Юрій Сьомін: Матч тривав до першої помилки : 878742 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Юрій Сьомін: "Матч тривав до першої помилки"

Юрій Сьомін:

На післяматчевій прес-конференції наставник «Динамо» лаконічно прокоментував гру та відповів на питання журналістів:
- По-перше, хочу подякувати місту за організацію фінального матчу та підготовку стадіону, а також привітати «Шахтар» із заслуженою перемогою. Що стосується гри, матч тривав до забитого м’яча, ми першими припустилися помилки, ми же і програли.
- Ви свідомо віддали ініціативу «Шахтарю» у другому таймі?
- Ні, це суперник перехопив ініціативу, змусивши нас оборонятися.
- Що сталося з Єременком та Ярмоленком після перерви, вони майже не грали на полі...
- Так, погоджуюсь із вами, тому ми й замінили Єременка, а також Сильву, який отримав травму. У нього щось серйозне із плечем.
- Наскільки вплинув на гру мокрий газон?
- Він був однаковим для обох команд.
- Після матчу з «Брагою» ви сказали, що агресія, яка мала виливатися у грі, була спрямована на інше. Сьогодні ситуація була такою ж?
- Ні, на мій погляд, сьогодні гравці обох команд поводилися гідно. Були невеликі сутички, але це наслідок емоцій.
- Які плани в команди на найближче майбутнє?
- У гравців буде відпустка, після якої ми знову зберемося 16-го червня.* * *
Мирча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Шахтаря»:
- Ця перемога дуже важлива для «Шахтаря». Останній місяць я жив думкою про рахунок 3:0, з яким ми програли в Києві і, звичайно, великим бажанням узяти реванш. Сьогодні ми довели, що по праву вибороли чемпіонське звання та Кубок України. Вигравши чемпіонат, до вирішального кубкового матчу ми готувалися у більш спокійній атмосфері, ніж наші суперники. У той же час, хотілося б привітати «Динамо» із спектаклем, який вони продемонстрували разом із нами уболівальникам Сум. У першому таймі гол могли забити як ми, так і вони, але не склалося, а після перерви ми свої моменти реалізували, після чого диктували супернику свої умови. Я повністю задоволений тим, що було на полі та двома титулами, які ми вибороли один за іншим. Після нашого єдиноборства хотілося б, щоб обидві команди підійшли до Ліги чемпіонів чудово підготовленими. Упевнений, сьогоднішня гра пройшла на найвищому європейському рівні за всіма параметрами. Але переможець має бути один. Ми перемогли в основний час, і дуже добре, що справа не дійшла до післяматчевих пенальті, ми знаємо, як добре Шовковський уміє їх відбивати. Таким чином він у нас виграв два Суперкубки, з ним у воротах було б дуже складно і сьогодні.
Також хочу від щирого серця подякувати всім нашим уболівальникам, які приїхали нас підтримати у великій кількості. І сказати спасибі прихильникам «Динамо», коли ми проходили повз їхню трибуну, вони нам аплодували, це їхня реакція на гру, яку демонструє «Шахтар». Окрема вдячність наприкінці сезону представникам ЗМІ за думки та аналіз, який ви робили впродовж усього року, хоч це було й нелегко. Ваша критика призводить до подальшого зростання українського футболу. Велике спасибі й господарям, які дуже добре організували фінал Кубка України. Це ще раз підтверджує те, що в будь-якому місті України можна грати на високому рівні, коли приймаюча сторона ставиться до події з усією серйозністю.
- Що ви сказали своїм підопічним у перерві?
- Слова, які я знайшов, лунали не лише в перерві між таймами. Сьогодні ми готувалися грати навіть не 90, а 120 хвилин. Ми ще раз проаналізували гру в Києві, яку програли 0:3. Я зазначив, що не суддя зробив так, що ми програли, а ми самі в цьому винні. Як ви помітили, ми поміняли п’ять футболістів із того складу, у нових гравців не було комплексу тієї поразки. До Сум ми приїхали вчора ввечері, потренувалися на полі, помітили, що на ньому була дуже висока трава. За ніч привезли з Донецька косарки, яких немає в Сумах, вони підготували поле й ми змогли сьогодні виграти. Гадаю, ми заслужили цю перемогу. А видовищність нашої гри тільки додає нам прихильності вболівальників, їм подобається, як ми граємо.
- Ви можете назвати сезон найбільш успішним в історії «Шахтаря»?
- Так, можу сказати, що це найкращий сезон нашої команди, вона стала набагато досвідченішою. У 2009-му році ми концентрували всю свою увагу лише на одному турнірі, бракувало потужності, щоб виступати в усіх трьох турнірах на хорошому рівні. Тому програли чемпіонат і Кубок України, зате виграли Кубок УЄФА. За два роки наші футболісти стали ще більш професійно ставитися до своїх обов’язків, відновлення, підготовки до ігор. Усе це призвело до того, що ми вибороли два титули, плюс достатньо добре виступили в Лізі чемпіонів. Звичайно, ми не збираємося на цьому зупинятися, а й надалі будемо підтверджувати свій рівень та зростати.
- В який момент ви повірили в перемогу? Після другого гола?
- Після перших п’яти хвилин другого тайму я відчув, що тиск, який ми чинили на «Динамо», мав призвести до взяття воріт. Ми почали дуже швидко, грали за допомогою коротких та дрібних передач, які дозволяли проходити середню лінію суперника, і це призвело до кількох моментів, в яких ми були зобов’язані забивати. Я зрозумів, що стиль нашої гри все ж таки панує над суперником, змушує їх втомлюватися, і що вони не витримають до кінця того темпу, який ми задали.
- В Україні ви показали, що є найсильнішим клубом. Що будете робити, щоб виграти Лігу чемпіонів?
- Крок за кроком потрібно йти до того, щоб нас визнавали в Європі, а самі ми відчули, що можемо грати з грандами. Але це залежить не лише від нас, але й від того, як зросте рівень чемпіонату України. Якби в кожному турі були такі ігри, як сьогодні, як відбувається у внутрішніх змаганнях чемпіонатів, команди яких виграють Лігу чемпіонів, гадаю, термін був би коротшим. На сьогодні ми маємо просто підтвердити той рівень, на який вийшли в європейському футболі. Не можу сказати, що найближчим часом ми виграємо Лігу чемпіонів. Якби ми вийшли до півфіналу, це було б фантастичним досягненням, адже з кожним роком цей турнір стає все сильнішим і сильнішим.
- Чи очікуються влітку втрати у складі команди?
- Ми радіємо сьогодні ввечері, а далі подивимося. Буде інший день, і тоді будемо думати про склад команди і про те, що робити в майбутньому.
- Якщо вас запросять до Сум ще раз, ви приїдете?
- Завжди приємно повертатися туди, де виграєш.
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Юрій Сьомін: "Матч тривав до першої помилки""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 15
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта