Шевченко і Шовковський: Команда билася за результат і за Газзаєва : 686843 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Шевченко і Шовковський: "Команда билася за результат і за Газзаєва"

Шевченко і Шовковський:

Лідери і ветерани «Динамо» Андрій Шевченко та Олександр Шовковський завжди в епіцентрі уваги. Після гри «Динамо» з «Металістом» (3:0) їхня думка про положення справ у команді і, безпосередньо, про сам матч, викликала великий інтерес.
Андрій ШЕВЧЕНКО, нападник «Динамо»:
Шевченко вийшов із роздягальні одним з останніх, адресувавши журналістам: «від вас не сховаєшся». До цього він довго розмовляв з наставником збірної України Мироном Маркевичем.
- Андрію, це була перша розмова із тренером збірної?
- Ні. Ми вже розмовляли, це не перша наша бесіда.
- У перерві ви йшли, обіймаючись із Маркевичем, і щось обговорювали. Що саме?
- Не буду казати. Це секрет (посміхається).
- На ваш погляд, сьогодні на полі в «Динамо» все виходило?
- Гадаю, все, що було задумано, вдалося. Особливо в першому таймі, тому що в другому після вилучення і двох забитих м’ячів стало простіше. У першому таймі варто відзначити пресинг наших гравців у середині поля і в атаці.
- До речі, що ви можете сказати про епізод з вилученням?
- Я не буду це коментувати, завжди суджу виключно по грі. Це був момент, де суддя мав брати на себе всю відповідальність – побачив, не побачив. Я навіть не буду братися про це казати.
- Тим паче, «Динамо» було настільки заряджене, що могло виграти й у рівних складах…
- Хотілося, щоб гра була одинадцять на одинадцять. А якщо суддя ухвалив таке рішення, значить, він сто відсотків знав і бачив що сталося. Але я не беруся обговорювати той момент. «Динамо» продемонструвало хорошу зарядженість на гру. Всі гравці, особливо в першому таймі, були налаштовані на хороший пресинг, на бійцівську гру.
- Андрію, сьогодні «Динамо» билося за Газзаєва? Можна так казати?
- Так, так. Безперечно.
- На це вплинув матч із «Закарпаттям»?
- Гра із «Закарпаттям» уже пройдений етап. Обговорювати це немає сенсу, тому що можна по-різному трактувати той матч. До цього в нас була нічия, нам був необхідний серйозний поштовх. Програли по грі, звичайно, але ж якби ми реалізували всі моменти, які були, то все було б по-іншому. Тут я кажу ще і про так званий чинник везіння у футболі.
- Після матчу із «Закарпаттям» почали говорити про санкції…
- Це все в минулому. Головне, що відбулася реакція команди. І я дуже радий за Валерія Георгійовича, що в такий справді важкий момент команда продемонструвала на футбольному полі зарядженість на гру, серйозні бійцівські якості. Я гадаю, ми заслужили на перемогу.
- Андрію, після кількох невдач Газзаєв казав, що потрібно йти до церкви ставити свічку. Ходили?
- Кожен як відчуває, так і робить. Я й так віруюча людина.* * *
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:
- Перш за все, хочу сказати велике спасибі вболівальникам нашої команди, які прийшли сьогодні на стадіон. Гадаю, ми не розчарували їх своєю грою і результатом.
- Можна сказати, що «Динамо» сьогодні билося і за Газзаєва?
- Знаєте, кожен із людей, які працюють у такій команді, як «Динамо» - це особистість, яка ставить перед собою максимальні завдання. Щось може виходити, щось ні. Але ми всі єдина сім’я, один за одного відповідає, в тому числі і за головного тренера. Я сьогодні радий. Як за команду, так і за головного тренера.
- Олександре, ви бачили епізод із червоною карткою? Що саме там сталося?
- Важко коментувати ці події, тому що я перебував дуже далеко від місця, де все відбувалося.
- Не було прикро, що вилучення було зайвим? Адже «Динамо» сьогодні виглядало сильнішим і, напевно, обіграло «Металіст» у повному складі…
- Так, гравець «Металіста» лежав на газоні, але тільки суддя має право зупиняти гру. Це прописано у правилах, і всі чудово знають. Це не означає, що потрібно кидатися на гравця з вірогідністю відірвати йому ногу чи робити щось ще. Потрібно свої особисті інтереси все ж таки ставити трохи нижче за інтереси цілої команди. Я вважаю, якою б не була ситуація, Девич сьогодні підвів свою команду. Але нам це зіграло на руку і я задоволений, що так сталося.
- «Динамо» зіграло у fair-play?
- Я не буду це коментувати. Ми ставимо результат на перше місце. І я повторюся – суддя ухвалює рішення, коли зупинити гру. І якщо він побачив, що лежить гравець, то був зобов’язаний це зробити. Ну, а те, як вчинив суперник… Якби він був із нашої команди, я би після гри висловив все, що думаю із цього приводу. Вважаю, він підвів всю команду, граючи таким чином.
- Наскільки матч із «Закарпаттям» вплинув на хід сьогоднішньої гри?
- Матч із «Закарпаттям» стоїть окремо. Втім, як і те, що сталося під час гри, а також після неї. Якщо відкинути всі емоції, ми мали три можливості для взяття воріт. У результаті, пропустили контратаку і пропустили гол. Таке буває у футболі. Головне, що після такого ляпаса ми з гідністю і честю вийшли із ситуації, принаймні, на сьогоднішній день. А те, що чемпіонат не закінчився, всі чудово знають. До останнього моменту команда докладе максимум зусиль, щоб стати чемпіоном.
- Подібна ситуація мала місце десять років тому, коли «Динамо» провело серію невдалих ігор. І на матч із «Манчестер Юнайтед» вся команда підстриглася налисо…
- Такий варіант не розглядався.
- А збори були? Можна провести паралелі з тією ситуацією?
- Кожна ситуація індивідуальна. Інша справа, що періодично ми потрапляємо до подібних обставин. По очах усіх хлопців було видно бажання вийти на футбольне поле і показати, що минулий матч був випадковістю, яка може статися з кожним. Сьогоднішня якість гри показала, що команда «Динамо» перебуває в нормальній кондиції.
- В Інтернеті з’явилася інформація, що після матчу із «Закарпаттям» гравці нібито побилися в роздягальні, а також що вся команда була оштрафована…
- Ви знаєте, президент платить гроші і президент ухвалює рішення. А ми виходимо на футбольне поле і маємо якісно відпрацьовувати свою зарплату. Керівництво має право вимагати від нас по максимуму. Тому кожен футболіст має незалежно від команди, проти якої він виходить, грати на максимальних можливостях. У «Динамо» величезна історія. Кожен виконавець має вписувати великими буквами події до історії клубу, продовжувати її, творити її, роблячи команду ще сильнішою і кращою. Я вважаю, що це ті принципи, яких потрібно обов’язково дотримуватися. І це ми, старші хлопці, намагаємося донести до молодших.
Яна Котик, спеціально для Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Шевченко і Шовковський: "Команда билася за результат і за Газзаєва""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 3
Новых вестей вчера: 20

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Октябрь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта