Спортивне літо на Discovery : 1608977 : Пресс-релизы

Пресс-релизы Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Пресс-релизы
Подробно

Спортивне літо на Discovery

У Токіо тривають Олімпійські ігри — 2020. Discovery Eurosport транслюватиме на своїх лінійних, цифрових і DTC-платформах понад 500 годин спортивних подій, починаючи з фінального гранд-туру року Вуельта та закінчуючи фіналом чоловічого одиночного змагання на Відкритому чемпіонаті США.
Вуельта (14 серпня — 5 вересня) уже розпочала багатий на спортивні події місяць, а на екрани Discovery повертається 89-й випуск культових «24 годин Ле-Ману» (21 серпня — 22 серпня). Відкритий чемпіонат США з тенісу (30 серпня — 12 вересня) у нью-йоркському Флашинг-Медоуз також покажуть у прямому ефірі на каналах Discovery+ та Eurosport по всій Європі, адже Новак Джокович збирається стати першим гравцем за останні 50 років, який виграв усі цьогорічні турніри Великого шолому.
Скотт Янг, віце-президент контенту й виробництва Discovery Sports, сказав: «Транслюючи Олімпійські ігри в Токіо, ми привернули увагу мільйонів людей по всій Європі завдяки контенту світового класу і пропонуватимемо глядачам високоякісні послуги й надалі. Спортивні шанувальники побачать ще більше виступів у прямому ефірі. А найкращі ведучі, експерти й коментатори відчинять двері в різні види спорту, поділившись своїми знаннями.
Наступного місяця ми запропонуємо якомога ширшій аудиторії понад 500 годин прямих трансляцій на каналах Discovery, а також на цифрових платформах, як-от Discovery+, Eurosport, MotorTrend і GCN+. Спортивне літо продовжать Вуельта, «24 годин Ле-Ману» та Відкритий чемпіонат США, щоб вболівальники могли насолодитися ними напередодні яскравого 2022 спортивного року».
Гранд-тур набирає швидкість
Пряму трансляцію Вуельти від Discovery на Eurosport, Discovery+ та Global Cycling Network (GCN) доповнить оригінальне шоу. «Відрив» (Великобританія, Нідерланди й Данія) з Орлою Ченнауї містить неперевершений аналіз досягнень найкращих і найуспішніших представників велосипедного спорту, як-от сер Бредлі Віггінс, Марк Кавендіш і Шон Келлі. Велошоу «Монтонера» на Eurosport Spain очолить легендарний триразовий переможець Вуельти Альберто Контадор, а «Королей педалей» на Eurosport France демонструватимуть протягом третього й останнього гранд-туру року.
Окрім трансляції Вуельти наживо GCN пропонує шанувальникам довгі та короткі огляди різними мовами на GCN+, а також безліч опитувань і вікторин у застосунку GCN, щоб залучити шанувальників до всіх етапів змагань.
Вуельта ексклюзивно транслюватиметься у мережі Discovery в Європі та Азії, за винятком Іспанії, Бельгії, Данії, Нідерландів і Норвегії.
Найвідоміші світові перегони на витривалість
«24 години Ле-Ману» розпочалися з ексклюзивного 30-хвилинного документального фільму, прем’єра якого відбулася на Eurosport і який став доступним для трансляції на Discovery+ з 16 серпня. Стрічка «Перегони в Ле-Мані» пропонує інтерв'ю з гонщиками минулого й сьогодення, показуючи, що зробило цю спортивну подію всесвітньо відомою.
Поряд із такими майстрами, як Леслі Бойтрель і Гуеналє Лонглі, програму Discovery вестимуть дев’ятиразовий переможець Ле-Ману Том Крістенсен і Джетро Бовінгдон із Top Gear USA. Вони показуватимуть наживо тренування, кваліфікації та самі перегони, а також відомих суперзірок, як-от Пол Ді Реста, Ентоні Девідсон, Роберт Кубіца, Хуан Пабло Монтойя та Кадзукі Накадзіма.
Eurosport пропонуватиме ексклюзивну трансляцію «24 годин Ле-Ману» через свої канали й цифрові платформи на понад 50 ринках Європи та в регіоні Індійського субконтиненту, а MotorTrend TV дасть таку можливість американським глядачам через Velocity в Канаді. Нещодавно створений глобальний сервіс потокової передачі Discovery+ також покаже перегони через Eurosport і MotorTrend TV на доступних ринках.
Усі корти, усі матчі в прямому ефірі з Флашинг-Медоуз
Eurosport, що висвітлює кожен Відкритий чемпіонат США з тенісу для всієї Європи починаючи з 1989 року, у 2021 році покаже цю подію з усіх куточків у Нью-Йорку. Барбара Шетт і дворазова фіналістка Великого шолома Алекс Корретха вестимуть трансляції Eurosport. Найсучасніша студія Cube в Лондоні та семиразовий переможець Великого шолома Матс Віландер у Флашинг-Медоуз гарантують, що вболівальники знатимуть усе, що відбуватиметься на турнірі протягом двох тижнів. Своїми коментарями поділиться і Міша Звєрєв у програмі «Місія Міші» на Eurosport.
Борис Бекер висвітлюватиме Відкритий чемпіонат США в Німеччині, а Джастін Генін запропонує експертний аналіз глядачам у Франції. Бекер і Генін братимуть участь і в міжнародному європейському висвітленні Eurosport протягом усього турніру, щоб ділитися експертною думкою щодо ключових сюжетних ліній і подій у Нью-Йорку.
На додачу до 300 годин прямих ефірів глядачі отримають багато нових оригінальних програм і форматів, які навчатимуть і розважатимуть шанувальників тенісу. «Еверест Новака», що містить інтерв'ю з експертами Eurosport і представниками тенісного світу, розповість про сербську суперзірку Новака Джоковича та його спробу вибороти календарний «Великий шолом» — здійснити подвиг, якого не бачили з часів Шеффі Граф (1988) і Рода Лейвера (1969).
Невід’ємною частиною спортивних трансляцій у мережі Discovery в серпні та вересні стануть також мотоспорт, снукер і безліч велоподій в усьому світі:
14–15 серпня — чемпіонат світу «Формули E» від АВВ під егідою Міжнародної автомобільної федерації, Берлін, Німеччина (Eurosport 1);
16–22 серпня — Відкритий чемпіонат Великобританії зі снукеру, Лестер, Великобританія (Eurosport 1);
21–22 серпня — Світовий чемпіонат з кузовних гонок під егідою Міжнародної автомобільної федерації, траса «Хунгарорінг», Угорщина (Eurosport 2);
8–12 вересня — чемпіонат Європи з шосейного велоспорту під егідою Європейського союзу велосипедистів, Трентіно, Італія (Eurosport 1).
Спортивне літо на Discovery збільшує аудиторію та б'є рекорди. Висвітлення Олімпійських ігор — 2020 в Токіо каналами й платформами Discovery, а також партнерами компанії за субліцензією та національними мовниками привернуло увагу понад 372 мільйонів глядачів у Європі. Понад 1,28 мільярда хвилин контента Discovery, присвяченого Олімпійським іграм, транслювалися також через Discovery+ і Eurosport, що у 21 раз більше, ніж охоплення минулих Олімпійських ігор у Пхьончхані 2018 року.

 

Добавить комментарий к новости "Спортивне літо на Discovery"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 17
Новых вестей вчера: 15

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Апрель 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта