіуму (м. Олександрія, Кіровоградська обл.) з рахунком 3:1. У грі за 3-тє місце команда загальноосвітньої школи-інтернату м. Володимир-Волинський Волинської обл. з рахунком 1:0 перемогла ЗОШ №5 м. Конотоп Сумської обл.. Усі учасники турніру отримали від організаторів та партнерів турніру дипломи та пам’ятні подарунки, а кращі гравці команд – футбольну екіпіровку збірної України. Переможці турніру були також нагороджені спеціальними кубками та медалями ААФУ.

Довідка:
Всеукраїнський дитячий турнір з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» розпочав свою історію у 1965 році. За роки його проведення мільйони юних футболістів стали активними учасниками змагань. Для багатьох українських футболістів, зокрема Сергія Реброва, Турнір дав початок спортивній кар’єрі.
У 2010 році близько 80% українських шкіл взяли участь у Турнірі – це 50 000 команд та понад 750 000 дітей віком 11-13 років.
Мета Турніру - зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять спортом, організація фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в загальноосвітніх школах, виявлення здібних футболістів, популяризація та розвиток футболу.
З 2010 року партнером змагань став світовий бренд «Coca-Cola», відтак турнір має офіційну назву «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».


Компанія «Coca-Cola» - світовий лідер з виробництва популярних безалкогольних напоїв. Вже понад століття Компанія випускає найрізноманітніші напої, що стали частиною щоденного раціону мільйонів людей у всьому світі.
Понад 500 торгових марок Компанії продаються у 206 країнах світу.
Одним із напрямків громадської роботи компанії «Coca-Cola» в Україні – це підтримка громадських заходів, спрямованих на розвиток активного способу життя. Прикладом таких проектів Компанії у рамках її соціальної відповідальності є турнір «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola».

 

Добавить комментарий к новости "Найкращі 8 футболістів Всеукраїнського дитячого футбольного турніру «Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola» винесуть прапор на фінальну гру УЄФА ЄВРО 2012ТМ"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 15
Новых вестей вчера: 18

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта