Жителі Сатанівки просять перейменувати село : 1406814 : Политика

Политика Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Политика
Подробно

Жителі Сатанівки просять перейменувати село

11 серпня в залі засідань будинку рад відбулося пленарне засідання чергової дев’ятої сесії Монастирищенської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Микола Орендарчук.
До порядку денного було включено 26 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.
У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Олег Недогода, депутат обласної ради Леся Онищак, голови територіальних громад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, головний редактор обласної газети "Черкаський край" Тетяна Калиновська, редактори районних газет області, представники засобів масової інформації району та громадськості.
На початку засідання голова районної ради Микола Орендарчук вручив почесні грамоти Черкаської обласної ради за участь у Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів місцевих ради та внесок у розвиток місцевого самоврядування депутату Монастирищенської міської ради Олександру Каплуну, депутату Аврамівської сільської ради Сергію Мартиненку та депутату Халаїдівської сільської ради Дмитру Плисці.
При затвердженні порядку денного депутати виключили з розгляду питання "Про звіт головного лікаря Монастирищенської ЦРЛ Чуйка В.П. щодо причин невиконання умов контракту", оскільки, за інформацією заступника головного лікаря ЦРЛ, Чуйко В.П. не в змозі відзвітуватися у зв’язку із тимчасовою непрацездатністю.
Також депутати не підтримали пропозицію депутата Юрія Заворотнього внести ще два питання до порядку денного пленарного засідання: про відміну рішення районної ради від 27.07.2016 №8-1/VІІ "Про призупинення дії рішення районної ради від 22.04.2016 №6– 10/VІІ "Про вихід зі складу засновників редакції газети "Зоря" та про перевірку фінансової діяльності відділу освіти Монастирищенської РДА.
Таким чином, затвердивши порядок денний сесії в цілому, депутати перейшли до його розгляду. Одними з перших прийняли рішення і затвердили програму вилучення, утилізації, знищення непридатних або заборонених до використання пестицидів і агрохімікатів та тари від них на 2016-2018 роки; цільову програму впровадження у Монастирищенському районі проекту ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду, фаза ІІІ" на 2016-2018 роки; комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016-2017 роки; програму підтримки рівня бойової готовності військової частини А3061 Національної гвардії України на 2016-2017 роки; програму висвітлення діяльності органів виконавчої влади в Монастирищенському районі засобами масової інформації протягом 2016-2018 років; програму організаційного забезпечення діяльності Монастирищенського районного суду на 2016-2018 роки.
Крім того, депутати внесли зміни: до комплексної програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016-2020 роки та до районного бюджету на 2016 рік.
У ході сесії затверджено штатний розпис Монастирищенського комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства на ІІ півріччя 2016 року; звіт та пропозиції тимчасової контрольної комісії районної ради щодо перевірки якості послуг з харчування дітей у навчально-виховних закладах району в період літнього оздоровлення, закупівельних цін на продукти, які для цього використовуються, видатків районного бюджету на реалізацію зазначених послуг у 2016 році; створено на базі Монастирищенської спеціалізованої школи №5 І-ІІІ ступенів опорний навчальний заклад із філіями Аврамівської та Летичівської загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів.
Депутати також підтримали звернення Золотоніської районної ради Черкаської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, народних депутатів України щодо скасування антисоціальної постанови №315 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів від 01.10.2015 №758"; погодили питання утворення комісії щодо звільнення громадян від плати за надання соціальних послуг (соціальне обслуговування) в структурних підрозділах територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Монастирищенського району; надали дозвіл на гірничий відвід для розробки Аврамівського-1 родовища суглинків; погодили списки народних засідателів та підтримали депутатський запит депутатів районної ради Солода В.В., Онищук А.В. щодо виділення коштів на облаштування обрядового залу в селі Владиславчик та розглянули низку питань управління майном комунальної власності.
Під час сесії депутати також заслухали звіт редактора районної газети "Зоря" Ігоря Свиридівського про результати діяльності закладу (що передбачено за умовами контракту з керівником установи) та затвердили його. Водночас висловили вимогу, щоб в ході реформування друкованого органу редакція районної газети "Зоря" виконала всі свої зобов’язання перед передплатниками, а також рекомендували впорядкувати бухгалтерський облік установи та вдосконалювати змістовність публікацій. Участь в обговоренні звіту взяла також головний редактор газети "Черкаський край" Тетяна Калиновська.
На завершення роботи пленарного засідання до депутатів звернулися житель села Сатанівки Анатолій Борець щодо перейменування назви села Сатанівка та голова батьківського комітету Монастирищенської спеціалізованої школи №5 Ігор Світлишний з питання створення комісії для перевірки вартості товарів та послуг в ході ремонту цього навчального закладу.
З усіх питань, внесених до порядку денного дев’ятої сесії районної ради, прийнято відповідні рішення.
Повідомляє виконавчий апарат Черкаської обласної ради


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Жителі Сатанівки просять перейменувати село"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 1
Новых вестей вчера: 22

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Май 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта