«Мій бухгалтер – найкращий!» - в податкових інспекціях Черкащини відзначили роботу обласних фахівців з обліку та аудиту : 1326000 : Местные новости

Местные новости Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

«Мій бухгалтер – найкращий!» - в податкових інспекціях Черкащини відзначили роботу обласних фахівців з обліку та аудиту

Опубликовано: Кам’янська об’єднана ДПІ

З 13 по 17 липня в податкових інспекціях Черкаської області пройшла акція «Бухгалтерський тиждень». Така увага до цієї професії цілком закономірна, бо відкрита співпраця платників податків з працівниками фіскальної служби є запорукою ефективної роботи економічної галузі держави та основа бюджетоутворення. При цьому бухгалтери є найважливішою ланкою цього механізму.
Визначення кращих бухгалтерів, теплі привітання на адреси наймолодших спеціалістів та ветеранів бухгалтерської справи, круглі столи, святкове оформлення ЦОПів та конкурс дитячих малюнків «Моя мама/мій тато бухгалтер» – таким чином фахівці ГУ ДФС у Черкаській області привітали бухгалтерів з професійним святом. Віртуальну виставку дитячих малюнків можна переглянути за посиланням: http://ck.sfs.gov.ua/media-ark/fotogalereya/inshi-zahodi/2978.html
Кращу та найоб`єктивнішу оцінку фахівцю може надати лише його начальник. Керівники підприємств Черкащини визнають своїх бухгалтерів кваліфікованими спеціалістами, котрі постійно розвиваються і знаються не тільки у своїй сфері, а й в суміжних галузях.
«Я можу з впевненістю сказати, що наш головний бухгалтер Тетяна Іванівна Могилка – одна з найкращих бухгалтерів. Понад 14 років вона працює на нашому підприємстві. Завжди консультуюсь з нею з питань, що стосуються фінансової діяльності підприємства та отримую найкваліфікованішу відповідь», – зазначає директор ТОВ «Буассон Еліт «Бельведер Груп» Максим Андрієнко та підкреслює, що його главбух знається не лише у бухгалтерського обліку, а й постійно вивчає податкове законодавство і постійно опановує сучасні форми ведення бухгалтерського обліку із застосуванням електронних програм.
Директор ТОВ «Черкаситехномаш» Микола Киренко цілковито задоволений роботою свого головного бухгалтера Тетяни Драган, яка вже багато років працює на підприємстві. «Посада бухгалтера є достатньо важливою, адже діяльність підприємства неможлива без бухгалтерського обліку і фінансовий стан підприємства досить часто залежить від правильного вміння вести бухгалтерський облік», – зізнається керівник ТОВ «Черкаситехномаш».
Не просто бухгалтер, а освічений знавець своєї справи, вправний господар, відповідальний громадянин, активіст та справжній патріот. Так характеризують свого бухгалтера мешканці села Соболівка Шполянського району. В селі не на жарт стурбовані тим, що їхній бухгалтер Олександр Свердлов отримав повістку з райвійськкомату. Оскільки він не відмовляється від мобілізації, тому соболівчани замислилися про наслідки його призову до лав ЗСУ для сільської ради та для всієї соціальної сфери, яка перебуває на її балансі.
«Зайнявши посаду сільського голови, я не знала, що таке бюджет, і було набагато простіше і швидше вникати в нову справу, коли поряд був такий освічений знавець. Він завжди тримає руку на пульсі подій, постійно займається самоосвітою, багато черпає інформації з великої кількості профільних інформаційних джерел. За ці 12 років ми пережили багато різних перевірок, але жодного разу нашого бухгалтера не оштрафували», – згадує сільський голова Валентина Пересунько, яка працює з Олександром Свердловим з 2004 року.
Це він, як зазначають в селі, разом зі своїми молодими однодумцями організував незвичайне упорядкування Соболівки: на вулицях все пофарбовано у національні кольори, а сам державний символ прикрашає село в декількох місцях.
Найкращих бухгалтерів області привітали керівники державних податкових інспекцій у місцевих ЗМІ та під час круглих столів.
«Спасибі вам, шановні бухгалтери, за кропітку роботу, за правильні та достовірні цифри в звітності, за натхнення з яким ви ставитися до своєї роботи», – зазначив в. о. начальника Уманської ОДПІ Володимир Сліпченко.
Крім того, на рівні інспекції було визначено найбільш досвідченого та наймолодшого бухгалтера Світлану Слободяник (ТОВ «Уманьпиво») та Ольгу Мочулу (ТОВ «Рост»).
Також, в межах «Бухгалтерського тижня» відбулася зустріч з найкращими бухгалтерами Уманської ОДПІ в м. Умань та м. Жашків, під час якої їм були вручені власноруч розроблені вітальні листівки.
Не оминули вітання і бухгалтерів підприємств-учасників проекту «VIP обслуговування платників податків з іноземними інвестиціями» зокрема це: ПАТ «Вітаміни», ТОВ «Мікоген - центр», ТОВ «Ведерстад» та ТОВ «УкрАгроНПК».
У Звенигородській ОДПІ на День Бухгалтера організували урочисте зібрання, куди завітали найкращі бухгалтери району. Під час заходу Алла Ткаченко привітала кращих з кращих бухгалтерів, котрі з року в рік вчасно і в повному обсязі виконують податкові зобов’язання. Серед них: Людмила Михайлик (ПАТ «ЗСК»), Тетяна Золотоверха (ДП «Звенигородський лісгосп»), Катерина Поліщук (СТОВ «Стебне»).
В.о. начальника Корсунь-Шевченківської ОДПІ Валерій Процик обговорив з бухгалтерами промислових підприємств та ФОПів порядок надання адміністративних та інформаційних послуг в Центрі обслуговування платників інспекції. Також вони поспілкувалися про порядок проведення контрольно-перевірочної роботи та чергові законодавчі зміни. «У стосунках з бізнесом основним завданням податківців є втілення кращих зразків сучасного обслуговування платників податків шляхом впровадження нових технологій», – підкреслив Валерій Процик. Він також вручив подяки кращим бухгалтерам Т.Ю. Нагаєць (ТОВ «Коріс «АМ») та О.Г Юрченко (Корсунь-Шевченківська швейна фабрика).
Вітаючи кращих бухгалтерів підприємств, в Кам’янській ОДПІ відзначили і роботу своєї колеги головного бухгалтера інспекції Тетяни Руденко. А Наталію Шевчук, головного бухгалтера ДП «Кам’янське лісове господарство» привітали як кращого бухгалтера Кам’янського району.
Крім того у ЦОПах ДПІ Черкащини розміщені привітання та побажання бухгалтерам, а також малюнки учасників дитячого конкурсу «Моя мама/мій тато бухгалтер».

 

Добавить комментарий к новости "«Мій бухгалтер – найкращий!» - в податкових інспекціях Черкащини відзначили роботу обласних фахівців з обліку та аудиту"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 4
Новых вестей вчера: 4

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта