Ігор Суркіс представив Юрія Сьоміна : 819096 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Ігор Суркіс представив Юрія Сьоміна

Ігор Суркіс представив Юрія Сьоміна

У конференц-залі стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулася прес-конференція, присвячена представленню нового головного тренера «Динамо». Ним став російський фахівець Юрій Сьомін, який працював у клубі в 2008-2009 роках. Першим же слово взяв президент «Динамо» Ігор Суркіс, із перших вуст повідомивши журналістам про повернення Юрія Павловича до Києва.
І.С.: Дуже легко представляти Юрія Павловича. Можна сказати, ново-старого головного тренера «Динамо» (Київ). Вибір було зроблено невипадково. Багато чуток, які ширилися у ЗМІ, не мають під собою достовірного ґрунту. З Юрієм Павловичем ми розлучилися як добрі друзі, з чоловічими сльозами на очах. Так склалося життя, і я вчинив на той момент саме так, як бажало моє серце. Сьогодні я щасливий, що людина, яка любить футбол душею та серцем, професіонал, повернувся до «Динамо» (Київ). Я, як президент клубу, пов’язую з ним величезні надії. Чудес відразу не буває, але я сподіваюся, що Юрій Павлович зробить усе можливе, щоб наш клуб вийшов на висоти, яких ми вже досягали. Я просив би гравців, тренерів, уболівальників, журналістів не робити поспішних висновків, а почекати. І лише час дасть відповіді на питання, чи зможе Юрій Павлович відродити те «Динамо», яке ми разом з вами любимо. Хотів би потиснути йому руку і вручити футболку зі словами «Ласкаво просимо!
- Взимку нинішнього року завершується контракт в Андрія Несмачного. Чи була у вас розмова з футболістом, і чи буде подовжуватися з ним угода?
І.С.: Андрій стільки років віддав «Динамо», і ми з Юрієм Павловичем упевнені, що він ще не вичерпав свого потенціалу. Він їде разом із командою на збір, і за підсумками тренувального процесу, як і з багатьма іншими, будемо робити висновки – хто потрібен «Динамо», а хто ні. Гадаю, питання, що стосуються гравців, які підуть та прийдуть в команду, мають адресуватися головному тренеру.
- Юрію Павловичу, вітаємо вас із поверненням! Які емоції відчуваєте в ці хвилини, і чи надовго повернулися?
Ю.С.: У нас підписано контракт строком на 3,5 роки. Я щасливий, що повернувся до «Динамо» (Київ) – клубу, який професійно розвивається, яким керують люди, що працюють над розвитком футболу і кожного гравця окремо, де мене розуміють, де я можу в будь-який час доби подзвонити президенту і порадитися. Це дуже важливо для тренера. Гадаю, не варто робити жодних різких кроків, оскільки є команда. Мої попередники, Валерій Газзаєв та Олег Лужний, зробили дуже багато. З’явилася плеяда молодих гравців, які стали стабільно грати у клубі, почали залучатися до національної збірної. Ми маємо скористатися тими позитивними моментами, які були в роботі попередників, і рухатися далі. Перший збір для нас дуже важливий – у нас лише місяць підготовки до матчів із «Бешикташем» у Лізі Європи, впродовж якого ми маємо оцінити кількісно та якісно наш склад. Зміни, звичайно, будуть, але сьогодні я не готовий про це говорити. Мені необхідно розібратися, що маємо. Хоча я чудово знаю всіх хлопців, і особливо мені подобається наша молодь. Ми маємо давати їм шанс, а вони мають розвиватися.
- Хто увійде до тренерського штабу, і яка доля Олега Лужного?
Ю.С.: Так, Олег буде моїм найближчим помічником. Збережеться весь попередній штаб, до якого додасться Сергій Ребров, тренер з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні, а також Борис Ігнатьєв.
- Усі чекають, що за маршрутом «Москва – Київ» проїде й ще одна людина. Мова про Олександра Алієва. Наскільки це вірогідно?
Ю.С.: Гадаю, сьогодні нереально говорити про ці речі. По-перше, Алієв дуже сильно проявив себе в чемпіонаті Росії, ставши найкращим за системою «гол+пас». Він забив 14 м’ячів і віддав 8 голевих передач – тобто, брав участь практично в кожній голевій атаці «Локомотива». У нього довгостроковий контракт із «Локомотивом», яким він цілком задоволений. Мені складно сказати, як ситуація буде розвиватися надалі.
- Ігоре Михайловичу, хочеться почути від вас з приводу можливості повернення Алієва до «Динамо». Чи ставив Юрій Сьомін завдання повернути футболіста?
І.С.: Ми з Юрієм Павловичем розмовляємо мовою футболу, але ніяк не ультиматумів. Завдання обов’язково повернути Алієва переді мною не стояло, але Юрій Павлович знає, що ми зробимо все можливе, щоб запросити футболіста, який знадобиться йому, до «Динамо». Також ми беззаперечно відпустимо футболістів, які, на думку тренера, не принесуть користі команді.
- Які завдання будуть стояти перед головним тренером?
І.С.: Ці завдання прості – перемагати в кожному матчі. Звичайно, на сьогодні відрив від донецького «Шахтаря» настільки великий, що лише диво може допомогти нам втрутитися в боротьбу за чемпіонство. Проте, ми не опускаємо рук, і мені здається, що своєю якісною грою і досягненням перемог у кожній грі ми вже не будемо дивитися на «Шахтар» чи тих, хто переслідує нас, а просто рухатися вперед. Ви знаєте, що ми продовжуємо виступати в єврокубках. Я не буду кидатися гучними словами про намір виграти цей турнір. Так, ми хочемо цього, але сьогодні потрібно реально оцінювати свої можливості. Юрій Павлович лише прийшов до «Динамо», у нього є місяць, щоб підготувати команду, і ми маємо якомога далі пройти в Лізі Європи. Завдання ж будемо ставити поступово – ось якщо пройдемо «Бешикташ», вже будемо думати про те, як переграти команду, яка вийде на нас. Також є завдання виграти Кубок України, а в чемпіонаті – потрапити до зони Ліги чемпіонів.
- Чи залишиться Андрій Шевченко капітаном?
Ю.С.: Дайте нам трохи розібратися зі своїм господарством. Гадаю, приймати якісь рішення буде доцільніше вже після зборів.
- Ігоре Михайловичу, якось ви сказали, що після відкриття НСК «Олімпійський» розпочнете будівництво нового стадіону «Динамо», чи реконструкції нинішнього. Як просувається робота в цьому напрямі?
І.С.: «Олімпійський» поки не відкрито, тому говорити немає про що. У нас є повністю готовий проект реконструкції нашого стадіону, причому повної реконструкції, яка схожа на будівництво нового. Сподіваюся, міська влада піде нам назустріч і виділить землю під будівництво. Повністю побудувати якісну інфраструктуру, щоб грати матчі єврокубків на цьому стадіоні, на жаль, неможливо. Але зробити стадіон для матчів внутрішнього чемпіонату цілком можливо. Це буде чаша на 25-28 тисяч місць. Але переходити на «Олімпійський» нам все одно буде потрібно. Розумію, що керівники цієї арени зацікавлені в тому, щоб «Динамо» там грало. Одних лише ігор збірної недостатньо, щоб експлуатувати й утримувати такий великий європейський стадіон. Якщо ми домовимося з керівництвом, то готові там грати на певних умовах. Але це не означає, що ми не будемо будувати свого стадіону.
- Розкажіть про прогрес у розробці нової емблеми «Динамо»?
І.С.: Ми працюємо над цим. Вже зустрічалися з двома провідними фірмами, зустрінемося ще з однією. Упевнений, затвердимо ту модель, яка буде подобатися й уболівальникам, і самим футболістам. Рішення про зміну емблеми остаточне. Комусь воно може не подобатися, але не можна жити за принципом, що все старе потрібно забути. Так не буває. Є емблема, з якою «Динамо» домагалося великих перемог в Європі. До мене звернулася численна армія вболівальників, я отримав величезну кількість листів із проханням змінити емблему. Нинішній логотип служив нам тривалий час. Я вдячний тим людям, які його створили, але час не стоїть на місці й у новому сезоні, з червня, в нас буде нова емблема.
- Юрію Павловичу, були розмови, що ви можете очолити національну збірну України. До вас справді надходила така пропозиція?
Ю.С.: Ні, таких пропозицій у мене не було.
- Ваше призначення припало напередодні католицького Різдва. Чи розглядаєте ви цей знак як благословення зверху?
Ю.С.: Сподіваюся. Дай Боже, щоб усе було вдало. Вірю, що Бог буде з нами.
- Ігоре Михайловичу, яка доля Геннадія Литовченка і чи будуть зміни в молодіжній команді?
І.С.: Сьогодні о 15:00 в мене відбудеться зустріч з Олександром Хацкевичем. Я розмовляв із ним з приводу того, як він бачить себе в ролі тренера, який не лише від випадку до випадку буде чекати на виклик до збірної, а зможе взяти на себе велику відповідальність і очолити молодіжну команду. Що стосується Литовченка й Мунтяна, вони залишаться працювати в системі клубу, це фахівці, які знають наші проблеми. Нам необхідно посилити селекцію. Мунтян поки працює з командою. А з Литовченком ми зустрінемося найближчим часом і визначимося. Не забувайте, що він помічник Калитвинцева в національній збірній, а йому потрібні більш вільні люди. Хацкевич же зараз у тому віці, коли йому потрібно спробувати працювати самостійно.
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Ігор Суркіс представив Юрія Сьоміна"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 21
Новых вестей вчера: 22

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта