РЈ Львові Океан Ельзи презентував СЃРІС–Р№ РЅРѕРІРёР№ альбом "Dolce Vita"(+ ФОТО) : 720115 : Местные новости

Местные новости Ровно : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Ровно и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

У Львові Океан Ельзи презентував свій новий альбом "Dolce Vita"(+ ФОТО)

Двогодинним виступом на фестивалі Stare misto океанівці розпочали українську частину річного "Dolce Vita туру" на підтримку однойменного студійного альбому гурту. Львів став першим містом України, у котрому “Океан Ельзи” презентував своє музичне дітище, повернувшись з туру Росією та Білоруссю. На початку фестивального дня музиканти відповіли на питання журналістів.

    - Святославе, "Океан Ельзи" повернувся з першої частини туру, яка пройшла Росією і Білоруссю. Розкажіть, будь ласка, як вас зустрічали і де більше сподобалось виступати?

    - Насправді, я думаю, великої різниці немає. Тому що скрізь люди, які слухають гурт "Океан Ельзи", споріднені. Можливо, ми побачимо цю різницю сьогодні у Львові, але сподіваюсь, її не буде. Тому, що в кращу сторону вже нема куди, а в гіршу вже, надіюсь, не буде.

    - Чим взагалі відрізняється ваш новий альбом від попередніх?

    - У ньому всі пісні нові (посміхається). Я вам краще скажу, чим він подібний. Подібний тим, що у ньому взяли участь ті самі п’ять музикантів, що й у попередньому. І це вже дуже важливо.

    - Аранжування пісень з новому альбому дещо подібне на ваші старі пісні, зокрема з альбому "Там, де нас нема". Це дійсно так?

    - Це все від малобюджетності (посміхається). Насправді у нас було дві задумки. Перша — це не використовувати додаткових інструментів. Оскільки, як показує досвід, коли, скажімо, ти записуєш пісні з оркестром, важко потім відтворити на концерті те, що ми даємо відчути на диску. Інколи виникають конфузи, коли слухачі хочуть почути на виступах те, що почули на диску, а тут… По-друге, ми не хотіли тягнути резину. Взяли наші інструменти й записали альбом за десять днів, що навіть було швидше, аніж альбом "Там, де нас нема".

    - Чи допомагає у вам у вашій творчості захоплення "Твіттером" (соціальною мережею)?

    Я думаю, що ми не доживемо ніколи до того моменту, коли соціальні мережі або спілкування в Інтернеті впливатимуть на нашу творчість настільки серйозно, щоб варто було б відповідати на це питання. Сучасний світ зараз дуже інтерактивний, і це швидше впливає на нашу міжконцертну діяльність. Ми постійно скачуємо з Інтернету музику, хлопці грають в сіткові ігри, шукаємо цікаву інформацію, обмінюємось якимись смішними штуками і не тільки. А на творчість? На творчість впливають інші речі.

    - Які ваші очікування від сьогоднішнього концерту?

    - Очікування? Що дощу не буде — ось головне наше очікування.

    -Скажіть, будь ласка, стосовно натхнення, чи дарує якийсь напій алкогольний чи безалкогольний натхнення для творчості?

    - У нас зараз є чудовий коктейль "Дольче віта", який ми зробили в Смоленську під час туру, але ми не можемо його більше повторити. Тому що в ньому є такий інгредієнт як сироп маракуйя. Іноді ми заміняємо його грейпфрутовим соком. Цей коктейль хороший тим, що його можна випити скільки завгодно і нічого страшного не відбувається. Випробував на собі (посміхається).

    - Як будете відпочивати влітку?

    - Ми рідко обговорюємо колективні плани на відпочинок, але цього року ми плануємо спільний відпочинок. Не знаємо, наскільки він буде актуальним після закінчення всеукраїнського туру. Але зараз у нас є ідея вирушити у кілька джазових, навколоджазових фестивалів на півдні Європи.

    - Святославе, які у вас стосунки з однокласниками?

    - Я вчора бачився зі своїми однокласниками. Вони обіцяли прийти сьогодні на концерт.

    - Чи можна дізнатись про пам’ятник Івасюку? Влада каже, що готовий проект і місце вже відведене, затримка лише у вас.

    - Це талант політиків на когось перекладати вину. Пам’ятник вже давно зроблений у гіпсовій формі. Які тільки буде офіційне рішення міської ради про виділення місця, одразу пам’ятник буде відливатись. Я свого слова завжди дотримуюсь.

    - В Інтернеті пишуть, що ви плануєте перевидання альбому "Dolce Vita" з оновленим саундом. Це правда?

    - Так, справді. Це Мілош там щось задумав. Насправді ми плануємо зробити кілька пісень трошки важчими, роковими. Друга ідея — ми хочемо вплинути на загальний звук альбому. Диски зараз втрачають чинність. Усі сьогодні скачують музику через торенти, легальні й нелегальні сайти. І ми хочемо дати звук, який буде відчутний лише на диску. Це додатковий стимул для тих, хто хоче чути справді якісний "Океан Ельзи".

    - Чи буде продовження сольного проекту "Вночі"?

    - Продовження не буде, адже проект самодостатній. А чи будуть інші проекти? Це залежить від мого внутрішнього стану і наскільки буде загружений "Океан Ельзи". Адже "Океан Ельзи" — це основна діяльність для мене і для більшості учасників проекту "Вночі". Тому, коли ми відчуємо, що маємо час і натхнення, ми обов’язково це зробимо.

    - Чи плануєте ви зупинку в творчій діяльності?

    Це все одно що спитати, чи плануєте ви зупинку в коханні, або можна піти далі — чи плануєте ви зупинку в житті? От концертна діяльність — це зовсім інше. Ми плануємо перерву з концертами на тиждень у липні, а після закінчення туру — трошки надовше.

Виходу на сцену океанівців на фестивалі передували виступи британців DJ Scratchy та гурту The Urban Voodoo Machine, команди Dreadnoughts з Канади. Особливо гаряче зустріла публіка епатажного гурту ІАМХ. Відданих фанів, що шаленіли попід сценою, не злякав навіть проливний дощ. До речі, виступ на фестивалі Stare Misto став для гурту дебютним в Україні. Передостаннім на сцені зявився всесвітньо відомий музикант та композитор Goran Bregovic зі своїм оркестром. На їхні фолькові мотиви глядачі відповіли запальними танцями. Це був перший виступ легендарного виконавця в Україні за останні 5 років. За словами організаторів, 22 травня — єдиний день з усіх вихідних впродовж травня-липня, який був вільним у розкладі виступів маестро. У Львові Горан презентував свою нову півторагодинну концертну програму "Alcohol", що складається з найвідоміших композицій за останні 30 років його творчості. На концерт хедлайнерів фестивалю "ОЕ" довелось чекати близько години. Проте, як тільки океанівці зявились на сцені, кількатисячний стадіон готовий був пробачити кумирам усе, навіть чекання. Вакарчук і музиканти виконали композиції з нового альбому "Dolce Vita", а також низку старих добрих хітів гурту. Завершився фестиваль пізно вночі.


Ірена БОРОВЕЦЬ

Фоторепортажі

Рок фест у Львові "Старе місто"

Презентація нового альбому Океан Ельзи "Dolce Vita"

 


Источник: Рівненський інформаційний портал | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "РЈ Львові Океан Ельзи презентував СЃРІС–Р№ РЅРѕРІРёР№ альбом "Dolce Vita"(+ ФОТО)"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Ровно



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта