® Передвиборна програма кандидата на посаду Черкаського міського голови від Партії регіонів Влізла Євгена Мироновича : 786027 : Политика

Политика Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Политика
Подробно

® Передвиборна програма кандидата на посаду Черкаського міського голови від Партії регіонів Влізла Євгена Мироновича

® Передвиборна програма кандидата на посаду Черкаського міського голови від Партії регіонів Влізла Євгена Мироновича

У нашому місті, як і в будь-якій черкаській родині, немає і не буде "зайвих" людей. Тільки всі разом, один за одного, спільними зусиллями, поважаючи кожного, дослухаючись до кожного, ми побудуємо Черкаси, жити в яких мріє кожен з нас.
Це моє переконання, з яким я живу, працюю та йду на вибори!
Міський голова є найвищою посадовою особою територіальної громади міста, а тому єдиним та головним показником його діяльності на цій посаді є рівень життя черкащан.
Щороку міська рада приймає Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста, в якій зазначає очікувані показники розвитку територіальної громади та заходи, завдяки яким досягаються ці показники.
На підставі саме такого плану розвитку в подальшому розробляється і затверджується міський бюджет.
Мої опоненти залюбки роздають обіцянки щодо витрати грошей на освіту, медицину, культуру тощо, але жоден із них не запропонував конкретного плану дій, як наповнити бюджет міста.
Справжній чоловік – відповідальний голова родини, знає, що для утримання своєї родини він мусить заробляти гроші. Так і я знаю – щоб територіальна громада міста процвітала, необхідно постійно працювати над наповненням міського бюджету. На сьогодні місто ще не заробляє достатньо, аби реалізовувати дійсно серйозні, масштабні програми розвитку.
Батьки мене привчили працювати важко, але чесно, на совість. І я ніколи нікому не замилюю очей, а завжди наполегливо працюю. В цьому секрет мого стилю господарювання – жорстко вимагати результативної роботи від підлеглих, але при цьому працювати вдвічі більше за них.
Маємо донести до людей головну думку – зміни на краще можливі тільки тоді, коли до роботи стануть всі, коли кожен візьме відповідальність за власне життя в свої руки, коли у всіх у житті з'явиться чітка і зрозуміла мета.
Ми повинні перестати скаржитися на долю, а разом відбудувати наше місто – наші нові Черкаси.
Саме так Європа збудувала своє нове життя, якого і ми всі щиро прагнемо.
Я працював у Європі і знаю, що цього можна досягнути тільки невтомною, наполегливою працею, але головним при цьому повинно бути спільне бажання всіх нас жити за такими стандартами якості.
Тому я виголосив у свої виборчій програмі новий курс – на європейський рівень життя.
Мій рецепт успіху для міста Черкаси дуже простий: економічна свобода, соціальна справедливість та гуманітарний поступ.
Черкаси – місто нової економічної свободи!
Кожен, хто хоче і може працювати, той гарантовано отримає можливість гідно заробляти!
Переконаний, що справжні реформи можливі тільки на основі економічного росту. Відновлення виробничих потужностей, запровадження інноваційно-інвестиційної моделі господарювання в місті – це ключ до майбутніх економічних здобутків.
Щороку загальні обсяги виробництва в Черкасах зростатимуть не менш як на 10%.
Основні чинники зростання:
– відродження будівельного комплексу та суміжних виробництв;
– підтримка виробничих підприємств легкої та харчової промисловості, активний розвиток туризму, розбудова транспортної інфраструктури;
– відродження міжгалузевої кооперації.
Черкаси стоять на порозі економічного буму. Інвестори, перебуваючи в очікуванні періоду владної стабільності в країні, готові вкладати значні кошти в інвестиційні проекти, пов'язані з транспортними перевезеннями, відродженням річкового вантажного та пасажирського сполучення з Києвом, Дніпропетровськом, Запоріжжям, Херсоном.
Це означає, що вже скоро з'явиться значний попит на робочу силу, зросте рівень середньомісячної заробітної плати. Тобто підвищиться споживчий попит, купівельна спроможність черкащан.
Черкаси в найближчі роки потребуватимуть тисячі робочих рук. І ми маємо забезпечити максимум можливостей для підготовки чи перепідготовки необхідних спеціалістів.
Маємо відродити престиж робітничих професій: будівельників, зварювальників, слюсарів, токарів, фрезерувальників тощо. Насамперед – через високу заробітну плату.
Переконаний, що завдяки реалізації комплексу заходів за 4 роки середньомісячна заробітна плата на одного працівника в промисловості становитиме щонайменше – 5 тис. грн./місяць, а в бюджетній сфері – 3 тис. грн./місяць.
Жителі міста отримають якісні житлово-комунальні послуги та питну воду належної якості. І платитимуть за них рівно стільки, скільки споживатимуть.
КОМУНАЛЬНИЙ "РЕКЕТ" БУДЕ ПРИПИНЕНО!
Маю намір відродити в Черкасах масове будівництво соціального житла. Будівельний комплекс ХХІ сторіччя має всі необхідні технології для швидкого зведення доступного житла. Переконаний, що вже за 4 роки буде введено в експлуатацію до 100 тис. кв. м житла і реально покращена ситуація із забезпеченням квартирами бюджетників у місті.
Черкаси – для всіх! Соціальна справедливість та адресність (кожна біда, як своя власна) – це процвітання, добробут і злагода в місті!
Переконаний, що найбільшу зайнятість для населення можуть створити тільки представники малого та середнього бізнесу. Звертаючись до всіх економічно активних черкащан, закликаю – до роботи!
Я гарантую дати "зелене світло" усім вашим ініціативам!
Кожен проект, кожна ідея, за реалізацію якої ви візьметесь, знайде всебічну підтримку міської влади. Загальновідомо, що найкращим способом створення нових робочих місць є сприяння бізнесу у створенні нових підприємств. Моє завдання саме так організувати роботу місцевої влади. Бюрократичні процедури будуть значно скорочені.
Жодних "зайвих" паперів! Жодної хвилини згаяного часу!
До чиновників я буду нещадний. Я – ваш найвірніший та найщиріший побратим. Не чиновника чи якогось контролера, а ваш, тому що ви – мої союзники у розбудові нових європейських Черкас.
Пенсіонери, літні люди та ветерани – це наш "золотий запас" мудрості та досвіду. Діти – це наша надія і віра в майбутнє.
У Черкасах не буде "забутих" чи "непотрібних", "покинутих" чи "бездоглядних". Соціальна справедливість має бути адресною і отримати допомогу мають всі, хто потребує.
Єдиний шлях покращення стану соціальної сфери – збільшення обсягів її фінансування, і над цим маємо працювати, водночас не забуваючи про увагу до людей та піклування.
Медичне обслуговування має бути доступним для всіх: помірність цін на ліки забезпечить створення мережі комунальних аптек, сучасне діагностичне обладнання в міських закладах охорони здоров'я дозволить виявляти складні захворювання на ранній стадії.
Соціальна допомога, соціальна справедливість – це ті пріоритети, яких міська влада домагається на всіх рівнях – і в "боях" за бюджет у Києві, і в переговорах із представниками бізнесу в Черкасах. Підприємці розуміють необхідність сприяння малозабезпеченим краще, ніж держава.
Якщо держава іноді не може..., то місто – зобов'язане!
Черкаси – перше в Україні місто-єврорегіон!
Черкаси – край видатних загальнонаціональних державних і культурних діячів, таких апостолів українства, як Богдан Хмельницький і Тарас Шевченко. Сучасність подарувала нам геніїв – поета Василя Симоненка та кінорежисера Юрія Іллєнка.
Майбутнє – за нашою творчою молоддю!
Ми створимо нашій молоді всі умови для самореалізації в медицині, освіті, науці, культурі, спорті тощо. Справжні герої нашого часу – серед нас. Ми навчимося шанувати свої здобутки, пишатися досвідом, пропагувати успіх.
Головним показником діяльності в гуманітарній сфері стане результат.
Ми заохочуватимемо і стимулюватимемо ініціативу, наполегливість і працелюбність.
Нові Черкаси стануть містом перспективи і розвитку!
За кілька років я повністю мінімізую всі витрати на утримання освітніх закладів за рахунок модернізації систем енерго- та водопостачання, впровадження енергозаощаджувальних та інформаційних технологій, що дозволить досягти економії коштів та спрямувати їх на реалізацію новітніх освітніх телекомунікаційних проектів зі створення шкільної, студентської та універсальної інформаційних мереж (можливість дистанційного навчання, проведення відеоконференцій-нарад, лекцій, уроків, користування електронною бібліотекою, ведення електронних щоденників, проведення електронних батьківських нарад, лекторіїв тощо) з вільним доступом до цих ресурсів жителів міста.
Аналогічно будуть повністю мінімізовані всі витрати на утримання лікувальних закладів та установ, а зекономлені кошти будуть спрямовані на закупівлю обладнання та створення новітньої системи медичного забезпечення та обслуговування в місті – "Сімейний лікар", міські поліклініки та спеціалізовані медичні центри.
Заклади культури, фізичного та позашкільного виховання складуть основу нової виховної системи, що поєднає в собі управлінські функції роботи з дітьми та молоддю у сфері культури, туризму, спорту. За рахунок такої централізації в місті буде відновлено системний вплив громади на соціальне становлення і можливості самореалізації молоді.
Черкаси мають своїх героїв, і ми будемо пишатися цими людьми, а наша молодь матиме гідні приклади для наслідування!
Захист прав людини, її гідності та честі, підкріплений матеріальними здобутками та суспільними можливостями – наша спільна амбітна мета!
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО
Місто Черкаси має унікальну можливість за короткий час досягнути істотних змін якості життя за рахунок повної модернізації системи житлово-комунального господарства та системи управління в місті.
Управління містом буде здійснюватися на двох рівнях: безпосередньо громадою через законодавчо визначені механізми загальних зборів громадян за місцем проживання, місцеві ініціативи й громадські слухання, а також депутатською більшістю в міській раді, що втілюватиме волю жителів міста в конкретні рішення.
Я всіляко сприятиму і підтримуватиму створення та діяльність органів самоорганізації населення, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.
Жителі Черкас по-справжньому керуватимуть своїм містом, визначатимуть напрямки і обсяги видатків, їх значущість та першочерговість, як це і відповідає кращим європейським зразкам місцевого самоврядування.
НОВІ ЧЕРКАСИ – КУРС НА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ РІВЕНЬ ЖИТТЯ!
Звертаючись до кожного з вас, я хочу, щоб ви долучилися до здійснення реальної влади в нашому місті.
У рамках своєї виборчої кампанії я дійду до кожного будинку в місті, щоб особисто засвідчити – влада для мене тільки інструмент, яким я, як майстер, вмію працювати, а всі ви – мій єдиний справжній керівник, вказівки якого я зобов'язуюся виконувати.
Тож ця програма – це тільки дороговказ, що свідчить про напрям руху, в якому будуть розвиватися Черкаси впродовж найближчих 4 років.
А вже сьогодні слід поставити владі конкретні завдання щодо покращення життя жителів міста для того, щоб бюджет 2011 року ґрунтувався саме на необхідності виконання цих завдань.
Тому моя команда, кожен кандидат у депутати міської ради у відповідних виборчих округах звернеться до вас із пропозицією про видання вами виборчих наказів, які будуть особисто підписані і взяті мною до виконання під час наших зустрічей.
Я не буду давати порожніх обіцянок. Пусті слова залишу нашим опонентам.
Замість балачок – конкретний план дій, за кожним пунктом якого – особиста відповідальність.
Впродовж року ви побачите які кардинальні зміни почалися в Черкасах, а рівно за рік, в цей же час, вся наша команда звітуватиме перед вами.
Слава нашому рідному місту!
Слава Черкащині!
Слава Україні!
АВТОБІОГРАФІЯ КАНДИДАТА НА ПОСАДУ ЧЕРКАСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІД ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ВЛІЗЛА ЄВГЕНА МИРОНОВИЧА
Я, Влізло Євген Миронович, народився 3 липня 1962 року в одному з невеличких мальовничих місць – селищі Ступне Здолбунівського району Рівненської області, в родині сільських працівників.
І хоча мені довелося прожити там недовго – всього три роки, оскільки мої батьки незабаром переїхали до Рівного, любов до цього куточка рідної землі увійшла до мого серця з перших днів мого життя.
Все моє дитинство пройшло у селі, бо щоліта батьки відвозили мене до бабусі. Саме вона була тією людиною, яка виховувала мене, привчала до праці, любові до рідної землі. Щодня я вставав удосвіта і допомагав їй по господарству: ходив по воду, годував худобу, сапав картоплю на городі. Увечері, коли я стомлений, але задоволений повертався додому, бабуся частувала мене смачним українським борщем та своїми особливими стравами.
Батьки мої посідали відповідальні посади: мама – головний бухгалтер льонокомбінату, батько – головний інженер колгоспу. Ці відповідальні й працьовиті люди стали для мене життєвим прикладом, і тому я ще у дитинстві поставив собі за мету здобути освіту і теж чогось досягти в житті.
Відверто кажучи, у школі круглим відмінником я не був, але завжди був серед перших. Зі шкільних предметів любив літературу, історію, математику.
Багато років займався вільною боротьбою. Завдяки своїй наполегливості, я отримав звання кандидата у майстри спорту. Посідав призові місця на чемпіонатах області та України.
Заняття боротьбою дуже допомогли мені у майбутньому. Коли я служив у армії, то завжди міг постояти за себе та своїх товаришів по призову.
Ще до армії я закінчив Рівненський кооперативний технікум. Вищу освіту здобув у Полтавському інституті за спеціальністю "Економіка і організація заготівель сільськогосподарської продукції". Тоді цей навчальний заклад був єдиним на весь Радянський Союз, де готували керівників підприємств такого рівня.
Навчаючись на першому курсі, познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Ми побралися через три місяці після знайомства та обвінчалися у церкві, адже шлюб – це такий союз, який має бути освячений на небесах.
Я дуже задоволений своєю дружиною, знаходжу своє щастя в тому, що вона така інтелігентна, чуйна, уважна... Вона гарна дружина, мати, жінка. В нас є дві чудові донечки, яких ми дуже любимо.
Свій трудовий шлях я розпочав після закінчення навчання в інституті, очоливши Здолбунівське районне заготівельне виробниче об'єднання Рівненської облспоживспілки. Так, у свої 25 років я почав керувати колективом, який налічував майже 800 осіб. Як керівник найбільше трудової дисципліни я вимагав сам від себе. Приходив на роботу рано-вранці і йшов пізно ввечері.
Я за своїм характером така людина, що не люблю лінивих і тих, хто завжди шукає відмовки. Але чудово розумію, що для того, щоб людина ефективно працювала, для неї необхідно створити належні умови.
У перші роки незалежності держави, як і багато моїх друзів та однокурсників, вирішив зайнятися підприємництвом. У 1995 році очолив створене українсько-словацьке підприємство, яке займалося поставками сільськогосподарської продукції. Це була важка пора для бізнесу. Не вистачало законів, які б регулювали і охороняли підприємницьку діяльність.
У 1998 році я прийняв пропозицію моїх ділових партнерів з Іспанії попрацювати в їхній країні. За чотири роки роботи заступником генерального директора м'ясокомбінату в м. Фуете-Пальмера (Іспанія) я перейняв досвід ведення бізнесу, економіки, планування, вивчив багато нових технологій.
Після того, як закінчився мій контракт, у мене була можливість залишитися в Європі. Але я зрозумів, що настав той час, коли весь свій набутий досвід необхідно реалізовувати у рідній країні.
І тоді я повернувся до Рівного, де в 2002 році став першим заступником голови правління, а згодом і директором вітчизняного підприємства Агропромислової корпорації "Зоря".
Саме в цей період доля звела мене з видатною людиною нашого часу, Героєм України Сергієм Тулубом, який запропонував мені місце в своїй команді.
Під його керівництвом я працював на відповідальних посадах: директора Клірингового центру ДП НАЕК "Енергоатом" Міністерства палива та енергетики, генерального директора державного підприємства "Центр альтернативних видів палива" Міністерства вугільної промисловості України.
Це була вища управлінська школа, яка дала можливість здобути глобальний досвід роботи за різними напрямами, адже я працював з інвесторами, займався управлінською діяльністю, економікою підприємства і бізнесом. Дякуючи Сергію Борисовичу Тулубу, його особистому прикладу, я навчився будувати свою роботу, планувати свій час. Завдяки цим вмінням, я навіть не помічаю, як спливає робочий день, майже не відчуваю втоми. Сергій Борисович загартував мене як управлінця.
Після призначення Сергія Тулуба головою Черкаської облдержадміністрації, ним було запропоновано мені продовжити роботу в команді і доручено відповідальний напрямок роботи: стати головою Черкаської райдержадміністрації. За перші місяці роботи вдалося чимало зробити: погашено заборгованість по зарплаті, створюються нові робочі місця, відбувається зростання промислового виробництва. Саме на цій посаді я працюю і донині.
Я дуже люблю порядок. Намагаюся привести до ладу все, що є в моєму підпорядкуванні, бо я – господарник. Коли мене запитають, чи покладу я асфальт, побудую лікарню, відремонтую дах у дитячому садку чи зроблю для Черкас ті речі, які покращать життя мешканців міста, я відповім – так!
Знаю, що мені в нагоді стане мій управлінській досвід, моя команда, партнерські стосунки з європейськими інвесторами і віра у необхідність позитивних змін. Мені власним прикладом вдалося переконати іноземців, що наші люди нічим не гірші за їхніх, уміють і можуть працювати, ухвалювати важливі відповідальні рішення, і що руки в українського народу дійсно золоті.
Мені дуже хочеться, щоби ми перенесли у Черкаси все найкраще, що є в Європі: якість життя, високий рівень добробуту, чистоту та благоустрій. Я про це постійно думаю і вірю, що цього ж прагнуть і всі жителі славних Черкас.
Тому я залишаюся жити в місті Черкаси і планую решту життя присвятити цьому місту і його жителям, щоби побудувати нові Черкаси за кращим європейським зразком!


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "® Передвиборна програма кандидата на посаду Черкаського міського голови від Партії регіонів Влізла Євгена Мироновича"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 2
Новых вестей вчера: 16

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта