Інвестиції та досвід Великобританії створюють модель для перебудови українських міст : 773537 : Пресс-релизы

Пресс-релизы Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Пресс-релизы
Подробно

Інвестиції та досвід Великобританії створюють модель для перебудови українських міст

Опубликовано: Anonymous
Інвестиції та досвід Великобританії створюють модель для перебудови українських міст

Агентство розвитку міста Черкаси у резиденції Посла Великобританії представило Концепцію розвитку міста Черкаси з елементами інтеграції берегової лінії у міську територію

21 вересня 2010 р.; Київ, Україна – Сьогодні Агентство розвитку міста Черкаси представило довгостроковий проект перебудови міста, який пропонує шляхи розвитку Черкас протягом наступних двадцяти років. Проект, створений групою британських і українських компаній у співпраці з виконавчим комітетом Черкаської міської ради, об’єднує зусилля провідних компаній-забудовників. Загальна вартість інвестицій буде складати 1 млрд. дол. США, кошти залучатимуться із різних джерел, серед яких приватне та позикове фінансування.

Одарич Сергій Олегович, міський голова Черкас, зазначив: «Публічно-приватне «Агентство розвитку м. Черкаси» у тому форматі, як це зробило наше місто – це перший в Україні приклад широкого залучення світових компаній, відомих архітекторів, фінансистів, успішних інвесторів та інших професіоналів до розвитку міста. В світі є декілька прикладів, коли саме завдяки такому механізму співпраці муніципалітету і приватних компаній, міста здійснювали справжній прорив у своєму економічному і культурному розвитку. Переконаний, що Черкаси повторять цей успіх.».

Стівен Кларк, Генеральний директор Агентства розвитку міста Черкаси додав: «Концепція розвитку міста Черкаси з елементами інтеграції берегової лінії у міську територію – це єдина у своєму роді ініціатива, яка, ми сподіваємось, стане моделлю перебудови для інших українських міст. Проект стане поштовхом для міської економіки і наочним прикладом застосування міжнародного та місцевого досвіду за рахунок залучення провідних компаній та інвесторів. Далекоглядність проекту та комплексний підхід до розвитку міської інфраструктури забезпечить Черкасам економічну успішність та привабливість як розважального, так і оздоровчого осередку протягом багатьох років, а також створить унікальні можливості для усіх компаній, залучених до процесу».

Ігор Калашник, голова громадської організації «Форум розвитку Черкащини»: «Завдяки реалізації цього мегапроекту Черкаси з «міста хіміків» перетворяться на місто туристичної та логістичної індустрії, на місто для людей. У черкащан з’являться можливості для самореалізації, молодь знайде відповідь на питання, що найбільше хвилює її: яке майбутнє чекає на них у новому місті? У результаті впровадження цього мегапроекту попит на трудові ресурси перевищить пропозицію на багато десятиріч».

Архітектурний супровід і створення плану реалізації проекту здійснюватиме міжнародна архітектурна компанія Chapman Taylor, спеціалісти компанії Waterman відповідатимуть за інженерні рішення, а інститут проектування «Діпромісто» поділиться досвідом зонування міської території в Україні. Компанії Gardiner & Theobald та Ardevelops, LLC здійснюватимуть загальне управління проектом і витратами. Агентство розвитку міста Черкаси координуватиме роботу міжнародних компаній-забудовників, інвестиційних установ, а також працюватиме над становленням сприятливого законодавчого та нормативного середовища, щоб забезпечити реалізацію проекту та захистити інтереси компаній-учасників проекту.

У додаток до курортно-оздоровчої сфери, яка вже досить розвинута, Концепція розвитку міста Черкаси з елементами інтеграції берегової лінії у міську територію сприятиме розвитку Черкас як центру спорту, дозвілля та відпочинку. Запропонований план має на меті сприяння розвитку та розширенню міських зон дозвілля та відпочинку, максимальне збільшення їхньої привабливості та цінності, як для теперішніх, так і для нових мешканців, а також для відпочиваючих.

Створення нових широких територій суші, утворених шляхом намиву в Кременчуцькому водосховищі, забезпечить можливості розміщення на них нових бізнес-структур, центрів дозвілля і житлових комплексів як для мешканців міста, так і для тих, хто приїжджатиме до Черкас на відпочинок. Серед об’єктів, запропонованих для розміщення на нових островах: першокласне поле для гольфу, пасажирський річковий вокзал, конференц-центр, готелі та торгівельно-розважальні центри, розташовані під захисним геодезичним куполом, де буде створено комфортні умови для походів по магазинах та відпочинку впродовж усього року. Створення нових унікальних територій під забудову надасть новим мешканцям можливість побудувати омріяне житло на березі, де можна пришвартувати приватну яхту.

Запропонований проект розбудови Черкас також передбачає розвиток міста як нового освітнього, оздоровчого та технологічного осередку шляхом створення бізнес- та технологічних парків на території, яка зараз пустує. Окрім цього, проект передбачає використання потужної промислової бази як основи майбутнього зростання та подальшого розвитку промисловості та торгівлі міста шляхом заснування національного транспортного та логістичного парку неподалік існуючого аеропорту.

Новий проект розвитку міста – це можливість сприяти популяризації нових стратегій розвитку на майбутнє, нових технологій, відновлюваних джерел енергії та ініціатив екологічного розвитку, що дозволить Черкасам увійти до списку сучасних та далекоглядних міст світу, маючи у своєму арсеналі міцні ініціативи майбутніх стратегій розвитку, які допоможуть місту та його мешканцям подолати перешкоди, які чекають на місто 21-го століття.



Публічно-приватне «Агентство розвитку м. Черкаси»
25 серпня 2009 року підписаний Меморандум про співпрацю між Черкаською міською радою та компанією Ardevelops, LLC щодо створення державно-приватного партнерства в особі Агентства розвитку міста Черкаси.

За дорученням Черкаської міської ради, Агентство розвитку міста Черкаси має координувати залучення інвестицій для фінансування проектів розвитку, які будуть надані закордонними та багатосторонніми фінансовими інститутами.

Мета такої координації – забезпечення послідовної і гармонійної реалізації Плану стратегічного розвитку міста та запобігання хаотичної забудови.



За більш детальною інформацією прохання звертатися до:

Олена Пузікова
Менеджер з розвитку проекту, Ardevelops, LLC
Моб.: +38 067 209-2761
Email: ardevelops.inc@live.co.uk

Марина Волошенко
Начальник відділу комунікацій та зв'язків з громадськістю виконавчого комітету Черкаської міської ради
Моб.: +38 097 447-0780
Email: marinavol7@gmail.com
http://www.rada.cherkassy.ua/ua/

 

Добавить комментарий к новости "Інвестиції та досвід Великобританії створюють модель для перебудови українських міст "

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 5
Новых вестей вчера: 35

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Апрель 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта