www.oschadbank.ua - Последние новости Все регионы

www.oschadbank.ua - Последние новости Все регионы : Новости за 7 дней

Все регионы | Украина
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы : Последние новости
Лента вестей

Ощадбанк оновив депозитну лінійку

Опубликовано: PR_OSCHAD

Для зручності клієнтів оновлено депозитну лінійку Ощадбанку. Основна мета – спрощення вибору для вкладників, адже умови депозитів стали більш зрозумілими. Нові вклади задовольнять потреби найширшого кола клієнтів: з різним рівнем доходів і можливостями управління коштами.

 

#ощадбанкдіє: нове digital-обличчя банку

Опубликовано: PR_OSCHAD

"Понад мільйон клієнтів Ощадбанку скористаються його онлайн-сервісами вже до кінця року", - Андрій Пишний

Ощадбанк запустив оновлений «Ощад 24/7».

Запуск нової платформи веб та мобайл-банкінгу надав Ощадбанку можливість запропонувати клієнтам розширений перелік онлайн-сервісів «Ощад 24/7» та вийти на рівень лідерів банківського ринку.

 

Ощадбанк запровадив новий продукт для мікро-, малого та середнього бізнесу – «Авалювання векселів»

Опубликовано: PR_OSCHAD

Пілотний проект з впровадження нового банківського продукту стартував у п’яти областях.

Ощадбанк пропонує представникам мікро-, малого та середнього бізнесу вигідний продукт «Авалювання векселів».

 

Ощадбанк прокредитував ОСББ на 1 млн. грн.

Опубликовано: PR_OSCHAD

У рамках програми «Ощадний дім» з початку 2016 року Ощадбанк надав об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) з різних міст України понад 1 млн. грн. на термомодернізацію житла.

 

ВІДЕО_Прес-конференція Групи Lauffer за несподіваної участі Ощадбанку

Опубликовано: PR_OSCHAD

Представник Lauffer підтвердив відсутність у них законного права власності на завод "Слов'янськолія"

Вчора, 21.04.2016, у приміщенні прес-центру ІА «Інтерфакс» було проведено прес-конференцію, ініційована представниками Групи Lauffer.

 

Ощадбанк впроваджує нову послугу – платежі на довільні реквізити у WEB-банкінгу «Ощад 24/7»

Опубликовано: PR_OSCHAD

З початку квітня клієнти Ощадбанку мають змогу сплачувати будь-які рахунки за допомогою нового сервісу WEB-банкінгу – «Платежі на довільні реквізити».

Сервіс надає клієнту можливість дистанційно з власного карткового або поточного рахунку, відкритого в Ощадбанку, здійснювати оплату товарів та послуг за реквізитами будь-якої компанії на рахунки, відкриті в українських банках.

 

Рекордний приріст: лише за один місяць Ощадбанк залучив 3 млрд. грн. від клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу

Опубликовано: PR_OSCHAD

Лише протягом одного місяця – березня – портфель залучених на поточні та депозитні рахунки в Ощадбанку коштів клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу зріс на 3 млрд.

 

Ощадбанк планує надати 100 тисяч «теплих» кредитів на суму до 2 млрд. грн.

Опубликовано: PR_OSCHAD

Ощадбанк відновив кредитування громадян у рамках програми «Ощадний дім».

«2015 рік став вдалим стартом урядової програми з тепломодернізації житла українців. Ощадбанк видав понад 1 млрд.

 

Житомиряни матимуть муніципальну картку від Ощадбанку

Опубликовано: PR_OSCHAD

Ощадбанк випускатиме муніципальну картку для житомирян. Про це та інші важливі соціальні проекти для міста і його мешканців 24 березня домовились голова правління Ощадбанку Андрій Пишний і міський голова Житомира Сергій Сухомлин, підписавши Меморандум про співробітництво.

 

Ощадбанк знизив ставки за агрокредитами для малого та середнього бізнесу

Опубликовано: PR_OSCHAD

Ощадбанк пропонує малим і середнім агропідприємствам кредити зі зниженими відсотковими ставками. В рамках спеціальної акційної програми банк планує надати фінансову підтримку сільгоспвиробникам на загальну суму до 500 млн.

 

У платіжній системі Ощадбанку «Швидка копійка» за два місяці 2016 року було відправлено 1, 1 млрд. грн.

Опубликовано: PR_OSCHAD

За два місяці 2016 року у власній платіжній системі Ощадбанку «Швидка копійка» було відправлено переказів на загальну суму 1, 1 млрд. грн. Це на 68% більше ніж за аналогічний період 2015 року.

 

Ощадбанк залучив 8, 22 млрд. грн. від клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу

Опубликовано: PR_OSCHAD

Портфель залучених на поточні та депозитні рахунки в Ощадбанку коштів клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу за 11 місяців збільшився на 73, 88% і на 01.03.2016 р. становить 8, 22 млрд.

 

Мільйонний пасажир оплатив проїзд у метро безконтактною карткою

Опубликовано: PR_OSCHAD

У червні минулого року Ощадбанк, MasterCard і Київський метрополітен впровадили революційну технологію безконтактної оплати проїзду на 17 станціях столичної підземки. Турнікети метро було обладнано терміналами Ощадбанку для безконтактних розрахунків.

 

Оплатити «Моєю карткою» Ощадбанку без комісії комунальні послуги, телебачення, Інтернет та телефонію відтепер можливо на Portmone.com

Опубликовано: PR_OSCHAD

Ощадбанк і компанія Portmone.com презентують спільну акцію «Оплачуйте рахунки без комісій та черг!» для користувачів «Моєї картки».

Відтак, з 25 січня користувачі «Моєї картки» від Ощадбанку можуть сплачувати за комунальні послуги, телебачення, Інтернет та телефонію без комісії та абонплати на сайті www.

 

Ощадбанк презентує бонусну програму для користувачів Карток киянина Visa

Опубликовано: PR_OSCHAD

Відтепер Картка киянина Visa від Ощадбанку надає ще більше можливостей її користувачам завдяки програмі ОЩАДБОНУС. Бонуси за кожну покупку, оплачену за допомогою Картки киянина, можна обміняти на корисні подарунки.

 

Ощадбанк долучився до підтримки сервісу з подання заяв онлайн до органів державної реєстрації актів цивільного стану

Опубликовано: PR_OSCHAD

У грудні 2015 року Ощадбанк долучився до підтримки нового сервісу, впровадженого Міністерством юстиції України. Як відомо, з липня 2015 року подати заяву про реєстрацію або розірвання шлюбу, народження дитини, зміну імені в режимі онлайн можна на сайті Міністерства юстиції України через Кабінет електронних сервісів, а також через офіційний веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» (http://dracs.

 

Ощадбанк пропонує спеціальні новорічні умови депозитів для клієнтів мікро-, малого та середнього бізнесу

Опубликовано: PR_OSCHAD

Напередодні новорічних свят Ощадбанк пропонує клієнтам мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) додатковий дохід завдяки спеціальним умовам акційного депозиту з підвищеними відсотковими ставками.

 

Ощадбанк за 10 днів залучив на депозит «Теплі обійми» понад 1 млрд. грн.

Опубликовано: PR_OSCHAD

За 10 днів дії нового акційного депозиту «Теплі обійми» Ощадбанк залучив понад 1 млрд. грн., причому 65% таких вкладів відкрито на термін понад 6 місяців. Найбільшою популярністю «Теплі обійми» користуються серед жителів Києва та Київської області, Львівської, Дніпропетровської, Одеської та Донецької областей.

 

Ощадбанк оснащує патрульну поліцію терміналами для миттєвої сплати штрафів

Опубликовано: PR_OSCHAD

Термінали Ощадбанку для сплати штрафів за порушення ПДР на місці вже отримала патрульна поліція Києва, Львова, Одеси та Харкова.

Для реалізації можливості сплати штрафів на місці скоєння адміністративного правопорушення Ощадбанк розпочав оснащення патрульної поліції платіжними терміналами.

 

Ощадбанк спільно з компанією Portmone.com реалізував онлайн-платежі за довільними реквізитами

Опубликовано: PR_OSCHAD

Відтепер користувачі сайта Ощадбанку та сервісу Portmone.com зможуть здійснювати онлайн-оплату будь-якого рахунку за довільними реквізитами. Це дає можливість виконувати всі типи регулярних, комунальних та сервісних платежів, заощаджуючи час та уникаючи черг та незручностей.

 

1 млрд. грн. на «теплі» кредити від Ощадбанку –це понад 60 тисяч утеплених будинків українців

Опубликовано: PR_OSCHAD

Урядова програма «Ощадний дім» стала наймасштабнішою програмою за роки незалежності України. З її допомогою понад 60 тисяч українців подбали про утеплення житла та економію електроенергії, а значить – і своїх коштів.

 

«Моя картка». Успіх в динаміці: за перший місяць оформлено 75 тисяч карток

Опубликовано: PR_OSCHAD

Українцям до вподоби флагманський картковий продукт Ощадбанку «Моя картка». За перший місяць національної кампанії «Отримай свою картку» оформлено вже 75 тисяч карток.

 

Відкрийте «Теплі обійми» разом з Ощадбанком

Опубликовано: PR_OSCHAD

1 грудня в Ощадбанку стартував новий акційний депозит «Теплі обійми» з вигідними умовами та приємними подарунками.
Кожен вкладник може обрати прийнятні для нього умови та відкрити свій депозит: з поповненням та капіталізацією або без поповнення та з капіталізацією, з поповненням та щомісячною сплатою процентів або без поповнення та зі щомісячною сплатою процентів.

 

Депозити Ощадбанку: зростання в геометричній прогресії

Опубликовано: PR_OSCHAD

Депозит «Довіра» від Ощадбанку став одним з найуспішніших на ринку: на цей вклад залучено майже 20 млрд. грн.
Практику акційних депозитів Ощадбанк запровадив рік тому, презентувавши вклад «Щедрик», на який було залучено 4, 5 млрд.

 

Moody’s підтвердив стабільність Ощадбанку

Опубликовано: PR_OSCHAD

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підвищило довгостроковий рейтинг за депозитами Ощадбанку в нацiональнiй валюті та його борговими зобов’язаннями до рівня «Саа3», що дорівнює рейтингу країни.

 

Ексклюзивна акція «Автоцивілка – швидка копійка» від страхової компанії «АХА Страхування» для клієнтів Ощадбанку

Опубликовано: PR_OSCHAD

16 листопада п.р. стартувала ексклюзивна акція «Автоцивілка – швидка копійка» від страхової компанії «АХА Страхування». Гарантовано отримуйте 50 або 100 грн. (залежно від місця реєстрації авто) та картку «Автокард Плюс» із додатковими сервісами технічної допомоги на дорозі та беріть участь у розіграші десяти спеціальних призів номіналом 500 грн.

 

WEB-банкінг «Ощад-24/7»: ще більше можливостей для користувачів

Опубликовано: PR_OSCHAD

Клієнти Ощадбанку – користувачі WEB-банкінгу «Ощад-24/7» отримали ще більше можливостей управління коштами завдяки розширенню його функціоналу. Зокрема, доступними стали одразу три нових сервіси:
- переказ коштів з карткового рахунку на поточний, у т.

 

Довіра в дії. Ощадбанк залучив на однойменний депозит понад 15 млрд. грн.

Опубликовано: PR_OSCHAD

Ощадбанк працює на відновлення довіри до банківської системи: за чотири з половиною місяці на депозит «Довіра» залучено понад 15 млрд. грн. За останній рік це вже третій акційний і найпопулярніший депозит державного банку.

 

Ощадбанк –запустив флагманський продукт «Моя картка» та нову лінійку карток ізсучасним функціоналом та яскравим дизайном

Опубликовано: PR_OSCHAD

Сьогодні Ощадбанк вивів на картковий ринок новий універсальний продукт «Моя картка». Він призначений для тих, хто шанує традиції і вірить у майбутнє країни. «Моя картка» – це безкоштовна й миттєва «точка входу» в Ощадбанк.

 

Ще один крок до енергонезалежності з Ощадним банком

Опубликовано: PR_OSCHAD

На базі відділення нового типу Ощадбанку у Львові вперше встановлено дві зарядні станції для електромобілів.

«Філософія нашого банку – енергоефективність, як спосіб життя.

 
| 1-30 | 31-44 |
Календарь
Новых вестей сегодня: 20
Новых вестей вчера: 16

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июнь 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Лучшие источники
Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Подписаться на эту страницу

RSS
RSS Google
RSS Yandex

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Все регионы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта