Олександр Попов підбив підсумки 2010 року та окреслив плани на наступний рік (фото) : 820862 : Местные новости

Местные новости Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Олександр Попов підбив підсумки 2010 року та окреслив плани на наступний рік (фото)

Олександр Попов підбив підсумки 2010 року та окреслив плани на наступний рік (фото)

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов зустрівся із журналістами провідних українських засобів масової інформації.
Підбиваючи підсумки року, що минає, він зазначив, що після проведення комплексного аналізу ситуації, яка склалась у Києві станом на червень 2010 року, зусилля київської влади були спрямовані на вирішення найбільш невідкладних питань життєдіяльності міста та визначення пріоритетних завдань на майбутнє.
Система управління містом була розбалансованою, що не дозволяло оперативно та якісно реалізовувати накреслені плани розвитку. Дефіцит бюджету призвів до невиконання чи взагалі призупинення низки важливих соціальних програм. Поширенні корупційні схеми в системі органів міської влади спричинили вимивання бюджетних коштів та незаконні відчуження у громади міста ряду стратегічно важливих об‘єктів. Усі ці чинники фактично паралізували життєдіяльність Києва.
«Сьогодні перед владою стоять складні та відповідальні завдань, вирішення яких найбільше турбує громадян. Зокрема, реалізація програм, спрямованих на соціальний розвиток міста, підвищення рівня життя усіх киян, а особливо людей похилого віку, покращення якості надання медичних послуг, забезпечення відповідних умов праці та достойної заробітної плати вчителям, лікарям та іншим працівникам бюджетної сфери.
Для того, щоб гарантувати вирішення окреслених завдань необхідно, перш за все, вибудувати чітку, ефективно діючу та відповідальну управлінську модель у місті. Саме тому, ми ініціювали проведення адміністративної реформи у Києві», – зазначив Олександр Попов.
Підсумовуючи результати діяльності за 2010 рік, голова КМДА наголосив, що саме за останні півроку київська влада за підтримки держави ввела в експлуатацію ряд об’єктів інфраструктури міста, роботи на яких були призупинені у 2008-2009 роках. Зокрема, введено в експлуатацію першу чергу лінії швидкісного трамваю, естакаду та двосторонній рух Гаванським мостом, три нові станції метрополітену. Варто зазначити, що востаннє одночасне відкриття трьох станцій у Києві відбувалось 22 роки тому. Окрім того, відкрито рух на Московській площі та рух автомобільного транспорту із лівого берега на правий новим залізничним мостом, реконструйовано вул. Здолбунівську.
Також завершено будівництво низки об’єктів соціальної сфери. Зокрема, у Печерському районі міста відкрито після реконструкції школу №47, здана перша черга будівництва школи №163 у Шевченківському районі. Введено в експлуатацію унікальний Центр із застосуванням ПЕТ-технологій, що дозволить на ранній стадії виявляти онкологічні захворювання. Також за кошти міського бюджету здані 4 житлові будинки для 405 сімей черговиків.
Київська міська державна адміністрація розробила програму реформування первинної медико-санітарної допомоги у Києві. У рамках її реалізації у листопаді 2010 року в Дарницькому районі столиці відкрито амбулаторію сімейної медицини. Також розроблено програму Муніципальної лікарняної каси, яка розпочне діяти із 1 січня 2011 року.
У сфері ЖКГ київською владою розроблено і затверджено ряд міських програм. Наприклад, «Програма реформування житлово-комунального господарства на 2010-2014 роки», яка передбачає реформування системи ЖКГ у м. Києві. Зокрема, переоснащення житлового господарства, створення ОСББ, розвиток державно-приватного партнерства в системі ЖКГ.
Програма «Питна вода м. Києва на 2011-2020 роки» передбачає розвиток і реконструкцію систем водозабору та водопостачання з використанням сучасних методів очистки води, бюветних комплексів, реалізацію проектів зі встановлення систем доочистки питної води та реконструкцію Бортницької станції аерації. До речі, у рамках цієї програми на Бортницькій станції аерації вже виконано роботи з укріплення дамб мулових полів і здійснено оновлення та модернізацію системи очистки стічних вод у грабельному відділенні. Реконструйовано 2 аеротенки.
Також розроблена програма «Гаряча вода», яка дозволить відновити системи циркуляції води у будинках та забезпечить впровадження нових технологій з гарячого водопостачання.
У другому півріччі 2010 року київській владі вдалося відновити контроль над діяльністю стратегічно важливих для міста підприємств, а саме: «Київміськбуд», «Київенергохолдинг», до складу якого входять «Київенерго», «Київгаз» та «Київводоканал». У власність міста повернуто блокуючий пакет акцій банку «Хрещатик».
Як зазначив Олександр Попов, цими позитивними надбаннями, які маємо за результатами 2010 року київська влада не повинна задовольнитися, доклавши максимум зусиль задля їхнього істотного примноження.
Наразі Київська міська державна адміністрація працює над розробкою Плану розвитку міста та Генерального плану до 2025 року. Саме у цих документах будуть визначені стратегічні цілі, пріоритети та основні шляхи їхнього досягнення.
«Я переконаний, розвиток соціальної, транспортної інфраструктури, створення робочих місць, залучення інвестицій, вирішення інших важливих завдань повинно здійснюватися тільки в комплексі. Такий підхід дозволить об’єднати зусилля влади, суспільства та міської громади для здійснення системних перетворень в інтересах киян. Переконаний, що, перш за все, зміни мають стосуватися сфери охорони здоров'я, житлово-комунального господарства, транспортного обслуговування, освіти, культури, духовної сфери», – наголосив Олександр Попов. Також він зазначив, що при розробці Плану розвитку Києва, в першу чергу, буде врахована позиція і думка киян.
Планується, що робота над цим важливим програмним документом має бути завершена в травні 2011 року.
Окрім того, з огляду на високий ступінь зношеності комунальних інженерних мереж та високу аварійність окремих ділянок, у проекті бюджету на 2011 рік передбачено фінансування реконструкції каналізаційних, водопровідних та тепломереж. Також, у рамках реалізації програми реформування ЖКГ, буде проводитись робота з реконструкції теплових пунктів та оснащення житлового фонду будинковими лічильниками тепла. Особлива увага буде приділена підвищенню якості і надійності питного водопостачання. Зокрема, планується проведення реконструкції резервуарів чистої питної води та будівництво нового комплексу артезіанського водопостачання на ж/м «Осокорки Північні» та гідровузла у мікрорайоні Бортничі. Одним з важливих напрямків діяльності міської влади є розвиток транспортної інфраструктури столиці та покращення транспортного обслуговування мешканців. Тому наступного року Київська міська державна адміністрація планує продовжити будівництво лінії метрополітену в напрямку житлового масиву Теремки. Також планується продовження будівництва Подільського мостового переходу через р. Дніпро та продовжуватимуться роботи з реалізації проекту «Міська електричка». Окрім того, у 2011 році Київська міська державна адміністрація планує відкрити після реконструкції школу № 162 у Святошинському районі, ввести в експлуатацію центр соціального обслуговування пенсіонерів та соціальної реабілітації дiтей-iнвалiдiв у Шевченківському районі, збудувати чотири нові дитячі садки у Дарницькому, Святошинському та Деснянському районах столиці. Також планується завершити реконструкцію полiклiнiки №4 у Святошинському районі та дитячої поліклініки №1 в Оболонському районі. Крім того, буде активно впроваджуватись програма зі створення амбулаторій лiкарiв сімейної медицини. Особливу увагу буде приділено питанню забезпечення житлом. У місті вже більше 10 років працює програма співфінансування будівництва житла за рахунок коштів бюджету та коштів населення. У 2011 році на її реалізацію також виділяються асигнування з міського бюджету. У результаті планується ввести в експлуатацію 13 жилих будинків на 2 906 квартир.
«Завдання, які ставить на наступний рік перед собою Київська міська державна адміністрація, досить амбітні. Переконаний, що їхня успішна реалізація можлива завдяки консолідації зусиль влади та громади Києва», – наголосив Олександр Попов.
Фото Юрія Коваленка


Источник: Офіційний портал Київської міської влади | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Олександр Попов підбив підсумки 2010 року та окреслив плани на наступний рік (фото)"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 11
Новых вестей вчера: 30

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Август 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта