Комунальна революція, або Господар напрокат : 553024 : Бизнес

Бизнес Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Бизнес
Подробно

Комунальна революція, або Господар напрокат

Комунальна революція,  або Господар напрокат

У Черкасах по телефону можна замовити майстрів, які швидко й дешево зроблять за вас усю хатню роботу.
Якщо ремонт розетки, свердління отвору, заміна крана на кухні чи установлення люстри забирає чимало часу, а результат часто не виправдовує себе, тоді вам варто познайомитися з черкаською "Домовою службою", яка за короткий термін якісно зробить це за вас.
Як зародилася ідея
– Одного разу мій знайомий поскаржився мені на довге чекання сантехніка, який мав щось полагодити у ванній. Обдумуючи цю ситуацію, я зрозумів, що в місті є безліч людей, які не можуть отримувати якісні послуги. Тому й організував "Домову службу". За два роки у нас уже майже п’ять тисяч клієнтів, серед яких є ресторани, кафе, офіси, котрі заощаджують на штатних працівниках, а для постійних клієнтів діє знижка, – каже директор "Домової служби" Ярослав Бутенко. – На сьогодні така служба діє не лише в Черкасах, а й у Рівному.
Щодня з 7.00 до 22.00 по телефону кожен черкасець може замовити собі досвідчених майстрів, які замінять труби у ванній, полагодять батарею, ручку чи замок у дверях, відновлять світло, відремонтують комп’ютер, встановлять вікно чи двері, балкон, меблі, перевезуть вантаж, зроблять капітальний ремонт, генеральне прибирання у квартирі чи навіть попрацюють на городі тощо.
– Ми можемо виконати будь-яку дрібну послугу, за яку крім нашої служби майже ніхто не береться. А вартість такої роботи настільки доступна, що користуватися нею можуть навіть не дуже забезпечені громадяни, – зазначив директор.
Наприклад, ціна прибирання 1 м2 вашого помешкання чи офісу коштуватиме від 4 грн., куди входить повне прибирання підлоги, витирання пилу, миття меблів, люстр, карнизів, сантехніки, дзеркал, а за 6 грн. додається миття вікон та плитки, навіть посуд можуть помити. Домовитися з майстром про оплату, як це у нас роблять зазвичай, не вдасться, адже є відкритий чіткий інформаційний довідник з цінами, котрого дотримуються усі майстри "Домової служби". Статус клієнта, за яким часто інші ремонтники визначають вартість своєї праці, їх також не хвилює, до того ж, ціни попередньо можна уточнити в диспетчера.
– Клієнт розраховується лише по закінченні роботи і отримує письмовий документ із гарантією, – наголосив Ярослав Сергійович.
"З клієнтами не їмо, не п’ємо і приходимо вчасно"
Усі ми звикли до довгих чекань на сантехніка чи електрика з державної ремонтної організації, який може прийти навіть наступного дня та ще й напідпитку. У якості його роботи ви впевнені не будете, а заплатите чимало, ще й нагодувати доведеться.
– Наші майстри на терміновий виклик приїжджають протягом години, а також їх можна викликати на конкретний час, наприклад, в обідню перерву, що дуже підходить діловим та зайнятим людям. Запізнення допускається лише на 10 хв. і ніякого фуршету та алкоголю, – говорить директор. – Бувають такі ситуації, що замовники навіть не очікують на таку пунктуальність майстрів, тому самі спізнюються до їхнього приходу.
Трапляються й курйози
Як і в кожній роботі, у "Домовій службі" трапляються нестандартні ситуації.
– Якось одна бабуся викликала нашого майстра, щоб він полагодив електрику. І коли той приїхав, то побачив, як під електрощитом у тамбурі свого будинку жінка гасить іскри від несправної електрики водою, – ділиться з нами пан Ярослав. – Напевно, вона таки народилася у сорочці, бо дивом залишилася жива.
Також працівникам цієї фірми часто доводиться лагодити усю проводку у домі, через те, що недосвідчений господар якось "не так" прикрутив бра у своїй спальні. Ярослав Бутенко розповів нам про одну клієнтку, яка, почувши їхні ціни за встановлення лічильників, не повірила, тому що інші організації називали вдвічі більшу суму.


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Комунальна революція, або Господар напрокат"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Народ 12-01-2010 12:43
Cвятійший Патріарх Київський і всієї Руси -України Філарет ! Вітаємо Вас з Рідвом Христовим ! Звернутися до Вас заставила нужда . В селі Нестерівка Маньківського району Черкаської області Нестерівська сільська рада рішенням від 26 вересня 2007 року № 15-6/v надала земельну ділянку площею 0, 15 га по вулиці Леніна Свято-Дмитрівський парафії Української Православної церкви Київського патріархату . Дана церква будується за кошти жителів села Нестерівка , як пожертвування в розвиток культури , духовності та віри в релігії та Православну церкви. Це пожертвування сільських людей , а особливо - Корунця Івана , Кирилюка Дмитра , Бондаренка Василя . Ні жодної копійки зароблених потом на посаді голови Маньківської райдержадміністрації та на посаді керівника фермирського господарства "червона калина" - Стецюк Сергій не вніс як пожертвування на розвиток та забудову Православної церкви . Прикриваючись посадою голови Маньківської райдержадміністрації та використовуючи владні важелі на території Маньківського району дає у хід "корупції" за , що отримує взятки "хабарі" у вигляді великих сум грошей за які до фермирського господарства прикупляє сільськогосподарську техніку , а до райдержадміністрації отримує як взятку "хабарі" нові іноземні автомобілі . На земельній ділянці де ведеться будівництво церкви сільських людей відкрито в очі обзиває - "бидлом" . Святійший Патріархе Київський і всієї Руси-Украини ! -звертаємося до Вас з божествиним молінням не допустіть такого хаузу як нагородження так званого "мецената" - Сергія Стецюка , так як це дупускають інші нагороджуючи його іншими нагородами . Сергій Стецюк - це та людина яка на чужій шиї та чижими руками здобуває собі славу та перемогу . Святійший Філарет ! - Бог з Нами - Хай береже Вас Господь Бог !
Ярослав Бутенко 11-01-2010 13:43
У листопаді 2009 року Домова служба в місті Черкаси змінила назву.
Нова назва: Сервісна служба "Домовий"
Новий офіційний сайт компанії www.domoviy.com
Контактны телефони залишилися незмынними
Ярослав Бутенко 15-12-2009 05:50
Домова служба в Черкассах з 10.11.2009 називається сервісна служба "Домовий"
Додаткову інформацію про компанію можете знайти на сайті domoviy.com


Календарь
Новых вестей сегодня: 12
Новых вестей вчера: 10

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта