Відтепер поповнити рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою QR : 1560266 : Пресс-релизы

Пресс-релизы Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Пресс-релизы
Подробно

Відтепер поповнити рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою QR

Опубликовано: Компания МСЛ

Відтепер відвідувачі сайту www.msl.ua отримали ще одну можливість поповнювати свій ігровий рахунок для придбання лотерей компанії «М.С.Л.» - за допомогою QR-платежів мобільного гаманця LeoWallet.
Нагадаємо, що для гравців у найпопулярніші лотереї України вже зараз є доступ до широкого спектру платіжних методів, що включають:
- стандартну оплату карткою Visa/MasterCard;
- оплату за допомогою Masterpass;
- платежі балансом мобільного через «Смарт-Гроші» Київстар (для передоплачених абонентів Київстар);
- платіж Apple Pay;
- на точках продажів лотерей «М.С.Л.»;
- на терміналах самообслуговування.
Тепер до цього списку потрапив ще один метод.
«М.С.Л.» продовжує послідовне розширення асортименту сучасних сервісів для своїх гравців, завдяки яким придбання найвідоміших вітчизняних лотерейних брендів стає ще зручнішим і простішим. Наразі поповнення ігрового рахунку за допомогою QR-платежів набирає чималих обертів і популярності у всьому світі й ми раді, що у наших гравців з’явилася можливість користуватися цим методом», - зазначає директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро.
Як поповнювати рахунок на сайті «М.С.Л.» за допомогою QR та як працює LeoWallet?
Перш за все, перед тим, як розпочати користуватися подібним методом поповнення ігрового рахунку, користувач має завантажити та встановити на своєму пристрої додаток LeoWallet, який доступний для скачування на Google Play і App Store.
При введенні суми та виборі LeoWallet як платіжного методу, у додаток приходить рахунок на зазначену суму. Потрібно лише зайти у додаток, вибрати рахунок на головному екрані та натиснути «надіслати гроші».
Окрім того, сайт може самостійно згенерувати платіжний QR-код, який користувач може відсканувати за допомогою спеціальної кнопки у центрі нижнього меню додатку. Після цього LeoWallet сам відкриє потрібний рахунок, а користувачу залишиться лише підтвердити платіж кнопкою «надіслати гроші».
Більш детальна інформація про спосіб поповнення рахунку за допомогою QR-коду LeoWallet з покроковою інструкцією розташована на окремій сторінці офіційного сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».


Довідка:
Оператор державних лотерей «М.С.Л.» є правонаступником традицій відомого радянського державного підприємства «Спортлото».
З 1993 року «М.С.Л.» входить до складу Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (The European State Lotteries and Toto Association, EL, Європейська лотерейна асоціація).
У червні 2013 року «М.С.Л.», єдиний в Україні, отримав «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від Європейської лотерейної асоціації, який свідчить про те, що лотерейний оператор привів усі свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів, які захищають інтереси гравців у лотереї. Наприкінці травня 2016 року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» від EL удруге, а у травні 2019 року - утретє.
28 червня 2016 року оператор державних лотерей «М.С.Л.» приєднався до Світової Лотерейної Асоціації (The World Lottery Association, WLA). Того ж року компанія отримала «Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри» найвищого, 4-го, рівня від WLA. У травні 2019 року компанія «М.С.Л.» отримала цей сертифікат удруге.
Компанія «М.С.Л.» зарекомендувала себе, як надійний та відкритий перед державою та гравцями оператор державних лотерей. Такі державні лотереї, як «Лото-Забава», «Мегалот» та «Спортпрогноз», проводяться вже понад 15 років та є популярними серед населення.
З 2000 року компанія «М.С.Л.» виступає спонсором Гран-прі (головного призу) Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».
За власні кошти компанії «М.С.Л.» було збудовано і у листопаді 2014 року введено в експлуатацію Універсальний навчально-тренувальний центр зимових видів спорту «Льодограй» (м.Богуслав, Київська область). Компанія взяла на себе обов’язки з фінансування центру «Льодограй» протягом 10 років.
9 жовтня 2016 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) вперше офіційно зафіксував рекорд, який свідчить про те, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї, починаючи з 1999 року, з’явилась завдяки «Лото-Забава».
7 червня 2017 року миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.
У березні 2018 року державна спортивна лотерея ТОТО «Спортліга», що входить до портфелю «М.С.Л.», стала титульним спонсором дитячої футбольної команди (2007 р.н.) Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №15 (Київ).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» став партнером Центру «Розвиток КСВ» у проведенні всеукраїнського репрезентативного дослідження щодо поширеності практик корпоративної соціальної відповідальності.
Державна лотерея «Мегалот» від оператора державних лотерей «М.С.Л.» стала генеральним партнером і спонсором Першого міжнародного форуму Східної та Центральної Європи Via Carpatia, що відбувся 23-30 червня 2018 року в селі Криворівня (Івано-Франківська область) і став знаковою культурною та суспільною подією країни.
На початку вересня 2018 року компанія «М.С.Л.», яка має понад 5 000 пунктів розповсюдження лотерей в усіх підконтрольних регіонах нашої країни, приєдналася до Асоціації рітейлерів України (RAU).
У 2018 році оператор державних лотерей «М.С.Л.» переміг у Національному конкурсі кейсів з корпоративної соціальної відповідальності у номінації «Кращий корпоративний внесок у Ціль сталого розвитку №3: забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення всіх вікових категорій».
18 червня 2019 року Національний Реєстр Рекордів України (НРРУ) зафіксував перемогу «М.С.Л.» у номінації «Єдиний український оператор державних лотерей, який протягом 6 років тричі підтвердив відповідність своїх процесів стандартам Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL) і двічі - стандартам Світової лотерейної асоціації (WLA)».


Контактна інформація:
Україна, 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-А
Телефон: +38 044 461 92 18
Факс: +38 044 461 92 19
Прес-служба «М.С.Л.»:
e-mail: press@msl.ua
веб-сайт: www.msl.ua


Источник: https://msl.ua/uk/default/article/id/19576 | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Відтепер поповнити рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою QR"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 17
Новых вестей вчера: 34

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Март 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта