Новий начальник ДАІ протримався на посаді трохи більше місяця : 584211 : Местные новости

Местные новости Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Новий начальник ДАІ протримався на посаді трохи більше місяця

Новий начальник ДАІ протримався на посаді трохи більше місяця

Микола Сіманчук 10 років водив автомобіль без прав, а порушувати Правила дорожнього руху почав восьмирічним хлопчиком.
В понеділок 28 вересня із обійманої посади був звільнений начальник ДАІ ГУ МВС України в Черкаській області, полковник міліції Микола Сіманчук, який наприкінці серпня був переведений до Черкас із Вінниччини.
Цей місяць виявився складним для водіїв, але ще складнішим для інспекторів. Про свої ініціативи, досягнення та особисте життя полковник міліції Микола Сіманчук розповів у ексклюзивному інтерв’ю "Прес-Центру". Микола Віталійович встиг розповісти, чому він обрав роботу в міліції, які зміни відбулися за місяць його керування та про "Візири" й "листи щастя", переповнені штрафмайданчики та те, що він ні для кого не звільнить крісло, в якому сидить...
– Миколо Віталійовичу, які результати Вашої роботи протягом цього місяця?
– Якщо у липні щодоби виявляли 35–37 нетверезих водіїв, то зараз виявляють вісімдесят. Дещо стабілізовано стан аварійності. Протягом останнього місяця на території області сталося 29 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Для порівняння, за аналогічний період минулого року таких ДТП було 81.
Керування в стані алкогольного сп’яніння тягне за собою безальтернативну доставку автомобіля на штрафмайданчик, тому і збільшилася кількість авт там. Крім того, нині ми проводимо ряд спецоперацій і доставляємо туди автомобілі, на яких незаконно їздять територією нашої країни, які завезені з порушенням митних правил, автомобілі, що використовувалися з номерними знаками інших автомобілів. Отже, наразі на штрафмайданчиках немає вільних місць. Але ми виходимо зі становища і використовуємо вільні місця для стоянки службових автомобілів і територію, на якій розташовані наші адміністративні будівлі.
– Вже майже рік точаться суперечки щодо законності використання приладу "Візир". Отже, чи мають право працівники ДАІ його використовувати без триноги?
– Мають, але відразу після цього автомобіль потрібно зупинити, скласти протокол і винести постанову. "Листів щастя" більше не буде. Можливо, зараз ще декому вони надійдуть через затримки в роботі пошти.
– Під час попередньої нашої зустрічі Ви обіцяли винагороду за допомогу в роботі працівникам ДАІ. Чи є вже люди, які її отримали?
– Так, я обіцяв сто літрів будь-якого палива на вибір: бензину, дизельного палива чи газу за будь-яку інформацію, яка допоможе працівникам ДАІ розкрити або попередити злочини. За місяць цією пропозицією ніхто не скористався, але вона залишається в силі. Крім палива ми гарантуємо цим людям безпеку та конфіденційність.
– Чому Ви пішли працювати у ДАІ?
– Я все життя мріяв працювати на дорозі. В мене батько далекобійник, і якщо однокласників заохочували до кращих оцінок матеріальними благами, в мене найкращим стимулом була можливість поїхати з батьком у рейс. Наприклад, за гарні оцінки можна було на канікулах поїхати з батьком у Москву.
Батько мене і водити навчив. Вперше я сів за кермо у вісім років. Це був новенький батьківський зелений ВАЗ-2106. Зрозуміло, що в тому віці я не міг отримати прав і 10 років водив автомобіль провулками та городами.
А у 18 років, відучившись півроку в ДОСААФі, отримав права і, закінчивши технікум, пішов у армію. У квітні 1989-го демобілізувався, а вже у серпні зробив два важливі вибори в житті – дружини та професії. І не помилився.
– Працюючи на Вінниччині, Ви казали, що робота в ДАІ – це чоловіча робота, і жінці не місце на дорозі. Чи скоротили Ви хоча б одну жінку за час Вашої роботи на Черкащині?
– За час роботи на Черкащині я ще не ухвалив жодного кадрового рішення. Але я переконаний, це важка робота, яку чоловіки в змозі виконати без допомоги представниць слабкої статі, а жінки повинні любити та народжувати дітей.
– До речі, про "любити і народжувати". Де живе Ваша родина?
– Моя родина живе між Вінницею та Черкасами. Коли в дружини випадає нагода, вона бере дітей та їде до мене в Черкаси. Але у Вінниці в неї робота, у дітей школа. А в Черкасах я винаймаю квартиру.
– Ваша улюблена книжка та фільм?
– Я готовий читати та перечитувати завжди цікаві та актуальні "Пригоди бравого солдата Швейка", "Дванадцять стільців" та "Золоте теля". А дивитися я люблю "Місце зустрічі змінити не можна", "Кавказьку полонянку" та "Джентльменів удачі".
– Ваше хобі?
– Хобі це захоплення на все життя. А у мене навіть на побутові речі часто не вистачає часу. Все віддаю роботі. Але якщо випаде вільний день, віддам перевагу риболовлі або полюванню. Ще не відмовлюсь від занять атлетизмом і плаванням, але знову ж таки, не вистачає часу на регулярні заняття. Головний відпочинок – це родина та друзі, якщо є спокій зовнішній та внутрішній.
– Чи є у Вас на Черкащині родичі, куми, свати...?
– Родичів немає. Але є кілька чоловіків, з якими ми разом служили в армії. З деякими ми вже встигли зустрітися та згадати минулі часи, зустріч із рештою, я думаю, відбудеться найближчим часом. Але я знайомлюся з новими людьми. І в області все більше людей, з якими мені приємно спілкуватися. Більшість з них колеги по роботі, з якими я спілкуюся не лише в робочий час.
– Ходять чутки, що незабаром Ви звільните це крісло і підете працювати заступником начальника Головного управління МВС області...
– Це крісло ніхто крім мене не займе. Бо це моє крісло. Я його з Вінниці привіз. Ми його з дружиною вибрали і купили за півтори тисячі гривень ще у 2004 році. Крісло повинно бути зручним для роботи, тому ми обрали саме таке. І те, що я перевіз його в інший кабінет, ще раз підтверджує, що вибір був правильним.
* * *
Чутки були небезпідставними. В понеділок Миколу Сіманчука призначили заступником начальника Головного управління МВС Черкаської області. Тепер він відповідатиме за стан громадської безпеки в області. Нині Миколі Віталійовичу доведеться керувати крім працівників ДАІ ще й дільничними інспекторами та працівниками патрульно-постової служби. Наскільки успішною буде ця робота – покаже час.


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Новий начальник ДАІ протримався на посаді трохи більше місяця"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 9
Новых вестей вчера: 19

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта