ДП «Антонов» відзначив свій 64-й день народження : 720972 : Бизнес

Бизнес Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Бизнес
Подробно

ДП «Антонов» відзначив свій 64-й день народження

31 травня ц.р. виповнилося 64 роки з дня створення ДП «Антонов» (до 05.02.2010 – авіаційний науково-технічний комплекс ім..О.К.Антонова). За минулий рік діяльності в житті підприємства відбулося багато важливих подій.Зокрема, до «Антонов» було приєднано Київський авіаційний завод «Авіант», який отримав статус філії ДП «Антонов» та назву «Серійний завод «Антонов».
Працюючи єдиною командою, ДП «Антонов» завершив будівництво першого серійного екземпляра регіонального реактивного літака Ан-148, котрий в квітні цього року був переданий експлуатанту – українській авіакомпанії «АероСвіт». В планах підприємства на поточний рік – виготовлення ще чотирьох таких літаків, а також постачання крил у рамках коопераційної схеми з будівництва Ан-148 в ВАТ «Воронізьке літакобудівне Товариство» (ВАСО). Триватиме також будівництво шести легких транспортних літаків Ан-32 для постачання в Ірак. За замовленням Міністерства оборони України виготовляються два військово-транспортних літака Ан-70. Важливою подією для розвитку цієї програми стало підписання «Протоколу», згідно з яким Росія та Україна продовжує спільну роботу по створенню та проведенню випробовувань Ан-70 та його модифікацій, у тому числі й для цивільного застосування. Наразі літак модернізується та готується до завершального етапу спільних державних випробовувань.
До виконання програми сертифікаційних випробовувань приступив регіональний реактивний літак Ан-158 на 99 місць, перший політ котрого відбувся в квітні цього року. Він ефективно доповнить в парках авіакомпаній Ан-148-і, які вже освоїли внутрішні авіамаршрути України, Росії, а також міжнародні авіатраси. За словами в.о. Генерального директора авіакомпанії «АероСвіт» Є.А.Трєскунова, «у цих літаків є хороші перспективи на ринку якраз як у сімейства. Адже для того, щоб бути конкурентноздатним, сучасним авіаперевізникам треба мати мінімальні витрати. Цього можна досягти, використовуючи літаки одного сімейства з максимальною сполучністю систем, обладнання, запасних частин, техобслуговування».
За минулий рік діяльності підприємство вписало рядок і в книгу рекордів, встановлених «АНами». 11 серпня 2009 року найбільший транспортний літак у світі Ан-225 «Мрія» доставив найважчий в історії авіації моно вантаж – генератор вагою 187,6 т з Франкфурта (Німеччина) і Єреван (Вірменія). Цей рекордний політ був занесений в «Книгу рекордів Гіннеса». Ан-225 виконав також низку гуманітарних рейсів з доставки необхідних вантажів у райони стихійного лиха. На сьогодні «Мрія» - єдиний у світі літак, здатний перевозити вантажі масою до 250 тон! Він став гідним доповненням транспортного Ан-124-100 «Руслан» - безумовного лідера світового ринку повітряних перевезень великогабаритних та нестандартних вантажів. Попит на послуги постійно збільшується. Для забезпечення попиту на послуги цих літаків «Антонов» та його партнери працюють над модернізацією та відновленням серійного виробництва «Русланів».
Таким чином, головний вклад, який ДП «Антонов» вносить сьогодні у формування іміджу сучасної України, - це створення високоефективної авіаційної техніки на рівні кращих світових зразків. При цьому успіхи «Антонов» не тільки працюють на імідж країни, але й реально відображаються на її економіці. Щорічно у вигляді податків та зборів підприємство перераховує значні кошти в бюджет країни (понад 430 млн.грн. – в 2009 рік). Окрім цього, реалізація сучасних авіаційних проектів сприяє розвитку національної науки та національних наукових кадрів, впровадження передових технологій, створенню більшої кількості робочих місць. Адже літак є інтегральним продуктом, в нього входить величезна кількість готових виробів, всіляких комплектуючих, включаючи такі трудомісткі складові як авіаційні двигуни. Все це виробляється на десятках підприємств нашої країни, даючи роботу сотням тисяч громадян.
Однак для просування будь-якого продукту на ринок потрібно передусім забезпечити його сучасне виробництво та поставку замовнику у строгій відповідності до контракту. Тому велика увага приділятиметься налагодженню серійного виробництва літаків та створенню потужної системи після продажного обслуговування літаків «Ан». Відповідні переговори вже тривають як на рівні промислових підприємств, так і у вищих урядових структурах різних країн.
У цілому розвиток міжнародної співпраці буде залишатися пріоритетним напрямком діяльності ДП «Антонов». Доля бізнесу підприємства за межами України продовжує зростати. Необхідно реалізувати вже підписані та підписати нові угоди з Єгиптом, Індією, Іраном, Іраком, Лаосом, Лівією, ОАЕ, Китаєм, Турцією. Розпочата також програма більш тісної інтеграції з авіапромом Росії. Опрацьовується питання про створення спільного центру закупівель комплектуючих, продаж та післяпродажного обслуговування літаків «АН».
Президент-Генеральний конструктор ДП «Антонов» Д.С.Ківа запевняє:
- В історії нашого підприємства багато досягнень, які визнані в усьому світі. Сьогоднішній день народження «Антонов» ми зустрічаємо як єдина команда, яка зберігає кращі традиції, закладені засновником компанії Олегом Костянтиновичем Антоновим. Одна з них – не зупинятися на досягнутому, а йти вперед, сміливо освоюючи нові технології та кожному етапі створення літака. Попереду нас чекає велика та відповідальна робота. В перспективі – виготовлення 123 лайнерів сімейства Ан-148/-158/-168 для Росії, України, Ірану, Казахстану, Куби; модернізація понад 200 легких транспортних літаків Ан-32 повітряних флотів Індії, Мексики, Перу; будівництво сотні військово-транспортних літаків Ан-70 для міністерств оборони України та Росії.
Довідково.
ДП “Антонов» засновано в 1946 році видатним авіаконструктором Олегом Костянтиновичем Антоновим. З моменту заснування фірми створено понад сотні типів та модифікацій літаків різного класу та призначення, у тому числі:
- багатоцільовий літак Ан-2, родоначальник великого сімейства «Анів»;
- транспортні літаки Ан-8, Ан-12, Ан-22 «Антей», Ан-26, Ан-32, Ан-72, Ан-74Т, Ан-124, Ан-124-100 «Руслан», Ан-225 «Мрія», Ан-70, Ан-3Т;
- пасажирські Ан-10, Ан-14, Ан-24, Ан-140; Ан-148; Ан-158;
- конвертовані вантажо-пасажирські Ан-28, Ан-38-100, Ан-38-200, Ан-74ТК-100, Ан-74ТК-200, Ан-74ТК-300;
- спеціалізовані: сільськогосподарські Ан-2М та Ан03, гідролітак Ан-2В, літак для аерозйомки Ан-30, літак метеозахисту Ан-30М, лісопожежні Ан-26П та Ан-32П, літак-рятівник Ан-26М, полярний Ан-74, патрульний Ан-72П, літак далекого радіолокаційного виявлення Ан-71 та інші. Крім того, створено кілька типів планерів, дельтапланів, мотодельтопланів.
Перевага літаків «Антонов» - надійність конструкції та економічна ефективність, універсальність у виконанні перевезень, можливість експлуатації на ґрунтових аеродромах та легкість в обслуговуванні.
На сьогодні «Антонов» - одне з не багатьох підприємств, які реалізують повний цикл створення сучасного літального апарата – від передпроектних наукових досліджень до будівництва, випробовувань, сертифікації, серійного виробництва та післяпродажного обслуговування.
Серцем «Антонов» є конструкторське бюро – «мізковий центр» компанії.
Наявність випробовувального та серійного виробництва, льотно-випробовувальної бази та аеродрому дозволяє впроваджувати конструкторські ідеї в реальну авіатехніку та виконувати необхідні допрацювання в ході льотних випробовувань. Таким чином, на ринок виносяться найкращі, досконалі розробки, здатні забезпечувати замовників конкурентноздатною продукцією на довгі роки, надаючи партнерам можливості розвитку та модернізації свого авіа будівництва.
ДП «Антонов» цінує своїх численних партнерів у 76 країнах світу та завжди раде новим можливостям для розвитку співпраці!


Источник: Хрещатик - Київська мунiципальна газета | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "ДП «Антонов» відзначив свій 64-й день народження"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 19
Новых вестей вчера: 17

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июнь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта