Інвестуючи у персонал – інвестуємо у розвиток: компанія «Берінгер Інгельхайм» скерувала 5 млн. гривень на новий офіс в Україні : 1179617 : Пресс-релизы

Пресс-релизы Киев : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Киев и область : Последние новости > Пресс-релизы
Подробно

Інвестуючи у персонал – інвестуємо у розвиток: компанія «Берінгер Інгельхайм» скерувала 5 млн. гривень на новий офіс в Україні

Опубликовано: kramna

Київ, 26 листопада 2013 – Від часу заснування у 1992 році представництво компанії «Берінгер Інгельхайм» в Україні поступально розвивається, розширюючи масштаби своєї діяльності та ініціюючи зміни, зокрема, задля створення оптимальних умов для ефективної роботи персоналу. Адже, на переконання Голови представництва компанії в Україні від 2011 року Франца Зінсбергера, саме люди є визначальним фактором філософії та цінностей компанії.

Як зазначив Генеральний Директор Регіонального центру «Берінгер Інгельхайм» (РЦВ) Філіпп фон Латторфф (обіймає посаду з травня 2013 року), управління кадровим потенціалом, розвиток персоналу і системний контроль за ефективністю є сферою постійної уваги «Берінгер Інгельхайм»: «Наша компанія запроваджує механізми, що допомагають якнайточніше виявити потенціал фахівців. Вони ґрунтуються на багаторічному досвіді ведення діалогу "керівник – співробітник". З часом рівень цієї комунікації стає ще більш пов’язаним з процесом контролю ефективності. Обов’язковою складовою такого діалогу є план розвитку, виконання якого контролюється у той же спосіб, що і досягнення ключових цілей».
Одним із чинників, що суттєво впливають на мотивацію й ефективність персоналу, є обладнане відповідно до сучасних вимог робоче середовище і його командна організація. У діяльності, де досягнення цілей і розв’язання поставлених задач залежать від координації дій декількох функціональних підрозділів, взаємодія між ними стає ключовим чинником. Для підтримки такої співпраці на належному рівні необхідно забезпечити відкритість, функціональність та комфортні умови для спілкування й проведення зустрічей.
Саме тому, а також завдяки стійкому зростанню бізнесу, компанія «Берінгер Інгельхайм» ухвалила рішення щодо пошуку офісного приміщення, яке задовольняло б вимогам компанії стосовно організації командної роботи, а саме: прозорість, комунікація, функціональність і ефективність. Новий офіс «Берінгер Інгельхайм» розташовано у нещодавно зведеному бізнес-центрі класу А "101 Tower", а інвестиції компанії в облаштування сучасного робочого простору склади понад 5 000 000 гривень.
Результатом зусиль став офіс, у якому поєднано різні принципи організації ділового простору – як традиційні робочі кімнати, так і численні відкриті робочі зони. За таких умов співробітники почуваються комфортно, мають власну робочу територію, і водночас підтримують необхідний взаємозв’язок із колегами. Для забезпечення необхідного рівня функціональності, в офісі обладнано різні за площею конференц-зали, кабіни для телефонних переговорів, приміщення для неформальних бесід. Концепція декору, у якому використано теплі кольори, акцентує особливість філософії робочої атмосфери, яка багато в чому є нетиповою для України. Співробітники компанії одразу відчули та відзначили ці зміни.

Керівництво та персонал компанії матимуть можливість користуватися розвиненою інфраструктурою бізнес-центру, що, зокрема, включає банк, ресторани, фітнес-клуб, салон краси та інше.

Франц Зінсбергер наголосив: «Берінгер Інгельхайм» інвестує у персонал, і про успішність кадрової стратегії компанії переконливо свідчить, зокрема, факт суттєвого скорочення плинності кадрів, у порівнянні з попередніми роками. Втім, новий офіс – це не просто більш комфортне місце для роботи, а реальний інструмент мотивації та залучення персоналу у процеси розвитку компанії. Тож ми констатуємо посилення позиції «Берінгер Інгельхайм» на українському фармацевтичному ринку».

Так, за даними компанії «Моріон», у січні-вересні поточного року зростання у бізнес-сегменті рецептурних ліків сягнуло 18,5% (у порівняння з аналогічним минулорічним періодом), у той час як загальний показник на фармацевтичному ринку склав тільки 11,2%. Такий поступ забезпечили сучасні препарати, що отримали схвальну оцінку і лікарів, і пацієнтів. Це препарати, що реально рятують життя: Актилізе і Металізе (терапія при гострому ішемічному інсульті та гострому інфаркті міокарда); Прадакса®— нові ліки для профілактики інсультів у пацієнтів з фібриляцією передсердь; Спірива — препарат №1 у світі для лікування пацієнтів із хронічними обструктивними захворюваннями легенів (ХОЗЛ); Беродуал — препарат для лікування пацієнтів з ХОЗЛ і астмою; знаний препарат Моваліс – для лікування ревматоїдного артрита й артроза.
Як соціально відповідальна компанія, «Берінгер Інгельхайм» вживає кроків задля забезпечення ширшого доступу людей до високоякісних ефективних препаратів. Загальновідомо, що через високу вартість лікарських засобів та низький рівень доходів значної частини населення чимало пацієнтів в Україні не можуть дозволити собі належне медикаментозне лікування. З огляду на це, компанія «Берінгер Інгельхайм» на початку 2013 року започаткувала соціальну програму «Цінність для здоров’я» для пацієнтів, які потребують препаратів Спірива і Прадакса. Завдяки цій ініціативі компанії, пацієнти сплачують із власної кишені за необхідні ліки на 50% менше.
У бізнес-сегменті безрецептурних препаратів (БП) також відзначено позитивні зрушення: у січні-жовтні поточного року його частка склала понад 40% усього обсягу діяльності компанії в Україні, що перевищує показники 2012-го. Більшість безрецептурних препаратів «Берінгер Інгельхайм» є провідними у своїх категоріях. Так, засіб Лазолван отримав престижну нагороду «Панацея» у номінації «Продукт року 2013». Компанія має усі підстави розраховувати на таке ж схвалення новинки – препарату Лазолван Макс, який має потужну муколіктичну дію, зручну форму і графік прийому.
Відповідно до концепції розвитку й освоєння нових ринків, у 2011 році «Берінгер Інгельхайм» започатковано бізнес-сегмент ветеринарних препаратів (ВП) й відкрито і перший напрямок - препарати для свиней, який нині став світовим лідером. Інгельвак ЦиркоФЛЕКС та Інгельвак МікоФЛЕКС – перші з числа вакцин цієї категорії, зареєстровані на українському ринку, і станом на кінець 2012 року вони займали провідні позиції у відповідних сегментах. Тріумфальним підсумком командної роботи бізнес-напрямку ВП став продаж 1 000 000 доз вакцини Інгельвак ЦиркоФлекс!
Стале зростання демонструє також бізнес-сегмент препаратів для домашньої птиці: лише за 4 місяця товарообіг сягнув € 180 000. А у середині 2014 року планується започаткувати бізнес-сегмент препаратів для великої рогатої худоби.
Як наголосив Франц Зінсбергер, компанія «Берінгер Інгельхайм» готова до сучасних і майбутніх викликів та нових бізнес-можливостей, що відкриваються: « У 2014 році наші зусилля будуть зосереджені на подальшому збільшенні продажів нещодавно представлених препаратів, а також на підготовці до виведення на ринок нових препаратів у всіх трьох бізнес-сегментах. «Зростання з випередженням ринку» — саме таку маркетингову мету визначила для себе «Берінгер Інгельхайм» як у світі, так і в Україні».

 

Добавить комментарий к новости "Інвестуючи у персонал – інвестуємо у розвиток: компанія «Берінгер Інгельхайм» скерувала 5 млн. гривень на новий офіс в Україні "

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 30
Новых вестей вчера: 16

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Киев



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта