Робота приймальних комісій ВНЗ Черкаської області проводиться якісно : 1034036 : Местные новости

Местные новости Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Робота приймальних комісій ВНЗ Черкаської області проводиться якісно

Робота приймальних комісій ВНЗ Черкаської області проводиться якісно

Протягом перших чотирьох днів вступної кампанії 2012 року до вищих навчальних закладів області І-ІV рівнів акредитації подали заяви на вступ 6572 абітурієнти. Приймальні комісії працюють у злагодженому режимі, завдяки чому немає додаткових черг.
Так, в Уманському педагогічному університеті імені Павла Тичини робота приймальної комісії разом з громадськими приймальнями, які допомагають оформляти справи, розпочинається о 7 годині ранку. Оскільки багато абітурієнтів приїздять з районів.
– Для батьків й абітурієнтів створені умови для подачі документів, а саме: надаються консультації юриста, працюють інформаційно-консультаційні центри, медпункт, безкоштовний ксерокс, кафетерій, їдальня. У фойє розміщений великий екран, де транслюються відеоролики про роботу факультетів та виступи творчих колективів університетів, – розповідає відповідальний секретар приймальної комісії Уманського педагогічного університету імені Павла Тичини Любов Шачковська. ­ Інколи бувають випадки, коли після перегляду, абітурієнт, який планував вступити на обраний напрям, змінював своє рішення, наприклад: із «соціальної педагогіки» – на і вирішив вступати на – «хореографію».
За її словами з часу роботи приймальної комісії на адресу університету надходять позитивні відгуки від батьків та абітурієнтів:
– У майбутньому я хочу бути спеціалістом у галузі дошкільної освіти. Приймальна комісія працює чітко та злагоджено. Ще о сьомій ранку мене та батьків зустріли, розповіли про напрями підготовки, можливості навчання в університеті, стажування за кордоном, – поділилася враженнями про роботу приймальної комісії абітурієнтка Ольга Карабіньовська з Вінницької області.
Аліна Гончарук з Уманського району розповіла, подаючи документи на «соціальну педагогіку», після консультації з фахівцями вирішила спробувати ще три напрями підготовки.
Абітурієнти та їхні батьки задоволені роботою приймальної комісії Уманського національного університету садівництва.
Лілія Кучеренко з Кіровоградської області та Інна Кучер з Черкащини задоволені інформаційною підтримкою роботи приймальної комісії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.
Відповідальний секретар приймальної комісії Академії пожежної безпеки МНС України імені Героїв Чорнобиля Андрій Снісаренко розповів, що з початку вступної кампанії було прийнято 234 заяви на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» та 200 заяв – за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст», «магістр».
– Робота приймальної комісії проводиться в умовах прозорості. На стендах та сайті навчального закладу розміщена інформація про вступ до академії, копії ліцензій на здійснення освітньої діяльності, сертифікати про акредитацію напрямів та спеціальностей, порядки подання та розгляду апеляцій, зарахування абітурієнтів та висвітлення результатів проведення вступних випробувань. Також розміщено консультативні телефони оперативного штабу з питань вступу до вищих навчальних закладів Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Головного управління освіти та науки облдержадміністрації, – зазначає Андрій Григорович.
Про роботу приймальної комісії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розповіла відповідальний секретар, доцент Галина Луценко.
– З 2 липня наш університет відкрив свої двері для вступників. Адміністрація та всі працівники приймальної комісії намагаються зробити процедуру подачі документів максимально зручною для наших абітурієнтів. Особливий акцент ми робимо на якнайповнішому інформуванні та, якщо виникають додаткові запитання, консультуванні про процедуру вступу, особливості обраного фаху тощо, – сказала Галина Луценко. – Слід зазначити, що в університеті здійснюється підготовка за широким спектром спеціальностей. Відповідно, для роботи з абітурієнтами, університетом задіяно 15 кабінетів, де працює понад 60 технічних секретарів. Робота комісії відбувається у звичному режимі, адже процедура подачі документів є прозорою та зручною, як для абітурієнтів, так і для працівників комісії.
– ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва здійснює прийом абітурієнтів на п’ять спеціальностей: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Соціальна педагогіка», «Соціальна робота», «Образотворче мистецтво», – підкреслила директор навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва, голова відбіркової комісії, професор Олена Савченко. – Усі спеціальності користуються великою популярністю серед абітурієнтів. У приймальну комісію подаються сертифікати з високими балами. Багато з них вступають в університет на ці спеціальності, тому що чули схвальні відгуки про навчальний заклад, про якість підготовки фахівців, про умови для навчання і дозвілля студентів, про принцип студентоцентризму, що є провідним у роботі викладачів. Упевнені, що ми виконаємо державне замовлення і приймемо на навчання найкращих і перспективних абітурієнтів.
Відповідальний секретар ННІ фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем, доцент Світлана Ричка зазначила, що прийом документів абітурієнтів на спеціальності «Математика», «Фізика», «Прикладна математика», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» цього року відбувається без ажіотажу. Серед абітурієнтів є випускники з інших регіонів України, зокрема Полтавської й Кіровоградської областей. Слід зазначити, що в 2012 році суттєво збільшилося державне замовлення фахівців із природничо-математичних та інженерно-технічних спеціальностей. На «Математику» та «Фізику» – по 40 місць, «Прикладну математику» – 20 місць, «Автоматизацію та комп’ютерно-інтегровані технології» – 24 місця. Чекаємо на допитливих та творчих майбутніх студентів.
На думку випускниці Деньгівського навчально-виховний комплексу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Інни Бочко Черкаський національний університету імені Богдана Хмельницького, до якого вона вступає, – престижний навчальний заклад із висококваліфікованими викладачами.
За інформацією Головного управління освіти і науки облдержадміністрації


Источник: Черкаська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Робота приймальних комісій ВНЗ Черкаської області проводиться якісно"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 8
Новых вестей вчера: 18

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта