МХП з турботою про людей: здорові ініціативи на підтримку громад : 1507892 : Здоровье

Здоровье Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Здоровье
Подробно

МХП з турботою про людей: "здорові" ініціативи на підтримку громад

МХП з турботою про людей:

Агроіндустріальний холдинг МХП не стоїть осторонь проблем жителів регіонів, де розташовані виробничі потужності підприємства.
Як представник соціально відповідального бізнесу, МХП здійснює системну підтримку громад, зокрема піклується про здоров’я людей: впровадженням програми "Здорові люди – здорова громада", фінансуванням проектів, спрямованих на покращення умов у медзакладах, підтримкою медичної реформи в регіонах.
Провідний агрохолдинг України – компанія МХП – уже не перший рік допомагає громадам і намагається покращити життя людей у різних регіонах України, де розташовані підприємства холдингу. Підприємство "Урожай" Групи МХП долучилося до ініціативи холдингу і в рамках програми "Здорові люди – здорова громада" цьогоріч допомогло організувати виїзні прийоми кардіолога, офтальмолога та стоматолога у селах Черкащини. Окрім цього, працює мобільна стоматологічна амбулаторія Черкаської стоматологічної поліклініки. Лікарі щоденно приймають 20–25 пацієнтів з різними скаргами.
Торік за програмою "Здорові люди – здорова громада" було закуплено медичне обладнання для ФАПу в село Яблунів, а мешканці сіл Петрики, Сегединці, Моринці та Ситники могли безкоштовно пройти кардіологічне обстеження на місцях. Така допомога особливо важлива для людей похилого віку, для яких серцево-судинні захворювання – звична проблема. За сприяння "Урожаю" стоматологічне обстеження змогли пройти жителі сіл Онопріївка, Попівка, Келеберда, Деренковець та Сахнівка. Фінансову підтримку в розмірі майже 40 тис. грн від підприємства на облаштування кабінету лікувальної фізкультури та психологічного розвантаження для одиноких людей похилого віку та інвалідів і ремонт кабінету лікувальної фізкультури отримали мешканці села Спепанівка, що на Канівщині. Стоматологічне крісло вартістю 50 тис. грн коштом "Урожаю" для забезпечення жителів двох сіл кваліфікованими стоматологічними послугами встановили в селі Босівка, де підприємство допомогло також відремонтувати приміщення ФАПу.
У рамках впровадження медичної реформи "Урожай" долучився до всеукраїнської програми "Здоров’я жінки". За підтримки підприємства в березні цього року у Звенигородській ЦРЛ відкрито кабінет скринінгової профілактики здоров’я жінки із найсучаснішим обладнанням. На кошти "Урожаю" для закладу було придбано нове гінекологічне крісло вартістю понад 130 тис. грн. Пройти обстеження в належних умовах зможуть жительки не лише Звенигородського району, а й Лисянського, Катеринопільського, Шполянського та міста Ватутіне.
ВП "Птахофабрика "Вінницький бройлер" ПАТ "МХП" підтримав "здорові" ініціативи агрохолдингу і долучився до фінансування місцевих проектів. Підприємство постійно надає допомогу ГО "Служба спілкування між інвалідами України" та спрямувало 50 тис. грн. на ремонт Будинку-інтернату для дітей-інвалідів "Троянда" у місті Ладижин, що на Вінниччині. Понад 70 тис. грн "Вінницький бройлер" надав на ремонт кабінету отоларинголога в Ладижинській лікарні. Відремонтовано ФАП у Василівці та проведено частковий ремонт ФАПу в Новоселівці. Цьогоріч за підтримки підприємства було відновлено місцевий ФАП в Улянівці. На кошти "Вінницького бройлера" встановлено нові двері та вікна, відновлено стіни, стелю, підлогу та обкладено плиткою грубу. Зроблено усе, аби перебування в фельдшерському пункті було максимально комфортним. На ремонт було витрачено 71 тис. грн.
МХП відчуває відповідальність за рівень життя громад, де розташовані підприємства агрохолдингу, тому зробив перші кроки до впровадження медичної реформи у Вінницькій області в місті Ладижин. У цьому місті та навколишніх населених пунктах працівників МХП – близько 5 тис. осіб. Тож першочергове завдання холдингу – забезпечити лікарів у селах своєї присутності якісним рівнем знань та необхідними інструментами для успішного впровадження цієї реформи.
На шляху до здорового життя громад надійною підтримкою для жителів Волині стало ТОВ "Баффало" . Цьогоріч підприємство допомогло жителям села Боровичі Маневицького району ліквідувати наслідки пожежі, під час якої постраждав дах і котел ФАПу. Від припинення роботи закладу могли постраждати мешканці сіл Грузятин, Боровичі та Копилля. Проте керівництво підприємства не лишилося осторонь людської біди і допомогло з ремонтом пічного опалення. Завдяки фінансовій підтримці ТОВ "Баффало" вдалося придбати та відремонтувати димохід і частково відновити діяльність ФАПу.
ТОВ "Захід-Агро МХП" активно підтримує ініціативи холдингу в західних регіонах України і піклується про здоров’я громад у місцях своєї присутності. Підприємство постійно виділяє кошти на ремонт ФАПів і забезпечення їх необхідним обладнанням. Торік "Захід-Агро МХП" надав кошти на ремонт ФАПу в селі Кізлів на Львівщині, а мешканці села Нижня Липиця, що на Івано-Франківщині, за сприяння підприємства мають змогу скористатися послугами відремонтованого місцевого ФАПУ і отримати безкоштовно необхідні медикаменти на лікування.
Цьогоріч керівництво підприємства не лишилося осторонь проблем місцевих мешканців і 20 тис. грн надало на підтримку діяльності Навчально-реабілітаційному центру "Джерело" в місті Львів для дітей та молоді з особливими потребами. Окрім цього, було спрямовано понад 18 тис. грн на придбання металопластикових вікон для ФАПу села Завадів на Львівщині, аби в приміщенні амбулаторії було тепло і затишно. Фінансову допомогу на закупівлю медикаментів та перев’язувальних матеріалів для невідкладної допомоги надали ФАПам сіл Потік та Залип’я в Івано-Франківській області. Подарунок від підприємства отримали найменші мешканці села Котів на Івано-Франківщині, для яких на кошти підприємства було придбано вагу для немовлят.
Великий український бізнес, виробничі потужності якого розташовані в 14 регіонах, з кожним роком стає дедалі важливішою частиною усіх сфер життя прилеглих населених пунктів. Добробут і здоров’я не лише працівників підприємств та їхніх родин, а й усіх громад – запорука сильного і стабільного українського села. Тож усі підприємства агрохолдингу МХП докладають максимум зусиль, аби через турботу про здоров’я окремих громад зміцнити всю країну.


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "МХП з турботою про людей: "здорові" ініціативи на підтримку громад"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 16
Новых вестей вчера: 39

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Май 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта