Сім потенційних мерів внесли пропозиції щодо розвитку Черкас (ФОТО) : 1020580 : Политика

Политика Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Политика
Подробно

Сім потенційних мерів внесли пропозиції щодо розвитку Черкас (ФОТО)

Сім потенційних мерів внесли пропозиції щодо розвитку Черкас (ФОТО)

Познайомитися з роботою міського голови Черкас Сергія Одарича, отримати відповіді на свої запитання, побувати на прийомі громадян і посидіти у кріслі мера – так провели свій час семеро черкаських школярів минулої п’ятниці.
У рамках "Школи молодих менеджерів", котра була започаткована чотири роки тому, учні змогли надати міському голові свої пропозиції щодо розвитку рідного міста та обговорити їх. Долучитися до стажування у кріслі мера міг кожен охочий.
– Порівняно з іншими менеджерами робота міського голови відрізняється тим, що управляти доводиться не людьми, не організаціями, а територією, – розповідав Сергій Одарич школярам. – Доводиться працювати з людьми, деякі з яких не розділяють твоїх думок. Мер постійно має знаходити компроміс з різними групами людей.
Крім того, Сергій Одарич розповів, як починається і закінчується його день, над чим він зараз працює, які справи для нього є пріоритетними. Серед них: ремонт доріг, купівля нових тролейбусів, реконструкція фасадів по вулиці Хрещатик, з’єднання річпорту з набережною тощо. Учні отримали відповіді на запитання про кумирів, родину та відпочинок мера.
Довідка:
Цьогоріч стажування у підрозділах мерії проходило 109 школярів. Відвідували міську раду діти у позаурочний час, де по 2-3 години опановували досвід роботи в обраному підрозділі виконкому. Після закінчення практики кожен отримав сертифікат про проходження навчання. Знайомтесь, школярі, які побували в кріслі мера:
Анастасія Чубіна
16 років
Навчається у міській гімназії №9
Мрія: стати успішною людиною.
У майбутньому бачить себе юристом.
– Я із початку заснування школи "Юного менеджера" беру участь у цьому проекті. Цьогоріч стажувалась у відділі по роботі з радою. Мені сподобалось відвідувати комісії, сесії міськради. Для себе отримала багато цікавих знайомств та інформації. Я хочу й далі жити в Черкасах, бо я люблю його за зручність і комфорт. Коли б стала міським головою, то й надалі б розвивала своє місто.
Пропозиції:
– Хотіла б змінити принцип роботи в мерії, адже ефективність загалом залежить не від виконання посадових обов’язків, а від управлінських рішень. Чи зручно в кріслі міського голови: "Крісло зручне, але сидячи відчуваєш відповідальність".
Владислав Сагун
16 років
Навчається у ЗОШ №24
Мрія: стати Президентом України, своєї Батьківщини.
У майбутньому бачить себе економістом.
Враження від мерії
– Мені сподобалось спілкуватися з людьми, які керують містом. Я переконався, що вони дійсно працюють. Щодо мера, то він відкрита людина. Коли говорить з нами, то не читає з листка, як інші посадовці. Викликає довіру.
Мені не сподобалась погана відвідуваність депутатів. Таку картину я спостерігав на бюджетній комісії. І я уявляв міську раду місцем, де сидять огрядні дядьки з пузами. Однак виявилось, що це досить культурний та серйозний заклад.
Якби я був мером, то покращив би соціальну сферу, захищав права дітей, приділяв увагу молоді.
Марина Мазур
16 років
Навчається у ЗОШ №2
Мрія: хочу щоб мої батьки мною пишалися і хочу бути цікавою людиною У майбутньому бачить себе юристом.
Враження від мерії
Я проходила стажування у правовому відділі, на судових засіданнях під час розгляду реальних справ. Також пізнавально поспілкуватись з мером. Цікаво було послухати, як міський голова справляється з втомою та поганим настроєм. Побачивши його в роботі, скажу, що нелегко управляти містом. Особливо під час прийому громадян.
Якби я була мером: зробила б місто курортним, відновила роботу таборів для дітей.
Дмитро Рожков
15 років
Навчається у ЗОШ №2
Мрія: стати відомим психологом або архітектором.
Враження від мерії
Позитивне. Але думав, що тут буде більш красиво і розкішно, а виявилось набагато простіше. Стажувався в департаменті охорони здоров’я. Відвідав лікарні і поліклініки, де дізнався про їхні проблеми. Думаю, слід покращити умови праці медиків.
Хотів би бути міським головою. Коли б ним став, зробив би якіснішими дороги й очистив Дніпро.
Олександра Горущенко
16 років
Навчається у ЗОШ №2
Мрія: досягти успіху і реалізувати себе, створити сім’ю. У майбутньому бачить себе політологом.
Враження від мерії
Я очікувала гіршого, мені здавалось, що ми будемо нецікавими чиновникам. Однак міський голова залучив нас до роботи. Не сподобалось на прийомі громадян, бо більшість неадекватні і неосвічені. Здивувала поведінка мера, він поводив себе стримано, спокійно.
Коли б була мером, то розробила б розвиваючу програму для школярів. Звернула б увагу на історію міста, озеленення. Хочу жити в Черкасах. Але буду подорожувати.
Марія Муллер
14 років
Навчається у ЗОШ №26
Мрія: залишити після себе слід на Землі. Хочу подорожувати світом. У майбутньому бачить себе у культурному напрямку.
Враження від мерії
На стажуванні вперше, і мені сподобалось. Я відвідала зоопарк, будинок культури ім. І. Кулика, бібліотеку ім. Лесі Українки. Сподобалось спілкуватися з міським головою, почути його плани на розвиток міста, побувати на прийомі з громадянами. Хоча до цього мені здавалось, що в мерії дуже офіційно, але тут по-людськи. Я б хотіла залишитися жити в Черкасах, адже у міста є перспективи на розвиток. У нас буде класне місто, будуть кращі умови для проживання.
Якби я була мером: я б підвищила культуру у місті, і це привабить туристів.
Антон Лебьодкін
15 років
Навчається у гімназії №9
Мрія: хочу щодня спілкуватися з цікавими людьми, мати власну справу. У майбутньому бачить себе підприємцем у сфері ІТ- технологій. Враження від мерії
Сподобалось на стажуванні, бо видно роботу. Вдруге в мерії. Міський голова – цікава особистість, поділився своїми ідеями і дізнався його плани. Його ідеї збігаються з моїми, наприклад: для Черкас потрібні комунікації. Я цю думку поділяю.
Хотів би бути міським головою, адже подобається організовувати людей. У майбутньому місто бачу туристичним. Хочу жити в Черкасах.


Источник: Громадсько-політичне видання "Прес-Центр" | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Сім потенційних мерів внесли пропозиції щодо розвитку Черкас (ФОТО)"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 0
Новых вестей вчера: 18

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта