Валерій Газзаєв: Сьогоднішня перемога – наш спільний успіх : 686846 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Валерій Газзаєв: "Сьогоднішня перемога – наш спільний успіх"

Валерій Газзаєв:

«Динамо» – «Металіст» – 3:0. Післяматчева прес-конференція
Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер «Динамо»:
- Нам дуже важливо було виграти сьогоднішній матч, оскільки останні ігри, зокрема поразка в Ужгороді, вкрай негативно позначилися на футболістах, тренерському штабі, і взагалі на керівництві всього клубу. Тому, звичайно, психологічний стан був, м’яко кажучи, не дуже хорошим. Сьогодні, на мій погляд, команда, як у тактичному, так і в психологічному плані, зіграла впевнено, особливо в першому таймі. Ми планували дуже активно почати гру, пресингувати суперника, що й вийшло в першому таймі. На жаль, знову не всі голеві моменти, які створювалися біля воріт «Металіста», були реалізовані, але, втім, я задоволений грою й самим результатом.
- Після поразки в Ужгороді до команди були застосовані суворі санкції?
- Не було жодних санкцій. Провели ґрунтовний розбір, оцінили стан, в якому перебувала команда. Приїжджав президент клубу, також розмовляв із гравцями. Я вважаю, що з професійним ставленням ми провели серйозну бесіду з гравцями. Вони самі все чудово розуміють і переймаються. В цілому, я гадаю, це була спільна невдача, а сьогодні, звичайно, був спільний успіх.
- Наскільки серйозна травма в Нінковича? Кого бачите на його позиції в подальших матчах?
- Ще п’ять днів до наступного матчу. Подивимося, як Мілош себе почуватиме. Та й у нас не 11 футболістів, тому, в разі потреби, буде кому замінити Нінковича.
- Учергове Ярмоленко не реалізовує дуже хороші моменти...
- Погоджуюсь із вами. На щастя, в Ярмоленка багато моментів практично в кожній грі. Адже якщо футболіст грає погано, у нього не буде стільки моментів у матчі. Звичайно, залишає бажати кращого якість реалізації, тому над цим компонентом він працює, присутній і психологічний момент. У кожному матчі він знаходить моменти для взяття воріт, але якщо ось така тенденція буде поліпшуватися, то Андрій забиватиме практично в кожному матчі. Та й вам необхідно набратися трішки терпіння, тому що він перший рік грає у стартовому складі. Футболіст потихеньку зростає, звичайно, від невдач нікуди не подітися, тому потрібно терпіти.
- Деякі вболівальники закликали бойкотувати сьогоднішній матч. Але сьогодні на стадіоні зібралося стільки народу, скільки не збиралося ніколи. Підтримка вболівальників вам допомогла сьогодні?
- Безумовно. Хочу виказати подяку тим людям, які сьогодні прийшли на стадіон. У такі хвилини команда потребує підтримки, і, справді, було приємно грати за такої атмосфери. Емоційний настрій на трибунах передавався на поле, із поля – на трибуни, і подібна взаємна симпатія і підтримка сприяють справжньому футбольному спектаклю. Тих же, хто закликав бойкотувати наш матч, інакше як популістами назвати не можна. Їх просто не можна називати вболівальниками.* * *
Мирон МАРКЕВИЧ, головний тренер «Металіста»:
- Гра була цікавою до вилучення. Хороші швидкості, було видно, що обидві команди налаштувалися на безкомпромісну боротьбу, відчувався і тонус гри. Чесно кажучи, суддя був не для такої гри. Він «поплив», а разом із ним і боковий. Правда, не хочеться далі коментувати... Є правило «фейр-плей», відповідно до якого в разі отримання гравцем травми команда-суперник вибиває м’яча. Принаймні, так робимо ми. А далі вже не було сенсу грати. «Динамо» – не та команда, яка не зможе розіграти зайвого гравця.
- У другому таймі склалося враження, що команда зупинилася. Подальші заміни, зокрема Коельо, пов’язані з тим, що захотіли поберегти гравців?
- Яка різниця, адже рахунок 3:0. Навіщо було мучити людей далі, коли зрозуміло, що гру вже програно.
- Чи буде оштрафований Девич?
- Потрібно подивитися, за що його вигнали з поля. Особисто я не бачив епізоду. Так, усі штовхалися, але червону картку давати... Потрібно дивитися касету.
- Склалося враження, що в сьогоднішньому матчі Олійник і Девич були вдвох несумісні на полі...
- Справді, в першому таймі Олійник був інертним. Точніше кажучи, Денис грав не так, як завжди. Девич за той час, який провів на полі, старався, як міг.
- Який стан здоров’я Горяїнова і чи планувався вихід на поле Рикуна?
- Рикуна ми берегли на другий тайм, але необхідно було вносити до гри корективи. Рикун хороший, коли потрібно підігрувати, а нам потрібно було думати про те, як забирати м’ячі. Вилучення ж поламало нам усі плани. Горяїнов же поки хворіє, сподіваємося, що повернеться до матчу з «Таврією». Щоправда, і Бажан сьогодні відіграв непогано.
- Хто відповість за так звану літню «трансферну» кампанію клубу?
- У нашому розпорядженні є гравці, якими ми будемо догравати нинішній чемпіонат, до кінця якого залишилося вісім матчів. Відповідати, напевно, будуть усі, оскільки найлегше буде звалити на когось одного. Зараз основне – зібрати всі сили і завершити сезон, принаймні, не нижче за третє місце. А потім вже будемо розбиратися, хто винен, а хто ні.
- Ви програли «Шахтарю» і «Динамо». Чого вам не вистачає для того, щоб справді стати грізною силою в нашому чемпіонаті?
- Якщо ми хочемо справді боротися на рівних з нашими грандами, ми маємо влітку серйозно підсилитися. Трансферна політика має бути на серйозному рівні. Не секрет, що 70% нашого складу складають футболісти, які починали сходження «Металіста» п’ять років тому. Звичайно, без підсилення нічого не буде. Мають бути футболісти, які зможуть вийти і вирішити результат таких матчів, як сьогодні. Ми можемо констатувати, що зараз «Динамо» зовсім не те, і це все бачать. Якщо ми на щось претендуємо, ми мали вийти й обіграти їх. Але цього не сталося. Потрібна серйозна трансферна політика, про що знає президент і всі працівники клубу. Ця проблема вже назріла. Узяти, наприклад, Селіна. Так, він хороший молодий футболіст, але сьогодні припустився таких двох помилок, яких кваліфікований гравець не припуститься. Починати з 0:2 проти такої команди, як «Динамо», доволі проблематично.
- А такі футболісти, як Буркхардт і Олексій Єременко, – це ваші кандидатури чи вам цих гравців нав’язали?
- Із цими питаннями звертайтеся до клубу, оскільки я не займаюся трансферною політикою. Я треную команду і можу сказати, підходить для нас цей футболіст чи ні. Але серйозний футболіст на перегляд не приїде, ви самі розумієте. Необхідно, щоб у клубі був штаб, який зможе стежити за конкретним футболістом не в одній-двох іграх і навіть не впродовж місяця, а мінімум рік. Як він тренується, який він у побуті – це найголовніше. Але для цього необхідні інші фінанси.
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Валерій Газзаєв: "Сьогоднішня перемога – наш спільний успіх""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 11
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта