відкритий лист Президенту і Др : 617967 : Политика

Политика Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Политика
Подробно

відкритий лист Президенту і Др

Опубликовано: Witl

ПРЕЗИДЕНТУ УКРАЇНИ
Віктору Андрійовичу Ющенко
01220, м. Київ, вул. Банкова, 11

Генеральному Прокурору України
Олександру Івановичу Медведько
М. Київ 01011, вул. Різницька, 13/15

Голові партії БЮТ
Тимошенко Юлії Володимирівні
01133, м.Київ-133, а/с 81.

Прокурору Черкаської області
Лісовому М. Л.
б. Шевченка, 286 м. Черкаси 18015

Гоменюк Віталія Миколайовича – фізична особа-підприємець,
буд. 22 вул. Квіткова, смт. Маньківка, Маньківського р-ну,
Черкаської обл. 20100, моб.тел. 8-067-991-12-67

ЗАЯВА (повторно)

Звернутись знову до Вас та просити втручання мене змушує абсолютне ігнорування моїх звернень працівниками та керівництвом прокуратури Маньківського району Черкаської області.
Протягом трьох останніх років я неодноразово звертався в прокуратуру району, а саме особисто до прокурора Маньківського району Сорокопуда В. Г. з питань корупції в державних органах Маньківського району, фактах підроблення офіційних документів та зловживання службовим становищем, а також незаконного продажу ряду приміщень, які знаходились у комунальній власності в смт. Маньківка. Мною називались конкретні факти та імена осіб, які всупереч Законів України «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією» займаються підприємницькою діяльністю без реєстрації та відповідних дозволів. Зокрема це стосується начальника відділу у справах дітей Маньківської райдержадміністрації Плахтій Тетяни Валеріївни, яка протягом кількох років фактично виконувала функції бухгалтера та брала активну участь у торговій діяльності магазину «Комфорт» в смт. Маньківка, власником якого є я. За те, що нею було привласнено близько 80 000грн. моїх коштів я розірвав з нею ділові стосунки з червня 2007 року і звернувся по даному питанню до відповідних органів.
За привласненні кошти нею був придбаний легковий автомобіль, витрати на купівлю якого, на мою думку, не були вписані в щорічну декларацію державного службовця. Як завжди Плахтій Т. В. прикривалась «неймовірно» високими доходами батьків пенсіонерів-підприємців які мають невеличкий магазин в с. Вікторівка.
Неодноразово, після цього Плахтій Т.В. на протязі тривалого часу в присутності продавців мого магазину привласнювала, відкрито вчиняла крадіжку мого власного товару незважаючи на зауваження продавців та користуючись моєю відсутністю в магазині. Звернення до правоохоронних органів та особисто до прокурора Сорокопуда В. Г. не мали жодних результатів. Я отримував відмовки надумані та зібрані з пліток придуманих самою Плахтій Т.В.
Користуючись безкарністю та бездіяльністю правоохоронних органів Плахтій Т.В. 03.10.2008р. здійснила самозахват мого магазину «Комфорт» і тільки після неодноразового звернення мною до міліції району та області мені вдалося відновити роботу в магазині.
Незважаючи на це 10.08.2009р, посилаючись на те, що співмешканець Плахтій Фомін Олександр Борисович є «власником» даного приміщення мого магазину та за підтримки судді Фоміної В. здійснили знову самозахват всього приміщення магазину, грошових коштів та товару більше як 100 000грн.
Працівники міліції не перешкоджали незаконним діям Плахтій Т.В., її сина, який проходе практику в місцевій прокуратурі, її рідні, Фоміну О.Б. та іншим у привласненні мого майна магазину, печатки, бухгалтерські документи, та мої особисті речі, яке виносилось в присутності працівників міліції. Також Плахтій Т. В. дозволила собі виривати з рук працівників міліції документи які я надав та знищити їх. При огляді мною робочого місця продавця разом з працівниками міліції, Фомін О. Б. та Коваль С. Й. примінили до мене силу і нанесли ударів в присутності працівників міліції та погрожували фізичною розправою.
Проте прокурор Маньківського району вперто не бачить цих фактів, хоча обласна прокуратура скасувала постанови про відмову в порушенні кримінальної справи, та неодноразово зобов’язувала Маньківського прокурора повідомити мене про прийняті рішення. На жодне з моїх звернень щодо бездіяльності Маньківської прокуратури я відповідей не отримав. А скарги з цього приводу до обласної прокуратури також були не ефективними, так як ігнорувались прокурором Маньківського району Сорокопудом В. Г. Відповідей на них, або не надходило взагалі, або ці відповіді носили характер формальних відписок.
Наскільки мені стало відомо з листа від 26.09.2009 року №104 від Уманського відділу Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області по фактам підроблення офіційних документів та зловживання службовим становищем начальником служби у справах дітей Маньківської РДА Плахтій Т. В. та апаратом Маньківської районної ради під час реалізації частини нежитлового приміщення 2-го поверху КП «Побутовик» за адресою: смт. Маньківка, вул.. Леніна, 6 помічником прокурора Маньківського району юристом 2 класу Клименком М. В. винесена постанова про відмову в порушенні кримінальних справ відносно Плахтій Т. В. та службових осіб Маньківської районної ради. При відсутності підстав до порушення кримінальної справи прокурор, слідчий, орган дізнання або суддя своєю постановою відмовляють у порушенні кримінальної справи, про що повідомляють заінтересованих осіб. Неодноразово я звертався особисто до прокурора Маньківського району Сорокопуда В. Г., а також до обласної прокуратури про відсутність відповідей на мої звернення. Нажаль відповіді не отримав. Знову ж таки будучи на особистому прийомі в прокурора Маньківського району 05.10.2009 року мені відмовили в ознайомлені з постановами мотивуючи їх відсутністю. 19.10.2009 року я знову звернувся до прокурора Маньківського району з проханням надати постанови про відмову в порушенні кримінальних справ, або надати підтверджуючі документи про їх відсутність, та надати хоча б якісь відповіді. Нажаль крім лайки в бік своїх підлеглих ніяких конструктивних пропозицій з боку прокурора Сорокопуда В. Г. я не отримав. Все це підтверджує особисту зацікавленість Сорокопуда В. Г. в «кришуванні» причетних осіб до підроблення офіційних документів та зловживання службовим становищем. Бентежить мене й той факт що в Маньківській прокуратурі вільно себе поводить, працює на місці секретаря маючи доступ до документів, колишній головний спеціаліст юрист Маньківської районної ради Поліщук Анатолій Іванович причетний до підроблення офіційних документів та зловживання службовим становищем під час реалізації частини нежитлового приміщення 2-го поверху КП «Побутовик» . Виконуючи роботу прокурора він приймає рішення що стосуються зловживань які вчинив власноручно. Таке беззаконня чиниться вже три роки, а відповідальних так і не знайти. Причини по яким прокурор не встигає справлятися з своїми обов’язками і посада Поліщука А. І. мені з’ясувати не вдалося навіть в обласній прокуратурі. Однією з причин звільнення з колишньої роботи Поліщука А. І. була пиятика, то чому він представляє такі поважні структури як прокуратура?
Щодо захвату магазину то все це підносять як цивільно-правові відносини, нібито Плахтій Т. В. (з її слів) моя дружина, а не бухгалтер. Такий абсурд з боку Плахтій Т. В. міг виникнути тільки на ґрунті безкарності та за підтримки прокурора Маньківського району Сорокопуда В. Г.. Надані мною підтверджуючі документи про перебування в законному шлюбі до уваги не беруться прокурором Маньківського району Сорокопудом В. Г., що доводить ситуацію до абсурду.
Перевірку прошу провести силами апарату генеральної прокуратури. Вирішити питання про притягнення до кримінальної відповідальності начальника відділу у справах дітей Маньківської РДА Плахтій Т. В. та причетних службових осіб Маньківської районної ради, провести перевірку законності підстав ненадання відповідей прокурором Маньківського району Сорокопудом В. Г.. Посприяти у поверненні мені мого магазину, усунення перешкод у здійсненні мною підприємницької діяльності та отриманні прибутку з метою забезпечення сім’ї.
Про вжиті заходи та прийняте рішення прошу поінформувати мені письмово у встановлені законодавством терміни.

21.10.2009р Гоменюк В. М.

 

Добавить комментарий к новости "відкритий лист Президенту і Др "

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 13
Новых вестей вчера: 11

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта