Валерій Газзаєв: До єврокубків сподіваємося створити по-справжньому боєздатний колектив : 677577 : Футбол

Футбол Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Спорт > Футбол
Подробно

Валерій Газзаєв: "До єврокубків сподіваємося створити по-справжньому боєздатний колектив"

Валерій Газзаєв:

У рамках Дня відкритих дверей на базі «Динамо» в Кончі-Заспі на питання журналістів відповів головний тренер команди Валерій Газзаєв:
- Валерію Георгійовичу, складається враження, що Олександр Алієв веде з вами заочну війну. Як ви це сприймаєте?
- Я сприймаю це як доросла мудра людина, яка прожила життя, знає ціну перемоги. А все інше, мені здається, вигадки. Це мені й дозволяє будувати нормальні стосунки з людьми, досягати вирішення великих задач і цілей.
- А кавказький характер вам не заважає?
- Я його нікуди не подіну (посміхається). Я народився там, люблю свою батьківщину, так само як кожен із вас.
- У вас не буває конфліктів з футболістами, які з різних причин не проходять до основного складу? Хочеться згадати в даному контексті ситуацію з Гораном Сабличем…
- Річ у тому, що стосовно будь-якого гравця, який не потрапляє до складу і не витримує конкуренції, вважається, що тренер упереджено ставиться до нього. Мені здається, в такому клубі, як «Динамо», де дуже високий ступінь конкуренції, футболісти мають відповідати вимогам, які пред’являються головним тренером.
Що стосується конкретно Саблича, то на даний момент є гравці, які на голову вищі за нього. Того, що було вчора, сьогодні недостатньо для того, щоб грати і тренуватися з основним складом. Ми надали Горану чудову можливість тренуватися з другою командою, і при цьому шукати собі новий клуб. Але поки стосовно його кандидатуру ми не отримували жодних пропозицій. Сьогодні будується абсолютно нова команда, з абсолютно новими вимогами, новими тактичними задумами, тому, звичайно, є категорія гравців, які не підходять за своїми ігровими якостями.
Те ж саме стосується й Алієва, який не витримав конкуренції й не потрапляв до складу. Всі ці моменти і пов’язані з чутками, які розповсюджуються деякими ЗМІ. За їхньою версією, якщо гравець не виходить у стартовому складі, то в нього обов'язково конфлікт із головним тренером. Я вважаю, що це неправильно. Є футбольне поле, саме на ньому люди мають доводити свої амбіції, а ніяк не на сторінках друкованих видань. Якщо говорити про конфлікти загалом, то вони існуватимуть завжди. Це природний процес, особливо коли в команді зібрані достатньо амбітні гравці. І грати будуть ті хлопці, які зможуть відповідати вимогам і давати результат.
Сьогодні в нас 23 футболісти, які вважаються гравцями основного складу. Ті хлопці, які не проходять до основного складу, займаються з молодіжним складом чи «Динамо-2». У них є можливість прогресувати, але якщо цього не відбувається, то, природно, їм нема чого робити в команді.
- Щоб остаточно роз’яснити ситуацію з Сабличем… У вас відбулася з ним розмова після тих заяв, що, нібито, його не пускають на базу?
- У головній будівлі бази мешкає основний склад – футболісти, які регулярно займаються в основній групі, беруть участь у календарних і товариських матчах. Інші розміщуються в будівлі, яка знаходиться поруч. І виключень за колишні заслуги ми не будемо робити ні для кого. Та й цих самих заслуг не так уже й багато, адже за останні два роки він зіграв лічені матчі та при цьому справно отримує свою зарплату. Як ви вважаєте, такий гравець має перебувати в основному складі? Ми не проти, щоб він займався на базі, – будь ласка, на території вісім тренувальних полів, гравець може займатися на будь-якому з них.
- Прийшовши до «Динамо», ви сказали, що політика клубу буде спрямована на українізацію, залучатимуться до роботи з основним складом молоді вихованці. І ось ви купуєте бразильського футболіста…
- Це крайній вчинок, оскільки позиція, яку ми заповнили шляхом придбання бразильського гравця, була для нас проблемною. Не від хорошого життя на ній грали Єременко та Бетао, які є центральними півзахисником і захисником відповідно. Що стосується молодих гравців, які на сьогоднішній день відповідали б вимогам «Динамо», то їх не було. Так, був Мандзюк, але він не дотягував до рівня нашої команди, і зараз, на жаль, не проходить і до складу «Дніпра». Утім, є молоді Хачеріді та Ярмоленко, які відразу заграли в основному складі, зараз залучили до роботи з основою Гармаша, Петрова і Калитвинцева. Але їм потрібно зростати, а завдяки роботі в основній групі вони зможуть прогресувати.
- Як би ви оцінили старт команди у другій частині сезону? Чи можна говорити про ігрову кризу в «Динамо»?
- Я з вами погоджуюсь, що результати, особливо останньої гри в Маріуполі, нас не влаштовують. Можна це назвати і, як ви висловилися, ігровою кризою. Проте, я вважаю, що якість самої гри, принципи ведення гри, які ми намагаємося впровадити до нашої команди, є правильними. У матчі з «Кривбасом» у нас була тотальна перевага у створенні голевих ситуацій, як і в наступному поєдинку з «Іллічевцем», але якістю реалізації, природно, ми не задоволені. Воно пов'язане з поновленням чемпіонату, несприятливими кліматичними умовами, станом полів. На таких полях, особливо після тривалого підготовчого періоду, коли всі команди готові приблизно однаково, нівелюється техніко-тактична перевага, а на перший план виходить функціональна підготовка. Звичайно, коли немає реалізації, про досягнення результату говорити складно. Більше того, можу сказати, що в останній грі мали місце суддівські помилки: спочатку арбітр зафіксував неіснуючий офсайд в епізоді із забитим м’ячем Нінковича за рахунку 0:0, а потім зарахував гол Зозулі, який було забито якраз із порушенням правила положення «поза грою». У цілому ж, я задоволений своїми підопічними, їхнім ставленням до справи і демонстрованою грою, але якість реалізації не дозволяє нам мати такого ж відриву від переслідувачів, який був після закінчення першої частини сезону.
- Придбання Данило Сильви викликало суперечливі відгуки, перш за все через нестачу інформації про футболіста…
- Будь-якого гравця, який приходить до «Динамо», ми беремо за якістю гри в обороні, середній лінії й атаці. Що стосується Данило, то, безумовно, ми його дивилися у справі. Ми шукали футболіста з достатньо високою швидкістю, з хорошими навиками гри в обороні. Данило Сильва – той гравець, який, на мій погляд, відповідає вимогам правого захисника. З «Іллічівцем» він зіграв після двох тренувальних днів у команді, і я вважаю, що зіграв на достатньо хорошому рівні. Безумовно, йому необхідно трохи адаптуватися, але в цілому Данило достатньо мобільний, швидкий, молодий. Упевнений, він успішно гратиме в нашій команді.
- У вболівальників викликають побоювання, що лінія захисту команди складається переважно з представників Бразилії. Що ви думаєте з цього приводу?
- Я вважаю, що наша оборона грає достатньо добре, особливо враховуючи той факт, що вона була створена лише цього року в особі Данило, Маграо, Алмейди та Хачеріді. В цілому я задоволений грою оборони, оскільки в тій же грі з «Іллічівцем», командою Прем’єр-ліги, за 90 хвилин було припущено лише однієї помилки. Природно, в кожній грі бувають окремі огріхи, які не дозволяють захиснику уважно зіграти в окремому епізоді. Ми пропустили менше за всіх, і це я вважаю головним показником. Усі захисники в нас достатньо молоді, тільки починають грати на високому рівні, і цей рік у нас піде на формування команди, щоб вона була справді боєздатною. Сьогодні в нас грають шість-сім абсолютно нових гравців, які до завершення сезону мають зігратися. До початку наступного футбольного року, особливо до матчів у єврокубках, ми сподіваємося створити по-справжньому боєздатний колектив. Конкуренція буде тільки посилюватися, а завдання і цілі ставитися все вищі й вищі. З урахуванням цього ми й комплектуємо команду.
- Згадуючи матчі перших турів, коли команда вигравала з розгромним рахунком, вам ставилося питання, чи не боїтеся ви стати заручником великих результатів у майбутньому. Зараз склалася подібна ситуація…
- Звичайно, багато вболівальників чекають від нас хорошої гри і перемог із великим рахунком. Безумовно, така команда, як «Динамо», має демонструвати дуже змістовну і видовищну гру. Але ж і ми не можемо в кожному матчі забивати по шість м’ячів, тим паче на даному етапі чемпіонату, після тривалої зимової паузи. А що стосується того, що ми стали заручниками власних результатів, то я так не думаю. Навпаки – це говорить про потенціал команди, достатньо потужної та сильної. А тимчасові невдачі, як у грі з «Іллічівцем», бувають із кожною командою.
- У вас не було розмови з командою з приводу стандартних положень, зокрема штрафних ударів у виконанні Шевченка?
- Ми відпрацьовуємо всі стандартні положення. На жаль, не завжди в Андрія виходить хороше виконання штрафних ударів, але в попередньому матчі саме після удару Андрія зі штрафного Вукоєвич добив м’яча в сітку і ми здобули перемогу. Напевно, неправильно судити за однією грою як про систему.
- Наскільки відомо, після матчу в Маріуполі у вас відбулася зустріч із президентом. В якій атмосфері вона проходила?
- Вона пройшла у дружній атмосфері. Звичайно, кожному з нас було неприємно, що не вдалося виграти в «Іллічівця», але не більше того. Говорити про якісь проблеми на сьогоднішній день, я вважаю, не має сенсу. Попереду достатньо матчів і в нас стійке положення в чемпіонаті. А певні невдачі впродовж тривалої дистанції турніру завжди існують.
- Чи має місце конфлікт з Олегом Гусєвим?
- Якщо завтра когось не буде у складі, вважайте, що в нього конфлікт із Газзаєвим (посміхається). Що стосується Олега, то він 17 березня вирушає на обстеження з приводу проблем із коліном, які тягнуться ще зі зборів. Тільки після цього наступить певна зрозумілість – чи необхідне оперативне втручання, чи обмежимося певними процедурами. А зараз саме коліно заважає Олегу займатися разом з усіма. А щодо всього іншого ви можете запитати в нього.
- Останнім часом з’являється багато інформації, що ви можете очолити збірну Росії…
- Я вже відповідав на це питання. У мене є контрактні зобов’язання перед клубом і президентом, які я буду виконувати. А мій контракт діє ще 2,5 роки.
Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)


Источник: ФК «Динамо Київ» Офiцiйний сайт | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Валерій Газзаєв: "До єврокубків сподіваємося створити по-справжньому боєздатний колектив""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 3
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Октябрь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта