Відвідавши кілька черкаських підприємств та Чигиринщину, журналісти завершили прес-тур “Пізнаємо Україну разом!» : 917499 : Местные новости

Местные новости Черкассы : Новости за 7 дней

Все регионы | Киев и область | Харьков и область | Днепропетровск и область | Донецк и область | Запорожье и область | Винница и область | Житомир и область | Ивано Франковск и область | Кропивницкий и область | Луганск и область | Луцк и Волынская область | Львов и область | Николаев и область | Одесса и область | Полтава и область | Ровно и область | Симферополь и Крым | Сумы и область | Тернополь и область | Ужгород и Закарпатская область | Херсон и область | Хмельницкий и область | Черкассы и область | Чернигов и область | Черновцы и область
Местные новости | Акции и скидки | Объявления | Афиша | Пресс-релизы | Бизнес | Политика | Спорт | Наука | Технологии | Здоровье | Досуг | Помогите детям!
Все регионы > Украина > Черкассы и область : Последние новости > Местные новости
Подробно

Відвідавши кілька черкаських підприємств та Чигиринщину, журналісти завершили прес-тур “Пізнаємо Україну разом!»

Відвідавши кілька черкаських підприємств та Чигиринщину,  журналісти завершили прес-тур “Пізнаємо Україну разом!»

Знайомство із підприємством «Національна горілчана компанія» відбулося 9 вересня, і представники мас-медіа з цікавістю оглянули виробництво, створене для підтримки та захисту інтересів легальної алкогольної промисловості та дізналися про те, що інвестиції в розвиток «НГК» перевищують 20 мільйонів євро.
На підприємстві впроваджені і працюють міжнародні системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів ISO 9001-2001 та HACCP 4161-2003, які виступають гарантом найвищої якості напоїв.
У портфелі компанії - 14 винних і лікеро-горілчаних брендів, що активно розвиваються.
На заводі «НГК», використовується сучасне італійське обладнання компанії «Ital Project», що відповідає найжорсткішим стандартам якості. Тут встановлено обладнання для підготовки води, що вироблено всесвітньо відомою італійською компанією «Accadueo Impianti» (DeLonghi, Італія). Вода проходить декілька ступенів очищення.
Якість продукції перевіряється у власних лабораторіях «НГК», оснащених найсучаснішим обладнанням. В серпні 2008 року лабораторії підприємства пройшли чергову акредитацію. Наявність акредитації дає право здійснювати контрольно-вимірювальні заходи не тільки продукції власного виробництва, а й для зовнішніх замовників.
ТОВ «НАТ» експортує продукцію в 18 країн світу: Росію, Німеччину, Грецію, Ізраїль, Латвію, Естонію, Литву, Іспанію, Італію, Кіпр, Болгарію, Вірменію, Грузію, Молдову, Придністров'я, Азербайджан, Узбекистан, В'єтнам. У планах компанії – розширення обсягів поставок і вихід на нові зарубіжні ринки.
А вранці 10 вересня прес-тур «Пізнаємо Україну разом!»  продовжився знайомством з роботою нового сучасного підприємства «Манеж» м.Черкаси. Цього дня учасників прес-туру супроводжував заступник голови облдержадміністрації Юрій Тимошенко.
Співвласники цього товариства, котрим і керують спільно, Марина та Віталій Дяченко розповіли, що їхня компанія «Манеж» заснована в 1995 році та має відділення в містах: Київ, Донецьк, Дніпропетровськ.
Спеціалізується вона на розробленні та реалізації сонцезахисних систем, дизайні вікна. Власна виробнича база оснащена прогресивним високотехнологічним устаткуванням, з використанням сучасних технологій, практичного досвіду кращих світових компаній, які працюють в області сонцезахисних систем.
Підприємство працює на базі сертифікованої системи управління якістю ISO 9001, володіє гігієнічними висновками на всі використовувані матеріали, технічні умови (ТУ У 28.1-31332957-001:2008) на продукцію. реалізовує специфічною розробкою для вікна специфічної конфігурацій.
Компанія володіє ексклюзивним правом продажу в Україні наступних матеріалів й системи: плісе системи Decomatic; карнизів вертикальних систем Decomatic; зовнішні сонцезахисні системи Renson; вироби бельгійського пластику для жалюзі вертикальних; збори тканини Novoscreen для жалюзі вертикальних і ролет тканинних; шторні карнизи G-Rail. Вона втілює у виробництво інновації щодо введення новинок світового ринку сонцезахисних систем в Україну. Зовнішні сонцезахисні системи можуть бути автоматизовані та підключені до системі "Розумний Дім". Цікавим є й досвід компанії щодо підбору та підготовки кадрів тощо.
Досвідчені та цікаві до всіляких новинок журналісти задавали керівництву кампанії безліч запитань, фотографуючи та знімаючи на відеокамери нове для України виробництво. Тож і не дивно, що маршрут прес-туру важко було витримувати щодо встановленої раніше програми.
Далі журналістів чекало не менш цікаве та насичене враженнями знайомство з  дочірнім підприємством “Автоскладальний завод № 2” ПАТ “Автомобільна компанія “Богдан Моторс”, заснованого в 2006 році та введеного в експлуатацію 20 червня 2008 року. Об'єм інвестицій в цей проект склав більше 330 млн. доларів. Потужність підприємства складає 120 - 150 тис. легкових автомобілів на рік.
Журналісти оглянули цехи складання автомобілів, доводки, тестування та логістики, а також унікальний комплекс лакофарбування кузовів та фарбування пластмас. Наявність процесу нанесення першого грунту (електроосадження) вигідно відрізняє його від подібних виробництв.
За ліцензіями на своїх потужностях підприємство виробляє автомобілі LADA десятого сімейства, Hyundai Tucson, Elantra XD та Accent.
Завод оснащено найсучаснішим обладнанням від провідних виробників. Все устаткування максимально автоматизоване і універсальне, що дозволяє виготовляти легкові автомобілі будь-яких марок і габаритів. Виробничі лінії поставлено провідними світовими виробниками, такими як Eisenmann, DURR, ВАЗ, Hyundai тощо.
Абсолютно всі автомобілі, що сходять з конвеєрів підприємства, проходять детальну перевірку на якість та надійність. Дотримання високих стандартів під час виробництва досягається за рахунок автоматизації та праці висококваліфікованого персоналу. Лише за рік існування заводу вдалося завершити роботи по створенню на підприємстві системи управління якістю та отримати відповідний сертифікат, зареєстрований СС УкрСЕПРО.
У 2010 році на Дочірньому підприємстві “Автоскладальний завод № 2” ПАТ “Автомобільна Компанія “Богдан Моторс” розпочато виробництво вантажних автомобілів “Bogdan 2310 pick-up” та “Hyundai”.
Стомлені від перенасичення інформацією та переповнені враженнями від побаченого, учасники прес-туру, втім, з не меншими очікуваннями їхали до першої столиці України Доби козацької держави під проводом Богдана Хмельницького м.Чигирина. Цікаво, що представники ЗМІ як з центру України, так і з її Сходу, Заходу, Півдня та Півночі  одностайно визнавали, що наш Черкаський край є святою землею для кожного українця.
Хлібом-сіллю зустрічали журналістів у Чигирині, де вітали їх представники місцевої влади: голова Чигиринської РДА Володимир Калашніков, голова райради Ганна Совгира та мер Чигирина Сергій Тимченко. Цікавою та насиченою було екскурсія в музеї Богдана Хмельницького, до якого вкотре б не потрапив, все рівно дізнаєшся багато нового. Адже ця земля дала Україні великих державних мужів: Богдана Хмельницького, Павла Бута, Михайла та Петра Дорошенків, Тараса Трясила, Максима Залізняка, живила думи Великого Кобзаря Тараса Шевченка.
Опісля музею журналісти оглянули відновлену резиденцію гетьмана, щиро жалкуючи, що ці роботи не виконано в повному обсязі. Піднялися і на Замкову гору та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Гетьману Війська Запорізького Богдану Хмельницькому.
Кульмінацією прес-туру для представників ЗМІ стала посвята  в козаки з припискою до уславленого Чигиринського полку, здійснена на від- реконструйованому Бастіоні Петра Дорошенка. І нехай це дійство було символічним, кожен з його учасників щиро складав клятву вірності Українському козацтву, зобов’язувався вірно служити народу України, щороку відвідувати Гетьманську столицю Чигирин та звітувати про свої здобутки на користь держави. І бережно брав до рук Грамоту, що на всі віки засвідчує прийняття в дійсні козаки.
А попереду ще чекав Суботів, екскурсія, яку провів відомий на всю Україну та закоханий в історію рідного краю Віктор Гугля, котрий невтомно повторює, що «Холодний Яр – це те місце в Україні, де не варто чомусь дивуватися. Це наші витоки, це ми, це, врешті-решт, наша історія, яку неодноразово переписували, але так і не змінили». І неможливо з ним не погодитися.
В Суботові, де було розташоване родове помістя засновника Української Держави Богдана Хмельницького, журналісти побували в Ільїнській церкві, відвідали Замчище, оглянули кам’яні хрести, які свого часу змалював Тарас Шевченко.
Осінній день котився за заходу сонця. Тож сповнені непересічними враженнями, стомлені та щасливі поверталися автобусом у Черкаси, а звідти – у Київ та далі, до своїх домівок. Дякували всім за допомогу в організації прес-туру, в першу чергу – голові облдержадміністрації, Герою України Сергію Тулубу. В дорозі подумки складали майбутні матеріали, які обов’язково з’являться вже днями у їхніх виданнях, адже така вже журналістська професія – сам дізнався, розкажи й іншим.
Управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації


Источник: Черкаська обласна державна адміністрація | Прочитать на источнике

 

Добавить комментарий к новости "Відвідавши кілька черкаських підприємств та Чигиринщину, журналісти завершили прес-тур “Пізнаємо Україну разом!»"

Ваше имя:

Ваш email адрес: (email не публикуется на страницах сайта)

Комментарий:



Календарь
Новых вестей сегодня: 11
Новых вестей вчера: 13

Сегодня | 7 дней | 30 дней

<<

Июль 2024

Вс Пн Вт Ср Чт Пт Сб
01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Комментарии

Кировоград-25: история в погонах

Стрелец. 15-08-2023 08:45
Грязь там осталась, а не офицеры.. ...

Підвищення кваліфікації вчителів онлайн: оптимальний вибір

КатеринаШ. 23-02-2023 10:52
Порадьте зручний LMS для викладання онлайн, бажано не англомовний. . ...

Polly Group Ukraine

Avenue17Ru. 21-10-2022 14:16
Мне кажется это очень хорошая идея. Полностью с Вами соглашусь.
. ...

На дачу едут на одной ноге!
Но на этом испытания пенсионеров не заканчиваются – впереди пешие марш-броски по 3-5 километров

ОbMalv. 19-11-2021 11:51
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
. ...

Закупівля нових «Пакунків малюка» під загрозою зриву

Ольга. 11-05-2021 18:00
Господи... Неужели у нас не один процесс не обходится без коррупционных схем? Нормально же выпускали эти бейби боксы до 2020-го года. Что потом пошло не так? Такое ощуще. ...

Что делать, если шиномонтажник сорвал резьбу на шпильке авто?

MSCLYPE. 31-03-2021 15:52
Группа компаний "Азия-Трейдинг" предлагает услуги таможенного оформления в морских портах Владивостока и порт Восточный. Вместе с таможенным оформлением мы оказываем услуги международной перевозки сборных и контейнерных грузов. ...

IT сервисы Google Cloud для рядового сотрудника от Wise IT

Наталушко. 31-10-2020 04:47
На заметку! Полезная статья как обезопасить личные данные в интернете. Актуально, как никогда ранее. Имхо. ...

Человек-легенда Лев Абрамович Наймарк

Андрей Александрович Снежин. 23-10-2020 17:24
Я бывший ученик Льва Абрамовича Наймарка. Благодаря ему я успешно поступил в Харьковский авиационный институт, успешно его окончил. Работал в авиации в г. Ульяновске на АО "Авиастаре - СП", бывший УАПК. ...

DINERO підсумовує результати року

Тимофій. 16-01-2020 15:17
Стабільне положення команії Дінеро на ринку МФО красномовно підтверджує 2 аспекти: по-перше, що банківські методи підходу до кредитування фізичних осіб віджили себе, і їх однозначно потрібно змінювати. ...

Після голкотерапії люди стають сильнішими

Анна. 06-10-2019 21:22
надайте контактні дані Марії Миськів. ...

Что такое ВсеВести.com?

ВсеВести.com - это система поиска региональных новостей и объявлений, где вы сможете найти ежеминутно обновляемую информацию из тысяч источников, опубликовать свои новости и объявления, обсудить события или, за считанные минуты, создать собственную ленту новостей. Подробнее...

Погода

Книга жалоб Казахстана

Книга жалоб - это сайт для подачи жалобы или отзыва на государственые учреждения, бизнес, на определенных людей и на государственных служащих на территории республики Казахстан. Жалобная книга Казахстана EGOV.PRESS не является официальным ресурсом. Например, для подачи жалобы на незаконные действия прокуратуры или суда, необходимо авторизаваться через социальные сети. Также мы рекомендуем доску объявлений.

Черкассы



Курсы валют

Курсы валют







О проекте | Контакты | Реклама на сайте | Карта сайта