® Команда Сергія Одарича налаштована сформувати більшість у міській раді : 782637 : Политика

Политика Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Политика
Подробно

® Команда Сергія Одарича налаштована сформувати більшість у міській раді

® Команда Сергія Одарича налаштована сформувати більшість у міській раді

Вчителі, комунальники, підприємці, спортсмени і громадські діячі – ось команда лідера Партії Вільних Демократів Сергія Одарича, яка йтиме до місцевих рад.
Загалом ПВД висунула 34 кандидати до Черкаської міської ради. Дві третини кандидатів, що проходять по списку, спробують свої сили в мажоритарних округах. Більшість членів команди – позапартійна.
– Усі ці люди давно працюють у команді. Ми – однодумці. Я знаю їх давно, – заявив на презентації команди лідер Сергій Одарич. – Ми разом протягом останніх чотирьох років змінювали місто. Кандидати від Партії Вільних Демократів – це люди конкретних справ, які вже довели, що зроблять Черкаси успішним і комфортним для життя містом. Результати нашої діяльності вже можна побачити у місті.
Він зазначив, що у першій п'ятірці до Черкаської міської ради одночасно представлені: молодість та досвід, професіоналізм та успішність. Для лідера Партії Вільних Демократів Сергія Одарича важливо перемогти і сформувати більшість. Останні роки показали: коли у міського голови немає більшості в раді, кожне рішення дається шляхом торгів. Ціна таких торгів – земля або бюджет, майно чи посади, тому варто обирати одну команду.
1. Сергій Олегович Одарич, 43 роки
Міський голова Черкас.
Освіта: середня.
Родина: одружений, має сина Андрія та доньку Наталію.
Партійність – почесний голова Партії Вільних Демократів.
Я веду свою більшість у міську раду, щоб продовжити втілювати у життя ті проекти, які ми вже розпочали робити.
Це проекти з енергозбереження, встановлення склопакетів та індивідуальних теплових пунктів у школах і садочках, реконструкція та будівництво доріг, встановлення світлофорів, облаштування нових місць відпочинку, поліпшення медичного обслуговування тощо.
Ми – поза політикою. Бо парки – це не політика, каналізація – не має партійного квитка, акціями і майданами дороги не заасфальтуєш. Ми – команда конкретних справ.
2. Ольга Швець, 38 років
Заступник директора Департаменту муніципальної інспекції виконавчого комітету Черкаської міської ради.
Освіта: вища, редактор-видавець.
Родина: виховує доньку Марту.
Партійність голова Черкаської міської організації Партії Вільних Демократів.
Разом із командою Сергія Одарича зуміла ліквідувати стихійну торгівлю з частини центральних вулиць міста, зокрема зі Смілянської, Гоголя та з площі біля ЦДЮТ. Нині активно бореться з несанкціонованою торгівлею і в інших місцях Черкас.
Брала участь у розробці програми соціальної допомоги інвалідам на візках "Простір без бар'єрів", що передбачала будівництво пандусів біля всіх закладів міста, зниження бордюрів на перехрестях, створення соціального таксі. У межах своєї діяльності – здійснює контроль за дотриманням порядку в місті.
3. Олександр Нагорний, 44 роки
Учитель математики спеціалізованої школи №17.
Освіта: вища, учитель фізики й математики
Родина: одружений. Дружина Тетяна, сини Євген і Дмитро.
Партійність: Партія Вільних Демократів.
Є одним із засновників баскетбольного руху в Черкасах. Очолюючи міську громадську організацію "БК "Країна Баскетболія", опікується розвитком дитячого та юнацького баскетболу в місті й області. Разом із командою однодумців створили юнацькі баскетбольні команди різних років, які вже стали відомі не лише в Україні, а й у Європі.
Хоче створити потужну спеціалізовану спортивну школу в Черкасах. А краще – спортивний інтернат, де будуть акумулювати та плекати спортивний чемпіонський потенціал нашого міста.
4. Ніна Набокіна, 58 років
Голова наглядової ради ВАТ "Темп", депутат Черкаської міської ради.
Освіта: середньо-технічна, громадський і промисловий будівельник.
Родина: одружена, має сина та онука. Партійність: Партія Вільних Демократів.
Більше 30 років займається благодійною діяльністю. За активну громадську позицію, постійну благодійну підтримку діяльності організації Товариства Червоного Хреста нагороджена грамотою.
Посприяла відкриттю комп'ютерного центру для роботи Українського товариства сліпих та придбанню мобільних телефонів – для поліпшення комунікації. Допомогла встановленню сучасного світлофора на перехресті вулиць Б. Хмельницького й Ільїна та з установкою дитячих майданчиків на вулицях Пастерівська, 42, та Благовісна, 236, а також в інших місцях. Повернула громаді Черкас асфальтно-бетонний завод.
5. Олег Стадник, 48 років
Директор Департаменту охорони здоров'я та соціальної політики виконавчого комітету Черкаської міської ради.
Освіта: вища, дитячий ортопед-травматолог.
Родина: одружений, має сина. Партійність: безпартійний.
При Олегу Стаднику вперше за останні роки медична галузь Черкас почала розвиватися. За його сприяння були придбані 8 нових карет "швидкої допомоги", в лікарнях встановили сучасне медичне обладнання, зокрема комп'ютерний томограф, мамографи й новітні апарати для недоношених дітей, завдяки яким за 1,5 року вдалося врятувати життя понад 200 маленьких черкасців. При ньому вперше у Черкасах почали застосовувати препарат "Металізе", який дозволяє врятувати людині життя при інфаркті міокарда. У інших містах вартість такої ін'єкції коштує 15 тис. грн. У Черкасах препарат вводять безкоштовно. За 2,5 року медикам Черкас вдалося врятувати життя 98 черкасців.
6. Нарек Казарян, 21 рік
Студент Черкаського державного технологічного університету.
Освіта: незакінчена вища, будівельник.
Неодружений. Має двох сестер –Маріам і Анжелу – та брата Артура.
Політична діяльність: безпартійний.
Наймолодший представник команди. Колишній двічі президент ЗОШ №17, голова Черкаської асоціації самоврядування учнів, Черкаської обласної ліги старшокласників. Здобуває будівельну професію.
Нині – активний громадський діяч. Постійний ініціатор та учасник численних соціальних проектів міста.
7. Марина Волошенко, 35 років
Начальник відділу комунікації та зв'язків з громадськістю Департаменту забезпечення діяльності виконавчого комітету Черкаської міськради.
Освіта: вища, філолог.
Родина: одружена, виховує сина і доньку.
Партійність: безпартійна.
Створила бренд "Черкаські Мавпи", що став відомим в Україні та за кордоном. Про черкаський клуб заговорили в НБА – нині там грають вихованці "Черкаських Мавп". З легкої руки Марини Волошенко "народилися" такі цікаві і популярні проекти, як фестиваль "КриЖталь", "Живий камінь", "Древляндія", "Співочі вечори".
Започаткувала проект "Школа юного менеджера", який вже другий рік поспіль діє при міськвиконкомі. За цей час ознайомитися з роботою чиновників мали можливість 150 черкаських старшокласників. Найкращі навіть побували у ролі міського голови.
8. Наталія Даньковська, 27 років
Виконувачка повноважень головного спеціаліста-юрисконсульта відділу правового забезпечення Департаменту забезпечення діяльності виконавчого комітету Черкаської міської ради.
Освіта: вища, юрист.
Родина: неодружена.
Партійність: безпартійна.
Щодня відстоює законні інтереси черкаської громади, розв'язує різноманітні юридичні проблеми, консультує, допомагає. Серед її справ – повернення громаді Черкас парку 50-річчя Жовтня та Дитячого парку в центрі міста, "відбила" у суді незаконні претензії колишнього орендаря аеропорту на 17 млн грн., а також надавала юридичний супровід рішенню міської ради "Про неутворення районних у м. Черкаси рад". Завдяки цьому з 2010 року міський бюджет щороку заощаджуватиме 4–5 млн грн.
9. Володимир Шиятий, 50 років
Тимчасово безробітний.
Освіта: вища.
Родина: одружений, виховує сина Романа та трьох дочок – Марину, Оксану і Олесю.
Партійність: безпартійний.
Громадський діяч, політичний оглядач, патріот своєї країни. Разом із Сергієм Одаричем наприкінці 1980-х створював і розбудовував Народний рух України. Один із засновників Руху на Черкащині. У 1990-х роках організовував президентську кампанію В'ячеслава Чорновола.
Активно займався створенням та розвитком органів самоорганізації населення в Черкасах. Результатом його роботи стало утворення у 13 мікрорайонах міста комітетів самоорганізації населення.
10. Василь Маринкевич, 58 років
Секретар Черкаської міської ради.
Освіта: вища, агроном.
Родина: одружений, має доньку Марину.
Партійність: безпартійний.
Із 2006 року став депутатом Черкаської міської ради, а вже через рік – секретарем Черкаської міської ради.
Активний діяч життя Черкас, мудрий керівник, поміркована та зважена людина. Патріот свого міста. Посприяв реформуванню органів самоорганізації населення. Разом із головами комітетів до Дня Перемоги провів дружні святкові сусідські обіди, за якими зібралися тисячі черкасців. Таким чином, була відроджена традиція 1945 року, коли сусіди, близькі та знайомі збиралися за одним столом і відзначали День Перемоги.


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "® Команда Сергія Одарича налаштована сформувати більшість у міській раді"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 21
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта