Антон Яценко: Я робитиму все можливе для покращення життя українців і дбатиму про людей : 1203115 : Политика

Политика Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Политика
Подробно

Антон Яценко: "Я робитиму все можливе для покращення життя українців і дбатиму про людей"

Антон Яценко:

Антон Яценко, один із самих найцікавіших депутатів парламенту від Черкащині.
Молодий політик, колишній соратник Юлії Тимошенко, який має вважається батьком "тендерної палати, пройшовши до парламенту по уманському виборчому округу, відразу став під знамена Партії регіонів.
Але, 20 лютого він прийшов до парламенту та був серед 236 нардепів, які пішли проти Януковича.
Скориставшись нагодою, "Прес-Центр" взяв у Антона Володимировича інтерв’ю щодо останніх подій у державі та прогнозів щодо подальшого розвитку подій.
– Чому, у перших числах лютого ви закликали Януковича ввести надзвичайний стан, а вже 21-го були поміж 236 депутатів, які прийняли доленосні для Віктора Федоровича рішення?
Я ніколи не закликав ввести надзвичайний стан. Інформація про подібні мої висловлювання з’явилася в деяких Інтернет-виданнях у результаті політичних інтриг. Я завжди закликав вирішити конфлікт мирно і робив відповідні заяви через засоби масової інформації та соціальні мережі.
Я робив все можливе, щоб уникнути кровопролиття. Коли, у грудні минулого року, загострився конфлікт між співробітниками МВС і учасниками акцій протесту на вул. Лютеранський у Києві, я, як народний депутат України, став між сторонами та зробив все можливе, щоб вони розійшлися без силового протистояння.
А 20 лютого, коли я дізнався з новин, що у центрі Києва вбивають людей, а Верховна Рада збирається на засідання, я не роздумуючи поїхав до парламенту.
Я був 197 зареєстрованим на засіданні Верховної Ради депутатом із 238-ми, які зібралися у парламенті. Незважаючи, на те що мені телефонували різні люди, погрожували та вимагали, щоб я негайно покинув сесійну залу, я залишився та виконав свій обов’язок перед виборцями. Я був серед 236 народних обранців, які підтримали рішення, які призвели до вирішення конфлікту та подальшого мирного урегулювання ситуації.
– Як ви, бачите подальший розвиток подій у державі?
Вчора, 28 лютого я голосував за вимогу до Росії припинити кроки, які мають ознаки зазіхань на державний суверенітет і територіальну цілісність України у тому числі відмовитися від підтримки сепаратизму в Україні у будь-якій формі. Крім того, я підтримав вимогу до держав-підписантів Будапештського меморандуму – Росії, США, Великобританії – підтвердити зобов'язання утримуватись від загрози силою чи використання зброї проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України і що ніяка їхня зброя не буде використана проти України.
Зрозуміло, що я голосував за рішення, спрямованих на виконання вимог Майдану, повернули Конституцію 2004-року, усунули від влади Януковича.
Наразі прогнози щодо подальшого розвитку подій робити важко. Ще минулого четверга, коли ми зібралися у парламенті, ніхто не міг уявити, що події розвиватимуться настільки стрімко. Що протягом тижня припиниться протистояння у центрі Києва, Янукович даватиме прес-конференцію у Ростові-на-Дону, а вся країна з жахом спостерігатиме за подіями на українському півострові Крим. Єдине що можу зазначити, я, як народний депутат України робитиму все можливе для мирного вирішення конфлікту, щоб Україна зберегла територіальну цілісність і щоб всі труднощі перехідного періоду якомога менше торкнулися виборців які довірили мені представляти їхні інтереси у парламенті.
– Під час передвиборчої кампанії по уманському округу ви щедро роздавали гроші своїм виборцям, які потім підтримали вашу кандидатуру. Як ви вважаєте, чи можливе застосування подібної "передвиборчої" технології під час виборів президента, які заплановані на 25 травня. Як це може вплинути на результати виборів?
– Ніяких грошей я не роздавав. Незважаючи на численні повідомлення у засобах масової інформації, правоохоронці та окружна виборча комісія не висували мені ніяких звинувачень у підкупі виборців. Я виграв вибори чесно з відривом у вісім тисяч голосів і, навіть мої конкуренти Максим Поляков і Микола Наконечний привітали мене з перемогою.
Так, я відразу вступив до фракції Партії регіонів. Але це була партія, яка виступала за євроінтеграцію та декларувала демократичні принципи та соціальний захист громадян. Саме завдяки роботі в цій фракції я досяг максимального результату щодо вирішення проблем виборці мого округу. Мій номер телефону знають всі виборці округу. Щодня я отримую від них кілька десятків телефонних дзвінків і це дозволяє мені оперативно допомагати виборцям.
За рік активної роботи мені, як депутату-мажоритарнику, вдалося зробити багато добрих справ.
Серед наймасштабніших:
– Запуск цілодобового водопостачання в м. Умань.
– Розпочато реконструкцію систем водовідведення в Умані та будівництво зливної станції "Челюскінці", утилізацію полігону твердих відходів.
– Завершення будівництва кільцевого водогону "Монастирище-Нове Місто-Аврамівка-Летичівка" протяжністю 13 км.
– Подано до Верховної Ради України 29 законопроектів, два з яких були прийняті парламентом.
Прийняті законопроекти "Про відзначення 60-річчя утворення Черкаської області" та "Про підготовку до відзначення 200 річчя від Дня народження Т. Шевченка" стосувалися Черкаської області. Їх прийняття дало можливість розпочати вирішення ряду питань. Серед яких – забезпечення водопостачання, ремонт доріг державного та місцевого значення, реконструкція систем водовідведення, завершення газифікації сіл області.
– У рамках започаткованого мною соціального проекту "Здоровий має бути кожен" було надано допомогу в лікуванні майже п’яти тисячам жителів округу. З них три тисячі пройшли безкоштовне медичне обстеження, а двомстам мешканцям була надана невідкладна хірургічна та інша допомога.
– Чи не кожному медичному закладу округу я подарував необхідне медичне обладнання та інвентар. Встановив 155 дитячих та 4 спортивні майданчики, побудував футбольне поле із штучним покриттям. Обладнав теплими туалетами всі школи округу, які цього потребували.
Завдяки прийнятим вчора, 28 лютого, змінам до виборчого законодавства, я сподіваюся що майбутні президентські вибори, заплановані на 25 травня, пройдуть чесно та прозоро.
Скоріш за все, до кінця року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України. Зважаючи на тенденції, можна зробити припущення, що вони пройдуть виключно на пропорційній основі. Саме тому, мої шанси знову стати народним депутатом мінімальні. Але, я обіцяю, до останнього дня своїх депутатських повноважень робитиму все можливе для покращення життя українців і дбатиму про людей.


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Антон Яценко: "Я робитиму все можливе для покращення життя українців і дбатиму про людей""

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 7
Новых вестей вчера: 23

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Май 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта