Американські рейдери на Закарпатті пішли в атаку за Мужіївський золоторудник : 1573091 : Местные новости

Местные новости Украина : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина : Последние новости > Местные новости
Подробно

Американські рейдери на Закарпатті пішли в атаку за Мужіївський золоторудник

Опубликовано: Павел Билецкий

Сьогодні знову мова йтиме про золоторудник, який знаходиться в селі Мужієво, Берегівського району Закарпатської області. Річ у тому, що підприємство хочуть, так би мовити, «віджати» під егідою розвитку бізнесу на Закарпатті так звані «америцькі інвестори».
Деякі Закарпатські та всеукраїнські ЗМІ опублікували неправдиву і спотворену інформацію стосовно компанії Gofer Mining PLC. та СengartFinancial щодо процедури санації ТОВ «Закарпатполіметали».
Передумовою цього стала, як можна зрозуміти інформація Avellana gold з посиланням на постанову Західного апеляційного господарського суду від 09.01.2020 у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали»
Хочемо звернути Вашу увагу на те, що у публікаціях наведені відомості, які не відповідають дійсності, а ще й містять маніпулювання як текстом так і фактами.
Дійсно, постановою від 09.01.2020 Західний апеляційний господарський суд скасував ухвалу від 16.04.2019 у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали» №16/89, якою введено процедуру санації. Однак ця постанова, а з її текстом ви можете ознайомитися в єдиному реєстрі судових рішень не містить жодного висновку або твердження, які подаються у статті під виглядом встановлених судом фактів.

В тексті постанови не йдеться ані про неможливість компанії GoferMiningздійснювати інвестиції, ані про жодні інші висновки, наведені у публікаціях.

Ознайомившися з текстом постанови ми бачим, що повний текст цієї постанови був виготовлений 20.01.2020.

Але (!) 20.01.2020 ухвалою Верховного суду у цій же справі було прийнято до розгляду касаційні скарги GoferMiningPlc. та CengartFinancialInc. на цю постанову, і ухвалою Верховного суду від того ж 20.01.2020 дію цієї постанови було зупинено до розгляду касаційних скарг по суті, що свідчить про попередню оцінку необгрутованості постанови апеляційної інстанції з боку Верховного суду, адже зупинення дії постанов Верховним судом не загальна практика, а лише захід, який застосовується у виключних обставинах.

Текст ухвали Верховного суду також є в реєстрі.

Мінімальний аналіз наведених в двох судових документах дат свідчить що Верховний суд зупинив дію постанови ще до отримання повного тексту (!) рішення, що свідчить про явні порушення апеляційного суду.

Всі інші твердження про рейдерство і захоплення активів, а також інші подібні нісенітниці в публікації викликають подив, адже низка видань, що вже публікувала аналогічні статті з перекрученими фактами, спростовувала їх.

До речі опубліковані ще у квітні 2019 року відомості про нібито незаконну діяльність, фіктивність і т.і. у своєму блозі нібито «блогер» Д. Казанський спростовані рішенням Дарницького районного суду м.Києва ще 19.06.2019.

Ну і хто то є Avellana gold, що так нахабно перекручує інформацію?

Справа № 16/89

Тут зрозумілим є і те, що стоять за так званим «інвестором» «Avellana gold» люди з угруповання Захарченка, Пісного, та Мартиненка (вплив котрих є і досі ) можливо, вас ввели в оману шахраї, які намагаються в незаконний спосіб захопити Мужіївське родовище та не допустити туди справжнього ефективного інвестора з міжнародною репутацією, однак це вже не перші такі необгрунтовані та неправидиві публікації у ЗМІ.

Звертаємо Вашу увагу, що Компанія “Avellana gold”, яку називають «американським інвестором» – зареєстрована в оффшорній зоні (Кіпр), має статутний капітал аж... у 2000 євро та двох засновників – фізичних осіб, у чому ви можете пересвідчитися самостійно,



а штаб квартира іх..вестора в Росії. Крутий статутний капітал. Чи не так?Ще запитання будуть?...



Низка журналістських розслідувань неодноразово підтверджувала факти захоплення золоторудника та контроль В. Захарченка.

Насправді ж «збагачувальна фабрика», про яку йдеться, - це незаконно побудований ангар, і тут є офіційне підтвердження цьому документ на журналістський запит щодо законності побудови де ДАБІ чітко вказує, що побудова без жодних дозвільних документів!!! Це, так би мовити, такий штрих «американської законності»? А в ангар вони просто запхали викрадене у ТОВ «Закарпатполіметали» майно. От про це чомусь деякі ЗМІ вперто мовчать. Чому?... Питання скоріше риторичне.







Питання виділення земельної ділянки, певна річ, теж є незаконним, і прокуратура це вже довела, про що свідчить низка фактів порушень при отриманні земельної ділянки.

А згаданий сайт «Миротворець» (який, до речі належить Мартиненку) чомусь «забув» опублікувати відомості про поплічника рейдерів голову села Мужієва пана Фіцая, котрий має... паспорт громадянина Угорщини і вправно «керує» в державі Україна!!! І тут якби навіть правили громадяни Китаю, Шрі Ланки чи Гонолулу, то Мартиненко про них би «забув», якщо б вони все вирішували на користь рейдерів (мається на увазі «Карпатська рудна компанія»).



Крім того, всі дії в Україні, так званий «американський інвестор» здійснює через ПрАТ «Карпатська рудна компанія», яка незаконно захопила активи того ж ТОВ «Закарпатполіметали».



Це неодноразово розглядалося в ЗМІ і підтверджено і судовими рішеннями.

Ця компанія, котра, як видно зі ЗМІ та судових рішень, пов’язана з представниками колишньої влади України. Для прикладу наведемо Вам декілька таких рішень – посилання на реєстр - Рішення 1, та Рішення 2.

Саме ці особи свого часу і були пов’язані із доведенням до банкрутства та розкрадання майна державної компанії ТОВ “Закарпатполіметали”. За згаданими фактами правоохоронні органи України розслідують кримінальні провадження, в чому ви можете пересвідчитися у єдиному реєстрі судових рішень. З відкритих джерел інформації, реєстру судових рішень, відомостей кримінальних справ відомо, що майно ТОВ «Закарпатполіметали» було незаконно продане на «Карпатську рудну компанію», суд визнав такий продаж недійсним, і триває процес повернення майна. Згідно судових рішень було повернуту боржнику інші активи, про переробку яких заявляє зараз Avellana Gold Ltd. Крім того, в рамках кримінальної справи, яка перебуває в суді встановлено факт нанесення саме «Карпатською рудною компанією» шкоди та збитків ТОВ «Закарпатполіметали» в розмірі 11 мільйонів гривень (станом на 2014 рік це майже 1,4 млн.доларів США). Сума чимала.

Боротьба рейдерів почалась саме з публікації в газеті TheTimes, де Компанія Barclays Plc. повідомила, що має серйозні наміри з реалізації інвестиційного проекту у «Мужіївський золоторудник» та прилюдно оголосила про початок його реалізації через створення компанії

Gofer Mining PLC.саме для участі у цьому проекті пише InterSnterfax - Україназ посиланням на першоджерело.



На жаль, останнім часом компанія Gofer Mining PLC,яка стикнулась із інформаційними атаками та розповсюдженням відверто брехливих даних в ЗМІ та деякими блогерами. Все це організовано українсько-російською мафією, яка фактично захопила родовище.

Як ви розумієте шановні, подальше розповсюдження неправдивої інформації, котра вже спростована за рішенням суду, навряд чи буде сприяти репутації окремих видань, та й до того ж свідчить на наш погляд про цілком можливий замовний характер публікації.

Акцентуємо вашу увагу й на тому, що всі підтвердження рейдерського захоплення Мужіївського золоторудника гоп-компанією Захарченка, Мартиненка та «тінью» єкс-сбУшника Пісного у правоохоронних органів є, тут тільки тверда воля і законність може притягнути до кримінально відповідальності дійових осіб...

Як бачимо з доводів та фактів компанії Gofer Mining PLC. та СengartFinancialй надалі будуть діяти лише публічно, в правовому і законному способі. А безкарне паплюження репутації Gofer Mining PLC. та СengartFinancialв окремих ЗМІ, понесуть відповідальність згідно чинного законодавства України.

Далі буде...


Источник: Журналісти проти корупції | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Американські рейдери на Закарпатті пішли в атаку за Мужіївський золоторудник"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 35

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Апрель 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Украина



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта