Вони претендують на посаду міського голови : 491198 : Политика

Политика Ровно : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Ровно и область : Последние новости > Политика
Подробно

Вони претендують на посаду міського голови


42-річний підприємець. Член партії УРП-Собор. Відомим став завдяки своєму прагненню стати міським головою.

Колишня вчителька. Зробила вдалу кар’єру в освіті, пройшовши шлях до завідувача міського відділу освіти. Нині — заступник міського голови. Завдяки великій працездатності й вмінню не робити відвертих дурниць завжди була серед перших кандидатів на підвищення. Єдина жінка серед впливових місцевих політиків. У виборах міського голови бере участь вперше.

Відомий у Рівному адвокат. Саме як юрист став відомим практично кожному, хто мав в останні десятиліття справи з місцевою юриспруденцією. Мотиви висунення на посаду міського голови має приблизно ті ж самі, що й більшість інших кандидатів — якщо і не оберуть, то краще знатимуть.

Кілька років тому працював уповноваженим Держкомпідприємництва у Рівному та Рівненській області. Приймав скарги від підприємців. На виборах до Верховної Ради керував обласною організацією політичного проекту «Еко+25», який виник перед виборами і зник одразу після них. Нині очолює Рівненську обласну профспілку «Право».

Свого часу очолював тендерний комітет, який визначав, кому з перевізників який пасажирський маршрут віддати. Нині — власник кафе «Старий замок». На міського голову висунутий Партією зелених.

На кожних виборах має бути кандидат-журналіст. На цих виборах цю роль виконує Юрій Дюг. Як журналіста його практично ніхто поки що не знає. Тепер будуть знати.

Колишній лікар одним із перших у Рівному почав займатися фармацевтичним та іншим навколомедичним бізнесом. Завжди розумів важливість для бізнесу громадської діяльності, тому останні п’ятнадцять років завжди перебуває на виду, бере участь у величезній кількості заходів. Останнім часом очолює Російський культурний центр у Рівному. Шансів на обрання міським головою у Рівному має приблизно стільки ж, скільки керівник українського культурного центру де-небудь у Воркуті.

Колишній головбух «Азоту» вперше був обраний до міськради Рівного у 1990 році. Під час суперечливої приватизації головного хімічного підприємства регіону певний час очолював «Рівнеазот». Відтоді вважається багатою людиною. Після останньої зміни власника «Азоту» змушений був піти з посади. З того часу ніде офіційно не працював. На вибори міського голови пішов за підтримки нинішнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Браку коштів на проведення власної виборчої кампанії, судячи з усього, не відчуває.

Ректор місцевої філії Міжнародної академії управління персоналом. Став відомим у Рівному в середині 90-х років, коли займався справами скандальної трастової компанії «Український будинок селенгу», яка зібрала тоді з вкладників понад дев’ять мільярдів карбованців. Гроші, звісно, зникли, а кримінальна справа була згодом закрита.

Колишній заступник керівника Державної податкової адміністрації Рівненської області свою посаду залишав із скандалом. Подробиці скандалу вже забулися. А Ігоря Леха доведеться ненадовго згадати.

Депутат міської ради від Блоку Юлії Тимошенко. Голова комісії із земельних ресурсів. До останнього часу очолював ТОВ «Ріф», якому належить торговельна марка «Олас». Перед виборами звільнився з посади директора. Небайдужий до жіночої краси — є меценатом місцевого конкурсу «Перлина Рівного».

Бухгалтер-ревізор нічим, окрім висування своєї кандидатури на виборах, поки що не відомий.

Очолює Рівненський обласний притулок для неповнолітніх. До цього працював у дитячій кімнаті міліції. У депутатах досі не був. Але регулярно з’являється на сесіях міської та обласної ради, щоб попросити додаткових грошей на притулок. Цим поки що і відомий.

Став керівником одного з перших у Рівному кооперативів наприкінці 80-х років минулого століття. Вперше і востаннє був обраний депутатом міськради Рівного у 1990 році. З того часу бере участь у всіх місцевих виборах. І щоразу здобуває результат у межах статистичної похибки. Відомий участю у земельних скандалах. Неперевершений майстер давати обіцянки. Останні роки більше перебуває у США, ніж в Україні. Яким саме займається бізнесом — встановити важко.

Один із перших у Рівному успішних ріелторів. Став відомим у місті й заробив грошей завдяки агентству нерухомості «Кадет СВС». Обирався до міської ради Рівного. Є членом Партії захисників Вітчизни Юрія Кармазіна. Нині — перший заступник голови Рівненської райдержадміністрації.

Своїй кар’єрі завдячує членству в Комуністичній партії України. Саме як комуніст він потрапив свого часу на посаду начальника Рівненського міського управління капітального будівництва якраз у той період, коли ніякого капітального будівництва у місті практично не стало. Займався і займається не стільки власне будівництвом, скільки допомогою тим, хто хоче щось будувати у Рівному. Без Полоцького у Рівному ніхто нічого капітального не збудує. На вибори міського голови висунутий своєю партією — КПУ.

Тривалий час працював генеральним директором ЗАТ «Консюмерс-Скло-Зоря». Після зміни власників підприємства змушений був звільнитися. Згодом займався патентуванням власних винаходів, які розробляв під час роботи на заводі. Яких саме винаходів — невідомо. Був обраний депутатом обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко.

Багаторічний керівник комунального господарства Рівного. Безперечно, впорався б з обов’язками міського голови, якби його на цю посаду обрали. Але місто — це не лише житлово-комунальні підприємства. Тому бути обраним головою Юрій Собчук міг би у тому разі, якби його підтримали керівники інших галузей міського господарства. А так на виборах він має можливість хіба що дізнатися про свою справжню популярність серед рівнян.

Несподівано потрапивши свого часу з місця керівника «Облагротехсервісу» на посаду голови обласної держадміністрації, був одним із найстабільніших обласних керівників. Початок своєї роботи на чолі області відзначив забезпеченням цілодобового водопостачання Рівного. Однак не зумів заробити на цьому політичний капітал. Пішов з посади добровільно після обрання Президентом Віктора Ющенка. Його реальний рейтинг невідомий, оскільки у жодних виборах досі особисто участі не брав.

Рівненський обласний військовий комісар. Досі був відомий в основному місцевим призовникам та їхнім батькам. На виборах, напевно, розраховує на їхню вдячність.

Колишній керівник нічного клубу «777». Нині власник ресторану «Гламур», розташованого в тому ж приміщенні. Відкрив благодійний фонд. У виборах бере участь уперше.

Успішний директор «Рівнеоблводоканалу». Брав участь у минулих виборах міського голови, де був головним суперником Віктора Чайки. Має незаперечні здібності керівника, які довів роботою на своїй нинішній посаді. Вважається одним із реальних кандидатів на обрання міським головою.

Подібно до ще кількох кандидатів потрапив у політику в 1990 році, коли був обраний депутатом міської ради. Після чого бере участь у всіх можливих виборах із заздалегідь прогнозованим результатом. Свого часу називав себе керівником організації, яка бореться за повернення громадянам втрачених вкладів в Ощадбанку СРСР. Боровся з таким же успіхом, як і на виборах.

Колишній народний депутат. Колишній голова обласної держадміністрації. Двічі брав участь у виборах міського голови Рівного. Двічі не був обраний. Нині очолює обласну організацію УНП і одне з місцевих «козацтв». Серед здобутків — встановлення та знесення пам’ятників, збір пожертв і вибивання з бюджету коштів на будівництво храмів УПЦ Київського патріархату.


Источник: Газета "Рівне вечірнє" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Вони претендують на посаду міського голови"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 16
Новых вестей вчера: 21

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Ровно



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта